-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 4 2010, 06:49 PM
[b] תמיר
חג שמח.
הסיבה שכאן אני משתמש בתחביר המאולץ, הוא שקודם כל אין דבר כזה לזעום, אין התנהגות אופיינית לזה. דבר שני, דרטיני לא חייב באמת לכעוס כדי להשתמש בזה, זה רק שם. לכן זעם דרקון מתפקד כאן כחפץ, כדור באולינג אנרגטי שנשלח מדרטיני. (לעומת נשיכה ונשימה שזה פעולות שהפוקימון ממש מבצע)
--
דרטיני יורה את זעם הדרקון לעבר אלקטריק, ואלקטריק מנסה להתחמק מהכדור אבל הוא נפגע. אלקטריק שולח זרם חשמלי ופוגע בדרטיני. [/b][/quote]
אם אתה אומר -_-
--
"דרטיני,תשתמש בנשימת דרקון!"
--
אני אחרי שבוע של אכילת מצות באופן אינטנסיבי,אל תאשים אותי אם אין לי אסטרטגיות טובות כל כך... :( :blink:
-
דרך השם
לפוקימון ההתחלתי יש רק מתקפות טריוואיליות, כלומר מתקפות שהן באותו זמן
1. אופן הביצוע מובן מאליו משם ההתקפה
2. לא נדרש שכל רב כדי לבצע את ההתקפה
3. יש לפוקימון איבר מתאים לביצוע ההתקפה.
כל פוקימון יודע את זה. לפעמים פוקימונים פראיים ידעו התקפות נוספות.
כדי שפוקימון יידע מתקפה שלא מקיימת את לפחות אחד התנאים לעיל, צריך להסביר לפוקימון איך לבצע את ההתקפה. לביצוע כעקרון יש שלושה חלקים:
הסבר התהליך שמייצר את ההתקפה
איזה חלק בגוף משתתף בהתקפה
איך קוראים להתקפה.
מקווה שהבהרתי את הנושא.
תמיר
תשמע, עצם העובדה שאתה אומר לו "תקוף" ואתה לא אומר לו "תתחיל לרקוד סמבה באוויר", זה כבר אסטרטגיה לא רעה בכלל
--
דרטיני נושף בצורה דרקונית לעבר אלקטריק ופוגע. אלקטריק מתחיל לרוץ לעבר דרטיני אבל אז הוא עוצר פתאומיות וכורע מעט קדימה. נראה שהוא נהיה משותק מההתקפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 5 2010, 08:48 PM
[b] תמיר
תשמע, עצם העובדה שאתה אומר לו "תקוף" ואתה לא אומר לו "תתחיל לרקוד סמבה באוויר", זה כבר אסטרטגיה לא רעה בכלל
--
דרטיני נושף בצורה דרקונית לעבר אלקטריק ופוגע. אלקטריק מתחיל לרוץ לעבר דרטיני אבל אז הוא עוצר פתאומיות וכורע מעט קדימה. נראה שהוא נהיה משותק מההתקפה. [/b][/quote]
לכל כוס יש חצי מלא וחצי ריק...
=-
'עכשיו הזמן המושלם לתפוס אותו' אני חושב לעצמי בחיוך,מחטט בתיק שלי,ונזכר שהפוכדורים נגמרו לי...
(לא קניתי עד כמה שאני זוכר,אני טועה?)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 5 2010, 07:48 PM
[b] דרך השם
לפוקימון ההתחלתי יש רק מתקפות טריוואיליות, כלומר מתקפות שהן באותו זמן
1. אופן הביצוע מובן מאליו משם ההתקפה
2. לא נדרש שכל רב כדי לבצע את ההתקפה
3. יש לפוקימון איבר מתאים לביצוע ההתקפה.
כל פוקימון יודע את זה. לפעמים פוקימונים פראיים ידעו התקפות נוספות.
כדי שפוקימון יידע מתקפה שלא מקיימת את לפחות אחד התנאים לעיל, צריך להסביר לפוקימון איך לבצע את ההתקפה. לביצוע כעקרון יש שלושה חלקים:
הסבר התהליך שמייצר את ההתקפה
איזה חלק בגוף משתתף בהתקפה
איך קוראים להתקפה.
מקווה שהבהרתי את הנושא.
[/b][/quote]
"אוקי אז ציקוריטה תרוץ אילו וכשאתה מגיע אילו עלי תער"
-
תמיר
אם טרחתי לעדכן כיאות את דף הרשומים אז אכן אין לך פוכדורים.
--
אלקטריק מצליח לזוז והוא רץ לכיוון דרטיני ומתכוון לנשוך אותו עם רעם.
דרך השם
אז לא הבנת אותי.
עלי תער אינה מתקפה טריוויאלית, כי לי למשל, ממש לא ברור איך לבצע את המתקפה מהשם שלה.
עלי תער זה דווקא מתקפה לא טריוויאלית.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 6 2010, 07:12 AM
[b] תמיר
אם טרחתי לעדכן כיאות את דף הרשומים אז אכן אין לך פוכדורים.
--
אלקטריק מצליח לזוז והוא רץ לכיוון דרטיני ומתכוון לנשוך אותו עם רעם. [/b][/quote]
"דרטיני,תחזור!" אני קורא ומחזיר אותו,ואז רץ במהירות לכיוון העיר כדי שאלקטריק לא ינסה לפגוע בי או משהו...
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 6 2010, 06:12 AM
[b]
דרך השם
אז לא הבנת אותי.
עלי תער אינה מתקפה טריוויאלית, כי לי למשל, ממש לא ברור איך לבצע את המתקפה מהשם שלה.
עלי תער זה דווקא מתקפה לא טריוויאלית. [/b][/quote]
בסדר "אז קדימה ציקוריטה תרוץ אילו ודחיפה
-
תמיר
דרטיני חוזר לפוכדור ואתה בורח מהמקום, ולא לוקח הרבה זמן ואתה שוב מוצא את עצמך בטאוב.
דרך השם
צ'יקוריטה רץ ודוחף את מיאו, שלא היה מוכן לזה. מיאו נעמד בתנוחה קרבית, קופץ ומשתמש בשריטה ופוגע בצ'יקוריטה.
-
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 6 2010, 11:06 AM
[b]
דרך השם
צ'יקוריטה רץ ודוחף את מיאו, שלא היה מוכן לזה. מיאו נעמד בתנוחה קרבית, קופץ ומשתמש בשריטה ופוגע בצ'יקוריטה. [/b][/quote]
"אוקי ציקוריטה תרוץ סביבו במעגלים שהוא יהיה מסוחרר אז דחיפה הכי חזקה שלך"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 6 2010, 12:06 PM
[b] תמיר
דרטיני חוזר לפוכדור ואתה בורח מהמקום, ולא לוקח הרבה זמן ואתה שוב מוצא את עצמך בטאוב. [/b][/quote]
'אוף,הוא היה חמוד.טוב לא נורא...
אולי פעם הבאה אני אחפש פוקימון ספציפי יותר' אני חושב לעצמי ומנחם אותי,עד שאני מגיע לחנות.
שם אני קונה פוכדורים,ואז חוזר לשדה בו הייתי,הפעם מחפש פיצ'ו.
-
ג'וני
אופס
--
אתה עוקב אחריו קצת, ואז אתה רואה שהוא מגיע למקום שיש בו עוד פלאסלים ומינונים, והם מטפלים בו ומרפאים אותו מהקרב. לא משהו מעניין במיוחד.
דרך השם
צ'יקוריטה מתחיל לרוץ סביב מיאו, אבל מיאו די משתעמם מזה והולך להיקף המעגל שבו צ'יקוריטה רץ כדי לתת לו שריטה. צ'יקוריטה משתמש בדחיפה ומיאו שורט אותו ושניהם פוגעים.
תמיר
כמה פוכדורים אתה קונה?
--
קנית X פוכדורים, ואז אתה חוזר לשדה ומחפש שם זמן מה עד שלבסוף אתה מוצא פיצ'ו בשדה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 6 2010, 11:34 AM
[b] דרך השם
צ'יקוריטה מתחיל לרוץ סביב מיאו, אבל מיאו די משתעמם מזה והולך להיקף המעגל שבו צ'יקוריטה רץ כדי לתת לו שריטה. צ'יקוריטה משתמש בדחיפה ומיאו שורט אותו ושניהם פוגעים.
[/b][/quote]
"אוקי יש לי תוכנית תן לו לבוא אילנו ותעמוד במקום שלך ואל תזוז"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 6 2010, 12:34 PM
[b] תמיר
כמה פוכדורים אתה קונה?
--
קנית X פוכדורים, ואז אתה חוזר לשדה ומחפש שם זמן מה עד שלבסוף אתה מוצא פיצ'ו בשדה. [/b][/quote]
אני קונה X פוכדורים.:D
טוב נו,אני קונה 6.
--
"צא טרפינץ'!" 'הרבה זמן לא השתמשתי בו,כדאי לאמן אותו ולפתח אותו לוויברווה'
"חפירה על פיצ'ו!"
-
דרך השם
צ'יקוריטה מקשיב, רץ אליכם ונעמד לידך. מיאו בוהה בכם זמן מה, ואז רץ אליכם כשהוא מתכוון לנשוך את צ'יקוירטה.
תמיר
יעודכן מיד.
--
טרפינץ' יוצא, מתחיל לאכול את האדמה והוא חופש. פיצ'ו לא מבחין בזה וממשיך להסתובב שם. טרפינץ' יוצא מהאדמה ותוקף את פיצ'ו. פיצ'ו מתעצבן, רץ אל טרפינץ' ותוקף אותו במהירות ופוגע.