-
[quote]לוקאס
מה זה טנקר
קאקונה מתקרב אאל בנט ותופס את ידו של בנט.בגלל תפסית היד של בנט הציפורן צל שלו הופסקה.קאונה נושך את ידו באמצעות נשיכה.בנט נפגע קשה מהנשיכה של קאקונה.קאקונה מוציא מפיו משאבת הידרו חזקה במיוחד שפוגעת קשה בבנט ובנט כמעט מובס בקרב.פל אומר לך"אתה עוד תצטאר על הטריק הסזזה הבנת אתה הולך להפסיד בקב המכון הזה .בנט תתאוש וציפורן צל"בנט מתאוש ומשתמש בציפורן צל שפוגעת בקאקונה[/quote]
*טנקר- בילתי חדיר, או במצב שלך, פוקימון שלא נפגע מדבר וגם כאשר הוא נפגע ממשהו רציני מאוד הוא ממשיך כאילו לא קרה כלום*
"לעזאזל איתך" אני אומר בשקט לעצמי ואז מסתכל על מצבו של קאקונה, "קראקונה אני מאמין בך!, השתמש עכשיו בסילון אקווה ויחד עם זאת שגר לעבר בנט משאבת הידרו עוצמתית במיוחד, עשה זאת כאשר אתה עף עם סילון אקווה!!!!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
חשבתי שהתכונת לטנצר(מהסדרה שמש)
קאקונה משתמש בסילון אקוה.קאקונה נעטף בכול גופו במים.קאקונה משתמש במשאבת היידרו שמשגרת אל באנט.בנט משתמש בציפורן צל שמביס את משאבת הידרו של קאקונה.קאקונה עף אל בנט במשאבת הידרו.בנט שוב משתמש בציפורן צל שמביסה את סילון אקוה.במזל קקאונה לא נפגע מהציפורן הצל של בנט.פל אומר"בנט אתה חכם להשדתמש בציפרן צל כהגנה והתקפה זה טוב.עכשיו בנט ציפורן צל"בנט משתמש בציפורן צל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;714780][B][COLOR="Blue"]לוקאס
חשבתי שהתכונת לטנצר(מהסדרה שמש)
קאקונה משתמש בסילון אקוה.קאקונה נעטף בכול גופו במים.קאקונה משתמש במשאבת היידרו שמשגרת אל באנט.בנט משתמש בציפורן צל שמביס את משאבת הידרו של קאקונה.קאקונה עף אל בנט במשאבת הידרו.בנט שוב משתמש בציפורן צל שמביסה את סילון אקוה.במזל קקאונה לא נפגע מהציפורן הצל של בנט.פל אומר"בנט אתה חכם להשדתמש בציפרן צל כהגנה והתקפה זה טוב.עכשיו בנט ציפורן צל"בנט משתמש בציפורן צל[/COLOR][/B][/QUOTE]
*לא ענית לי למה אתה עושה אותו כל כך טנקר =.=*
"קרוקונה נסה להשתמש בקרן קרח בצורת אגרוף, אח"כ השתמש במשאבת הידרו והשתמש בקרח שאגרת במטרה להפוך את משאבת הידרו למשאבת קרח חזקה במיוחד"
-
[QUOTE=Eustass Kid;713705][B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת למרכז הפוקימונים. האחות ג'/וי רואה אותך ואמרת לך"שלוום ילדה מה תרצי חדראו שאני ירפא לךאת הפוקימונין לקראת המכון ה1 אם כן תבאי לי אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'וון
הרקרוס משתמש באס אוירי על באטארפי.באטארפי מתחמק מהאס האוירי ש להרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים חזקה מאוד.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהתקפה שלהקרוס.מרק אומר "באטארפי אבקת שינה על הרקרוס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל מנסה להתחמק אך סוינב יוצא ומשתמש בדחיפה על סינדקוויל שנפגע.סינדקוויל מיד משתמש בלהביורעל סוינב.סוינב מתחמק בקלות מהלהביור של סינדקוויל.מילין אומרת"סוינבסופת קרח על סינדקוויל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל משתמשבקליע זרעים על רית החוט ומשתחרר.גרוויל משתמש שוב בקליע זרעים שמחסל את האריאודוס האחרון שנותר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר קופץ גבוה וכך מתחמק מהתקפה של ויזינג.צ'רמנדאר משתמשבחימופ יתר שפוגע קשה בויזינג ומביסאותו.דימה מחזיראת ויזינג ואומר לך"היית חיריבטוב וחזק כול הכבוד לך בהצלחה בקרבות שלך"דימה הולך ומיל אומרת לך"היית טוב יגאל"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל תודה ומחזיר את צ'רמנדר
-
[QUOTE=Eustass Kid;714445][B][COLOR="Blue"]תומר
פילאפ מנסה להתחמק מן הראשיה של כריינדוס.פיפלאפ מצליח להתחמק מן הראשיה של כריינדוס.פילאפ מהפה שלו יורה קרן בועות קטלנית אל הרגלים של כריינדוס.כריינדוס לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה ברגליו ונופל על האדמה.רורק אומר"מהלך יפה לפצוע את רגליו שלכריינדוס ובכך לגרום לו להפסיד בקרב.רעיון טוב .כריינדוס תתאושש ואז להביור בכלהכוח"כריינדוס קם ומשתמש בלהביור חזק על פילאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מביאה לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך.היא לוקחת אותם והולכת אל חדר עם דלת ירוקה ונכנכסת לדלת הירוקה.כעבור 5 דקות האחות ג'וי יוצאת מהדלת הירוקה ומחזירה לך את הפוקימונים שלך ואומרת לך"בהצלחה לך בקרב המכון שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה שמח על ניצחון הארידוסים וניגש אל ספינרק.אתה אומר לו"אתה בסדר ספינרק"ספינרק אומר לך"ספי ספי"אתהמבין שזה כן בשפה שלו ומשיך לחפש פוקימונים לצוות שלך .אתה מתהלך לך ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/138.png[/IMG]חזק שמתהלך ל וביער[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מנסה להתתחמק מהאבקת השינה של באטארפי ומצליח להתחמק.הרקרוס משתמש בשיברת לבנים.ידו הופכת ללבנה.הוא עף אל סאטארפי כדי לפגוע בו אך באטארפי מתחמק מהשבירת הלבנים של הרקרוס.הרקרטוס עובר למכת קרן.הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מצליח גם מזה להתחמק .מרק אומר"באטארפי קקרן על חושית על הרקרוס"באטרפי משתמש בקרן על חושית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל קופץ לבור של סוינב וכך מתחמק מהסופת השלג שלסויננב.סינדקוויל יוצא מהר מהבורשל סונב ומשתמש בלהביור הכיחזק שלו.סוינב לא מצליח להתחמק בזמן ונפגעקשה מהלהביור של סינדקוויל.מילין אומרת"סוינב תשתמש בחלקיקי קרח"סוינב מוציא חלקיקי קרח פיו שעומדים לפגוע בסינדקוויל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ממשיך לחפש אחר פוקימון אחר חח
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
טרטויג קופץ מאוחריכרינדוס.טרטויג משתמש בנגיחה אך כריינדוס מתחמק מהנגיחה של טרטויג.טרטויג משתמשבשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בכריינדוס קשה מאוד.כריינדוס מתאושש מהשפגיעה.רוקר אומר"כריינדוס להביור בכל הכח" כריינדוס משתמש בלהביור[/COLOR][/B][/QUOTE]אני לא יגיב פה עד יום חמישי סבבה??
"כל הכבוד טרטואיג!יאללה תחמוק!בקפיצה!ומלמעלה שוטי גפן ונחת עליו בנגיחה!"אומר לטרטואיג..
-
[B][COLOR="Green"]ג'וני
בסדר
טרטויג קופץ לאוויר ובכך מתחמק מהלהביור של כריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן מאוירי שתופסים את כריינדוס בגליו.טרטויעג נוחת על כריינדוס בנגיחה עצומה שפוגעת קשה מאוד בכריינדוס.רורק אומר לך"מהלך יפה ג'וני טרטויגשלך עשה.אתה מאמן מצוין אך עוד לא ניצחת.עכשיו כררינדוס ראשית זן על טרטויג"כריינדוס משתמשבראשית זן ורואוש הופך לכחול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
אתה מתעלם מאומניט שהיה מולך ומחפש פוקימון אחר לתפיסה.אתה ממשיך לחפש ורואה ספוינק שקופץ לו על הזנבשלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את צ'רמנדאר לפוכדור שלו.מיל אומרת לך"אתה עושה עוד קבבדרגה הזאת אוחרת.אושאתההולך אל מכון העיר לפי דעתי תוכל לנצח את מכון הנורמל של העירהזאת" מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מנססה ליצור קרן קרח בצורת איגרוף והוא מצליח .קאקונה משתמש במשאבת הידרו.והוא משלב את הקרןקרח למשאבת הידרו ויוצר משאבת הידרו קרח.קאקונה משתמש במשאבבת הידרו קרח על הציפורן הצל שלבנט.הציפוורן הצל ומשאבת הידרו מתנגשים זה בזה.ושני הפוקימונים נפצעים.פל אומר לבנט"בנט תשתמש בכדור צל"בנט משתמש בכדור צל.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;714445][B][COLOR="Blue"]תומר
פילאפ מנסה להתחמק מן הראשיה של כריינדוס.פיפלאפ מצליח להתחמק מן הראשיה של כריינדוס.פילאפ מהפה שלו יורה קרן בועות קטלנית אל הרגלים של כריינדוס.כריינדוס לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה ברגליו ונופל על האדמה.רורק אומר"מהלך יפה לפצוע את רגליו שלכריינדוס ובכך לגרום לו להפסיד בקרב.רעיון טוב .כריינדוס תתאושש ואז להביור בכלהכוח"כריינדוס קם ומשתמש בלהביור חזק על פילאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מביאה לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך.היא לוקחת אותם והולכת אל חדר עם דלת ירוקה ונכנכסת לדלת הירוקה.כעבור 5 דקות האחות ג'וי יוצאת מהדלת הירוקה ומחזירה לך את הפוקימונים שלך ואומרת לך"בהצלחה לך בקרב המכון שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה שמח על ניצחון הארידוסים וניגש אל ספינרק.אתה אומר לו"אתה בסדר ספינרק"ספינרק אומר לך"ספי ספי"אתהמבין שזה כן בשפה שלו ומשיך לחפש פוקימונים לצוות שלך .אתה מתהלך לך ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/138.png[/IMG]חזק שמתהלך ל וביער[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מנסה להתתחמק מהאבקת השינה של באטארפי ומצליח להתחמק.הרקרוס משתמש בשיברת לבנים.ידו הופכת ללבנה.הוא עף אל סאטארפי כדי לפגוע בו אך באטארפי מתחמק מהשבירת הלבנים של הרקרוס.הרקרטוס עובר למכת קרן.הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מצליח גם מזה להתחמק .מרק אומר"באטארפי קקרן על חושית על הרקרוס"באטרפי משתמש בקרן על חושית[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל קופץ לבור של סוינב וכך מתחמק מהסופת השלג שלסויננב.סינדקוויל יוצא מהר מהבורשל סונב ומשתמש בלהביור הכיחזק שלו.סוינב לא מצליח להתחמק בזמן ונפגעקשה מהלהביור של סינדקוויל.מילין אומרת"סוינב תשתמש בחלקיקי קרח"סוינב מוציא חלקיקי קרח פיו שעומדים לפגוע בסינדקוויל[/COLOR][/B][/QUOTE]
מיום חמישי עד יום שבת אני לא אהיה אז אל תוציא אותי מהמשחק ..
בסדר
טרטויג קופץ לאוויר ובכך מתחמק מהלהביור של כריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן מאוירי שתופסים את כריינדוס בגליו.טרטויעג נוחת על כריינדוס בנגיחה עצומה שפוגעת קשה מאוד בכריינדוס.רורק אומר לך"מהלך יפה ג'וני טרטויגשלך עשה.אתה מאמן מצוין אך עוד לא ניצחת.עכשיו כררינדוס ראשית זן על טרטויג"כריינדוס משתמשבראשית זן ורואוש הופך לכחול[/COLOR][/B]
אתה מתעלם מאומניט שהיה מולך ומחפש פוקימון אחר לתפיסה.אתה ממשיך לחפש ורואה ספוינק שקופץ לו על הזנבשלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את צ'רמנדאר לפוכדור שלו.מיל אומרת לך"אתה עושה עוד קבבדרגה הזאת אוחרת.אושאתההולך אל מכון העיר לפי דעתי תוכל לנצח את מכון הנורמל של העירהזאת" מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מנססה ליצור קרן קרח בצורת איגרוף והוא מצליח .קאקונה משתמש במשאבת הידרו.והוא משלב את הקרןקרח למשאבת הידרו ויוצר משאבת הידרו קרח.קאקונה משתמש במשאבבת הידרו קרח על הציפורן הצל שלבנט.הציפוורן הצל ומשאבת הידרו מתנגשים זה בזה.ושני הפוקימונים נפצעים.פל אומר לבנט"בנט תשתמש בכדור צל"בנט משתמש בכדור צל.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
" תשתמש בפעימת מים על כדור הצל ואז תחסל אותו עם סילון אקווה מיסתובב!" אני אומר בביטחון מדומה וחושב לעצמי על דרכים להביס את הרוח הזאת...
-
[quote][b][color=#008000]ג'וני
בסדר
טרטויג קופץ לאוויר ובכך מתחמק מהלהביור של כריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן מאוירי שתופסים את כריינדוס בגליו.טרטויעג נוחת על כריינדוס בנגיחה עצומה שפוגעת קשה מאוד בכריינדוס.רורק אומר לך"מהלך יפה ג'וני טרטויגשלך עשה.אתה מאמן מצוין אך עוד לא ניצחת.עכשיו כררינדוס ראשית זן על טרטויג"כריינדוס משתמשבראשית זן ורואוש הופך לכחול[/color][/b]
[/quote]"טרטואיג הכן את הגפנים וברגע האחרון קפןץ והשתמש בשןוטי הגפן הכי חזקים!"אןמר לו בנחישות...
-
[QUOTE=Eustass Kid;715585][B][COLOR="Green"]ג'וני
בסדר
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מנססה ליצור קרן קרח בצורת איגרוף והוא מצליח .קאקונה משתמש במשאבת הידרו.והוא משלב את הקרןקרח למשאבת הידרו ויוצר משאבת הידרו קרח.קאקונה משתמש במשאבבת הידרו קרח על הציפורן הצל שלבנט.הציפוורן הצל ומשאבת הידרו מתנגשים זה בזה.ושני הפוקימונים נפצעים.פל אומר לבנט"בנט תשתמש בכדור צל"בנט משתמש בכדור צל.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל שאני רוצה ללכת למכון
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
סבבה
את יוצאת מהמרכז הפוקימונים.ככעבור 5דקות את מגיעה למכון של העיר מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג קופץ ומשתמש בשוטי גפן עוד בעודו באוויר .כרינדוס לא מצליח להתחמק מהשוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגעקשה מאוד מהמתקפה.רורק אומר לך"כריינדוןס ראשית זו"גריינדוס משתמשבראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מכין פעימת מים ומשגר אות הפעימת המים אל הכדור הצל.שני המתקפות מתנגשים ונעלמו.קאקונה משתמש בסילון אקוה.כול גופו עטוף במים.הסילון האקוה פוגעבבנט קשות.פל אומר לך"יפה כמעט הבסת את הבנט שלי כול הכבוד לך לוקאס.לוקאס אתהמאמן חזק וגם הקאקונה שלך חזק.טוב בואנראה מי ינצחב קרב הזה.בנט ציפורן צל."בנט משתמש בציפורן צל.מה תעשה עכשיו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך" בסדר אוקי בוא נלך"אתם יוצאים מן מקום האימונים של העירג'קס.כעבור8 דקות אתם מותצצאים את מכון העירג'קס עומד מולכם.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
טרטויג קופץ ומשתמש בשוטי גפן עוד בעודו באוויר .כרינדוס לא מצליח להתחמק מהשוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגעקשה מאוד מהמתקפה.רורק אומר לך"כריינדוןס ראשית זו"גריינדוס משתמשבראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"קדימה גמור אותו!קפוץ מהראשיה ברגע האחרון אל הגב שלו והשתמש שוב בשוטי גפן."אומר חטרטואיג!
-
[QUOTE=Eustass Kid;715607][B][COLOR="Blue"]מרי
סבבה
את יוצאת מהמרכז הפוקימונים.ככעבור 5דקות את מגיעה למכון של העיר מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מכין פעימת מים ומשגר אות הפעימת המים אל הכדור הצל.שני המתקפות מתנגשים ונעלמו.קאקונה משתמש בסילון אקוה.כול גופו עטוף במים.הסילון האקוה פוגעבבנט קשות.פל אומר לך"יפה כמעט הבסת את הבנט שלי כול הכבוד לך לוקאס.לוקאס אתהמאמן חזק וגם הקאקונה שלך חזק.טוב בואנראה מי ינצחב קרב הזה.בנט ציפורן צל."בנט משתמש בציפורן צל.מה תעשה עכשיו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך" בסדר אוקי בוא נלך"אתם יוצאים מן מקום האימונים של העירג'קס.כעבור8 דקות אתם מותצצאים את מכון העירג'קס עומד מולכם.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני נכנס למכון
-
[quote]לוקאס
קאקונה מכין פעימת מים ומשגר אות הפעימת המים אל הכדור הצל.שני המתקפות מתנגשים ונעלמו.קאקונה משתמש בסילון אקוה.כול גופו עטוף במים.הסילון האקוה פוגעבבנט קשות.פל אומר לך"יפה כמעט הבסת את הבנט שלי כול הכבוד לך לוקאס.לוקאס אתהמאמן חזק וגם הקאקונה שלך חזק.טוב בואנראה מי ינצחב קרב הזה.בנט ציפורן צל."בנט משתמש בציפורן צל.מה תעשה עכשיו[/quote]
"קראקונה תתפוס את היד של בנט בנשיכה ואז תסתחרר ותעיף אותו על קיר אחר כך תשתמש באגרוף הקרח כמו שעשית קודם ישר לתוך הפנים שלו ותחסל אותו כבר!"