-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 6 2010, 02:18 PM
[b] דרך השם
צ'יקוריטה מקשיב, רץ אליכם ונעמד לידך. מיאו בוהה בכם זמן מה, ואז רץ אליכם כשהוא מתכוון לנשוך את צ'יקוירטה.
[/b][/quote]
"אוקי ציקוריטה תקפוץ מעליו ותדחף אותו הכי חזק שאתה יכול
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 6 2010, 03:18 PM
[b]
תמיר
יעודכן מיד.
--
טרפינץ' יוצא, מתחיל לאכול את האדמה והוא חופש. פיצ'ו לא מבחין בזה וממשיך להסתובב שם. טרפינץ' יוצא מהאדמה ותוקף את פיצ'ו. פיצ'ו מתעצבן, רץ אל טרפינץ' ותוקף אותו במהירות ופוגע. [/b][/quote]
"תשתמש בחפירה כמה פעמים כדי שתוכל להתחמק ותעייף אותו עד שאני אוכל לתפוס אותו!"
'אני חייב ללמד אותו מתקפות חדשות...'
-
חסר צורת פנייה
אז לא אמרת לי איך אתה רוצה שאני אקרא לך עדיין
--
צ'יקוריטה קופץ מעל מיאו ואז מיאו רץ ומחטיא את זה. צי'קוריטה נוחת מסתובב ואז נכנס במיאו מאחורה ופוגע בו. מיאו מסתובב וקופץ ונושך את צ'יקוריטה.
תמיר
טרפינץ' פעמיים מצליח להפתיע את פיצ'ו עם מתקפות החפירה, עד שפיצ'ו מבין את המשחק ונכנס אחרי טרפינץ' לחורים שהוא חופר, ולכן טרפינץ' לא מצליח לפגוע בפיצ'ו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 6 2010, 08:32 PM
[b] תמיר
טרפינץ' פעמיים מצליח להפתיע את פיצ'ו עם מתקפות החפירה, עד שפיצ'ו מבין את המשחק ונכנס אחרי טרפינץ' לחורים שהוא חופר, ולכן טרפינץ' לא מצליח לפגוע בפיצ'ו. [/b][/quote]
"טרפינץ'!צא מהאדמה עכשיו!" אני מחכה שפיצ'ו יצא מהחור,וזורק עליו פוכדור.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 6 2010, 07:32 PM
[b] חסר צורת פנייה
אז לא אמרת לי איך אתה רוצה שאני אקרא לך עדיין
--
צ'יקוריטה קופץ מעל מיאו ואז מיאו רץ ומחטיא את זה. צי'קוריטה נוחת מסתובב ואז נכנס במיאו מאחורה ופוגע בו. מיאו מסתובב וקופץ ונושך את צ'יקוריטה.
[/b][/quote]
תכתוב חיים
----
"ציקוריטה תנשך אותו הכי חזק שלך ודחיפה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 6 2010, 11:34 AM
[b] ג'וני
אופס
--
אתה עוקב אחריו קצת, ואז אתה רואה שהוא מגיע למקום שיש בו עוד פלאסלים ומינונים, והם מטפלים בו ומרפאים אותו מהקרב. לא משהו מעניין במיוחד.
[/b][/quote]
זה בסדר
"טוב כנראה לא משהו מיוחד" אגחך לעצמי ואמשיך עם סקווירטל לעיר הבאה בעודי מחזיק אותו בידי כדי שינוח מהקרב
-
תמיר
טרפינץ' יוצא מהאדמה ואחריו פיצ'ו. פיצ'ו מבחין בפוכדור המתקרב והוא קופץ הצידה ומתחמק ממנו. (עדיין ניתן להשתמש בפוכדור הזה, אם תרים אותו אחר כך)
חיים
צ'יקוריטה נועצת את שיניה ונושכת את מיאו. מיאו שורט את צ'יקוריטה מה שגורם לה לעזוב אותו. אחר כך צ'יקוריטה דוחף את מיאו ופוגע.
ג'וני
אתה לוקח את סקווירטל וממשיכים ללכת, עד שאתה מוצא את עצמך בפתח העיר מרוול!
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 8 2010, 07:53 AM
[b] ג'וני
אתה לוקח את סקווירטל וממשיכים ללכת, עד שאתה מוצא את עצמך בפתח העיר מרוול! [/b][/quote]
"יפה הגענו עכשיו נלך למרכז הפוקימונים" אומר ואלך עם סקווירטל למרכז ואכניס אותו לפוכדור כדי שירפאו אותו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 8 2010, 07:53 AM
[b] חיים
צ'יקוריטה נועצת את שיניה ונושכת את מיאו. מיאו שורט את צ'יקוריטה מה שגורם לה לעזוב אותו. אחר כך צ'יקוריטה דוחף את מיאו ופוגע.
[/b][/quote]
"טוב אני מקווה שזה יצליח צא פוכדור"
-
ג'וני
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומוסר לאחות ג'וי את סקווירטל. היא מרפאית אותו ומחזירה לך אותו.
חיים
אתה זורק פוכדור על מיאו, אבל מיאו מבחין בפוכדור ומספיק לברוח הצידה והוא מתחמק מהפוכדור. (אתה יכול עוד להשתמש בפוכדור אם תאסוף אותו אחר כך)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 9 2010, 08:34 AM
[b] ג'וני
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומוסר לאחות ג'וי את סקווירטל. היא מרפאית אותו ומחזירה לך אותו.
[/b][/quote]
"אוקי בוא סקווירטל נלך להתאמן על אקדח המים שלך" אומר לו ואחפש איתו מקום טוב לאימונים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 8 2010, 08:53 AM
[b] תמיר
טרפינץ' יוצא מהאדמה ואחריו פיצ'ו. פיצ'ו מבחין בפוכדור המתקרב והוא קופץ הצידה ומתחמק ממנו. (עדיין ניתן להשתמש בפוכדור הזה, אם תרים אותו אחר כך) [/b][/quote]
"טרפינץ',תשתמש בדחיפה כדי לעייף אותו עוד" אני קורא בזמן שאני רץ לעבר הכדור הראשון,וזורק אותו על פיצ'ו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 9 2010, 08:34 AM
[b]
חיים
אתה זורק פוכדור על מיאו, אבל מיאו מבחין בפוכדור ומספיק לברוח הצידה והוא מתחמק מהפוכדור. (אתה יכול עוד להשתמש בפוכדור אם תאסוף אותו אחר כך) [/b][/quote]
כבר הייתי אמור ללכוד אותו כי הוא נחלש אבל חשוב
---------------------------------------------
"טוב ציקוריטה רוץ אילו תשרוט אותו בפנים תדחף אותו ברגליים ותנשך אותו ביד"
ואני לוקח את הפוכדור שזרקתי
-
ג'וני
יש לך מספר מקומות שאתה יכול ללכת אליהם, תבחר אתה איזה מהם הוא "מקום טוב להתאמן בו"
1. השדה שהרגע היית בו בין מרוול לזרנט
2. השדה בין זאוגוויל למרוול
3. ללכת לשמורת פוקימונים במרוול (אבל שם אסור ללכוד פוקימונים וגם לא לפגוע בהם קשה מדי)
4. סתם להתאמן ברחוב או משהו
5. אחר
תמיר
אתה רץ ומרים את הפוכדור, ואז טרפינץ' מזנק על פיצ'ו ודוחף אותו. פיצ'ו נהדף אחורה, ולפני שהוא מספיק לקום אתה זורק עליו את הפוכדור. פיצ'ו נכנס לפוכדור והפוכדור מתנודנד קצת ואז נעצר. לכדת פיצ'ו יעודכן מיד.
חיים
אז מה? צריך להחליש אותו עד מידה מסויימת (שאני אציין בדרך זו או אחרת בהמשך שלי) כדי שסביר להניח שהוא ילכד
--
אתה מרים את הפוכדור שזרקת אותו
צ'יקוריטה רץ אל מיאו ומנסה לשרוט אותו בפנים אבל מיאו קופץ למעלה ומשתמש בנשיכה והוא תופס את הרא של צ'יקוריטה. צ'יקוריטה מנער את הראש ומעיף ממנו את מיאו ואז דוחף אותו ברגליים ומפיל אותו. מיאו תוקף מהר את צ'יקוריטה ופוגע. צ'יקוריטה מנצל את העובדה שהוא קרוב ולכן הוא נושך את ביד, אבל עם היד השנייה מיאו שורט את צ'יקוריטה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 9 2010, 11:31 AM
[b] ג'וני
יש לך מספר מקומות שאתה יכול ללכת אליהם, תבחר אתה איזה מהם הוא "מקום טוב להתאמן בו"
1. השדה שהרגע היית בו בין מרוול לזרנט
2. השדה בין זאוגוויל למרוול
3. ללכת לשמורת פוקימונים במרוול (אבל שם אסור ללכוד פוקימונים וגם לא לפגוע בהם קשה מדי)
4. סתם להתאמן ברחוב או משהו
5. אחר
[/b][/quote]
"בוא נלך לשדה שבין זאוגוויל למרוול" אומר לו ואלך לשם איתו