-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה תופס את ידושל בנט בנשיכה ועוצר את הציפורן הצל של בנט.קאקונה מסחרר ומעיף את בנט על קיר הזירה.קאקונה משתמשבאגרוף קרח שפוגע פגיעה ישירה בבנט.בנט מובס בקרב.פל אומר לך"כול הכבוד לך לוקאס הצלחת להביס את הפוקימון ה3 כול הכבוד.לא נדמה לי שראיתי מאמןשמביס את בנט שלי ממזמןטוב הגיעהזמן שתראה את הפוקימון האחרון שלי."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל נכנכסינם למכון העיר ג'קס.אתם רואים שם את מנהיג המכון הונרמל של העיר ג'קס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr064.png[/IMG]אומר לך"שלום שמי מרק מנהיג מכון הנורמל של העיר ג'קס.הקרסב היה 3על 3 לי אסור להחליף פוקימונים באמצע קרבולך מותר.אתה תוקף ראשון ברור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג קופץ לאויר ובכך מתחמק הראשיה של כריינדוס.טרטויגבאוויר משתמש בשוטי גפםן .כריינדוס מתחמק מהמכהשל טרטויגבקלות.רורק אומר"כרקיינדוס לךהביור בכל הכוח"כריינדוס משתמש בלהביור מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715620][B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה תופס את ידושל בנט בנשיכה ועוצר את הציפורן הצל של בנט.קאקונה מסחרר ומעיף את בנט על קיר הזירה.קאקונה משתמשבאגרוף קרח שפוגע פגיעה ישירה בבנט.בנט מובס בקרב.פל אומר לך"כול הכבוד לך לוקאס הצלחת להביס את הפוקימון ה3 כול הכבוד.לא נדמה לי שראיתי מאמןשמביס את בנט שלי ממזמןטוב הגיעהזמן שתראה את הפוקימון האחרון שלי."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל נכנכסינם למכון העיר ג'קס.אתם רואים שם את מנהיג המכון הונרמל של העיר ג'קס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr064.png[/IMG]אומר לך"שלום שמי מרק מנהיג מכון הנורמל של העיר ג'קס.הקרסב היה 3על 3 לי אסור להחליף פוקימונים באמצע קרבולך מותר.אתה תוקף ראשון ברור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג קופץ לאויר ובכך מתחמק הראשיה של כריינדוס.טרטויגבאוויר משתמש בשוטי גפםן .כריינדוס מתחמק מהמכהשל טרטויגבקלות.רורק אומר"כרקיינדוס לךהביור בכל הכוח"כריינדוס משתמש בלהביור מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר ומוציא את צ'רמנדר
-
[quote]לוקאס
קאקונה תופס את ידושל בנט בנשיכה ועוצר את הציפורן הצל של בנט.קאקונה מסחרר ומעיף את בנט על קיר הזירה.קאקונה משתמשבאגרוף קרח שפוגע פגיעה ישירה בבנט.בנט מובס בקרב.פל אומר לך"כול הכבוד לך לוקאס הצלחת להביס את הפוקימון ה3 כול הכבוד.לא נדמה לי שראיתי מאמןשמביס את בנט שלי ממזמןטוב הגיעהזמן שתראה את הפוקימון האחרון שלי."מה תעשה[/quote]
"אני אנצח כל מה שתביא אפילו אם זה יהיה הגנגר הרצחני ביותר שלך חוץ מזה עדיין לא השתמשתי בנשק הסודי שלי..." אני אומר ומנסה להפחיד אותו
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את צ'רמנדאר שלך לקרב.מרק אומר,צא מיאו"המיאו של מרק יוצא לקרב.מרק אומר לך"תתקוף ראשון"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פל אומר לך"אני לא מפחדאזמה עם אתה מוביל עלי אך עדין הכול יכול לקרות בקרב נגד מנהיג מכון.טוב צא דסקניור שלי תשתמש בטריק חדר"דסקניורשל מרק משתמש בטריק חדר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715628][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את צ'רמנדאר שלך לקרב.מרק אומר,צא מיאו"המיאו של מרק יוצא לקרב.מרק אומר לך"תתקוף ראשון"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פל אומר לך"אני לא מפחדאזמה עם אתה מוביל עלי אך עדין הכול יכול לקרות בקרב נגד מנהיג מכון.טוב צא דסקניור שלי תשתמש בטריק חדר"דסקניורשל מרק משתמש בטריק חדר[/COLOR][/B][/QUOTE]
* סליחה על הידע המוגבל שלי אבל מה המתקפה הזאת עושה?*
"קראקונה תקיף את עצמך במים עם סילון אקווה ואז תקפיא את זה עם קרן קרח ותיצור מגן בילתי חדיר לכל התקפה!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;715628][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פל אומר לך"אני לא מפחדאזמה עם אתה מוביל עלי אך עדין הכול יכול לקרות בקרב נגד מנהיג מכון.טוב צא דסקניור שלי תשתמש בטריק חדר"דסקניורשל מרק משתמש בטריק חדר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר תתקוף בשריטות
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדר משתמש בשריטות על מיאו.מיאו מתחמק בקלות מהשריטות של צ'רמנדר.מרק אומר"מתקפות מסוג נורמל לא ממש יעבדו על מיאו שלי.תשתמש באיזה מתקקפה שאתה רוצה.מיאו שריטות זעם על הצ'רמנדאר"מיאו משתמש בשריטות זעם שפוגעות בצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מקיף את עצמו בסילון אקוה. לאחר מכן קאקונה משתמש בסילון אקוהומקפיא את הסילון האקוה.קאקונה יוצא אל דסקניור בסילוון אקוה קרח.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו שלדסקניור עטוף באש.האגרוף האש של דסקניור מתנגש עם הסילון האקוה של קאקונה.התץנגשות יוצרת פיצוץ חזק מאודויוצר גם עשן.בעקבות העשן אתה לא רואה את דסקניור וקארונה.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715666][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדר משתמש בשריטות על מיאו.מיאו מתחמק בקלות מהשריטות של צ'רמנדר.מרק אומר"מתקפות מסוג נורמל לא ממש יעבדו על מיאו שלי.תשתמש באיזה מתקקפה שאתה רוצה.מיאו שריטות זעם על הצ'רמנדאר"מיאו משתמש בשריטות זעם שפוגעות בצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מקיף את עצמו בסילון אקוה. לאחר מכן קאקונה משתמש בסילון אקוהומקפיא את הסילון האקוה.קאקונה יוצא אל דסקניור בסילוון אקוה קרח.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו שלדסקניור עטוף באש.האגרוף האש של דסקניור מתנגש עם הסילון האקוה של קאקונה.התץנגשות יוצרת פיצוץ חזק מאודויוצר גם עשן.בעקבות העשן אתה לא רואה את דסקניור וקארונה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לתקוף מהר בחימום יתר
-
[QUOTE=Eustass Kid;715666][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מקיף את עצמו בסילון אקוה. לאחר מכן קאקונה משתמש בסילון אקוהומקפיא את הסילון האקוה.קאקונה יוצא אל דסקניור בסילוון אקוה קרח.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו שלדסקניור עטוף באש.האגרוף האש של דסקניור מתנגש עם הסילון האקוה של קאקונה.התץנגשות יוצרת פיצוץ חזק מאודויוצר גם עשן.בעקבות העשן אתה לא רואה את דסקניור וקארונה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
*איזה צפוי שקראקונה הפסיד ודסקנויר ניצח...*
"קראקונה אם אתה בסדר תשתמש באקדח מים למעלה כדי שאני אוכל לראות ואז סילון אקווה מסתובב!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה שומע אותך ומשתמש באקדח מים.אתה רואה את האקדח המים וצאמענן הזה ומביןשקאקונה בסדר.דסקניור משתמש באגרוף חשמל חזק שפוגע בקאקונה ומוציא אותו מהעשן.אתה מבין שהוא הפסיד.פל אומר לך"נו מי הנשקהסטדי שלך אמרת שיש לך נשקסודי אני לא מפחד מהנשק בסודי שלך.דסניור שלי חזקק מאוד.אני מקוה שיש לך פוקימון רוח או חושך אם אין לך אתה הפסדת."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
צ'רמנדאר משתמשבחימום יתר והילת אשמקיפה אותו.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את מיאו.מיאו לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהחיום היתר של צ'רמנדאר.מרק אומר לך"איך צ'רמנדאר שלך יודע חימום יתר ברמה כזאת איך טוב שהיה צא מיאוזנבברזל"מיאו משתמש בזנב ברזל וזנבהופך ללבן[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715686][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
צ'רמנדאר משתמשבחימום יתר והילת אשמקיפה אותו.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את מיאו.מיאו לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהחיום היתר של צ'רמנדאר.מרק אומר לך"איך צ'רמנדאר שלך יודע חימום יתר ברמה כזאת איך טוב שהיה צא מיאוזנבברזל"מיאו משתמש בזנב ברזל וזנבהופך ללבן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואחר כך לתקוף עוד פעם בחימום יתר
-
[quote]לוקאס
קאקונה שומע אותך ומשתמש באקדח מים.אתה רואה את האקדח המים וצאמענן הזה ומביןשקאקונה בסדר.דסקניור משתמש באגרוף חשמל חזק שפוגע בקאקונה ומוציא אותו מהעשן.אתה מבין שהוא הפסיד.פל אומר לך"נו מי הנשקהסטדי שלך אמרת שיש לך נשקסודי אני לא מפחד מהנשק בסודי שלך.דסניור שלי חזקק מאוד.אני מקוה שיש לך פוקימון רוח או חושך אם אין לך אתה הפסדת."מה תעשה[/quote]
'אוי לא.... רגע! אני יודע מה לעשות פוקימוני רוח לא יכולים להתמודד עם פוקימונים נורמל איך לא חשבתי על זה!'
"סטרלי צא עכשיו תנסה להשתמש ברוח כסופה משולבת עם מתקפת ניקור!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;715607][B][COLOR="Blue"]מרי
סבבה
את יוצאת מהמרכז הפוקימונים.ככעבור 5דקות את מגיעה למכון של העיר מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג קופץ ומשתמש בשוטי גפן עוד בעודו באוויר .כרינדוס לא מצליח להתחמק מהשוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגעקשה מאוד מהמתקפה.רורק אומר לך"כריינדוןס ראשית זו"גריינדוס משתמשבראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מכין פעימת מים ומשגר אות הפעימת המים אל הכדור הצל.שני המתקפות מתנגשים ונעלמו.קאקונה משתמש בסילון אקוה.כול גופו עטוף במים.הסילון האקוה פוגעבבנט קשות.פל אומר לך"יפה כמעט הבסת את הבנט שלי כול הכבוד לך לוקאס.לוקאס אתהמאמן חזק וגם הקאקונה שלך חזק.טוב בואנראה מי ינצחב קרב הזה.בנט ציפורן צל."בנט משתמש בציפורן צל.מה תעשה עכשיו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך" בסדר אוקי בוא נלך"אתם יוצאים מן מקום האימונים של העירג'קס.כעבור8 דקות אתם מותצצאים את מכון העירג'קס עומד מולכם.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לוקחת נשימה עמוקה ונכנסת .
"שלום,הייתי רוצה לאתגר את המכון .." אני אומרת .
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי לא יודע רוח כסופההתכונת לרוח חזקה
סטארלי משתמש ברוח כסופה שמשולבת עם ניקור.דסקניור מתחמק בקלות מהתקפה של סטאלי.פל אומר לך"זההנשק הסודי שלך אולי זה טובמתקפות רוח לא משפיעות עלסטארלי אך זה לא יעזורלך הוא יפסיד לדסקנורשלי.טוב לוקאס תתיכונן להפסיד כי סטארלי לא יעזור לך פה.דסקניור אגרוף אש"דסקניור משתמש באגרוף אש.מה תעשה [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מנסה להתחמק ומצליח להתחמק מהזנב הברזל של מיאו.צ'רמנדאר משתמש שוב בחי ום יתר.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את מיאו.מיאו מוסבקרב.מרק מחזיר את מיאו ואומר לך"היה לי קשה להביס אותך עם צ'רמנדאר שיודע חימום יתר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת למכון.את נכנכסת ורואה את מנהיגת מכון החרק שבעיר ביג.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr180.png[/IMG]"שמי לינה אני מנהיגת מכון החרקשל העיר ביג.טוב הקרב היה2 על2 לי אסור להחליף באמצע קרב פוקימונים ולך מותר.את תוקפת ראשונה.צא פינקו" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/204.png[/IMG] פינקו של לינה יוצא[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715714][B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי לא יודע רוח כסופההתכונת לרוח חזקה
סטארלי משתמש ברוח כסופה שמשולבת עם ניקור.דסקניור מתחמק בקלות מהתקפה של סטאלי.פל אומר לך"זההנשק הסודי שלך אולי זה טובמתקפות רוח לא משפיעות עלסטארלי אך זה לא יעזורלך הוא יפסיד לדסקנורשלי.טוב לוקאס תתיכונן להפסיד כי סטארלי לא יעזור לך פה.דסקניור אגרוף אש"דסקניור משתמש באגרוף אש.מה תעשה [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מנסה להתחמק ומצליח להתחמק מהזנב הברזל של מיאו.צ'רמנדאר משתמש שוב בחי ום יתר.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את מיאו.מיאו מוסבקרב.מרק מחזיר את מיאו ואומר לך"היה לי קשה להביס אותך עם צ'רמנדאר שיודע חימום יתר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו שאני יודע