-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מחזיר את לוגיה לפוכדור שלו שהמצב שלו לא היחמיר עוד יותר ממה שהוא עכשיו.במקום לוגיה אתה מכניס את לוקאריו שלך לקרב.לוקאריו יוצא לקרב ומוכן להילחם מול וירפליד.לוקאריו מכין כדור הילה ואז שולח אותו לעבר וירפליד.וירפליד מתגלגל במהירות ומצליח להתחמק מן כדור הילה של לוקאריו.לינה אומרת"מחשבה טובה להשתמש בלוקאריו שחסין להתקפות רעל.וירפליד גלגול".וירפליד משתמש גלגול הוא מתגלגל במהירות לעבר לוקאריו. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה שואל בזעם מה נג'י עשה לאור ותוך כדי אתה מתכננן לירות עליו.נג'י עונה לך ברוגע"פשוט הוא ואני נלחמנו ואני ניצחתי בקרב.אותו גורל שהוא חחוה אתה תחווה גם.אז תתכונן להפסיד לי".אתה יורה יריה לעבר נג'י.נג'י מנס להתחמק אך גאלאד משתמש בעל חושי על היריה ומעיף אותה לעבר נג'י.היריה פוגעת בנג'י והוא מתחיל לדממם.נג'י מתחיל להתעצבן ומוציא את דראגן שלו החוצה.דראגן תוקף בלהביור את גאלאד שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1056157][B][COLOR="Red"]תומר
אתה שואל בזעם מה נג'י עשה לאור ותוך כדי אתה מתכננן לירות עליו.נג'י עונה לך ברוגע"פשוט הוא ואני נלחמנו ואני ניצחתי בקרב.אותו גורל שהוא חחוה אתה תחווה גם.אז תתכונן להפסיד לי".אתה יורה יריה לעבר נג'י.נג'י מנס להתחמק אך גאלאד משתמש בעל חושי על היריה ומעיף אותה לעבר נג'י.היריה פוגעת בנג'י והוא מתחיל לדממם.נג'י מתחיל להתעצבן ומוציא את דראגן שלו החוצה.דראגן תוקף בלהביור את גאלאד שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גאלאד תשתמש בעל - חושי כדי לתפוס את הלהביור ואז תשלח את הלהביור עם אגרוף אש על נג'י ועל דראגן בכול הכוח!"אגיד לגאלאד בעידוד
ואם דראגן אתקוף אותי אוציא את סלאמנס ואגיד לו ישר:"זעם דרקון סלאמנס!"
-
[quote]ברוס
אתה מחזיר את לוגיה לפוכדור שלו שהמצב שלו לא היחמיר עוד יותר ממה שהוא עכשיו.במקום לוגיה אתה מכניס את לוקאריו שלך לקרב.לוקאריו יוצא לקרב ומוכן להילחם מול וירפליד.לוקאריו מכין כדור הילה ואז שולח אותו לעבר וירפליד.וירפליד מתגלגל במהירות ומצליח להתחמק מן כדור הילה של לוקאריו.לינה אומרת"מחשבה טובה להשתמש בלוקאריו שחסין להתקפות רעל.וירפליד גלגול".וירפליד משתמש גלגול הוא מתגלגל במהירות לעבר לוקאריו. [/quote]
לא ממש הגיוני שוירפליד מתחמק מכדור הילה,כדור הילה זה מהלך שאף פעם לא מפספס..
-----------------------------------------------
"אני הכנסתי אותו כי הוא אחד מהפוקימונים החזקים שלי,לא בגלל הסיבה שאמרת.." אומר לה מבושה ולאחר מכן אומר ללוקאריו:"לוקאריו-כשוירפליד מגיע אליך תשתמש עליו בציפורן צל!"
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
לא ידעתי
------------------------
לינה אומרת לך"טוב זה לא משנה וירפליד הוא לא הפוקימון החזק שלי.הפוקימון החזק שלי היה הפוקימון הבא שאוצי אז כדי שתכונן להביס אותו".וירפליד מתקדם לעברר לוקאריו במהירות במתקפת גלגול שלו.לוקאריו תוקף בציפורן צל חזקה מאוד את וירפליד.וירפליד לא מצליח להתחמק מציפורן הצל של לוקאריו ונפגע ממש קשה.וירפליד כמעט מאבד את כול כוחתיו.אך הוא מצליח לגבור כוחות ולתקוף פעם נוספת בגלגול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בעל חושי.העל חושי שלו תופס את הלהביור של דראגן.הוא מחזיר את הלהביור באגרוף אש.הלהביור מוחזר עם אגרוף אש על דראגן ועל נג'י.נג'י מצליח להתחמק מן הלהביור ואגרוף האש של גאלאד.דראגן לא מצליח להתחמק משני המתקפות ועף ישר אל תוך הקיר שמאחורי נג'י.חלק מהקקיר נשבר ומולך נתגלה חדר סודי שבו נמצאים די הרבה אגדיים במבחנות.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1056218][B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בעל חושי.העל חושי שלו תופס את הלהביור של דראגן.הוא מחזיר את הלהביור באגרוף אש.הלהביור מוחזר עם אגרוף אש על דראגן ועל נג'י.נג'י מצליח להתחמק מן הלהביור ואגרוף האש של גאלאד.דראגן לא מצליח להתחמק משני המתקפות ועף ישר אל תוך הקיר שמאחורי נג'י.חלק מהקקיר נשבר ומולך נתגלה חדר סודי שבו נמצאים די הרבה אגדיים במבחנות.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד וסלאמנס! תיצאו ותעסיקו את נג'י ואת דראגן שלו!"אגיד בנחישות תוך כדי שאני מוציא את סלאמנס ואת צ'אריזארד החוצה
ואז אומר לגאלאד:"תשתמש בעל-חושי כדי לקחת אותי לחדר הסודי שנמצא כאן! אני מאמין בך שתיקח אותי!"
-
[QUOTE=שלמח''הם;1056118][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
גרבלר בשלב כולשהוא יפתח לך או שאם תחליף עם מאמן אחר במשחק,שחקן רשום למשחק אז כשתחליף איתם פוקימון גרבלר יפתח.
דרך אגב אתה לא צריך גרבלר מיוחד לשחור.פשוט אתה יכול לתפוס גרבלר מן חבורת הגרבלר שראית
---------------------------------------------------------------------------------------
מתחיל לך כבר להימאס מן החבורה הזאת.גרבלר משתמש בסופת חול על האבנים החדות של האם.סופת החול חזקה יותר מהאבנים החדות ומעיפה את האבנים החדות למקום אחר בדרך 2.גרבלר שולח פצצות בוץ חזקות לעבר גרבלר האם.גרבלר האם לא מצליחה להתחמק מפצצות הבוץ שנשלחות אליה ונפגעת קשה.אם הגרבלר מתעלפת.אתה מחזיר את גרבלר לפוכדור שלו ואז ממשיך ללכת בדרך 2 ולחפש גרבלר.אתה מסתובב ומסתובב ורואה גרבלר פראי מסתובב מולך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אז אני אוכל בעצם להחליף עם מישהו ואז גרבלר יתפתח,ולאחר מכן להחליף איתו עוד פעם על אותו פוקימון כדי שהוא יחזור אלי? אם כן אז תוכל בבקשה להודיע את זה שכולם יראו? תודה מראש:)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"אוקיי טוטודיל,צא בפעם האחרונה!" אצעק ואזרוק את הפוכדור של טוטודיל בייאוש. "קדימה,תשתמש באקדח מים נוסף. תנסה לא להחלש יותר מדי. אם הוא יתחמק,תרוצ אליו ותשתמש באקדח מים נוסף לעברו." אומר לטוטודיל ואקווה שאקדחי המים שהוא עשה עד עכשיו לא ישפיעו על ביצוע המתקפה שלו.
-
[SIZE="7"][B][COLOR="Red"]מבצע
מי שרוצה להחליף עם דור עם הגרבלר שלו פוקימון ואז להחליף בחזרה את הפוקימונים שידבר איתי
[/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR="Navy"]ג'יימס
אתה מוציא את טוטודיל מחוץ לפוכדור שלו.טוטודיל יוצא מהפוכדור שלו.טוטודיל תוקף באקדח המים הכי חזק שהוא יכול לשולח לעבר גרבלר הפראי.אקדח המים שלו פוגע באדמה סביב גרבלר והופך אותה לבוצית.אקדח המים גם פוגע בגרבלר ומזיק לו.גרבלר נפגע די קשה מהאקדח המים של טוטודיל.הוא גם תקוע בבוץ והוא לא יכול לזוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את צ'אריזארד ואת סאלאמנס שלך החוצה מתוך הפוכדורים שלהם.שניהם תוקפים בלהביור את דראגן ונג'י.דראגן נפגע מהלהביור ונג'י מתחמק מהם.בזמן שסאלאמנס וצ'איזארד מעסיקים את דראגן ואת נג'י גאלאד משתמש עליךך בעל חושי.הוא מעיף אותך לחדר הסודי של נג'י.אתה מגיע לחדר הסודי ורואה בו הרבה מבחנות עם נוזל ירוק ובתוכן מלא פוקימונים אגדיים כלואים.ביניהם אתה רואה"לוגיה או הו,אני,ראיקו,סוויקון.
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1056284]
[B][COLOR="Navy"]ג'יימס
אתה מוציא את טוטודיל מחוץ לפוכדור שלו.טוטודיל יוצא מהפוכדור שלו.טוטודיל תוקף באקדח המים הכי חזק שהוא יכול לשולח לעבר גרבלר הפראי.אקדח המים שלו פוגע באדמה סביב גרבלר והופך אותה לבוצית.אקדח המים גם פוגע בגרבלר ומזיק לו.גרבלר נפגע די קשה מהאקדח המים של טוטודיל.הוא גם תקוע בבוץ והוא לא יכול לזוז.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טוב מאוד!" אומר ואכניס את טוטודיל לפוכדור. לאחר מכן אוציא את גרבלר מהפוכדור ואומר לו:"תעזור לי לסחוב את הגרבלר הזה. תרים אותו בעזרת ארבעת הידיים שלך או שתגלגל אותו על האדמה ותעקוב אחרי." ואתחיל לחפש את שחור איפה שפגשתי אותו.
-
[B][COLOR="Navy"]ג'יימס
אתה מחזיר את טוטודיל לפוכדור שלו שינוח שם.אתה מוציא את הגרבלר שתפסת שיסחוב את הגרבלר השני לשחור.גרבלר שם לב שנגרבלר השני כבר מעולף.הוא מרים אותו על גבו ושם אותו על גבו.שניכם מתחילים ללכת למקום שבו פגשת את שחור.לאחר הליכה של 5 דקות אתם מגיעים לאיזור המכתשים.גרבלר מוריד את גרבלר מגבו.הגרבלר שלך כבר מותש.לפתע משום מקום מופיע שחור.שחור אומר לך"כן מה רצית?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1056284][SIZE="7"][B][COLOR="Red"]מבצע
מי שרוצה להחליף עם דור עם הגרבלר שלו פוקימון ואז להחליף בחזרה את הפוקימונים שידבר איתי
[/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את צ'אריזארד ואת סאלאמנס שלך החוצה מתוך הפוכדורים שלהם.שניהם תוקפים בלהביור את דראגן ונג'י.דראגן נפגע מהלהביור ונג'י מתחמק מהם.בזמן שסאלאמנס וצ'איזארד מעסיקים את דראגן ואת נג'י גאלאד משתמש עליךך בעל חושי.הוא מעיף אותך לחדר הסודי של נג'י.אתה מגיע לחדר הסודי ורואה בו הרבה מבחנות עם נוזל ירוק ובתוכן מלא פוקימונים אגדיים כלואים.ביניהם אתה רואה"לוגיה או הו,אני,ראיקו,סוויקון.
[/COLOR][/B][/QUOTE]
מי זה אני?
-------------------------
"גאלאד תנפץ את כול המפחנות בעל-חושי בכול הכוח ואז לאחר מכן תשתמש במתקפה שתציל את חיי הפוקימונים האגדיים! אני מאמין בך שתלמד מתקפה חדשה כדי לעזור להם!"אגיד לגאלאד ובנתיים אצפה בצ'ארזיארד ובסלאמנס שנלחמים נגד דראגן.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1056301][B][COLOR="Navy"]ג'יימס
אתה מחזיר את טוטודיל לפוכדור שלו שינוח שם.אתה מוציא את הגרבלר שתפסת שיסחוב את הגרבלר השני לשחור.גרבלר שם לב שנגרבלר השני כבר מעולף.הוא מרים אותו על גבו ושם אותו על גבו.שניכם מתחילים ללכת למקום שבו פגשת את שחור.לאחר הליכה של 5 דקות אתם מגיעים לאיזור המכתשים.גרבלר מוריד את גרבלר מגבו.הגרבלר שלך כבר מותש.לפתע משום מקום מופיע שחור.שחור אומר לך"כן מה רצית?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תראה בעצמך." אומר לו בחיוך,אסיר את משקפיי מהפנים ואצביע על הגרבלר המעולף. "עכשיו,מה הפרס שלי?" אשאל בשמחה.
-
[B][COLOR="Navy"]ג'יימס
אתה אומר לשחור להסתכל סביב.שחור מסתכל סביב ורואה את הגרבלר שהבאת בשבילו.הוא אומר לך"מצוין הצלחת לעבור את המשימה הראשונה שלך בתור צייד פוקימונים.אם תרצה תוכל לקחת עוד משימה מימני כרגע או בכול זמן אחר שתרצה.בפוקידע שלך יש לך את המספר שלי אז שתרצה לקחת משימה תקשר.אלי.שמתי לך את המספר שלי.טוב זכית בשוריקן מים ובאולטרה בול1.שוריקן מים זה פשוט שוריקן אבל מים מקיפים אותו".שחור מגיש לך את השוריקן מין ואת האולטרה פוכדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בעל חושי על ככול המבחנות שבהם יש אגדיים כלואים.העל חושי מנפץ את הסכוכית של המחנות ונוזל יוצא מן המבחנות.האגדים יוצאים מן המבחנות חלשים מאוד והם מתעלפים על הצעד הראשון שהם עושים.גאלאד מנסה להשתמש במתקפת ריפואי כדי לרפאות תאגדים אך הוא לא מצליח בזה.בזמן הזה סאלאמנס תוקף בזעם דרקון וצ'איזארד באגרוף חשמל.דראגן קופץ ואז תוקף בזעם דרקון.שלושת המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ אדיר.נג'י מנצל את הפיצות ונכנס לחדר.הוא שולח לעיברך קרן סגולה שיכולה להפוך אותך לפסל אבן.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1056331][B][COLOR="Navy"]ג'יימס
אתה אומר לשחור להסתכל סביב.שחור מסתכל סביב ורואה את הגרבלר שהבאת בשבילו.הוא אומר לך"מצוין הצלחת לעבור את המשימה הראשונה שלך בתור צייד פוקימונים.אם תרצה תוכל לקחת עוד משימה מימני כרגע או בכול זמן אחר שתרצה.בפוקידע שלך יש לך את המספר שלי אז שתרצה לקחת משימה תקשר.אלי.שמתי לך את המספר שלי.טוב זכית בשוריקן מים ובאולטרה בול1.שוריקן מים זה פשוט שוריקן אבל מים מקיפים אותו".שחור מגיש לך את השוריקן מין ואת האולטרה פוכדור.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תודה אחי!" אומר לו בשמחה ואקח את האולטרה בול והשוריקן מים. 'מעניין איך השוריקן מים הזה יעזור לי.' אחשוב לעצמי ואכניס את זה לתיק. לאחר מכן אכניס את גרבלר לפוכדור ואתחיל להתקדם בזריזות אל עבר היער אשר מוביל לעיר באג.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1056074][B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' משתמש במהירות בסופת חול שתעדוף את רסיסי הקרח של אבומוסנו.הוא מייצר במהירות סופת חול גדולה מאוד ומעיף אותה לעבר רסיסי הקרח.רסיסי הקרח מתנגשים בסופת החול.סופת החול גורמת לרסיסי הקרח לעוף לעבר אבומוסנו.רסיסי הקרח פוגעים בו ומשפיעים עליו קצת.סופת החול נעלמת אחרי זה.טראפינץ' שוב יורה פצות בוץ לעבר אבומוסנו.הפעם אבומסנו לא מצליח להתחמק מן פצצות הבוץ ונפגע.אבומוסנו מפעיל סופת שלג.סופת שלג קיצונית נוצרת בזירה ואבומוסנו נעלם.אתה לא רואה את טראפינץ' בגלל סופת השלג הכבדה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טראפינץ' עם אתה שומע תשתמש בסופת חול פעם נוספת שסופת השלג תעלם, ותשתמש בחפירה ותשאר באדמה כדי להיות בטוח קדימה תעשה את זה מהר" אגיד לטראפינץ' בקול גבוהה שישמע אותי
-
[QUOTE=שלמח''הם;1056331][B][COLOR="Red"]תומר
גאלאד משתמש בעל חושי על ככול המבחנות שבהם יש אגדיים כלואים.העל חושי מנפץ את הסכוכית של המחנות ונוזל יוצא מן המבחנות.האגדים יוצאים מן המבחנות חלשים מאוד והם מתעלפים על הצעד הראשון שהם עושים.גאלאד מנסה להשתמש במתקפת ריפואי כדי לרפאות תאגדים אך הוא לא מצליח בזה.בזמן הזה סאלאמנס תוקף בזעם דרקון וצ'איזארד באגרוף חשמל.דראגן קופץ ואז תוקף בזעם דרקון.שלושת המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ אדיר.נג'י מנצל את הפיצות ונכנס לחדר.הוא שולח לעיברך קרן סגולה שיכולה להפוך אותך לפסל אבן.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא!"אגיד במהירות תוך כדי שאני מתחמק ומראה לגאלאד להשתמש בשיגור ואז אזרוק פוקדור על רייקו ועל סווייקן בעודי אומר:"גאלאד תשתמש באגרוף אש על נג'י!"