-
[u][b]טופס הרשמה[/b][/u]
[b]כינוי בפורום:eevee rulez [/b]
[b]שם השחקן:דון ברנר[/b]
[b]גיל:[/b] 13
[b]רקע:דון נולד למשפחה ממוצעת במונטארה,יום אחד הלך לו לטיול קצר כשהיה בן 8 ולראשונה ראה מין יצור ירוק בצורת זחל "קטרפי" קרא היצור וירק חוט לבן סביב גופו של דון.
דון חזר נרגש הביתה וסיפר להוריו את הסיפור,הוריו הסבירו לו על הפוקימונים ודון אהב אותם מאוד.
דון המשיך וחקר על הפוקימונים והחליט שהוא רוצה להכיר את כולם.
כששמע שהפוקימונים גם נלחמים אחד בשני וישנם מכונים החליט שהוא חייב להיות מאסטר הפוקימון הבא!/B]
[B]ציוד:[/b]
[b]תמונה:[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/30.png[/img][/b]
[b]3 פוקימונים:
פיצ'ו.
סינדקוויל.
איווי.
[/b]
-
[u][b]טופס הרשמה[/u]
כינוי בפורום:ART
שם השחקן:ליאו
רקע:ליאו למד כל חייו על פוקימונים והעריץ אותם, כאשר הוא צפה יום אחד בקרב פוקימונים אדיר בין אביו לנער מיסתורי בשם אש קטצ'אם שהביס את אביו וגרם לאביו לצאת להרפתקאה חדשה בחייו שגרמה למותו באחד מההרים הגדולים שבמחוז ג'וטו ליאו נשבע שיהפוך לטוב ביותר ויביס את אש קטצ'אם ובשביל זה הוא יעשה הכל ויעמוד בכל המכשולים וגם יעבור אותם!
ציוד:
תמונה:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
3 פוקימונים:טרטוויג, בוויזל, טריקו.[/b]
-
[u][b]טופס הרשמה[/b][/u]
[b]כינוי בפורום:[/b]Scizor chan
[b]שם השחקן:[/b]סאטושי הארונו
[b]רקע:[/b]סאטושי תמיד היה ילד שקט והקטן מבין אחיו. אחיו של סאטושי תמיד התחבר לפוקימוני חרק ועשב.
כאשר היה כבן 5, טייל סאטושי עם אחיו הגדול, לאנס וחברתו, סינת'יה ביער ורידיאן הקסום.
המון פוקימוני עשב חרק ורוח היו במקום, דבר שמאוד הלחיץ את סינת'יה.
עידן התיידד עם משפחת הארדים קטנה שחיה בעץ גדול ביותר.
לפתע, צלל מן השמיים צל ענקי שלפתע הפך לסקארמורי איימתני.
אותו הסקארמורי שעט אל סאטושי שמקורו זוהר ומוכן להתקפת ניקור איימתנית במיוחד.
לפתע פוקימון ענקי הגיח מן הפוכדור של אחיו לאנס. אותו הפוכדור הכיל פוקימון גדול, הנראה כנחש וקשקשיו אדומים כדם.
"גרידוס! ריקוד דרקון ואז נשימת דרקון!" פקד לאנס על הגרידוס ובין רגע גרידוס התרומם במעט מן האוויר והתנענע כאילו רקד ריקוד איימתני.
"עכשיו,נשימת דרקון!" אמר לאנס וגרידוס ירה מפיו קרן ירוקה וצהובה. הסקארמוקי נפל במקום, ומת.
עד היום, לסאטושי יש טראומה מסקארמורי, ומקווה שיום אחד יוכל להתגבר עלייה.
[b]ציוד:[/b]
[b]תמונה[/b][img]http://i3.photobucket.com/albums/y86/tomer_amit0/pokemon/RileyPlatinum.gif[/img]
[b]3 פוקימונים:[/b]לפרס (נקבה),פיפלאפ (זכר), זאנגוס (זכר)
-
טופס הרשמה:
כינוי בפורום:כח האספיון!
שם השחקן:אוהד
רקע:משפחתו של אוהד הייתה ענייה.אביו של אוהד התפרנס מתפיסת פוקימונים ומכירתם.
כאשר אוהד הגיע אוהד הגיע לגיל 13 הוא שקל 2 אפשרויות:להיות מאמן פוקימונים או
לעזור בפרנסת המשפחה.לבסוף אוהד החליט להיות מאמן פוקימונים.
ציוד:
תמונה:
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/img]
3 פוקימונים:אוניקס,קרבי,גלייגר.
-
[u][b]טופס הרשמה[/b][/u]
[b]כינוי בפורום:[/b] tush
[b]שם השחקן:[/b] סטיב
[b]רקע:[/b] סטיב הוא ילד שובב , בגיל 12 הוא הועף מבית הספר ולא היה לו מה לעשות לאחר שהועף מבית הספר , ששמע שיכול לצאת למסע פוקימונים , היה נרגש כל-כך ,
ההורים של סטיב אומרים שהוא לא אחראי , ושהוא עוד ילד קטן ,
סטיב הבטיח שהוא ייצא למסעו כדי להוכיח להורים שלו שהוא כן אחראי ושהוא כן יכול לגדל פוקימון .
[b]ציוד:[/b]
[b]תמונה[/b] : [url=http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/url]
[B]3 פוקימונים:[/B שינקס , נידורן (בן) , איפום .
-
אוקיי. שקלתי כל אחד ואחד, ולבסוף, אלו שהתקבלו הם:
[b]Grotle
Scizor chan
Pochama
Red Spiderman
~yarin~
Dor718[/b]
מבקש סליחה מכל השאר, בחרתי את המושקעים ביותר.
אני יכול לטפל רק ב6 שחקנים, יותר מזה די קשה לי P:
מצטער.
יש התחלה :)
-
[quote][i]Originally posted by _RedRain_[/i]@Jun 6 2009, 09:33 AM
[b][color=blue][u][b]התחלה[/b][/u][/color]
אמך עולה למעלה, מארגנת את התיק שלך, בעוד את/ה צופה בחדשות בדממה, ואביך מביט בך.
'הסערה שהפסיקה אמש, ממשיכה להתחולל גם היום, בשעות הללו,' אומר מגיש החדשות, בזמן שמראים אילוסטרציה של סערה. 'כוחות הביטחון של ה-FBP יצאו לדרך כדי למצוא חלוצים, בעזרת פוקימונים מעופפים. מיד נעדכן אתכם. בוקר אור, ולהתראות.'
ואז הזקן המשעמם הזה יצא להפסקת פרסומות. את/ה מביט/ה באביך, שלא נראה מרוצה מהעניין.
"אבא, אני כבר גדול/ה!" את/ה אומר/ת לו, עוד לפני שהספיק לדבר. "אני יכול/ה לצאת למסע לבד ולדאוג לעצמי מצויין. בבקשה?"
אביך מביט בך במבט אוהב וחם, מחבק אותך ומאחל לך בהצלחה. בינתיים הוא דוחף לכיסך חפץ די כבד. כשאת/ה בא/ה לבדוק מהו החפץ, הוא שם את ידו על ידך ואומר לך לחכות.
אמך יורדת מהמדרגות עם תיק גב לטיולים. היא מניחה אותו על כתפך הימנית, וטופחת על כתפך השמאלית.
"תשמור/תשמרי על עצמך, ילד/ה שלי" אומרת אמך בחיוך כאוב, ונושקת לך על הלחי.
אתה פונה משם, פותח את הדלת, יוצא. ולא חוזר.[/b][/quote]
"וואו! סוף סוף הגיע היום הגדול הזה. אני לא מאמין שזה קורה!" אמרתי לעצמי, בשמחה רבה. "סוף סוף אני יכול ללכת ולעשות את מה שחלמתי כל חיי!" המשכתי. הוצאתי המכיס את החפץ שאבא נתן לי, והסתכלתי עליו מכל הכיוונים.
-
[b]
[color=blue][u][b]התחלה[/b][/u][/color]
'הסערה שהפסיקה אמש, ממשיכה להתחולל גם היום, בשעות הללו,' אומר מגיש החדשות, בזמן שמראים אילוסטרציה של סערה. 'כוחות הביטחון של ה-FBP יצאו לדרך כדי למצוא חלוצים, בעזרת פוקימונים מעופפים. מיד נעדכן אתכם. בוקר אור, ולהתראות.'
ואז הזקן המשעמם הזה יצא להפסקת פרסומות. את/ה מביט/ה באביך, שלא נראה מרוצה מהעניין.
"אבא, אני כבר גדול/ה!" את/ה אומר/ת לו, עוד לפני שהספיק לדבר. "אני יכול/ה לצאת למסע לבד ולדאוג לעצמי מצויין. בבקשה?"
אביך מביט בך במבט אוהב וחם, מחבק אותך ומאחל לך בהצלחה. בינתיים הוא דוחף לכיסך חפץ די כבד. כשאת/ה בא/ה לבדוק מהו החפץ, הוא שם את ידו על ידך ואומר לך לחכות.
אמך יורדת מהמדרגות עם תיק גב לטיולים. היא מניחה אותו על כתפך הימנית, וטופחת על כתפך השמאלית.
אתה פונה משם, פותח את הדלת, יוצא. ולא חוזר. [/b][/quote]
אפסע כשלושה צעדים ואוציא את אותו החפץ מכיסי
אך לפני כן, אשאל את עצמי בקול "מעניין מהו החפץ הזה..." ואז אוציא אותו בזריזות
-
[b] [color=blue][u][b]התחלה[/b][/u][/color]
"תאחלו לי בהצלחה!" אני אומר ברגש. "אבא,עכשיו אני יכול לראות מה יש לי בכיס?" אני שואל בצפייה.
-
[quote][b]התחלה
אתה פונה משם, פותח את הדלת, יוצא. ולא חוזר.[/b][/quote]
אנימ ביט אל השמים וחושב על המסע העומד לפני.
'כדי להתחיל אותו, בהצלחה לי' אני חושב לעצמי ומכניס את ידי לכיסי ובודק את החפץ אותו נתן לי אבי.
-
[b]Dor718[/b] - [b]Scizor chan[/b] - [b]Grotle[/b]
אתה מוצא בכיסך כדור חצי תכול חצי לבן, פסים אדומים מקשטים אותו ([img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem003.png[/img]).
[b]~yarin~[/b]
אביך מסמן לך עם העיינים לא לומר כלום.
"מה זה?" שואלת אמך בחשד. "מה הבאת לו, יקירי?"
"שום דבר, נתתי לו אבן מזל" אומר אביך. "אחת מאלה שיש לי"
-
[quote][i]Originally posted by _RedRain_[/i]@Jun 6 2009, 09:09 PM
[b] [b]~yarin~[/b]
אביך מסמן לך עם העיינים לא לומר כלום.
"מה זה?" שואלת אמך בחשד. "מה הבאת לו, יקירי?"
"שום דבר, נתתי לו אבן מזל" אומר אביך. "אחת מאלה שיש לי" [/b][/quote]
"טוב אז ביי" אני יוצא החוצה ומכניס יד לכיס.
-
[quote][i]Originally posted by _RedRain_[/i]@Jun 6 2009, 09:09 PM
[b] [b]Dor718[/b] - [b]Scizor chan[/b] - [b]Grotle[/b]
אתה מוצא בכיסך כדור חצי תכול חצי לבן, פסים אדומים מקשטים אותו ([img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem003.png[/img]).
[/b][/quote]
"יו! אני חושב שזה פוכדור!" אני אומר בחיוך
"רגע, הוא שונה..." אני אומר
"זה גרייטבול!! 100%!" אני צועק בשמחה
"צא! פוקימון!" אומר ואזרוק את הגרייטבול
-
[b] [color=blue][u][b]התחלה[/b][/u][/color]
אני צועד בערך 100 מטר קדימה, ושם נעצר 'מעניין מהו אותו חפץ' אני חושב לעצמי, ושולף אותו החוצה. אני בוחן אותו בעיני.
-
[b]~yarin~[/b]
*תבחר מספר מ1 עד 3, בנוסף לתגובה.
[b]Scizor chan[/b]
תבחר מספר מ1 עד 3, בבקשה P:
[b]Pochama[/b]
*תבחר מספר מ1 עד 3, בנוסף לתגובה.