אני רואה את זה וסיקור נחמד
Printable View
אני רואה את זה וסיקור נחמד
ארוין-
בפעם האחרונה אני אוסיף עוד דמויות בהמשך!! XDD
תודה לכם אגב :D
סיקור מצויין!
אבל יש גם את שחר, שבפרקים הראשונים שיחק תפקיד מרכזי כי הוא היה הקטור (לאחר שפאתון הכניס את הנשמה של הקטור לתוכו). וגם בפרק הראשון, שהערפד ההוא הרג אותו ואז ארדק נתן לו חיים...
[quote][i]Originally posted by Only Eevee[/i]@Jun 17 2009, 02:45 PM
[b] אני יודע איפה ראית את זה!!
וואלה את הרוב ת'אמת ידעתי אבל תשמע נכון תיד היה את הקטע שרואים שליאו אומר לאלה "אנחנו ביחד" וכולם חשבו שכבר אז יש בניהם משהו ואז מסתבר שהוא דיבר רק על הלהקה..
אז לפעמים יש דברים שמטעים אותנו [/b][/quote]
כע בגלל זה אני לא בטוח בעצמי XD
חחח
מה שכן הולכת להיות עונה גדולה...
מעניין אותי לדעת מה יעשו בעונה השנייה....
אגב אתם יודעים שהתוכנית תשודר בערוץ 3 אחרי זמן מסוים?
שתשודר ><" זה כבר לא ממש מעניין למי שרואה ביאנג..
וכן באמת מעניין מה יהיה בשניה..בטח ההכתרה של אלה
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Jun 17 2009, 02:30 PM
[b] כל הכבוד על הסיקור, ממש גרוע מבחינת האפקטים, האמת שמערכת היחסים בין הביריון הזה לבין עומר מעניינת אותי מאשר כל עניין הערפדים הזה, לקחו לי שחקנים כמו תומש להיות ב'מועצה', משתמשים בשמות כמו "ארדק"...ובכלל זה חיקוי של סדרה מחול, למה שלא יהיה משהו מקורי חוץ מהשמינייה? כבר אין רעיונות? [/b][/quote]
צודק נורא-הסדרה החלשה מאוד.
אבל דניאל-כל הכבוד על הסיקור! המשך כך! וזאת עוד הוכחה שמגיע לך לנהל
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Jun 17 2009, 01:30 PM
[b] כל הכבוד על הסיקור, ממש גרוע מבחינת האפקטים, האמת שמערכת היחסים בין הביריון הזה לבין עומר מעניינת אותי מאשר כל עניין הערפדים הזה, לקחו לי שחקנים כמו תומש להיות ב'מועצה', משתמשים בשמות כמו "ארדק"...ובכלל זה חיקוי של סדרה מחול, למה שלא יהיה משהו מקורי חוץ מהשמינייה? כבר אין רעיונות? [/b][/quote]
זה לא חיקוי של דמדומים!!
בדמדומים הראשון אין בכלל חצוים..
חוץ מזה זה לא סיפור אהבה בן בת אנוש לערפד..
זה סיפור אהבה שמתפתח בין חצויה לערפד! וזה שונה
ובדמדומים היא לא הצילה ת'עולם או משהו..
[color=yellow]עוד משהו על ניקי: היא ערפדית (כך זה נראה) וזה התגלה כשארדק התחזה למפקח, לחץ את היד שלה ואז היה לו חיזיון, שבו ראו את ניקי צוחקת וראו שהיא ערפדית[/color]
[quote][i]Originally posted by The King Dratini[/i]@Jun 17 2009, 03:32 PM
[b] עוד משהו על ניקי: היא ערפדית (כך זה נראה) וזה התגלה כשארדק התחזה למפקח, לחץ את היד שלה ואז היה לו חיזיון, שבו ראו את ניקי צוחקת וראו שהיא ערפדית [/b][/quote]
ספוילר למי שלא ראה..
וכבר הזכרנו את זה בדמות שלה..שהיא עוברת מפנה שמשנה את החיים שלה..
הוסף דף על ארדק...
זוהר גרין(מאיה שואף)
תמונה:
[url=http://hot.ynet.co.il/PicServer2/02022009/1951116/_MG_8461_wa.jpg]http://hot.ynet.co.il/PicServer2/02022009/..._MG_8461_wa.jpg[/url]
זוהר היא הילדה הכי מהממת בכיתה, היא מלכת הכיתה והילדה הכי טובה בנבחרת הסיף, ספורטאית מעולה והבת של מנהל בית הספר אמנון גרין.
זוהר מאוד מחושבת ואינטרסנטית, כשמשהו בתכניותיה משתבש היא תעשה הכל כדי להשיג את מטרתה.
זוהר היא בלתי מושגת, היא לא מתרצה לאף אחד.
זוהר מגלה על עולם הערפדים רק לקראת סוף העונה.
הוריה של זוהר גרושים והיא חיה עם אמה.
אמנון גרין.
*אין לי תמונה ואני לא מכיר את השחקן*
אמנון גרין הוא מנהל בית הספר גרין, בית ספר רב דורות שעבר אליו בתורשה.
אמנון הוא נצר לשושלת ארוכה וחשובה מאוד בחיי ההיסטוריה.
בנוסף לכך שהוא מנהל בית הספר הוא גם ראש מסדר הדם.
אמנון הוא בן אדם קר ומחושב, הוא ישיג את מטרותיו בכל מחיר ולא יתחשב בתלמידיו.
אמנון הוא אביה של זוהר.
אם יש לך משהו להוסיף/לשנות תעשה את זה O:
על אמנון גרין:הכול מצוין,אני אוסיף תמונה..
על זוהר:אין בעיה אני רק ארשום שהיא הייתה חברה טובה של ניקי והיא חברה טובה של סושי
שם: פאתון
אין לי תמונה ואני לא יודע מי השחקן...
פאתון הוא אחיו של ארדק. הוא יהיר, שואף לכוח ולא יעצור עד שישיג את מטרתו. פאתון רוצה להיות מוכתר לנביא אבל אחיו- ארדק דוחה את ההכתרה בטענה שאלה צריכה להיות נוכחת. תחלה, פאתון שולח את אתוס (ערפד) לגילוי מה המשימה שלשמה נשלח ליאו לבית ספר גרין. לאחר שנשמתו של אתוס נלכדת במראה, פאתון מנתץ את המראה כדי שאיש לא ידע מה קרה. כמוכן, פאתון ניסה להזרז את ההכתרה ע"י פניה למועצה שדחתה את בקשתו. תחילה הוא ניגש לאלפרד. אלפרד לעג לפאתון ופאתון רצח אותו. בהמשך, הא מנסה להפיל את ארדק דרך המועצה אך נדחה בזעם. פאתון נחוש לגלות למה ההכתרה נידחית שוב ושוב, ומחזיר את הקטור לעולם החומרי כדי שיגלה בשבילו. הוא מחליף להקטור את הגופים, כיוון שכל פעם ליאו עולה על הקטור. בהמשך, פאתון מבקש מהקטור טובה: [b]לרצוח את ארדק[/b]. פאתון משכנע את הקטור שהמשימה אפשרית ושולח אותו לבצע את הרצח. כמוכן, פאתון ניסה לרצוח את ארדק, אבל גרם לכך שהאחוזה כמעט תתמוטט עליו ועל ארדק. בקיצור, פאתון משחק את תפקיד הרשע בסדרה.
בעניי אתה יותר סיקרת את מה שפאתון עשה מאשר מה שהוא...
אני אעשה את זה כבר,תלך על מישהו אחר...