-
טופס הרשמה:
שם אמיתי:איתי
רקע:איתי נולד בניו ברק שבמחוז ג'וטו ותמיד חלם ללכת בעקבות אחיו שהיה מאמן גדול,
כאשר איתי הגיע לגיל עשר ובחר להתחיל את מסעו הוא שמע שאחיו עזב את עיסקי אימון הפוקימונים ובחר להיות מגדל פוקימונים,
איתי לא הבין למה זה קרה עד שהוא שמע שאחיו הפסיד למאמן מיסתורי במחוז שינו בשם אש קטצ'אם שניפץ לאחיו את החלום..
לאחר מכן איתי נשבע שיחסל את זה שגרם לאחיו לפרוש.
אופי:עקשן, אדיש, לא חברותי, נבון וצנוע.
פוקימון:הפוקדור הראשון
תגים:
ציוד:
-
טופס הרשמה:
שם אמיתי:אלמוג
רקע:אלמוג נולד למשפחה עשירה, הוא גם בבית שרק החצר האחורית היתה דומה ליער.
וכך הרבה לשחק עם פוקימונים שהיסתובבו שם שהיה קטן.
שהיה בן 11(לפני שנה וחצי) אחיו שהיה שוטר ניסה להשכין שלום בין צוות אקווה וצוות מגמה ומת בתהליך השלום כאשר צוות מגמה התחיל לפצוח בהתקפה פתאומית
אופי:נחמד, לפעמים חם מזג, בעל לב טוב
פוקימון:לא יודע מה לקחו ומה לא אז ניקח תראשון=], באלי להתחיל בקטן D:
תגים:
ציוד:
-
אני אפלס את דרכי בין ההריסות ואנסה להציל את הכדור.
ברגע שאני אגיע לכדור אני ארים אותו ואנסה לברוח מהמקום הזה כמה שיותר רחוק, אולי אפילו לאיזור ימי.
-
שם אמיתי:ארד אבל במשחק אני רוצה שיהיה ארתור אם תקבל אותי
רקע:
ארתור היה ילד קטן וחמוד שתמיד אהב לחקור דברים ולגלות דברים חדשים
הוא נולך במחוז ג'וטו וגר שם עד סוף חייו
במחוז זה היה בעיות ותמיד היו רעידות אדמה ושינויים מאוד כבדים של מזג האוויר
ארתור לה הבין למה זה קרה ושל את ההורים שלו אם הם יודעים מה גומר לכל זה אך אף אחד מהם לא ענה לו ואז סביו שהיה אצלהם באותו זמן הציע שהוא יילך למסע כדי לגלות מה גורם לזה
ארתור הסכים וסבו יצא למסע ולא חזר להרבה זמן
לאחר כמה שנים סבו חזר אך לא אמר הרבה וארתור החליט שהוא יוצא לחפש את כל האאלמנטים כדי להציל את העולם וכדי שסבו לא יהיה מת לחינם
אופי:חכם יפה חושב במהרה פזיז ושונא לטעות
פוקימון:אם זה פוקימון אז טרטוויג ואם זה פוקדור אז אני רוצה את הכדור אהבה(אחד לפני האחרון)
תגים:
ציוד:
-
אני לוקח את הפוקדור לא משנה מה אני צריך לעבור בשביל זה ומתחיל לרוץ הרחק מהבית שלי בוכה בגלל מה שקרה
-
טופס הרשמה:
שם אמיתי: בובי
רקע: בובי נולד לאמא שעיסוקה הוא טיפול בביצי פוקימונים ולאבא שהוא מאמן המכון בעיר שלהם. שבובי היה ילד קטן הוא כל הזמן חלם להתחיל את מסע הפוקימונים שלו. בפעם אחת כאשר בובי הלך ליער לקטוף פירות הוא איבד את דרכו חזרה הביתה. כשבובי כבר התחיל לחשוב שלא יחזור הביתה לעולם הבחין באלקיד שהיה קרוב אליו. הוא ניסה לדבר איתו אבל האלקיד ברח. בובי התחיל לבכות וכאשר האלקיד ראה אותו בוכה הוא עזר לו לחזור הביתה. כשהם הגיעו נתן בובי לאלקיד קצת פירות ואז שניהם התחילו לאהוב אחד את השני ובובי גידל את האלקיד איתו ואמר לעצמו שהוא יהיה גדול אני יצא למסע וישיג את כל ששת האלמנטים.
אופי: חכם, אסטרטג מעולה, משיג את כל מה שהוא רוצה, מצחיק, יאיר
פוקימון: הפוכדור הלפני אחרון
תגים:
ציוד:
-
שם אמיתי: ירין
רקע:כשירין היה קטן הוא לא אהב בכלל פוקימונים, הוא לא הבין מאיפו הם צצו ומה המשמעות שלהם. דוד של ירין היה מאמן מכון אך עד גיל 7 ירין לא ראה אף קרב שלו. בגיל 7 ראה בפעם הראשונה והאחרונה קרב של דודו, דודו הפסיד והיה מאוד מדוכא. ירין ניסה לעודד אותו אך כל מה שעשה לא עזר. ההפסדים המשיכו ויום אחד שדודו נסע באוטובוס, היה תרונת דרכים והוא נהרג. לירין היה ממש קשה עם זה והוא החליט להקדיש את חייו לפוקימונים.
אופי:
אמיץ
חזק
ישר
עקשן
חופר
פוקימון:הפוקדור הרביעי
תגים:
ציוד:
-
טופס הרשמה:
שם אמיתי:ניתאי
רקע:ניתאי נולד למשפחה ענייה,ועבד בשלושה עבודות כדי לפרנס את כל משפחתו,אביו שפעם היה בעל חברה גדולה נקלע לחובות שלא יכל לצאת מהם ובני משפחתו הפכו למרוששים שהשיגו כסף לא רק לעצמם אלה גם כדי לשלם את החובות.
לאחר שכל זה נמאס עליו עבר ניתאי לגור עם הסבים שלו,זה היה שיפור אדיר.
בערך שבוע לאחר שהגיע סבא שלו אמר שהוא יוצא לחקור פוקמונים,ניתאי שכבר פגש כמה פוקמונים והיה מרותק מהם לא ניסה לעצור את סבו כשיצא לחקירה...
אופי:שתלטן,אמיץ,פעיל,חברותי,עושה הכל כדי להצליח במטרות שהוא מסמן לעצמו,מעדיף את עצמו על השאר,קלסטרופובי[ככה כותבים אתזה?]
פוקימון:הפוקדור הראשון[אם הוא תפוס אני מבקש לשנות בהתאם למה שכן פנוי]
תגים:אין
ציוד:
-
טופס הרשמה:
שם אמיתי:דודי
רקע:דודי ילד שקט הוא לא היה מקובל בבית הספר עד שמה שקרה עם סבא שלו הוא החליט לינקום
הוא לקח את הפוקדור של סבא שלו ורצה ללכת עם הפוקימון הזה כול חייו
הוא רוצה להיות הסופר מאמן
אופי:שקט,ערמומי,עמיץ,כעסן,רגיש
פוקימון:הפוקדור הראשון[עם הוא טפוס אז את ה6]
תגים:אין
ציוד:
-
[quote][b]טופס הרשמה:
שם אמיתי:לורן
רקע:לורן תמיד היה בודד. אביו נעלם בעקבות חיפוש אחר ארסיאוס האגדי. סביו היה הפרופסור. כשהיה בן 5 קיבל מסביו איבי נקבה יפהפיה. הם שיחקו כל הזמן, ולורן הבטיח לעצמו שהוא יהיה מאמן פוקימונים. עד שהגיע הזמן שלורן החליט שזה הזמן, ארגן הכל והתחיל את מסע הפוקימונים שלו
אופי:חכם, זריז, פזיז, סקרן
פוקימון: השישי
תגים:
ציוד:[/b][/quote]
-
טוב אני רואה הרבה נרשמו.
אני יחליט עכשיו מי ירשם ומי לא..
מי שלא קיבלתי בבקשה שיפנה עליי בפרטי ולא בנושא תודה.
כבר יעודכן העמוד הראשון!
-
טוב שבעת הרשומים הם:
נדב , ירין , רון , דניאל , אלמוג , ליסה , ארד
כל מי שלא נרשם,שלא יתאכזב או משו לקחתי לפי אופן ההשעה שראיתי.
בהמשך עם אנשים יעברו על החוקים הם יורחוקו מהמשחק.
נא להגיב להמשיך כולם. תודה!
-
אני לוקח את הפוקדור הכי מהר שאני יכול ויוצא מהבית ומסתכל על מה שנשאר מהבית שלי ואז אני זורק את הפוקדור ואומר לסוואבלו שלי "קדימה אנחנו יוצאים למסע להשלים את מה שבסא התחיל לעשות" ואני יוצא כשסוואבלו על הכתף שלי מתרחק כמה שיותר מהבית שלי
-
כבר המשכתי קודם, אני אכתוב את זה עוד פעם:
אני לוקח את הפוקדור ובורח מהבית או מה שנשאר ממנו
-
ארד - אתה יוצא במהירות מהעיר שלך ניו בארק.
אתה עובר ומסתכל לכל הכיוונים ורואה שכל הבתים בעיר הרוסים אתה מחפש ניצולים אך אתה לא רואה אפחד.
אתה ממשיך להתקדם ורואה את היציאה מהעיר ההתחלה של המסע שלך ודרך מס' 29!
רון - אתה מוציא את הפוקדור בכח רב מן ההריסות!
שם אותו בחגורה שלך ומתחיל לרוץ מרוב כל ההתרגשות אתה בוכה!
יצאתה מהריסות של ביתך אתה נעצר מסתכל לכל הכיוונים רואה שכלום לא שרד הכל נהרס!
אתה מסתכל מחפש תיציאה מהעיר ורואה אותה!
את היציאה מהעיר,את ההתחלה של המסע שלך ואת דרך מס' 29!
דניאל - התחלה מאוד גרוע,תשתדל להשקיע.
~~~
אתה מרים את הפוקדור. מחבר אותו לחגורה שלך ויוצא במהירות מהבית!
אתה יוצא מהבית ההרוס מסתכל לכל הצדדים מחפש אחר ניצולים או סימני חיים,אך כלום הכל הרוס!
אתה ממשיך להתקדם ולהסתכל אתה רואה את היציאה מהעיר! ואת ההתחלה של המסע שלך ואת דרך מס' 29!
ליסה - האדמה לא נרגעת לרגע!
את לוקחת תסיכון וטסה לכיוון הפוקדור!
את מנסה להוציא אותו ומוציאה בהצלחה~
הבית מתחילל להתמוטט עלייך את רצה ויוצאת ממנו נביטה לאחור וכל הבית התמוטט ונהרס!
את מסתכלת קדימה ורואה את כל שאר הבתים הרוסים. את מחפשת סימני אחר אך ללא הצלחה אין אפחד בעיר. כולם נעלמו.
את מתקדמת ורואה את היציאה מהעיר המסומנת בשלט הירוק.
לרגע את חושבת עם זה היציאה מהעיר זאת גם ההתחלה של המסע שלי!
נדב - אתה במהירות יוצא מהבית ומחזיק חזק את הפוקדור בידך!
אתה ממשיך בריצה ותוך כדאי מחפש אנשים או פוקימונים בעיר,אך אתה רואה שהכל אבוד כל העיר הרוסה וחסרת חיים!
אתה נתקל בשלט המורה על היציאה מהעיר ועל הכניסה לדרך 29~