כל הכבוד על ההשקעה, מדריך טוב ודי מפורט.
קבל ח"ח D:
Printable View
כל הכבוד על ההשקעה, מדריך טוב ודי מפורט.
קבל ח"ח D:
תודה אנשים :D
אני רק מציע לשנות כותרת-פוקימונים בהופעה מוקדמת
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jun 28 2009, 01:45 AM
[b] אני רק מציע לשנות כותרת-פוקימונים בהופעה מוקדמת [/b][/quote]
זה רק ביטוי, והוא די מתאים, ואני ממש אוהב אותו :P
מדריך מצויין !
אז בגלל שעשית אותו כאן , אתה רוצה שהוא יתווסף לאתר?
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jun 27 2009, 06:17 PM
[b] א) אין דבר כזה סאגה מעורבת.
ב) איך מעורבת אם יש בה עשרות פוקימונים מהדור ה-1 ורק 6 פוקימונים מהדור ה-2 ?
מה זה משנה? הוא יצא לפני ולא אחרי, וזה מה שקובע. וחוצמזה, סרטים תמיד יוצאים בסוף עונה (עונה, לא סאגה) וסאגת תפוז באורך עונה אחת, אז ברור שכשיצא הסרט שלה הוא יצא קרוב לסאגה שבאה אחריה.
אין לי בעיה להשיג ספרייטים, אבל הם גדולים מידי ויהפכו את העמוד לעמוס מידי. [/b][/quote]
א) נכון, כי אף סאגה לא נקבעת לפי דור הפוקימונים, גאונים. אלא לפי המחוזות.
ב) שוב, אין דבר כזה סאגה מעורבת כי סאגה נקבעת לפי המחוז. ואף אחד לא אמר שמעורב זה שני דברים שווים בכמות. כל עוד יש כמה, זה בהחלט מעורב.
ולוגיה וכל אלה מהסרט השני לא נחשבים. זה כמו שתגיד שארסאוס/ארכאוס הקדים את זמנו. הוא עומד להופיע בסרט השתיים עשרה, אבל הוא לא ממש נחשף רשמית, רק לקראת הסרט. הוא לא נראה באנימה, וגם אנחנו לא היינו אמורים לדעת עליו.
אחלה מדריך
[quote][i]Originally posted by PBRMaster[/i]@Jun 28 2009, 09:59 AM
[b]א) נכון, כי אף סאגה לא נקבעת לפי דור הפוקימונים, גאונים. אלא לפי המחוזות.
ב) שוב, אין דבר כזה סאגה מעורבת כי סאגה נקבעת לפי המחוז. ואף אחד לא אמר שמעורב זה שני דברים שווים בכמות. כל עוד יש כמה, זה בהחלט מעורב.
ולוגיה וכל אלה מהסרט השני לא נחשבים. זה כמו שתגיד שארסאוס/ארכאוס הקדים את זמנו. הוא עומד להופיע בסרט השתיים עשרה, אבל הוא לא ממש נחשף רשמית, רק לקראת הסרט. הוא לא נראה באנימה, וגם אנחנו לא היינו אמורים לדעת עליו.[/b][/quote]כרגיל- אתה רק חצי צודק, ולא רואה התמונה הכוללת...
זה נכון שסאגה היא לפי מחוז, אבל יש קשר ישיר בין הסאגות לדורות.
ארסיאוס לא "הקדים את זמנו" מפני שהוא מופיע בסרט #12, הסרט הזה שייך לסאגת סינו, סאגת סינו שייכת לדור #4, ארסיאוס שייך לדור #4.
לוגיה, לעומת זאת, הופיע בסרט #2, הסרט הזה שייך לסאגת תפוז, סאגת תפוז שייכת לדור #1, לוגיה שייך לדור #2.
אתה כל הזמן רק משכנע אותי יותר ויותר שאתה לא מבין את החלוקה של הדורות.
[quote][b]מדריך מצויין !
אז בגלל שעשית אותו כאן , אתה רוצה שהוא יתווסף לאתר?[/b][/quote][b]כן :D[/b]
טוב , עוד היום הוא יעלה .
קבל ח''ח על המדריך .
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jun 28 2009, 12:36 PM
[b]טוב , עוד היום הוא יעלה .
קבל ח''ח על המדריך .[/b][/quote][b]תודה רבה :D [/b]
[u]*כדי לעזור לפתור ת'וויכוח ביני לבין PBRמאסטר, הכנתי תרשים שמראה את החלוקה של הסדרה לפי דורות ועונות: [/u]
[img]http://i290.photobucket.com/albums/ll245/tomamit/---.jpg[/img]
פשוט יפה וגאוני.
תודה רבה :]
[quote][i]Originally posted by SlimShady[/i]@Jul 2 2009, 08:18 PM
[b] פשוט יפה וגאוני.
תודה רבה :] [/b][/quote]
תודה על המחמאה :D
יפה! יפה מאוד! נראה שהדור השלישי הוא הפורה מבין כולם, הראשון ככל הנראה המצליח מבין כולם, והרביעי הוא האיכותי ביותר מבין כולם.
בסרט השני היה את סלוקינג ולוגיה , לא הייתי כל כך מחשיב את זה לסרט על הדור הראשון , כי סלוקינג ולוגיה היו הפוקימונים הכי חשובים בסרט.
אבל אם אתה אומר...
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Jul 2 2009, 10:54 PM
[b] בסרט השני היה את סלוקינג ולוגיה , לא הייתי כל כך מחשיב את זה לסרט על הדור הראשון , כי סלוקינג ולוגיה היו הפוקימונים הכי חשובים בסרט.
אבל אם אתה אומר... [/b][/quote]
זה הרי לפי המחוז שעליו מבוססת הסאגה שבה מתרחש הסרט :P