[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 14 2009, 03:09 PM
[b] אבי:לא ממש הבנתה את הרעיון של המשחק,אתה פוקימון,לא בן אדם [/b][/quote]
^^" קראתי שוב למעלה. טוב אני בינתיים מבטל את הטופס הרשמה=X
Printable View
[b] אבי:לא ממש הבנתה את הרעיון של המשחק,אתה פוקימון,לא בן אדם [/b][/quote]
^^" קראתי שוב למעלה. טוב אני בינתיים מבטל את הטופס הרשמה=X
[quote][b]זיפו:אתה יוצא מביתך ואימך עושה עליך להביור קטן[נשיקת פרידה של צ'אריזרדים],יצאת החוצה והסתנוורתה מהאור,אתה מתחיל את מסעך
מה תעשה?[/b][/quote]
"אם אני רוצה להתחיל לחפש את אחי אז אני צריך להתחזק " אני חושב לעצמי.
ואני מחפש איזה שהוא פוקימון שירצה לעזור לי להתאמן .
ערכתי מקווה שבסדר
מה איתי?התקבלתי למשחק? :o
טופס הרשמה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:סטאנקי
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:טוקסי
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:טוקסי שנא סוויפרים ונחשים.
כשהיה קטן נחש אחד(סוויפר) כמעט חנק אותו,ואז בא זאנגוס ושחרר את טוקסי..
זאנג קראו לו. יום אחד מאמן עם סוויפר רצה לתפוס את זאנג,הוא השתמש במתקפת חנק כדי להכניע את זאנג, אך טוקסי צפה במתרחש ואז הרעיל את המאמן. המאמן נפטר מיד,היה לו R מוזר על החולצה. הסוויפר לקח את מאמנו וברח, מאז זאנג וטוקסי חברים. יום אחד נעלם זאנג מעל פני הקרקע וטוקסי הבטיח למצוא אותו.
הערות:אם תוכל לעשות שמתישהו אני אפגוש את זאנג(הזאנגוס מהרקע שלי) אני אשמח.
[quote][i]Originally posted by Charizard4Ever[/i]@Jul 14 2009, 03:13 PM
[b] [b]הפוקימון:[/b] סווינאב.
[b]שם הפוקימון:[/b] אייס.
[b]מין:[/b] [color=blue]זכר[/color].
[b]רקע:[/b] אייס נולד בתוך מערה קפואה בכפר מושלג בו חיו פוקימונים ובני אדם בהרמוניה. אייס היה חביב בקרב בני האדם, במיוחד חביב בקרב ילד ושמו רד. רד ואייס תמיד שיחקו ביחד ביצירת איש שלג, או מלחמת שלג, ותמיד שלא מצאו את רד, או שלא מצאו את אייס, לא דאגו כי ידעו ששניהם ביחד. כאשר אייס גדל והיה מספיק בוגר כדי להלחם, הוא ורד התאמנו נגד פוקימונים אשר חיו באזור וכך התחזקו. כאשר רד היה אמור לצאת למסע, הוא רצה מאוד לצאת עם אייס, אך הפרופסור שחי בכפר, לא הסכים לכך, ובכך אייס נאלץ להפרד מחברו, ולהמשיך הלאה.
[/b][/quote]
אתה אמור לפחד מבני האדם ולשנוא אותם,אין דבר כזה בני אדם ופוקמונים חיים בהרמוניה
Y-CORE 13-רשום[ואני מבקש שלא תספאים]
טריקו-רשום.
רוב-הסוף קצת לא מובן
קלאנק-רשום
זיפו:אתה הולך מעט ואז אתה רואה וורמפל[[img]http://i29.tinypic.com/30ifk89.gif[/img]] שנראה שמח לראות אותך ומחייך
מה תעשה?
ג'ז:אתה יוצא מביתך ויוצא לשחייה בנהר שאתה מחבב מאז שגרידוס הלך,לפתע אתה רואה בתוך המים הורסי [[img]http://i32.tinypic.com/29cp0t1.gif[/img]] שעוד לא הבחין בך
מה תעשה?
מאק[אתה בטוח שזה שם טוב לפיצ'ו?]:אתה יוצא מביתך בדילוגים ומסתכל לשמיים,עומד לרדת גשם בקרוב,ואתה רחוק מביתך
מה תעשה?
טוקסי:בטח
------------------
אתה יוצא מביתך ליום חמים,אדים סגולים יוצאים מביתך,אתה זוכר איך בפעם הראשונה שזאנג בא לשם הוא כמעט נחנק מהריח אתה מרגיש צביטה קטנה בלב לזכר זאנג.
קול צעדים ענקיים מפריע לך בהעלאת הזכרונות
מה תעשה?
קשה לעמוד בעומס של ההרשמה כאן,אני אעדכן את הפרטים של כולכם בקרוב
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 14 2009, 03:39 PM
[b] אתה אמור לפחד מבני האדם ולשנוא אותם,אין דבר כזה בני אדם ופוקמונים חיים בהרמוניה
Y-CORE 13-רשום[ואני מבקש שלא תספאים]
טריקו-רשום.
רוב-הסוף קצת לא מובן
קלאנק-רשום
זיפו:אתה הולך מעט ואז אתה רואה וורמפל[[img]http://i29.tinypic.com/30ifk89.gif[/img]] שנראה שמח לראות אותך ומחייך
מה תעשה?
ג'ז:אתה יוצא מביתך ויוצא לשחייה בנהר שאתה מחבב מאז שגרידוס הלך,לפתע אתה רואה בתוך המים הורסי [[img]http://i32.tinypic.com/29cp0t1.gif[/img]] שעוד לא הבחין בך
מה תעשה?
מאק[אתה בטוח שזה שם טוב לפיצ'ו?]:אתה יוצא מביתך בדילוגים ומסתכל לשמיים,עומד לרדת גשם בקרוב,ואתה רחוק מביתך
מה תעשה?
טוקסי:בטח
------------------
אתה יוצא מביתך ליום חמים,אדים סגולים יוצאים מביתך,אתה זוכר איך בפעם הראשונה שזאנג בא לשם הוא כמעט נחנק מהריח אתה מרגיש צביטה קטנה בלב לזכר זאנג.
מה תעשה?
קשה לעמוד בעומס של ההרשמה כאן,אני אעדכן את הפרטים של כולכם בקרוב [/b][/quote]
אני אמשיך לשחות מבלי לשים לב לאותו הורסי כי הוא בנתיים לא עושה שום דבר רע.
[quote][b]זיפו:אתה הולך מעט ואז אתה רואה וורמפל[] שנראה שמח לראות אותך ומחייך
מה תעשה?[/b][/quote]
"שלום איך קוראים לך ?"אני שואל את הוורמפל .
רוצה להתאמן איתי אני הולך להתחיל מסע אני אמר אם חיוך קל .
[b]
באז:אתה מתעורר ובבוקר ומחפש את טורטרה,כשמכה בך האמת הקשה 'כבר אין לי סיבה להישאר כאן' אתה חושב לעצמך ומסתכל החוצה בחשש
[/b][/quote]
יש לי מטרות במשחק, חוץ מלא להיתפס?
מקווה שעכשיו זה בסדר:
טופס הרשמה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]: טוטודייל
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]: רוב
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]: כשרק בקע מהביצה כבר נתקל במאמן. המאמן רצה לתפוס אותו כל עוד אינו מודע לכוחותיו ואפשר להגיד שהוא טרף קל. אבל אמא של רוב נלחמה במאמן. המאמן היה חזק והצליח לתפוס את אמא שלו. ברגע שתפס אותה רוב היה חסר חשיבות בשבילו ולכן המשיך בדרכו. מאז טוטודייל גדל לבד. פעם אחת הוא נתקל בסטריו בטעות. הסטריו התרגז עליו והתחיל לתקוף אותו. מי שעזר לרוב היה דווקא מג'יקארפ אחד, חכם לשם שינוי. הוא עזר לרוב להבין איזה התקפות הוא יכול לעשות והצליח לגרום לרוב להרחיק את סטריו. מאז רוב ומג'יקארפ חברים טובים. למג'יקארפ קראו סוום. הם היו יוצאים לשחיות ביחד והיו מגלים מקומות חדשים במים. היו עוד פוקימוני מים שתמיד התחברו אל רוב וסוום אבל רוב ידע שסוום הוא החבר היחידי שלו בחבורה. יום אחד סוום פשוט נעלם. רוב שוב חש את אותו אובדן שחש כשאמא שלו נתפסה. פוקימונים אחרים ניסו להתחבר אליו אבל הוא לא התחבר עם אף אחד כי חשש לאבד עוד מישהו שהוא דואג לו.
ג'ז:אתה מתחיל לשחות לאורך הנהר כשהורסי שם לב אליך,הוא מחייך ומקפץ במקום,נראה שהוא שמח לראות אותך
זיפו:וורמפל מקפץ במקום בשמחה ויורה עליך סליל חוט קטן,נראה שהוא רוצה לשחק
דינגו:אתה יכול להציב לעצמך ברקע,כמו שכמה עשו כאן
רוב:רשום,אתה הולך ליד בייתך כשאתה מרכין את ראשך,אתה מרגיש שאין לך אף אחד בעולם ותחושת עצב מפעפעת בך,לפתע אתה רואה אייפום [[img]http://i29.tinypic.com/r9hq1g.png[/img]] שמשפריץ עליך קצת מים כדי שתשים לב אליו,נראה שהוא רוצה שתהיו חברים
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 14 2009, 04:05 PM
[b] ג'ז:אתה מתחיל לשחות לאורך הנהר כשהורסי שם לב אליך,הוא מחייך ומקפץ במקום,נראה שהוא שמח לראות אותך
זיפו:וורמפל מקפץ במקום בשמחה ויורה עליך סליל חוט קטן,נראה שהוא רוצה לשחק
דינגו:אתה יכול להציב לעצמך ברקע,כמו שכמה עשו כאן
רוב:רשום,אתה הולך ליד בייתך כשאתה מרכין את ראשך,אתה מרגיש שאין לך אף אחד בעולם ותחושת עצב מפעפעת בך,לפתע אתה רואה אייפום [[img]http://i29.tinypic.com/r9hq1g.png[/img]] שמשפריץ עליך קצת מים כדי שתשים לב אליו,נראה שהוא רוצה שתהיו חברים [/b][/quote]
אני מתקרב להורסי ואומר:"שלום,אני ג'אז...מה שלומך?"
[quote][b]זיפו:וורמפל מקפץ במקום בשמחה ויורה עליך סליל חוט קטן,נראה שהוא רוצה לשחק[/b][/quote]
"שנתחיל ?"אני שואל ומתכונן לקרב.
אם הוא תוקף אם מרחוק אני משתמש בגחלת ואם הוא מתקרב אני משתמש בשריטה שתרתק אותו לאדמה ,
אם הוא לא תוקף אני רץ לעברו ומשתמש בשריטה ואז במהירות בגחלת .
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 14 2009, 04:05 PM
[b]
רוב:רשום,אתה הולך ליד בייתך כשאתה מרכין את ראשך,אתה מרגיש שאין לך אף אחד בעולם ותחושת עצב מפעפעת בך,לפתע אתה רואה אייפום [[img]http://i29.tinypic.com/r9hq1g.png[/img]] שמשפריץ עליך קצת מים כדי שתשים לב אליו,נראה שהוא רוצה שתהיו חברים [/b][/quote]
אני מנסה להתחמק ממנו
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 14 2009, 03:39 PM
[b] טוקסי:בטח
------------------
מה תעשה?
[/b][/quote]
'מי פה מפריע לי להעלות זיכרונות?' אחשוב לעצמי ואסתכל לכיוון הרעש.