-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 01:24 AM
[b]
אלכס -
הפרופסור פותח ארון גדול ומחפש שם דקות ארוכות ואז אומר לך "מצטער, לקחו לקחו כבר בונרי." אתה יוצא מאוכזב מהחדר ופונה לכיוון ביתך כשלפתע הפרופסור קורא לך. אתה בא ורואה אותו מחזיק פוקדור נוצץ. "טעיתי, מסתבר שנשאר לנו עוד בונרי אחד. תהנה!" [/b][/quote]
"תודה באמת" אני אומר לו. אני יוצא החוצה ומוציא את בונרי "שלום לך" אני אומר לה בקוצר רוח "אני אלכס, אני אהיה המאמן שלך" ואז מוסיף לה קריצה קטנה. אני הולך יחד עם בונרי מחפש פוקימון להיתאמן איתו.
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 01:24 AM
[b] בובי -
"הו, כמובן." הוא אומר וניגש לארון גדול. הוא פותח מגרה עמוסה פוקדורים ומחפש שם כמה דקות, וכשמוצא הוא סוגר את המגירה ונותן לך את הפוקדור. [/b][/quote]
"תודה רבה לך אדוני" אני אומר בנימוס ויוצ מהמעבדה שלו
"קדימה צא פוכדור" אני אומר וזורק את הפוכדור בציפייה להכיר את האלקיד שלי
-
אלכס -
אתם יוצאים אל השדות. אתה רואה מרחב גדול של דשא גבוה וגם כמה מאמנים מתחילים שכמוך קיבלו את הפוקימון הראשון שלהם היום.
בובי -
האלקיד יוצא מהפוקדור ומביט בך במבט תוהה. הוא מסתכל על פרופסור קאנדי ואז מחזיר את מבטו אליך. אתה מבין שהוא רוצה לדעת מי אתה.
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 01:31 AM
[b] אלכס -
אתם יוצאים אל השדות. אתה רואה מרחב גדול של דשא גבוה וגם כמה מאמנים מתחילים שכמוך קיבלו את הפוקימון הראשון שלהם היום. [/b][/quote]
אני פונה אל בונרי "רוצה לנסות להילחם מול מאמן?"
________
ד"א זה בן או בת?
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 01:31 AM
[b] בובי -
האלקיד יוצא מהפוקדור ומביט בך במבט תוהה. הוא מסתכל על פרופסור קאנדי ואז מחזיר את מבטו אליך. אתה מבין שהוא רוצה לדעת מי אתה. [/b][/quote]
"שלום לך אני המאמן החדש שלך" אני אומר לו
אני אומר שלום לפרופסור והלך לחפש לי פוקימונים חדשים לצוות
-
אלכס:
זאת בת.
בונרי מסתכלת אליך ואומרת "בו בו בונרי! בו בונרי!". אתה רואה שהיא מחייכת ומבין שהיא רוצה.
אתה מתקרב לאחד המאמנים הקרובים אבל לפני שאתה מדבר אילו בכלל הוא ישר קופץ ושואל "היי, רוצה להילחם?!"
עריכה:
בובי:
הוא לא נראה שמח במיוחד והוא מביט בך במבט די מזלזל. אחרי כמה רגעים הוא פשוט יוצא מהדלת.
הפרופסור אומר לך "אלקיד תמיד היה קצת בעייתי... אל תדאג, כשתכירו הוא יתנהג אליך יותר יפה."
אתה רודף אחריו ומוצא אותו ליד חנות. הוא מסתכל על מדף האוכל דרך השמשה.
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 01:45 AM
[b] אלכס:
זאת בת.
בונרי מסתכלת אליך ואומרת "בו בו בונרי! בו בונרי!". אתה רואה שהיא מחייכת ומבין שהיא רוצה.
אתה מתקרב לאחד המאמנים הקרובים אבל לפני שאתה מדבר אילו בכלל הוא ישר קופץ ושואל "היי, רוצה להילחם?!" [/b][/quote]
"זה יעשה את היום שלי" אני יורה עליו "טוב בונרי בואי נראה מה את שווה!"
-
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 01:45 AM
[b] בובי:
הוא לא נראה שמח במיוחד והוא מביט בך במבט די מזלזל. אחרי כמה רגעים הוא פשוט יוצא מהדלת.
הפרופסור אומר לך "אלקיד תמיד היה קצת בעייתי... אל תדאג, כשתכירו הוא יתנהג אליך יותר יפה."
אתה רודף אחריו ומוצא אותו ליד חנות. הוא מסתכל על מדף האוכל דרך השמשה. [/b][/quote]
"אתה רוצה את האוכל שם?" אני שואל אותו ואומר "יאללה בוא ניכנס לחנות וניקנה לך קצת מהאוכל"
אני ניכנס לחנות וקונה אוכל לאלקיד שלי
-
-
לא שחכתי פשוט המשכתי לפני שהגבת ^^ ערכתי
אלכס:
המאמן מסתובב ואתה רואה אותו. [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/169.png[/img]
הוא מחייך ואומר לך בהצלחה.
הוא מוציא פוקדור וקורא:
"צא! לוטאד! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa270.png[/img]"
בובי:
יש לך אוכל בתיק. אתה בטוח שאתה רוצה לקנות עוד?
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 01:56 AM
[b]
בובי:
יש לך אוכל בתיק. אתה בטוח שאתה רוצה לקנות עוד? [/b][/quote]
"הנה קח אלקיד אוכל מהתיק שלי" אני אומר לו ומושיט לו את האוכל
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 01:56 AM
[b]
אלכס:
המאמן מסתובב ואתה רואה אותו. [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/169.png[/img]
הוא מחייך ואומר לך בהצלחה.
הוא מוציא פוקדור וקורא:
"צא! לוטאד! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa270.png[/img]"
[/b][/quote]
"טוב נורי, תראי לי מה את שווה!" אני אומר " תישתמשי בחבטה! ,אם הוא תוקף סילסול הגנה, ואז שוב חבטה!" אני אומר לה
-
בובי:
אלקיד אוכל בשמחה את האוכל ולרגע נדמה שאתה ממש חברים קרובים אבל... כשהוא גומר לאכול הוא עדיין לא נראה מעוניין בך יותר מדי. הוא מתחיל לקפוץ ולפי הפרצוף שלו אתה רוצה שיש לו מרץ.
אלכס:
"תתחמק!" הנער מורה ללוטאד "ואז תשתמש בספיגה (Absorb)!"
הלוטאד מתחמק מהחבטה ומשתמש בספיגה לפני שבונרי הספיקה לקום מהחבטה. היא משתמשת בסלסול הגנה ואז חובטת בו שוב. "תתחמק!" הנער אומר ללוטאד אך הוא לא מספיק לגמרי ונפגע בצד שמאל.
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 18 2009, 02:13 AM
[b]
אלכס:
"תתחמק!" הנער מורה ללוטאד "ואז תשתמש בספיגה (Absorb)!"
הלוטאד מתחמק מהחבטה ומשתמש בספיגה לפני שבונרי הספיקה לקום מהחבטה. היא משתמשת בסלסול הגנה ואז חובטת בו שוב. "תתחמק!" הנער אומר ללוטאד אך הוא לא מספיק לגמרי ונפגע בצד שמאל. [/b][/quote]
"יופי בונרי, עכשיו אם הוא תוקף תתחמקי בקפיצה, ככה תתמחקי ואז תתקפי אותו מהאוויר בעזרת חבטה חזקה שוב בצד שמאל שלו!"