-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Jul 24 2009, 09:12 AM
[b] אתם יודעים מה הרס הכל? תחרויות הסרט המטומטמות האלה,אני מניח שניסו להפוך את הסדרה לבנות גם כן אולי...
עלק פיפלאפ עושה מערבולת ואז היא מתחילה לזוז ויש נצנצים באוויר,ואם אתה עובר את השלב הראשון כל מה שאתה צריך בשלב השני זה לעלף את היריב שלך,מה הבעיה אתה מוציא איזה צ'אריזרד מוריד את היריב במכה קיצר חרטאאאאאא אחת גדולה [/b][/quote]
זה לא רק לעלף את היריב גם להוריד לו נקודות,שהמהלכים יהיו יפים ולמנוע מהיריב להוריד לך נקודות.
ולפי דעתי יש משהו אחד שבו אתה צודק ניסו להפוך את הסדרה גם קצת לבנות שירויחו יותר כסף כי אז יהיו להם עוד צופים ויותר משחקי פוקימון יקנו.
-
אחרי ג'וטו האנימה נהרסה לגמרי.
מה שכיף בפוקימון זה הקלפים והמשחקים נקודה.
-
העונה הראשונה, יכולה להיות שהייתה יותר מעניינת, כי אף אחד אז לא ידע עליה, זו הייתה תחילת הדרך, אז הציגו כמה שיותר מקומות ופוקימונים.
ובסינו, זה אכן מעניין. יש באמת עלילה מעניינת, לא סתם צוות שגונב פוקימונים אלא צוות שמתכוון לשלוט על פוקימונים אגדיים ובאמת לא אכפת לו לפגוע באחרים. והם צריכים להשיג את כל הכדורים וזה.
-
אני ממש מסכים עם STM, וגם עם מאסטרPBR
-
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Jul 24 2009, 09:02 AM
[b] זה לא רק לעלף את היריב גם להוריד לו נקודות,שהמהלכים יהיו יפים ולמנוע מהיריב להוריד לך נקודות.
ולפי דעתי יש משהו אחד שבו אתה צודק ניסו להפוך את הסדרה גם קצת לבנות שירויחו יותר כסף כי אז יהיו להם עוד צופים ויותר משחקי פוקימון יקנו. [/b][/quote]
מהה קשר לבנות? OO"
זה כמו שתגיד שריקוד זה רק לבנות וכדורגל זה לבנים.
יש שיפור משמעותי בין העונה הראשנה לזו שעכשיו. יש יותר מתח והפרקים מעניינים יותר.
יש כמו שSTM אמר שיש לאש 3 יריבים לליגה וגם לברוק יש יותר זמ מסך מתמיד.
גם עכשיו יש פרקים שלפעמים משנים את הגיבור הראשי. למשל פעם זה צוות רוקט, ברוק, דון או אש.
וגם עכשיו מתייחסים יותר ליכולות של הפוקימונים וגם לסוגים שלהם - ה שפעם לא היה.
הסדרה עכשיו יותר טובה מפעם, נקודה.
-
וגם התחילו להגות שמות של פוקימונים ומתקפות בצורה טובה יותר.
-
לפי דעתי פוקימון בכלל לא נהרס. סתם כותבים את זה כי זה כבר ישן ומוכר. אם היו שמים את הפרקים של העונה ה-1 בשידורים נוספים, כולם היו משתעממים ולא רואים כי הכל היה צפוי. כיוון שהם שודרו לפני הרבה זמן, כשפוקימון היה חדש אז נהננו מהם.
-
[quote][i]Originally posted by stm[/i]@Jul 24 2009, 07:47 AM
[b] לא מסכים בכלל.
סאגת DP טובה בהרבה מכל הסאגות האחרות.
סוף סוף יש עלילה לטווח ארוך, המון דמויות משניות שחוזרות.
כמעט כל פרק יש אירוע מיוחד כלשהו.
נכון, מדי פעם יש כמה פרקי פילר, אבל העונה הראשונה מופצצת בהם.
בניגוד מוחלט לג'וטו ולהואן, שגם שם הסאגות נמשכו 3-4 עונות, בDP יש הרבה פחות פרקי פילר.
נדיר למצוא פרק בDP שלא קורה בו משהו מיוחד.
כל הפרקים עם פול הם פרקים מעולים.
כנ"ל עם צוות גלקטיק ועם ג'י.
קרבות המכונים הרבה יותר טובים מפעם והרבה יותר מקוריים.
כל מה שעשו עם התחרויות של דון וההפסדים שלה-גם דבר שלא היה עד כה.
לאש סוף סוף יש יותר מיריב אחד בו זמנית (פול, נאדו וברי).
יש המון פרקי מסגרת-פרקים שעוקבים ישירות אחד אחרי השני.
יש ממש קישוריות בין הפרקים.
כמו ההופעה של סינת'יה בDP096 שהיא אומרת שהיא צריכה ללכת למשהו שקשור לתפקיד שלה, וכמה פרקים אחר כך מגלים שהיא הולכת להלחם מול אליט פור (שכחתי את שמו).
וב-DP100 רואים בהתחלה את הקרב ביניהם.
תכנסו לנושא שלי בנעוץ "הידעת? הסדרה".
בחלק שעוסק ב-DP עברתי כמעט על כל פרק, כי בכולם היו אירועים מיוחדים. [/b][/quote]
זה בדיוק ההפך
DP מפוצץ בפילרים ובפרקים מפגרים חסרי תוכן-_-
העונה הראשונה הייתה מעניינת כי כל פרק היו דברים חדשים וצצות רוקט לא היו כאלה מעפנים אפילו
הפילירים היו מעניינים אז
-
[quote][i]Originally posted by DrgonDragonite[/i]@Jul 24 2009, 04:02 PM
[b] לפי דעתי פוקימון בכלל לא נהרס. סתם כותבים את זה כי זה כבר ישן ומוכר. אם היו שמים את הפרקים של העונה ה-1 בשידורים נוספים, כולם היו משתעממים ולא רואים כי הכל היה צפוי. כיוון שהם שודרו לפני הרבה זמן, כשפוקימון היה חדש אז נהננו מהם. [/b][/quote]
אני לא מסכים איתך.
חפני חודש וחצי בערך, החלטתי לראות את פוקימון מההתחלה.
ראיתי את העונה הראשונה והתאהבתי מחדש בסדרה, ואחרי שגמרתי לראות את העונה הראשונה החלטתי לראות כמה מהפרקים החדשים של DP שעוד לא הגיעו לארץ, וממש לא אהבתי את זה, ולמרות שהכל היה צפוי בעונה הראשונה (כי ראיתי אותה ואת שאר העונות) היה לי כיף לראות אותה מחדש.
אני לא יכול ממש לומר שהרסו את פוקימון, אבל חייבים להודות שהיא פחות טובה מהעונות הראשונות.
והתיאום די הרס באמת, אני לא חושב שמה שמעניין בפוקימון זה "השילוב היפה של מתקפות של דברים לא הגיוניים עם זרקורים ונצנצים ודברים מעפנים כאלה", הרעיון המקורי של פוקימון היה קרבות, לא לראות אותם רוקדים "><
-
להפך-התיאום רק טיפח והביא איתו המון רעיונות חדשים.
פשוט העונות החדשות כבר די צפויות וילדותיות. היחיד שלא ילדותי בסדרה זה פול
-
סתם קישקוש כדי שהייה לדון ולמיי מה לעשות בסידרה=\
ומה עוזר הזמן מסך לברוק עם הפוקימונים שלו כאלה מעפנים כל עוד קרוגנק לא מיתפתח הוא מעפן הפיני חמודה ומצחיקה אז זה סבבה וסודוודו סתם תקוע :o
-
[quote][i]Originally posted by bxhl2[/i]@Jul 24 2009, 07:53 PM
[b] זה בדיוק ההפך
DP מפוצץ בפילרים ובפרקים מפגרים חסרי תוכן-_-
העונה הראשונה הייתה מעניינת כי כל פרק היו דברים חדשים וצצות רוקט לא היו כאלה מעפנים אפילו
הפילירים היו מעניינים אז [/b][/quote]
ממש ממש ממש לא.
בDP יש בקושי פילרים.
תעבור פרק פרק בDP ובקושי תראה פילרים.
קראוקאנק של ברוק הוא מאוד חזק, ואם תשים לב הוא הפסיד בערך ב-5 קרבות בכל הסדרה.
סודוודו באמת טיפה תקוע, אבל רק לא מזמן הוא למד מתקפה חדשה ומאוד חזקה.
לפחות המצב שלו פי אלף יותר טוב מג'יודוד :blink:
ואני לא ממש רואה דברים צפויים כ"כ בDP.
כן, יש פרקים כמו הפרדה עם דסקטוס שכמעט זהה לחלוטין לפרדה של באטרפרי.
אבל רוב הדברים כלל לא צפויים.
כל העלילה המורחבת מאוד של גלקטיק, האליט פור (סוף סוף מסבירים אליהם יותר), העלילה עם פול, העלילה של דון (בעיקר ההפסדים שלה בהתחלה), קרבות המכון שכל קרב שונה מהקרבות הקודמים (לעולם לא אשכח את הקרב בחזית הקרב מול המוח עם סוויפר ומילוטיק שהיה כ"כ צפוי) ושכל מנהיג מכון מקבל יותר מפרק אחד, היריבים שיש לאש ולדון, ההשקעה בפוקימונים (צ'ימצ'אר, בויזל ואייפום, מאמוסוואין) ועוד ועוד ועוד.
-
STM, אני מסכים כמעט עם כל מה שאמרת, אבל ההפסדים של דון זה לא כזה מיוחד, גם מיי הפסידה בהתחלה.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 24 2009, 09:21 PM
[b] STM, אני מסכים כמעט עם כל מה שאמרת, אבל ההפסדים של דון זה לא כזה מיוחד, גם מיי הפסידה בהתחלה. [/b][/quote]
לא עד כדי כך.
דון הפסידה מלא פעמים, הרבה יותר ממאי, וגם הוא בסיבובים הראשונים.
ושיחקו עם הקטע הזה לא מעט זמן.
-
אני לא ראיתי אף פרק עם הדור הרביעי, אבל אם נשפוט על פי המחשקים, יש שיפור בעלילה.
במשחקים של הדור הראשון זה: יש צוות רע מאוד בלי מטרה ממשית שאיכשהו אתה כל הזמן מביס.
במשחקים של הדור השני זה: יש צוות רע מאוד שרוצה לנקום, ויש עוד שנלחם בהם (לאנס).
במשחקים של הדור השלישי זה: יש שני צוותים, שיש להם מטרה מוגדרת מאוד, ויש מישהו שעוזר לך הרבה יותר, סטיבן. ולא רק זה יש לך את וואלס שגם איכשהו עוזר לך.
במשחקים של הדור הרביעי זה: יש צוות עם מטרה כל כך הזויה שאף אחד לא מבין אותה, ועד שמישהו מבין אותה זה כבר מאוחר מדי, ושמה יש המון דמויות שעוזרות: היריב במשחק, דון, לוקר, סינת'יה וגם הפרופסור, שבדרך כלל רק מקטר לך שאתה לא משיג מספיק פוקימונים, מעורב בעלילה באופן פעיל. וחוץ מזה, הטובים לא תמיד מנצחים, ולא עוצרים את הרעים "בדיוק בזמן", כי למשל בפלאטינום היריב מפסיד לאחד מהפקדים של צוות גאלקטיק, וגם כל פעם שאתה מתערב עם צוות גאלאקטיק, הם כבר הספיקו לעשות את כל מה שרצו, ולא אכפת להם שנצחת אותם.
ועכשיו בגלל שהסדרה מבוססת פחות או יותר על המשחקים, אז אולי גם הסדרה משתפרת? אני לא יודע, אבל העלילה של המשחקים בוודאות נהיית מעניינת יותר.