-
[quote][i]Originally posted by FFire-Blaze[/i]@Jul 30 2009, 06:31 PM
[b]
הנה ההתחלה שלכם:
לאחר ששמעתם שאתם עומדים לצאת למסעכם במחוז דרייגנו, השמש שוקעת. לפתע מגיע עליכם הדוור ונותן לכם קופא ומכתב. אתם פותחים את הקופסא ורואים פוקדור, קופסאת תגים וקופסאת סרטים. אתם לוקחים את המכתב וקוראים אותו:
"למאמן החדש ______ שלום רב,
שמעתי כי אתה עומד להתחיל את מסע הנקמה שלך בשביל סיירוס, אני מקווה שתנצח את כל הגורמים למותו של פאולו, בנו של סיירוס. דע לך שזהו הדבר הנפלא ביותר ששמעתי. במהלך המסע שלך תפגוש במאמנים שונים, מאמני מכון ואם תרצה תחרויות סרט. אני הייתי רוצה שמחר תתחיל את המסע שלך ותעבור דרך המעבדה שלי יחד עם הפוקימון שנמצא בפוקדור שלך, הוא יהיה הפוקימון הראשון שלך.
ממני הפרופסור נילי."
מה תעשו כדי להתחיל? [/b][/quote]
אני הולך להורי ומראה להם את המכתב בהתרגשות ומראה להם את הפוקדור. אני אוכל משהו קטן לארוחת ערב ואז הולך לישון בציפייה. כשאני קם בבוקר אני מתארגן והולך לפרופסור.
-
[b]
לאחר ששמעתם שאתם עומדים לצאת למסעכם במחוז דרייגנו, השמש שוקעת. לפתע מגיע עליכם הדוור ונותן לכם קופא ומכתב. אתם פותחים את הקופסא ורואים פוקדור, קופסאת תגים וקופסאת סרטים. אתם לוקחים את המכתב וקוראים אותו:
שמעתי כי אתה עומד להתחיל את מסע הנקמה שלך בשביל סיירוס, אני מקווה שתנצח את כל הגורמים למותו של פאולו, בנו של סיירוס. דע לך שזהו הדבר הנפלא ביותר ששמעתי. במהלך המסע שלך תפגוש במאמנים שונים, מאמני מכון ואם תרצה תחרויות סרט. אני הייתי רוצה שמחר תתחיל את המסע שלך ותעבור דרך המעבדה שלי יחד עם הפוקימון שנמצא בפוקדור שלך, הוא יהיה הפוקימון הראשון שלך.
ממני הפרופסור נילי."
מה תעשו כדי להתחיל?
[/b][/quote]
אני לוקח את קופסאת הסרטים וקופסאת התגים,אני לוקח את הפוקדור וזורק אותו לאוויר ומחכה לראות איזה פוקימון יצא ממנו.
-
[b] הנה ההתחלה שלכם:
ממני הפרופסור נילי."
מה תעשו כדי להתחיל? [/b][/quote]
תודה :]
---
'ואו!' אני חושב בהתרגשות; אני מרים את הפוקדור מהקופסא מהתרגשות, וזורק אותו לאוויר.
-
[b] שימו לב, קראתי הכל והכנתי שישיות, הנה מי שהתקבל לשחק, יש רק 7 שהתקבלו, לאלה שלא התקבלו, לשלוח לי ה"פ שערכו כדי שאבדוק שוב! המתקבלים:
~nitay~
Arukas
Y-CORE 13
loveless
Omri967307
TreeCko
LordAbizi
הנה ההתחלה שלכם:
ממני הפרופסור נילי."
מה תעשו כדי להתחיל?
שימו לב: אלה שלא רשמתי נא לשלוח לי בפרטי שערכתם את ההודעה הראשונה! [/b][/quote]
אני מוציא את הפוקמון מכיר אותו,ולאחר מכן נכנס הביתה,אני מודיע להוריי שמחר אני עוזב ומנסה להעביר את הזמן,למחרת אני קם מתארגן והולך לפרופסור
-
[b]Loveless[/b]
אתה יודע שבפוקדור יש פוקימון?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הבוקר מגיע ואתה קם בהתרגשות, את לוקח תיק קטן שבו יש כמה דברים שאתה צריך, את הפוקדור, תיק התגים, ותיק הסרטים. אתה יוצא מהבית ורץ בהתלהבות רבה לכיוון המעבדה, אתה מגיע למעבדה, מה תעשה?
[b]Y-CORE 13[/b]
אתה לוקח את הפוקדור וזורק אותו, הפוקימון שיוצא הוא... [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa403.png[/img] שינקס קטן וחמוד שינקס רץ עליך ומתנגש לך ברגל. שינקס נראה עצבני מלראות אותך...
[b]Arukas[/b]
בהתלהבות רבה אתה זורק את הפוקדור לאוויר ויוצא משם הפוקימון שינקס [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa403.png[/img] בזמן שאתה שמח לראות אותו הוא מסתכל עליך במבט עצבני ומבואס.
[b]~nitay~[/b]
אתה מוציא את הפוקימון ורואה שזהו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa246.png[/img] אתה מתיידד איתו במהירות רבה ולומד עליו הרבה דברים בלילה ההוא. אתה הולך לישון. בבוקר אתה קם, מתארגן ורץ למעבדה! אתה מגיע, מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by FFire-Blaze[/i]@Jul 30 2009, 07:28 PM
[b]
[b]Y-CORE 13[/b]
אתה לוקח את הפוקדור וזורק אותו, הפוקימון שיוצא הוא... [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa403.png[/img] שינקס קטן וחמוד שינקס רץ עליך ומתנגש לך ברגל. שינקס נראה עצבני מלראות אותך...
[/b][/quote]
"מה קרה?למה אתה כל כך עצבני?אני המאמן שלך!"אני אומר לשינקס.
-
[b] [b]Arukas[/b]
בהתלהבות רבה אתה זורק את הפוקדור לאוויר ויוצא משם הפוקימון שינקס [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa403.png[/img] בזמן שאתה שמח לראות אותו הוא מסתכל עליך במבט עצבני ומבואס. [/b][/quote]
"המ... למה אתה עצבני, בחור קטן?" אני רוכן לעברו.
-
[b] [b]~nitay~[/b]
אתה מוציא את הפוקימון ורואה שזהו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa246.png[/img] אתה מתיידד איתו במהירות רבה ולומד עליו הרבה דברים בלילה ההוא. אתה הולך לישון. בבוקר אתה קם, מתארגן ורץ למעבדה! אתה מגיע, מה תעשה? [/b][/quote]
אני נכנס אל המעבדה ושואל את פרופסור נילי "יש משהו שאני צריך לדעת לפני צאתי למסע?"
-
שם במשחק: גק לוסו
שם משתמש:TANK
תמונת שחקן: [img]http://i42.tinypic.com/295be52.png[/img]
פוקימון התחלתי: ארון
רקע: שמי גק אבל אתה יכול לקרוא לי לוסו, אני לא סבלתי פוקימונים, יצורים שלא היה מגיע להם להתקיים, אפילו שסבלתי פוקימונים הייתי תורם למרכזי פוקימונים ,כאשר ביקשו מאמא שלי לנקום לא יכולתי לתת לה לצאת למסע והכלתתי לצאת למסע הנקמה הזה, מקווה להיתחבר אם פוקימונים.
עוד 10 פוקימונים שתרצו לתפוס במשחק:
ריהורן
מגבי
אלקיד
איוי
גיבל
טריקו
בלדום
גסלי
בגון
סנוראנט [זכר]
הערות בקשות:להשיג את כול הפוקימונים^^
-
טופס הרשמה:
שם במשחק:ג'יי
שם משתמש: אמבראון
תמונת שחקן:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
פוקימון התחלתי:איווי
רקע:ג'יי נולד למשפחה עשירה. הכול היה טוב במישפחתו עד שיום אחד אחותו נהלמה. מאותו יום המישפחה עיבדה את כול השמחה שלה.אח שלו יצא לחפש לחפש אותה אבל לא מצא.ג'יי אחליט שהוא יוצא לחפש אותה ולהיות מאסטר פוקימון.
עוד 10 פוקימונים שתרצו לתפוס במשחק:אלקיד,מגבי,ריולו,טרטוויג,סקוויטל, פיפלפ,צ'ימצ'ר,פיצ'ו,גירביל,דרגונטיני
הערות\בקשות:לפתח את איווי לאמבראון
-
[b]
TreeCko
הנה ההתחלה שלכם:
ממני הפרופסור נילי."
מה תעשו כדי להתחיל?
שימו לב: אלה שלא רשמתי נא לשלוח לי בפרטי שערכתם את ההודעה הראשונה! [/b][/quote]
אני מסתכל על הפוקדור בהתרגשות
"אני לא מאמין" אני אומר וזורק אותו לראות מה הפוקימון שיצא
-
[quote][b]
הנה ההתחלה שלכם:
ממני הפרופסור נילי."
מה תעשו כדי להתחיל?
[/b][/quote]
'נפלא.' אני אחשוב, ואתחיל להתווכח עם עצמי האם כדאי לי לפתוח את הפוכדור או לא. לבסוף הסקרנות תגבר, ואני אחליט לפתוח את הפוכדור ולגלות את תוכנו.
-
תקרא חוקים. אין איושר ממנהל חת"מ, אין אישור.