-
שם בפורום : FFire-Blaze אבל זה משתנה החודש...
שם במשחק: ניל מנפול
רקע : ניל מנפול (Nil ManPaul) הגיע מהמשפחה הגדולה ביותר של מחוז הואן, הוא גדל בעיר סוטופוליס עד גיל 7 ומשם עבד לג'וטו- העיר אקרוטיק. ניל גר שם עם הוריו ושלושת אחיו ואחותיו עד גיל 12. ואז עבר למחוז קנטו- העיר סיניבר. שם החל להיות מעניין. ניל למד שם על פוקימונים מסוג אש והחל להתעניין בזה. כאשר ניל הבין שבדור מספר 4 אין כמעט פוקימוני אש החליט לייצג את פוקימוני האש ולהעריץ את הפוקימון צ'ימצ'אר. ניל תמיד אהב צ'ימצ'אר. בגיל 16.5 עבר למחוז סינו לעיר סנוופוינט! וגילה שרק כאן יוכל למצוא את צ'ימצ'אר. ניל חיפש מקורות מידע על מקום מחייתו של הפוקימון הזה ומצא כי ניתן לקחת אותו מפרופסור רואן... ניל נרשם לבית הספר למאמנים כדי ללמוד עוד על סוג האש וגם כדי לדעת יותר על שאר הפוקימונים בעולם, ניל גם רוצה להכיר חברים חדשים, לפגוש מאמנים אחרים וגם לתפוס את כל פוקימוני האש!
תמונה : [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/24.png[/img]
אופי : תוקפני, ממוקד, בקיצור- כמו פול!
פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר!
לא במטרה להתחנף, אני חושב שרעיון המשחק הוא ממש טוב!
-
טופס הרשמה
שם בפורום :אספיאון המלך
שם במשחק:אוהד
רקע :אוהד נולד בעיר פאלט שבקנטו,אך לאחר שצוות ונאס השתלט על המחוז משפחתו עברה לגור בעיר ניו-בארק שבמחוז ג'וטו.יום אחד אוהד הסתובב בהר סילבר שליד המחוז ומצא לרביטר נטוש ופצוע.אוהד לקח את לרביטר לביתו וטיפל בו.לאחר כמה ימים לרביטר התפתח לפיופיטר חזק.לאחר שאחיו ניצח את כל המכונים בג'וטו הוא היה צריך עוד פוקימון לליגה ולכן אוהד נתן לו את פיופיטר.במהלך הליגה פיופיטר התפתח לטיירניטאר עצום,אבל למרות זאת אחיו של אוהד הפסיד בליגה.כמה ימים לאחר שהסתיימה הליגה טיירניטאר מצא טיירניטארית ועזב את אוהד.אוהד נרשם לבית הספר לפוקימונים כדי להתחיל מסע חדש ולפגוש חברים חדשים.
אופי :חכם,ממוקד במטרה ומתחבר בקלות.
פוקימון התחלתי:טרטוויג זכר
תמונה:[img]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer72.png[/img]
-
תחבר למסן =@
תופס הרשמה
שם בפורום :~nitay~
שם במשחק:קיט קריי
רקע :בילדותו,קיט לא ידע כלום על פוקמונים,הוריו אמרו לו שהפוקמונים הם מפלצות מרושעות שמטרתם היחידה היא לרצוח ולהרוג ולעשות דברים רעים,קיט התרחק מכל פוקימון,גם מאלה שניסו להתחבר אליו,הוא פחד מהפוקמונים מאוד.
יום אחד,קיט פגש ילד,שמו היה דריי,דריי היה מאמן בגילו של קיט שברשותו היה צ'ארמנדר,הוא הסביר לקיט שאופי הפוקמונים מושפע על ידי המאמן שלהם,ושהפוקמונים היחידים שיכולים לפגוע בבני האדם הם פוקמונים פראיים.
יום אחד,דריי סיפר לקיט על אקדמיית הפוקמונים,שבה אתה לומד להיות מאמן,קיט מיד החליט שהוא ילך לשם,כי גם הוא רצה להיות מאמן...
תמונה : [img]http://i31.tinypic.com/2nty8g4.png[/img]
אופי :חברותי,מעדיף לעבוד בקבוצה,אופטימי,בעל גישה חיובית,פעיל,מעט זלזלן,שאפתן,שונא להיכשל
פוקימון התחלתי:צ'ארמנדר
-
רק שמונה תפסים ?:(
אני מזכיר אני בוחר את המין של הפוקימון לא אתם לא יעזור לכם אם תרשמו את המין .
ניתאי :
בגלל שאני מכיר אותך ואת המשחק שלך ואני יודע שאתה משקיע התקבלת :)
מחר אני יתן לך התחלה :)
-
שם בפורום :loveless
שם במשחק:אלכס מאק
רקע : אלכס נולד למשפחה טיפה הזויה. הוריו עבדו בקרקס נודד והיו ליצנים ראשיים. לכן הוא תמיד עבר ממקום למקום ותמיד חי בצל הוריו שיהיה גן ליצן. אבל אלכס שנא את העולם הזה. הוא ראה בו שטותי וחסר חשיבות. אלכס תמיד השקיע בלימודיו, שנערכו במבנה הלינה של הליצנים, הוא אהב ללמוד ולהשקיע כל תקפות לימודיו, למרות שהיה התלמיד היחיד נלחם בשביל להשיג את ה-100 הזה שהוא יוכל להתלהב. יום אחד בזמן שעבר במחוז ג'וטו על בית ספר למאמנים מתחילים. הוא החליט להרשם ולאחר כמה שבועות קיבל הזמנה לבית הספר.
עכשיו הוא עומד להתחיל את יומו הראשון בבית הספר למאמנים
תמונה :[img]http://img521.imageshack.us/img521/1682/53630825.png[/img]
אופי :נחמד,ביקורתי, אנטיפט, משקיע, לא מוותר
פוקימון התחלתי:באלבאזור
הערות: אני רוצה לתפוס הרבה פוקימוני רעל ונורמאל 3:
-
אלה שהתקבלו הם :
עומר .
מליפאן .
ג'יי.
בובי.
ניל .
ואוהד.
וניתאי .:)
התחלה :
אתה יודע שמחר זה היום הגדול ,היום שבוא תיכנס לבית הספר .
לפתע אתה שומע:"הספינה האחרונה יוצאת עוד 5 דקות כל המאחרים נא להגיע בהקדם האפשרי ".
"לעזאזל "אתה חושב לעצמך ומתחיל לרוץ לכיוון הספינה .
למזלך אתה מגיע בדקה האחרונה .
לפתע אתה שומע כל מוכר מהרמקולים "כל תלמידי השנה הראשונה נא להגיע למרכז הספינה על מנת לקבל את הפוקימון הראשון שלכם "לאחר כמה רגעים אתה מבין שמי שדיבר הרגע בטלפון הוא בעצם פרופסור אוק המפורסם .
מה תעשה ?
-
[quote][b]אתה יודע שמחר זה היום הגדול ,היום שבוא תיכנס לבית הספר .
לפתע אתה שומע:"הספינה האחרונה יוצאת עוד 5 דקות כל המאחרים נא להגיע בהקדם האפשרי ".
לפתע אתה שומע כל מוכר מהרמקולים "כל תלמידי השנה הראשונה נא להגיע למרכז הספינה על מנת לקבל את הפוקימון הראשון שלכם "לאחר כמה רגעים אתה מבין שמי שדיבר הרגע בטלפון הוא בעצם פרופסור אוק המפורסם .
מה תעשה ?
[/b][/quote]
אני מנסה להתמצא בספינה, ומחפש את דרכי למרכז שלה.
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 4 2009, 05:10 PM
[b] התחלה :
אתה יודע שמחר זה היום הגדול ,היום שבוא תיכנס לבית הספר .
מה תעשה ? [/b][/quote]
"אני חייב למהר,לפני שיקחו את כל הפוקמונים הטובים!" אגיד לעצמי בשקט ואתחיל לרוץ בריצה מטורפות לתוך מרכז האונייה,נעזר באנשים עם צריך
-
ניתאי :
אתה מתחיל לרוץ כמו משוגע שלפתע אתה שם לב שנאבדתה .
אתה מתחיל לשאול כמה אנשים אבל הרוב פשוט מתעלמים ממך שפתאום מישהו שואל אותך "אתה צריך עזרה?"שאתה מסתובב אחורה אתה רואה את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/img] "אתה כנראה אחד מהחדשים נכון ?"הוא שואל .
מליפאן:
אתה מתחל לחפש ופתאום אתה שם לב להרבה אנשים שמתחילים ללכת ביחד לאן שהוא אתה הולך אחריהם עד שאתה מגיע לאולם ענק ושם אתה רואה את פרופסור אוק .
אתה מבין שהגעת למקום .
אתה מחכה שם כמה דקות עד שהוא אומר :"מליפאן תיגש לכאן בבקשה" .
-
[quote][b]מליפאן:
אתה מתחל לחפש ופתאום אתה שם לב להרבה אנשים שמתחילים ללכת ביחד לאן שהוא אתה הולך אחריהם עד שאתה מגיע לאולם ענק ושם אתה רואה את פרופסור אוק .
אתה מבין שהגעת למקום .
אתה מחכה שם כמה דקות עד שהוא אומר :"מליפאן תיגש לכאן בבקשה" .
[/b][/quote]
'או שזה מתחזה ממש טוב, או שזה באמת פרופסור אוק ואני יכול לבטוח בו. כנראה האפשרות השנייה' אני חושב, ולאחר מכן ניגש לשם.
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 4 2009, 05:34 PM
[b] ניתאי :
אתה מתחיל לרוץ כמו משוגע שלפתע אתה שם לב שנאבדתה .
אתה מתחיל לשאול כמה אנשים אבל הרוב פשוט מתעלמים ממך שפתאום מישהו שואל אותך "אתה צריך עזרה?"שאתה מסתובב אחורה אתה רואה את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/img] "אתה כנראה אחד מהחדשים נכון ?"הוא שואל . [/b][/quote]
"כן" אומר לו בלחץ "קוראים לי קיט,ואני חדש כאן,אתה יודע אולי איפה נמצאת מרכז האונייה?"
-
ניתאי :
"היי תדבר לאט "הוא עונה לך במהירות .
"דרך אגב קוראים לי כריס "הוא אומר בקלילות .
"הא ואני אלווה אותך למרכז "הוא אומר ואתם מתחילים ללכת משם .
לאחר כמה דקות אתה נכנס לאולם מפואר ושם אתה רואה את פרופסור אוק המפורסם שאחריי כמה שניות הוא קורא לך לגשת אליו .
מליפאן:
הא אני יכול לקרוא לך בשם אחר ?
--------
"טוב אז איזה פוקימון תבחר ?"הוא שואל אותך בנעימות .
-
[quote][b]הא אני יכול לקרוא לך בשם אחר ?
--------
"טוב אז איזה פוקימון תבחר ?"הוא שואל אותך בנעימות .
[/b][/quote]
אתה עלול לקרוא לי דניאל, אם כי במשחק עצמו אני מעדיף להיקרא מליפאן.
--
"צ'ארמנדר" אני עונה כמעט ולא היסוס, בעוד אני נזכר בצארמיליון הדי חזק שהיה למאמן ששמו אינו רלוונטי.
-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 4 2009, 05:46 PM
[b] ניתאי :
"היי תדבר לאט "הוא עונה לך במהירות .
"דרך אגב קוראים לי כריס "הוא אומר בקלילות .
"הא ואני אלווה אותך למרכז "הוא אומר ואתם מתחילים ללכת משם .
לאחר כמה דקות אתה נכנס לאולם מפואר ושם אתה רואה את פרופסור אוק המפורסם שאחריי כמה שניות הוא קורא לך לגשת אליו . [/b][/quote]
"פרופסור,באתי בשביל הפוקימון הראשון שלי!" אני אומר לו ולפתע נזכר בדריי ובלי לחשוב אני אומר "אני רוצה צ'ארמנדר!"
-
ניתאי :
"צארמנדר בחירה מעניינת"הוא עונה לך .
"טוב למזלך נשאר רק עוד צארמנדר אחד"הוא אומר בחיוך .
"הא ותזכור הצארמנדר הזה דיי פחדן תתקדם איתו בעדינות הוא עבר לא מעט תראומות " תשמור עליו.
דניאל :
השם שלך במשחק ישאר מליפאן אבל אני כל הזמן שוכח אותו אז אני יקרא לך דניאל טוב ?XP
------------
"צארמנדר בחירה מעניינת "הוא אומר .
"הצארמנדר הזאת היא פוקימון שיתאים לך בול "הוא אומר .