-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 13 2009, 08:23 PM
[b] ~nitay~
אתה רואה שלט עתיק ובו כתוב:"שוק ראנהבה"פתאום אתה שומע צעקה נוראית,ולפני שאתה מבין מה קורה,אתה רואה 5 אנשים עם גלימות שחורות שרוכבים על סוסים דוהרים ישר לכיוונך,מה תעשה? [/b][/quote]
אנסה להיצמד לאחד הקירות ואתן להם לעבור
-
[quote][b]
גליסקור:
"מה?!!,איך אתה לא מכיר את המקום הזה ילד?,זה שוק ראנהבה!"אומר האיש בפה פעור
[/b][/quote]
אני אסתכל מסביבי שוב ואומר: "כנראה,איפה אפשר לימצוא פע אוכל או מים אני רעב??"
-
~nitay~
הם עוברים לידך ומשאירים אבק,פתאום אתה רואה את האיש שהעיר אותך מנסה לתפוס אותם אך ללא הצלחה,פתאום הוא בוכה
גליסקור
"כמובן שתוכל לקבל אוכל ומים,בתמורה לחמישה מטבעות זהב"אמר האיש
-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 13 2009, 10:35 PM
[b] ~nitay~
הם עוברים לידך ומשאירים אבק,פתאום אתה רואה את האיש שהעיר אותך מנסה לתפוס אותם אך ללא הצלחה,פתאום הוא בוכה [/b][/quote]
'איש מוזר' אחשוב ואמשיך בסיורי
-
~nitay~
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שאחד מהרוכבים בא אליך ואומר בתוקפנות"תביא לי את בגדייך מייד!"
-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 13 2009, 10:40 PM
[b] ~nitay~
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שאחד מהרוכבים בא אליך ואומר בתוקפנות"תביא לי את בגדייך מייד!" [/b][/quote]
"אין מצב" אגיד לו ואתרחק ממנו
-
[quote][b]
גליסקור
"כמובן שתוכל לקבל אוכל ומים,בתמורה לחמישה מטבעות זהב"אמר האיש
[/b][/quote]
יש לי כאלה?
~~~~
אחשוב בראשי מטבעות זהב"ששכחתי תארנק בבית " ואז אשל אותו"איך אני מגיע לסנובפוינט"
-
שם: ג'ון ג'ונס
רקע: לג'ון הייתה ילדות רגילה ופשוטה, הוא גדל ביחד עם 3 אחיותיו הגדולות ותמיד הרגיש שהוא מקבל פחות יחס מהאחיות. הוריו לא בילו את רוב הזמן הפנוי שלהם בבית והוא נאלץ להעסיק את עצמו בצעצועים שההורים היו קונים לו לקראת תקופת החגים. חבריו הטובים היו בובות פעולה שונות של פוקימונים, האהובה עליו הייתה בובת הו-או זוהרת, הוא היה מדמיין שהוא נמצא בשמיים רכוב על הו-או במהירות עצומה.
ג'ון תמיד חלם על היום בו יקבל את הפוקימון הראשון שלו. הוא חלם על ההתלבטות הגדולה ועל קבלת הפוקדור.
אופי: אני נגד רשימת האופי בגלל שהאופי שלי יחשף בזמן המשך עלילת המשחק~
בקשות\שוקו חם\לחם\מ-ש-ה-ו:
-
[quote][i]Originally posted by ERMAGEDON[/i]@Aug 13 2009, 02:17 PM
[b] [[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa208.png[/img][color=orange]התחלה:[/color]
09\7\31,העיר סאנג'אם,סינו
אתם קמים בבוקר עייפים,מסתכלים בלוח השנתי ורואים שהיום הוא השלושים ואחת ליולי,היום שבו נערך סיור במחוז אלמיה על ידי פרופסור ראוון למאמנים מתחילים,ורואים שעכשיו 9:00 ,"תשע?!,אוי לא!אני אאחר לסיור!"אתם נבהלים ורצים להחליף בגדים,לאחר מכן אתם אוכלים ארוחת בוקר במהירות,ורצים למעבדה,בתקווה שלא איחרתם,ותאמינו לי:יש לכם מזל ג-ד-ו-ל:בדיוק אז הם התכוננו לצאת,אתם נושמים לרווחה עד שפרופסור ראוון אומר:"ילדיי!הסיור מתחיל!",כולם צועקים משמחה ואתם מתחילים ללכת לכיוון הנמל שבסנוופויינט...
10 שעות אחרי...
אתם הולכים במדבר האבורה בעייפות,אך,בעוד שהפרופסור מסביר על המדבר,אתם שומעים קול מוזר המהדהד בראשכם שאומר:"בוא אל המקדש,בוא אל המקדש",בהתחלה אתם לא מבינים מה קורה,אך פתאום אתם רואים מין מקדש מוזר,אתם הולכים לשם מבלי לחשוב פעמיים ונכנסים,ואז,בלי אזהרה,אתם נשאבים לתוך מעבר מוזר!
5 דקות אחרי...
אתם מתעוררים אחרי שמישהו שפך עליכם מים ורואים שאתם נמצאים בשוק,פתאום האיש ששפך עליכם מים שואל:"היי,את\ה בסדר?",מה תעשו? [/b][/quote]
"מי אתה?" אשאל אותו בפחד
-
אראד
"אני רק מוכר נשק,תירגע ילד,שיש..."אמר האיש בעצבנות,"אם אתה רוצה לדעת איפה אתה,אתה בשוק ראנהבה"
ניטאי
"בסדר,אם אצטרך להשתמש בכוח,אין בעייה.."הוא אומר ושולף חרב
גליסקור
לא אין לך כאלה
-------------------
"טוב זה חבל ו...מה זה סנוופוינט?"שואל האיש בתימהון
וואלואיג'י
רשום,תגיב להתחלה
-
[quote][b]
גליסקור
לא אין לך כאלה
-------------------
"טוב זה חבל ו...מה זה סנוופוינט?"שואל האיש בתימהון
[/b][/quote]
אני מיסתכל עליו במבט מבוהל .
ואחרי דקה של חשיבה אני מבין שאני לא בשינו.
יש לי עוד שאלה אומר:"איפה היציאה?"
-
גליסקור
"יציאה?,תראה ילד,אם אתה מתכוון לשוק ראנהבה,לך דרומה עד שתגיע לשלושה עצי דקל,אבל אם אתה מתכוון למימד הזה....,לא נראה לי שתוכל "לצאת"או משהו כזה...,זה בלתי אפשרי!"אומר האיש
-
[quote][b]
גליסקור
"יציאה?,תראה ילד,אם אתה מתכוון לשוק ראנהבה,לך דרומה עד שתגיע לשלושה עצי דקל,אבל אם אתה מתכוון למימד הזה....,לא נראה לי שתוכל "לצאת"או משהו כזה...,זה בלתי אפשרי!"אומר האיש
[/b][/quote]
אגיד לו"ליציאה מהשוק,ותודה על העזרה".ואתחיל להיתקדם לכיוון דרום.
-
גליסקור
"רגע ילד,אתה לא מתכוון ללכת לשם לבד,נכון?,כי לצאת מהשוק יכולה להיות אופצייה מסוכנת,אבל יש לי רעיון:לך צפונה בשוק עד שתראה 3 סוסים לבנים קשורים ומעליהם שלט שכתוב בו"סקארנירק טרמפ"הוא יתן לך טרמפ לאן שתרצה בפעם הראשונה,אוקיי?"הוא אומר
-
[quote][b]
גליסקור
"רגע ילד,אתה לא מתכוון ללכת לשם לבד,נכון?,כי לצאת מהשוק יכולה להיות אופצייה מסוכנת,אבל יש לי רעיון:לך צפונה בשוק עד שתראה 3 סוסים לבנים קשורים ומעליהם שלט שכתוב בו"סקארנירק טרמפ"הוא יתן לך טרמפ לאן שתרצה בפעם הראשונה,אוקיי?"הוא אומר
[/b][/quote]
"טוב תודה וביי"ואתחיל ללכת לכיוון צפון.