פרק 4 פורסם[אני יודע שהוא קצרצר >> אבל אני עושה את זה לפי המשחק]
ואני מבקש שתגיבו
Printable View
פרק 4 פורסם[אני יודע שהוא קצרצר >> אבל אני עושה את זה לפי המשחק]
ואני מבקש שתגיבו
מדריך מצוין אין מה להאיר
אחלה מדריך אבל באופי תוסיף את זה-
תמים- צ'ימצ'אר
פרקים 5 ו6 פורסמו,תגיבו אנשים!!!
באמת כל הכבוד על זה , כשתסיים את המדריך אתה תפוצה בווינר ארוך.
אני ממליץ לך לעשות מדריך פרקים שיהיה יותר קל להגיע לפרקים(אם אתה לא יודע איך תפנה אליי בפרטי)
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Aug 19 2009, 12:06 PM
[b] אני ממליץ לך לעשות מדריך פרקים שיהיה יותר קל להגיע לפרקים(אם אתה לא יודע איך תפנה אליי בפרטי) [/b][/quote]
אני חושב שאני אעשה אחרי שאני אגמור,
תודה על התגובות!
אני תקוע בפרק 4 אני לא יודע איך יורדים למטה והמדריך מעולה :):):):):):)
מתי אתה מעדכן את המדריך??? אני כבר נכנס כל חמש דקות כדי לראות עם עדכנת אני לא יכול לחכות יותר :D :D :D :D :D :D
יש לי שאלה אליך עוד כמה ימים אתה משער בערך שאתה מסיים את המדריך?
[quote][i]Originally posted by POKEMON7[/i]@Aug 23 2009, 12:23 PM
[b] יש לי שאלה אליך עוד כמה ימים אתה משער בערך שאתה מסיים את המדריך? [/b][/quote]
פרק 7 נמחק לגמרי על ידי רשעותה של הפסקת חשמל,ובגלל זה הוא יצא מאוחר כל כך,ואני משער שאני אגמור את המדריך עד אמצע ספטמבר או משהו
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 23 2009, 02:25 PM
[b] פרק 7 נמחק לגמרי על ידי רשעותה של הפסקת חשמל,ובגלל זה הוא יצא מאוחר כל כך,ואני משער שאני אגמור את המדריך עד אמצע ספטמבר או משהו [/b][/quote]
אוקי חחחחחח הפסקת חשמל?עשית לי מצב רוח אחי לא סתם המדריך סבבה קח את הזמן שלך בכייף שלך ותמשיך להגיע לגדולות זה אחד המשקיעים הכי מצוינים שראיתי בפורום.
הפסקתת חשמללל מעצבנתתתתת הרסה תהמשך????? :blink: :blink: :blink: :o :o :o :( :( :( :( אוף אני חולהה על המדריך הזהה
חוץ מזה המדריך שלך סוססס אין עליווו :D :D :D :D
עידו:בבקשה לא להספאים,הוורד שלי נדפק לגמרי,ולכן אני לא יכול להמשיך עד שהוא יתוקן