[quote][i]Originally posted by Ogihci[/i]@Oct 18 2007, 01:39 AM
[b] מתי מתחילים אני כבר מת ^.^ לשחק אין שום מישחק טוב בפורום חוץ מי מי זה כול השאר לא מאימים לי :X [/b][/quote]
מחר בערב
Printable View
[quote][i]Originally posted by Ogihci[/i]@Oct 18 2007, 01:39 AM
[b] מתי מתחילים אני כבר מת ^.^ לשחק אין שום מישחק טוב בפורום חוץ מי מי זה כול השאר לא מאימים לי :X [/b][/quote]
מחר בערב
[b]שם בפורום:Black Cat
שם במשחק:יונתן
פוקימון התחלתי:בוזרונג
רקע:
מיקל גדל באיזורי הרים ששם גדלו פוקימוני דרקון בשפע לכל משפחה היה את הפוקימון שלהף בכפר משפחת פירד קיבלה את באגון והתפתחויותיוף כשהיה צעיר קרה משהו נורא ראש הכפר נהרג על ידי אחיו הגדולים שמרדו בראש הכפר כשגדל עדיין לא היה ראש כפר חדש וכל אחד רצה בסוף החליטו שמי שיצליח לנצח במחוז באפי יהפוך לראש הכפר, שנה לפני שיצא ביקש מאביו ללמד אותו על אסטרטגיות לוחמה ומאמו אסטרטגיות לתחרויות יום לפני המסע נתקל בפוקימון קרח שהפך את כל כפרו לקרח כל תושבי הכפר תקפו את הפוקימון והוא נשוג למשך שעה עד שחזר עם צבא של פוקימוני קרח לאחר קרב קשה אנשי הכפר הביסו את הצבא והתפללו שלא יחזור שוב.
פוקימונים:
חפצים:פוקידע,מרפא אחד,חבל הצלה ושלושה פוקדורים
תענות, שאלות, הערות, בעיות, מענות[/b]:אפשר ליהיות גם מאמן וגם מתאם?
[quote][i]Originally posted by Black Cat[/i]@Oct 18 2007, 09:01 AM
[b] [b]שם בפורום:
שם במשחק:יונתן
פוקימון התחלתי:
רקע:
מיקל גדל באיזורי הרים ששם גדלו פוקימוני דרקון בשפע לכל משפחה היה את הפוקימון שלהף בכפר משפחת פירד קיבלה את באגון והתפתחויותיוף כשהיה צעיר קרה משהו נורא ראש הכפר נהרג על ידי אחיו הגדולים שמרדו בראש הכפר כשגדל עדיין לא היה ראש כפר חדש וכל אחד רצה בסוף החליטו שמי שיצליח לנצח במחוז באפי יהפוך לראש הכפר, שנה לפני שיצא ביקש מאביו ללמד אותו על אסטרטגיות לוחמה ומאמו אסטרטגיות לתחרויות יום לפני המסע נתקל בפוקימון קרח שהפך את כל כפרו לקרח כל תושבי הכפר תקפו את הפוקימון והוא נשוג למשך שעה עד שחזר עם צבא של פוקימוני קרח לאחר קרב קשה אנשי הכפר הביסו את הצבא והתפללו שלא יחזור שוב.
פוקימונים:
תענות, שאלות, הערות, בעיות, מענות[/b]:אפשר ליהיות גם מאמן וגם מתאם? [/b][/quote]
דילגת על כמה שלבים אבל הרקע סבבה תערוך אחי
ואי אחי זה המשחק הזהההה
רוצה עזרה?
[quote][i]Originally posted by Persian[/i]@Oct 18 2007, 10:15 AM
[b] ואי אחי זה המשחק הזהההה
רוצה עזרה? [/b][/quote]
זה המשחק שלנו אחי
גם העתקתי תחנות ממך :X
מצידי אתה מנהל
[b]שם בפורום:The white knight( עתיד להשתנות)
שם במשחק:היקו(היקארו) אונישיי
פוקימון התחלתי:ראטלס
רקע:
היקארו אונשיי נולד למשפחת פשע מבוקשת, כל בני המשפחה עוסקים בשוד ויש פרס גדול על ראשם, חוץ מהיקארו, היחידי ששנא את חיי הפשע, ולכן ניסה פעם אחת להפליל את משפחתו והדבר היחידי שיצא לו מזה זה יחסים טובים עם השוטרים, משפחתו כעסה עליו וגרשו אותו מביתו, היקארו שמח והחליט לפתוח חיים חדשים. הוא פגש את ראטלס ביער פצוע ולקח אותו מהר למעבדת הפרופסור, שם הוא הבריא והם התחברו. למזלו כשהתעורר מאוחר נשאר ראטלס מכיוון שהפרופסור חשב שהוא ירצה ושמר לו אותו. וככה החליט לפתוח במסע משלו.
פוקימונים:
תענות, שאלות, הערות, בעיות, מענות[/b]:שראטלס ידע על ההתחלה קרן על חושית כי הוא לומד את זה ברמה 6 ועד אז יש לו רק צעקה.....
[quote][i]Originally posted by חן הקטן[/i]@Oct 18 2007, 10:24 AM
[b] זה המשחק שלנו אחי
גם העתקתי תחנות ממך :X
מצידי אתה מנהל [/b][/quote]
XD
סבבע!
יאללה אז תגיד לי את מי לנהל ואני ינהל אותו!
[b]שם בפורום: nathan
שם במשחק:נתן D=
פוקימון התחלתי: באגון .
רקע:
נתן נולד למשפחה רגילה . משפחתו תמיד רצתה שנתן יהיה מאמן דגול , וכך גם היה חלומו . הוא מאוד אהב פוקימונים והתחבר עליהם טוב מאוד . הוא נקשר לבאגון מפני שאהב דרקונים . הרי הדרקונים מופעים טובים וחזקים בכל מיני מקומות . אגדות , סיפורים וכו' . יום אחד שטייל מצא באגון רעב ביער . פניו כל כך קרנו משמחה שהוא לקח את הבאגון לביתו ושמה הם היידדו . הוריו הבטיחו לו שכשיגדל יוכל לצאת איתו למסע .
כך גדל נתן והיה מוכן לצאת למסע .
פוקימונים:
תענות, שאלות, הערות, בעיות, מענות:אמ ... אם אתה רוצה הכנתי את המפה =/[/b]
עדי:
אני יגיד לך מחר את מי לנהל אחי
גיל ונתן שניכם רשומים
גיל יהיה לך אפשרות לבחור מתקפה אחת שתלמד די בהתחלה אבל אתה צריך להיות עירני אחרת אתה תפספס :)
נתן בטח שאני רוצה את המפה אחי :)
כל הרשומים יכולים לאמץ את הלוגו שבתגובה השניה
אני יאמצתי מחכה לכייף ^^
אני רשום?
משחק מושקע ביותר.
גאה ב על פתיחת המשחק =]
רק תוסיף דברים בהמשך :]
אפשר להתחיל?
אם כן אז:
[quote][b]
אתם מתרגשים כל כך עד כדי שאתם לא יכולים להירדם לקראת המסע, בסוף נרדמתם בשלוש בבוקר אבל התעוררתם ב12 בבוקר!!!
מיהרתם בריצה להגיע אל המעבדה אך כמעט כל הפוקימונים נלקחו מתוך העשר נשארו רק שלוש
הפרופסור צועק עליכם שהגעתם באיחור ואומר שנשאר פוקימון אחד לכל אחד (זה שבחרתם)
אתם מקבלים
[/b][/quote]
אני יוצא החוצה מתמתח קצת ומוציא את ראטלס ומוציא אותו מהפוכדור ואז אשאל אותו:
"שלום לך! איך אקרא לך?"
התחלה:
אתם מתרגשים כל כך עד כדי שאתם לא יכולים להירדם לקראת המסע, בסוף נרדמתם בשלוש בבוקר אבל התעוררתם ב12 בבוקר!!!
מיהרתם בריצה להגיע אל המעבדה אך כמעט כל הפוקימונים נלקחו מתוך העשר נשארו רק שלוש
אתם מקבלים את הפוקימון ויוצאים החוצה
[color=blue]אביב:אתה מוציא את גיבל שאוהב אותך, אתה מציג את עצמך בפניו הוא נראה מאושר כל כך שסופסוף יש לו מאמן שיאמן אותו כנראה שהוא חיכה למסע כמוך.
אתם משחקים לכם ופתאום אתה רואה את האיש שאתה הכי שונא, שיערו היה בלונדיני והוא הראה פרצוף של חש זה הוא [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
היריב שלכם
"חעחעחע משחק עם הפוקימון הוא אומר
אתה בחיים לא תוכל לנצח אוןתי!!!
מה תעשה?[/color]
[color=gray]גיל:אתה מוציא את ראלטס שאוהב אותך, אתה מציג את עצמך בפניו הוא נראה מאושר כל כך שסופסוף יש לו מאמן שיאמן אותו כנראה שהוא חיכה למסע כמוך.
אתם משחקים לכם ופתאום אתה רואה את האיש שאתה הכי שונא, שיערו היה בלונדיני והוא הראה פרצוף של חש זה הוא [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
היריב שלכם
מה תעשה?[/color]
[color=green]אדי:אתה מוציא את טריקו שאוהב אותך, אתה מציג את עצמך בפניו הוא נראה מאושר כל כך שסופסוף יש לו מאמן שיאמן אותו כנראה שהוא חיכה למסע כמוך.
היריב שלכם
מה תעשה?[/color]
נתן:
[color=purple]אתה מוציא את באגון שאוהב אותך, אתה מציג את עצמך בפניו הוא נראה מאושר כל כך שסופסוף יש לו מאמן שיאמן אותו כנראה שהוא חיכה למסע כמוך.
היריב שלכם
מה תעשה?[/color]
[SIZE=2][color=red]ההרשמה עדיין פתוחה[/color][/SIZE]
[quote][i]Originally posted by חן הקטן[/i]@Oct 27 2007, 02:44 AM
[b] התחלה:
אתם מקבלים את הפוקימון ויוצאים החוצה
[color=blue]אביב:אתה מוציא את גיבל שאוהב אותך, אתה מציג את עצמך בפניו הוא נראה מאושר כל כך שסופסוף יש לו מאמן שיאמן אותו כנראה שהוא חיכה למסע כמוך.
היריב שלכם
מה תעשה?[/color]
[/b][/quote]
אחי גיליתי שפוקימון מים כמו אוקטילרי[לא התת שלו] וסלופוק, הם כמעט הכי טובים שיש! אולי אשיג אחד?
---
"אני אנצח אותך, אם לא עכשיו אז מחר"