אווו זה טוב מאוד
Printable View
אווו זה טוב מאוד
הרגתי עכשיו גולדין וזה לא עבד אני אמור לקבל ככה 1 מגולדין 4 מהחפץ אז זה אמור להיות 5 אז איך זה שקיבלתי רק 2 ATT
תראה זה מה שרשום לי שם !!!
a pokemon hold item that promotes attack gain on leveling , [color=red]but reduces the [/color][color=red]speed stat[/color]
מה השורה האדומה אומרת
[quote][i]Originally posted by GiratinaShow[/i]@Aug 25 2009, 04:04 PM
[b] הרגתי עכשיו גולדין וזה לא עבד אני אמור לקבל ככה 1 מגולדין 4 מהחפץ אז זה אמור להיות 5 אז איך זה שקיבלתי רק 2 ATT
תראה זה מה שרשום לי שם !!!
a pokemon hold item that promotes attack gain on leveling , [color=red]but reduces the [/color][color=red]speed stat[/color]
מה השורה האדומה אומרת [/b][/quote]
החלק האדום אומר שזה מוריד את סטאט המהירות.
אתה תקבל יותר התקפה אבל פחות מהירות, נראהלי~
הבעיה שאני לא מקבל התקפה אני נלחם בגולדין וזה לא עבד אני אמור לקבל ככה 1 מגולדין 4 מהחפץ אז זה אמור להיות 5 אז איך זה שקיבלתי רק 2 ATT
תגידו למה שאני נלחם במאצו'פ ולטארטוויג שלי יש power bracer זה שמוסיף ATT אז אני אמור לקבל ממאצו'פ נקודה 1 ומהחפץ אני מקבל 4 אז קיבלתי רק 3 ATT מישהוא יכול להסביר לי
נקודות ה-EV הם לא הנקודות הסופיות שאתה מקבל.
לפי מה שאני זוכר על כל 7 נקודות EV מקבלים נקודת בטאטוס אחת.
וחוץ מזה כדי שתקרא חוקים לפני שאחד המנהלים יראה כמה דאבל פוסט עשית...
אבל מישהוא מוכן להסביר לי סוסוף למה אני מקבל רק 3 EV ATT
קודם כל תיזהר עם כל הדאבל פוסט הזה כי המנהלים יכולים לתפוס אותך ולהעניש אותך
לנושא:
החפץ הזה מעלה רק EV ולא את הסטאט עצמו של הפוקימון
כמו שאמרו על כל כמה נקודות EV אתה מקבל עוד 1 בסטאט עצמו
אם אתה רוצה לראות הבדל בעלייה של הסטאטים כשאתה עולה רמה אז תנצח פוקימונים ברמות נמוכות עם פוקימון ברמה יותר גבוהה
למשל לנצח פוקימונים בסביבות רמה 5 עם פוקימון רמה 20 כדי לראות הבדל בעלית הסטאט כשאתה עולה רמה
ואתה גם צריך לנצח את אותו פוקימון במשך כל הרמה כדי לקבל את הEV הנכון
אם תמשיך לנצח מאצ'ופים כל הזמן אז בסוף תראה הבדל בסטאט אחרי כמה רמות
איך אני יודע כמה נקודות תוספת אני מקבל
אתה לא יכול לראות את הEV המדויק
אבל אתה יכול לספור אם יש לך כוח
כל 4 נקודות EV זה נקודה אחת בסטטוס אבל הקטע שאתה תקבל את כל ה-EV אתה מרוויח רק בלבל 100 ובלבל 50 אתה תקבל משהו כמו חצי מה-EV אז אתה לא יכול לראות ממש את השינוי.
עדיין לא הבנתי תסבירו ברור
אם נגיד אתה מאמן פוקימון והוא מקבל 252 EV התקפה, אז 252 חלקי 4 זה יוצא 63 נקודות, אז כל פעם שהוא יאלה רמה הוא יקבל קצת מה-63 הזה ורק שהוא יגיע ללבל 100 הוא יקבל כבר את כל ה-63
אוקיי
עשית כמה דאבלפוסטים בנושא הזה.
ננעל.