סתם יום
הביאו לנו מערכת על הפנים=\
עוד מלא חוקים חדשים שלא צריך
ומעכשיו כל פעם שאני לא יגיע לבית הספר אני צריך להראות לכל המורות שלי באותו היום אישור הורים -_-
Printable View
סתם יום
ומעכשיו כל פעם שאני לא יגיע לבית הספר אני צריך להראות לכל המורות שלי באותו היום אישור הורים -_-
[quote][i]Originally posted by bxhl2[/i]@Sep 1 2009, 03:09 PM
[b] סתם יום
ומעכשיו כל פעם שאני לא יגיע לבית הספר אני צריך להראות לכל המורות שלי באותו היום אישור הורים -_- [/b][/quote]
XD
תהיה בריא
לנו עוד יום נחמד שעבר טוב דפקה
היה לי יום ממש כיף,למדנו עד 12:00,ופגשתי את החברים שלי לכתה והקטע הכי טוב שבכיתה שלי יש ילדים ממש מופרעים שירדו על מורים חדשים-לדוגמא: המורה החדשה לשיעור של''ח שאלה אותנו מה אתם חושבים הפירוש של של''ח?,הילדים המופרעים ישר ענו לה במקלה:"שיעור לא חשוב".והקטע הכי מצחיק היה שמורה חדש לגיאוגרפיה הגיע לחטיבה,ומופרע אחד הפריע לו והוא שאל מה שמו(שיירשום לו הפרעה) ואז הילד אמר: "קוראים לי ישעיהו טנצר".ושעה אחר כך המורה ניכנס ללמד את הכיתה של אחותי ואז הוא אמר לכיתתה:אל תעצבנו אותי כי בשעה הקודמת לימדתי בכיתה של ילדים מופרעים-ממש יצע לי הראש מהם!(המופרעים בכתה שלי טובים יותר מטלויזיה).בקיצור היה לי כיף.
כן בכל כיתה יש מופרעים וערסים חחח
שי מה היום הכי מאוחר שלך ועד כמה אתה לומד?
חח
היום המאוחר שלי ביב' לדוגמה שלמדתי מ8 בבוקר עד 8 בערב... חחח
היה קצר XP
הגעתי בעשרה לתשע באחת עשרה הייתי כבר בבית.
מחר אני מסיים בשלוש T^T
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Sep 1 2009, 02:27 PM
[b] היה קצר XP
הגעתי בעשרה לתשע באחת עשרה הייתי כבר בבית.
מחר אני מסיים בשלוש T^T [/b][/quote]
על מה אתה בוכה?!!? אני חוץ משישי שמסיים ב2 ורבע מסיים שלוש פעמים ב4 ועשרה ופעמיים ב5 ועשרה!
פשוט תעריכו את מה שיש לכם
חרא.
הכל השתנה.
בכיתה ז' היינו הכיתה הכי גדולה בשכבה.
כיום אנחנו הכיתה הכי קטנה.
לא פחות מ15 ילדים עזבו בשנתיים, אנחנו מבריחים ילדים, ללא ספק D:
חבר שלי עזב לבית ספר אחר, אפילו החבר הכי טוב שלו היה מופתע(הוא היה בטוח שהוא התלוצץ איתו).
הבית ספר המניאק עשה טקס משעמם(הייתה בעיה במערכת ההגברה ואפילו המנהלת הודתה שהיא בקושי הבינה את עצמה) ואז תקע שעתיים מחנך(דווקא זה היה דיי כיף) ואז נחשו מה? "לימודים לפי המערכת"
שעה מתמטיקה ועוד שעה תנ"ך (עם המנהלת, היא מספיק זקנה בשביל זה XD)
בכל זאת, יש ילד חדש( בשבילי ישן, היה איתי בכיתה ו'. סתם מניאק) ועוד שתי ילדות חדשות. (אחת מכפר סבא, מכוערת בשבילכם. ועוד אחת מכרמיאל, דווקא נחמדה אבל לא הטעם שלי)
שינו את בית ספר, אבל לי זה לא אכפת.
היה משעמם, ואני רק מחכה לחופש.
בראש השנה אני נוסע לאילת D: ולצערי הרב הפסיד שתי ימים בית ספר :(
איחרתי ביום אבל לא נורא
היה יום בסדר סתם פירקו כיתה בבית ספר וחילקו אותה בין כול כיתות ט'
קיבלנו מערכת שעות בסדר חוץ מזה שהשעתיים אחרונת ביום שישי נוראיות שעתיים סיפרות(לא בגלל המקצוע אלה בגלל המורה)
אני בניגוד לכולם מחכה שתתחיל תחרות שקוראים לה הינשוף שנוכל שוב אני וחברים שלי להבריז משיעורים עם אישורים