-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 8 2009, 09:56 PM
[b]
עומר
מיו יוצר קרן מאנרגיה ומתקדם לכיוון דיוקסיס שמשתנה למצב הגנה, הוא יוצר בועה ירוקה שבולמת את המכה, אבל כדור הצל פוגע בו ומעיף אותו לאחור, למרות שהנזק לא גדול בגלל מצב ההגנה דיוקסיס מתחיל להתעייף [/b][/quote]
"קדימה מיו אתה מסוגל! כדור צל ואז רעש חרקים(Bug Buzz)!" אני קורא
-
עומר
אתה יודע מה רעש חרקים עושה?
אז הכל בסדר. ומה קרה ביער ורידיאן? ואיזה פוקימונים נוספים היו לסקוט?
טורטרה יורה מגה ניקוז אבל פלפי חומק הצידה ואז זוהר, הוא מתחיל לגדול וחשמל עף לכל אבן, מרסק סלעים ויוצר חתכים בריצפה. כשהאור מתפרץ לכל הכיוונים ביחד עם גלים אדירים של ברקים אמפרוס נחשף, עצום בגודלו ומוקף בברקים.
העיניים שלו עדיין שוחרות, ומכת הברק שלו יוצרת חתכים רבים באדמה עד שהיא פוגעת בטורטרה ודוחקת אותו אחורה, למרות שהנזק אפסי היר מזיזה אותו אט אט לכיוון מידרון תלול במיוחד
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 8 2009, 10:25 PM
[b] ארתור
אז הכל בסדר. ומה קרה ביער ורידיאן? ואיזה פוקימונים נוספים היו לסקוט?
טורטרה יורה מגה ניקוז אבל פלפי חומק הצידה ואז זוהר, הוא מתחיל לגדול וחשמל עף לכל אבן, מרסק סלעים ויוצר חתכים בריצפה. כשהאור מתפרץ לכל הכיוונים ביחד עם גלים אדירים של ברקים אמפרוס נחשף, עצום בגודלו ומוקף בברקים.
העיניים שלו עדיין שוחרות, ומכת הברק שלו יוצרת חתכים רבים באדמה עד שהיא פוגעת בטורטרה ודוחקת אותו אחורה, למרות שהנזק אפסי היר מזיזה אותו אט אט לכיוון מידרון תלול במיוחד [/b][/quote]
חטפו לי פוקימונים וסקוט בא והציל אותי ועשינו קרב והמריפ שלו ניצחה את טרטוויג שהיה לי ועכשיו ראיתי שהמריפשלו התפתחה לפלפי ועכשיו לאמפרוס
והיו לו גם דסקול
"אוי לא פלפי שלו התפתח" אומר בלגלוג ואגיד לסקוט "עכשיו יש לך אפס יותר גדול" אומר ואתחיללצחוק ואז אגיד לטורטרה "פשוט תעמוד במקום שלך עם המשקל של הגוף שלך אין מצב שאתה תיפול פה" אגיד לו ואתחיל לצחוק ואגיד לסקוט "התוכנית שלך לא עבדה" ואז אגיד לטורטרה "תשתמש ברעידת אדמה כדי ליישר את הקרקע וגם בשביל לפגוע באמפרוס הזה ולגמור את הקרב הזה"
-
ארתור
תודה על המידע
מיו יוצר צלילים מעיקים שהופכים לגלים מוזרים שפוגעים בדיאוקסיס, הוא מכסה את אוזנייו ומתחיל לטעון קרן על
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 8 2009, 10:32 PM
[b] ארתור
תודה על המידע
היה אמור להיות אוונט לעמוד 250 והיינו בעמוד 243 אז אולי תשים את האוונט הזה לעמוד 10?
האוונטים יתחילו מחדש אבל עמ' 7 יהיה האוונט ההו כי ההינו בעמ' 243, משם יתחילו אוונטים שאני אקבע והם יהיו בקפיצות גדולות יחסית.
שמח שאנחנו מסתדרים סוף סוף
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 8 2009, 10:36 PM
[b] ארתור
האוונטים יתחילו מחדש אבל עמ' 7 יהיה האוונט ההו כי ההינו בעמ' 243, משם יתחילו אוונטים שאני אקבע והם יהיו בקפיצות גדולות יחסית.
שמח שאנחנו מסתדרים סוף סוף
____________________-
"טורטרה תנסה להתנגד לרעם ותשתמש ברעדית אדמה שאתה משקיע את כל הכוח ברגליים הקדמיות שלך-תנסה להרים טיפה את הרגלליים בשביל לא ליפול וז תוריד אותם הכי חזק שאתה יכול כדי ליישר את האדמה"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 8 2009, 10:25 PM
[b] עומר
אתה יודע מה רעש חרקים עושה?
כתוב שהכוח של זה 90 X:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"עכשיו מהר כדור צל!" אני צורח
-
עומר
שם לב ששלחתי תגובת תיקון, זה קצת שינה את ההשפעה
ברעידת אדמה הוא לא יצליח להשתמש, ואמפרוס מתחיל להתעייף
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 9 2009, 02:09 PM
[b] ארתור
טורטרה מרים קצת את הרגליים אבל מיד מוריד אותם בפניקה, אבנים רבות נופלות.
ברעידת אדמה הוא לא יצליח להשתמש, ואמפרוס מתחיל להתעייף [/b][/quote]
"אוקיי טורטרה תעייף אותו עוד יותר בעלי תער ואז גם את הכוח שנשאר לו תגנוב לו עם מגה ניקוז ושאיבה משובות כדי שהמתקפה תיתחזק אפילו יותר ותיצור ג'יגה ניקוז" אצעק לטורטרה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 9 2009, 02:09 PM
[b] עומר
שם לב ששלחתי תגובת תיקון, זה קצת שינה את ההשפעה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 8 2009, 09:48 PM
[b] לון
הגנה זאת בועה ירוקה שבולמת התקפה לידיעתך, ואי אפשר להשתמש בה שוב ושוב
זה היה ככה-
קרוקנוו שלי ניצח את דרגונייר שלה
סנורלאקס שלה ניצח את קרוקנוו שלי
סנורלאקס שלי וסנורלאקס שלה סיימו בתיקו
-
לון
אהה אם ככה אז השופט צועק "הקרב נגמר בתיקו"
אנבל מתקרבת אליך ואומרת "תודה על העזרה. הנה, קח את סמל המגדל" ומגישה לך את הסמל
עומר
מיו משתמש בשאיבת גיגה אבל דיאוקסיס משתנה לצורת מהירות וחומק, ואז עובר לצורת הגנה כדי להקטין את הנזק מקרב החול שלוכד אותו. מיו שולח כדור צל לכיוון הקרב כשלפתע קרן על פורצת את הקבר, מפוצצת את כדור הצל ופוגעת במיו ישירות, ודיאוקסיס מרחף במצב התקפה במקום שבו הקרב היה לפני שנייה
ארתור
זה לא יעבוד לך
_________
טורטרה יורה עלי טער ואמפרוס קופץ וחומק, אבל זה נותן לטורטרה זמן להתקדם לאיזור בטוח ולשלוח שאיבה ושאיבת גיגה, אבל המתקפות מתנגשות זו בזו ונעלמות
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 9 2009, 04:59 PM
[b] ארתור
זה לא יעבוד לך
_________
טורטרה יורה עלי טער ואמפרוס קופץ וחומק, אבל זה נותן לטורטרה זמן להתקדם לאיזור בטוח ולשלוח שאיבה ושאיבת גיגה, אבל המתקפות מתנגשות זו בזו ונעלמות [/b][/quote]
"טוב טורטרה לפחות אתה יכול לזוז עכשיו אז תשתמש במגה ניקוז ואם הוא מתחמק תירה עלי תער לכיוון שלו ואז תשתמש ברעידת אדמה ואם הוא לא מתחמק וזה פוגע בו פשוט תשתמש סרעידת אדמה"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 9 2009, 04:59 PM
[b]
עומר
מיו משתמש בשאיבת גיגה אבל דיאוקסיס משתנה לצורת מהירות וחומק, ואז עובר לצורת הגנה כדי להקטין את הנזק מקרב החול שלוכד אותו. מיו שולח כדור צל לכיוון הקרב כשלפתע קרן על פורצת את הקבר, מפוצצת את כדור הצל ופוגעת במיו ישירות, ודיאוקסיס מרחף במצב התקפה במקום שבו הקרב היה לפני שנייה [/b][/quote]
"מיו אתה בסדר? תישתמש ביום שמש ואז סינטזה אח"כ תשלח כוח צל ואז היתחמקות צללים בשילוב טפרי צל!" אני קורא.