אני לא יודע אם זה פה אבל stm אמר לי לשאול במדריך לאימולטור אז כל פעם שאני מכמס אל האימולטור אז זה פתאום אני לא יכול ללחוץ על המקשים של ההגדרות זה לא נלחץ ואי אפשר לשחק בכלל מה לעשות?
Printable View
אני לא יודע אם זה פה אבל stm אמר לי לשאול במדריך לאימולטור אז כל פעם שאני מכמס אל האימולטור אז זה פתאום אני לא יכול ללחוץ על המקשים של ההגדרות זה לא נלחץ ואי אפשר לשחק בכלל מה לעשות?
עשיתי מה שרשום פה אבל זה לפני שאני מתחיל לשחק המסך הופך שחור ועוד לא בכלל התחלתי לשחק
אתה לא מסתכל בנושא הנכון.
זה הנושא הנכון:
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=16800]http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=16800[/url]
כמו שמישו אמר פה
צריך לדעת לחכות
כול הקטע הזה של הקראשים דפק לי את כול השמירה ביהלום שהשקעתי בה לפחות שבועיים
וזה גם מה שגרם לי לפרוש מפוקימון עד שהמישחק יצא נורמאלי אנלא נוגע בפוקימון לצערי....
גם לי זה קרה
שיחקתי הגעתי לרד ואז נתקע
למה אתם המנהלים לא עונים פה לבעיות.. שאלתי את STM לפני מלא זמן שאלות למה לא עובד לי המשחק ואתם לא עונים..
אני אחזור על השאלה.. יש קשר לכרטיס מסך שיש לך במחשב? כי אחרי בחירת השחקן והשם יש לי מסך שחור, אני שומע רק את המוזיקה של המשחק והכל שחור..
[quote][i]Originally posted by TickTak[/i]@Sep 17 2009, 07:02 PM
[b] כן צריך.
גם אם תשמור זה יקרוס אחרי כמה זמן, ואז זה יחזור כמה שמירות אחורה. מניסיון. [/b][/quote]
אחי צודק,
וה-soul silver שלי (עוד ב-R4) נתקע לי כל איזה 2 דקות(מיד איך שניסיתי ללכוד סוודווודו)
אז לי יש את המצב הכי רע...(הכי מזל זה שיש לך אבא שמסכים להוריד לך לב זהב בחצי אנגלית!)
[quote][b]למה אתם המנהלים לא עונים פה לבעיות.. שאלתי את STM לפני מלא זמן שאלות למה לא עובד לי המשחק ואתם לא עונים..
אני אחזור על השאלה.. יש קשר לכרטיס מסך שיש לך במחשב? כי אחרי בחירת השחקן והשם יש לי מסך שחור, אני שומע רק את המוזיקה של המשחק והכל שחור.. [/b][/quote]
תכנס לחלון של הקודים ותוסיף את הקוד הזה:
020DD9E4 E1A00000
020D3820 E1A00000
ואז תסמן את האפשרויות action replay ds ו-raw תאשר, תלחץ דאבל קליק על וזהו!!!!!!!
סיימתי את הרט גולד עכשיו התחלתי סול סילבר ואני מדבר עם המנהיגת מכון השניה איך שאני מדבר איתה זה נתקע על הדיבור ולא שמרתי לפני ממתי שהתחלתי את המשחק
[quote][i]Originally posted by דרקון האבדון[/i]@Apr 11 2010, 02:22 PM
[b] סיימתי את הרט גולד עכשיו התחלתי סול סילבר ואני מדבר עם המנהיגת מכון השניה איך שאני מדבר איתה זה נתקע על הדיבור ולא שמרתי לפני ממתי שהתחלתי את המשחק [/b][/quote]
טעות.
הייתה חייב לשמור ולצאת מהאמולטור מספר פעמים.
עכשיו תצטרך להתחיל מההתחלה.
מישו יודע מתי צריך לצאת המשחק נורמלי?
...רגע אחד עברו 4 חודשים מאז שיצא המשחק באנגלית ועדיין אין שום פתרון לבעיה??? אי אפשר לעשות שום דבר עם הr4???
אני רוצה לקנות ss ורציתי לדעת עם גם במשחק המקורי נתקעות השמירות והכל?
לא. עשו את זה כדי שתהיה בעיה למי שלא קנה את המשחק
סבבה ,טוב תודה