-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 26 2009, 09:23 PM
[b] יוקי
התמונה של טורציק עודכנה בפוקדע
'אוך טורציק' אחשוב לעצמי 'הוא לא חזק עד שהוא מתפתח לקומבאסקין, טוב אאלץ להילחם איתו הרבה, והכי חשוב שהוא לא ישים לב' אחשוב בליבי ואחלץ חיוך גדול "יש! טורציק!" אומר ואנסה לשכנע את עצמי שהוא הפוקימון שהכי רציתי "שלום, שמי הוא יוקי, יוקי וואר. אני ואתה עומדים להיות המאמן והפוקימון הטובים בעולם!" אני אומר לו ואקרוץ לו בחיבה. אולי לא קיבלתי פוקימון כל כך חזק, אבל לפחות הוא חמוד ועדיף הרבה יותר מסלאגמה =/
-
יוקי
בבקשה תצטט רק את החלק שלך להבא
טורציק קופץ ומחייך ואז קופץ עליך במטרה להפיל אותך (בדיקת זריזות 12 אם אתה מספיק להגיב. קובייה 8+ 3 בונוס זריזות= 11. נחשלת) ומפיל אותך לריצפה. הוא קופץ לך על הבטן וצוחק, ואז מדגדג אותך ושניכם צוחקים על הריצפה.
הוא נופל ממך ונשכב לידך על הריצפה, שניכם מביטים בשמיים הכחולים חסרי העננים, זה נראה כמו יום מושלם להתחיל מסע וחברות חדשה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 26 2009, 08:23 PM
[b] קיט
התמונה שלשינקס עודכנה בפוקדע
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 20 2009, 10:55 AM
[b] [color=blue][u][b]התחלה:[/b][/u][/color]
אתם קמים בבוקר, מתארגים ויוצאים החוצה, מחכים לסירה שתיקח אתכם ביחד עם שאר ילדי אי המגורים 'ספונקו 3' למעבדה באי המחקר והאי הראשי של השרשרת 'ספונקו 1', שם תקבלו את הפוקימון הראשון שלכם והסבר על האגדות השונות. הסירה מתקרבת לאי ועוצרת, אחריה מגיעות עוד שתי סירות. כל הסירות מתמלאות במהירות וכמעט ואין מקום לעלות, ואתם עדיין לא עליתם. הספינה הראשונה יוצאת והשנייה מתכוננת לצאת, בקפיצה מהירה אתם עולים עליה וכמעט נופלים למים, כשהיא שטה למעבדה. כשאתם עוצרים במעבדה כולם יורדים במהירות, מפילים אתכם על החול הנעים של החוף. אחרי כחמש דקות אחד המדענים נשאר בלי שום ילד לטפל בו, ומרחוק אתה רואה את הסירה השלישית שמתקרבת לחוף, עמוסה עד אפס מקום. [/b][/quote]
אני רץ אל המדען ואומר לו: ''בוקר טוב אדוני, באתי כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי''
-
גימי
המדען אומר "שלום. אתה גימי נכון? לצערנו לא יכולנו להשיג לך גיבל, אז הנה מדקיפ"
המדען נותן לך את הפוקדור של מדקיפ, חמש פוקדורים ריקים ופוקדע.
הדלתות של הסירות נפתחות והילדים שיקבלו את הפוקימנים שלהם מתחילים לעלות, עוד מעט לא ישאר מקום
קיט
אתה הולך ומגיע לקצה העיר, מדשאה מכסה את כל השטח עד לקצה האי שנמצא במרחק של עשרים מטר, שמחובר לספונקו 3 בעזרת שני גשרים ענקיים. אתה רואה שלושה מאמנים בדרך שמתאמנים עם ראלטס, לדיבה ופיגי, כל אחד מהם נלחם ברטטה פראי
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 26 2009, 09:13 PM
[b] קיט
אתה הולך ומגיע לקצה העיר, מדשאה מכסה את כל השטח עד לקצה האי שנמצא במרחק של עשרים מטר, שמחובר לספונקו 3 בעזרת שני גשרים ענקיים. אתה רואה שלושה מאמנים בדרך שמתאמנים עם ראלטס, לדיבה ופיגי, כל אחד מהם נלחם ברטטה פראי [/b][/quote]
"היי! מה מישהו מכם אומר על קרב?" אצעק אל המאמנים בעודי מתקרב אליהם בריצה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 26 2009, 09:13 PM
[b] גימי
המדען אומר "שלום. אתה גימי נכון? לצערנו לא יכולנו להשיג לך גיבל, אז הנה מדקיפ"
המדען נותן לך את הפוקדור של מדקיפ, חמש פוקדורים ריקים ופוקדע.
הדלתות של הסירות נפתחות והילדים שיקבלו את הפוקימנים שלהם מתחילים לעלות, עוד מעט לא ישאר מקום [/b][/quote]
אני הולך לכיוון אחת הסירות כדי לתפוס מקום ולהגיע ליעד הבא שלי
-
גימי
תקרא את המידע בתגובה שלי עמ' 1 על הבדיקה.
דירוג קושי- 12
תכונה- זריזות ומהירות- בונוס 5
קובייה- 8
תוצאה סופית- 13
הצלחת
המאמנים מביטים עליך כועסים ואחד מהם אומר "תראה מה עשית! הברחת את הרטטות האלה. אני אטפל בך מזיק! פיגי דחיפה!"
פיגי יוצא בדחיפה(סיכויי פגיעה 5) לכיוון שינקס (סיכויי חמיקה 13). שינקס זז הצידה בחוסר מאמץ ובעייפות ופיג מפספס אות. פיגי מנסה לפגוע שוב פעם בדחיפה ושוב מפספס (אותה הטלה).
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 20 2009, 10:55 AM
[b] [color=blue][u][b]התחלה:[/b][/u][/color]
אתם קמים בבוקר, מתארגים ויוצאים החוצה, מחכים לסירה שתיקח אתכם ביחד עם שאר ילדי אי המגורים 'ספונקו 3' למעבדה באי המחקר והאי הראשי של השרשרת 'ספונקו 1', שם תקבלו את הפוקימון הראשון שלכם והסבר על האגדות השונות. הסירה מתקרבת לאי ועוצרת, אחריה מגיעות עוד שתי סירות. כל הסירות מתמלאות במהירות וכמעט ואין מקום לעלות, ואתם עדיין לא עליתם. הספינה הראשונה יוצאת והשנייה מתכוננת לצאת, בקפיצה מהירה אתם עולים עליה וכמעט נופלים למים, כשהיא שטה למעבדה. כשאתם עוצרים במעבדה כולם יורדים במהירות, מפילים אתכם על החול הנעים של החוף. אחרי כחמש דקות אחד המדענים נשאר בלי שום ילד לטפל בו, ומרחוק אתה רואה את הסירה השלישית שמתקרבת לחוף, עמוסה עד אפס מקום. [/b][/quote]
" היי אדוני ! , אתה יכול לביא לי את הפוקימון הראשון שלי ?! "
-
גייסון
"טוב, אתה גייסון נכון? הנה הדרטיני שביקשת, עם עוד חמש פוקדורים ריקים לתפוס עוד פוקימונים ופוקדע"
המדען מגיש לך את הציוד, עוד ילדים מגיעים ומקבלים את הפוקימון הראשון שלהם והזמן עובר.
ילדים מתחילים לעלות לספינות, ואם לא תמהר לא ישאר לך מקום
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 26 2009, 09:34 PM
[b] גימי
תקרא את המידע בתגובה שלי עמ' 1 על הבדיקה.
דירוג קושי- 12
תכונה- זריזות ומהירות- בונוס 5
קובייה- 8
תוצאה סופית- 13
הצלחת
אחר כך אני מטייל איתו באי ושואל את מדקיפ: ''אז מה בא לך לעשות?''
-
גימי
אתה מוציא מתוך הפוקדור מדקיפ[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/258.png[/img] שמביט עליך בפנים כעוסות.
נראה שהוא לא שמח, אלה ההפך, ממש כועס.
הוא מסתובב ומתחיל ללכת, מתרחק ממך, מתעלם לחלוטין מהחיוכים והפניה הנחמדה שלך אליו
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 26 2009, 10:56 PM
[b] גימי
אתה מוציא מתוך הפוקדור מדקיפ[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/258.png[/img] שמביט עליך בפנים כעוסות.
נראה שהוא לא שמח, אלה ההפך, ממש כועס.
הוא מסתובב ומתחיל ללכת, מתרחק ממך, מתעלם לחלוטין מהחיוכים והפניה הנחמדה שלך אליו [/b][/quote]
אני הולך אחריו ואומר: ''מה קרה? מה עשיתי לך שאתה כל כך כועס?''
-
Uncoorn
על המ אתה מדבר?
זה מ"ת.
ספאם, דווח
גימי
הוא אומר "מד" בזעם בלי להסתובב אליך, פשוט ממשיך ללכת, בקצב איטי
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 26 2009, 09:34 PM
[b] קיט
אתה רץ למאמנים והרטטות בורחים.
המאמנים מביטים עליך כועסים ואחד מהם אומר "תראה מה עשית! הברחת את הרטטות האלה. אני אטפל בך מזיק! פיגי דחיפה!"
פיגי יוצא בדחיפה(סיכויי פגיעה 5) לכיוון שינקס (סיכויי חמיקה 13). שינקס זז הצידה בחוסר מאמץ ובעייפות ופיג מפספס אות. פיגי מנסה לפגוע שוב פעם בדחיפה ושוב מפספס (אותה הטלה). [/b][/quote]
"שינקס! ניצוץ ואז נשיכה!"