-
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@Sep 26 2009, 11:11 AM
[b] בפעם האלף אני אומר אני מביא כל מה שקשור לספורט לפורום הזה רוצים לסדר אותו?בבקשה תעשו משהו כזה שיהיה נושא אחד לכדורגל שיהיה נושא אחד לכדורסל שיהיה נושא אחד לאהבקות שיהיה נושא אחד לספורט כללי כמו שחיה או כמו טניס וכאלה אני משקיע כי זה פורום ספורט ואני מביא כתבות ועידוכנים לכל מי שמתעניין בזה אני לא מביא דברים רק על הWWE אני משקיע כי אני אוהב ספורט וזה התחיל מלפני 6 שנים שהייתי באליפות הארץ בשחייה אז אומנם אנחנו פותחים הרבה נושאים אבל מה לעשות אני חובב ספורט ואני מביא נושאים ופותח כתבות והכל כדאי שאתם תהנו מזה אני לא עושה את זה בשבילי אלה בשביל כל קהילת הפורום. [/b][/quote]
צודק,צריכים תת נושא להיאבקות,כדורגל,כדורסל ושהדף הראשי יהיה ספורט כללי או משהו כזה,אנחנו מביאים לא רק על האבקות..
-
עזבו שלא יהיה רשום שם ספורט , שיהיה היתאבקות וזהו .
שיהיה פורום ספורט כללי , אבל שלא יכלול היתאבקות ואז יעשה פורום היתאבקות ואותו תחסלו , לא את פורום ספורט .
-
[quote][i]Originally posted by Suicide[/i]@Sep 26 2009, 11:13 AM
[b] צודק,צריכים תת נושא להיאבקות,כדורגל,כדורסל ושהדף הראשי יהיה ספורט כללי או משהו כזה,אנחנו מביאים לא רק על האבקות.. [/b][/quote]
אתה מציא יפתחו פורום בשם ספורט?
ויהיה לו תת כותרת "כדורגל", "טניס" "האבקות"?
ג'וני, אבל הצפתם את הפורום הזה בכתבות על האבקות.
אפילו דודי שכתב כנראה על ספורט ולא על האבקות לא רואה את הנושא שלו- הוא רואה את זה רק בע'מ 3.
תנו גם לאחרים להגיב ושיגיבו להם. אתם רק שולחים כתבות ואז עושים עוד כתבה. לא מחכים שיגיבו לכם על זה.
-
תקשיבו עוד פעם קודם כל אני מציע חוק לפורום שעם מישהו מתלונן על מישהו אז אסור למשתמשים אחרים להגיב רק מי שהתלונן ועל מי התלונה ולהנהלה הגבוהה רק להם מותר להגיב זה לפי דעתי ימנע הרבה ספאם וכמו שאמרתי אני לא מחסל שום פורום אני פשוט אוהב ספורט ואני מביא כתבות וראיונות מאתרי הספורט השונים אם תסתכלו אני מביא דברים רבים שקשורים לספורט ולא רק על אהבקות ולא אני קבעתי את השם פורום ספורט ואהבקות למרות שגם על זה היה וויכוח אבל מה לעשות אלוהים גדול.
-
נכון עומר ( זה השם שלך כן ) פירסמתי 2 נושאים !
אחד על שחר פאק
ואחד על כדוריד .
עכשיו אחד בעמוד 4 ניראה לי
ואחד בעמ' 3
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Sep 26 2009, 09:24 AM
[b] נכון עומר ( זה השם שלך כן ) פירסמתי 2 נושאים !
אחד על שחר פאק
ואחד על כדוריד .
עכשיו אחד בעמוד 4 ניראה לי
ואחד בעמ' 3 [/b][/quote]
אז תביא יותר כתבות אבל שימו לב אל תביאו כתבה או נושא שכבר פתחו וככה כולם ישקיעו כל מה שאני עושה זה להביא כתבות על כדורגל טניס שחיה כדורגל ולא רק על אהבקות ותיגרו איזה ספאם אנחנו עושים בגלל שאתם מעבירים ביקורת בגלל זה גם הצעתי את החוק שמעכשיו אסור יהיה להגיב משתמשים שלא קשורים למקרה מקווה שמנהלים ראשים או מייסדי האתר יקראו את התגובות בנושא הזה ויסכימו איתי שצריך חוק כזה.
-
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@Sep 26 2009, 11:24 AM
[b] תקשיבו עוד פעם קודם כל אני מציע חוק לפורום שעם מישהו מתלונן על מישהו אז אסור למשתמשים אחרים להגיב רק מי שהתלונן ועל מי התלונה ולהנהלה הגבוהה רק להם מותר להגיב זה לפי דעתי ימנע הרבה ספאם וכמו שאמרתי אני לא מחסל שום פורום אני פשוט אוהב ספורט ואני מביא כתבות וראיונות מאתרי הספורט השונים אם תסתכלו אני מביא דברים רבים שקשורים לספורט ולא רק על אהבקות ולא אני קבעתי את השם פורום ספורט ואהבקות למרות שגם על זה היה וויכוח אבל מה לעשות אלוהים גדול. [/b][/quote]
אז אתה לא רק מפרסם על האבקות.
אבל עדיין- סתכל הפורום הזה בין יומיים והוא מוצף בנושאים (אם היו תגובות בנושאים אז לא הייתי אומר מילה).
מהל עשות. אם אתם רוצים שישאר רק האבקות.
ולגבי החוק, אני לא מגיב תגובות ספאם.
אני מביא צד בדיון שלך לגבי הפורום הזה שהתפתח מתלונה על Suicide.
אם תשים לב אני לא מגיב תגובות ספאם ("יאלללללללה.. עוף מפה אתה טועה"). לא .
בכל מקרה עזוב- רותם לא ישנה יותר. זה סתם ישאר פורום האבקות בלי ספורט...
אבל אם צריך אני מצביע לג'וני(כשהיו בחירות או סתם אני מסכים יותר איתך מאשר Suicide).
לדעתי יש עוד סיכוי שאתה תעשה משהו בפורום הזה ...
-
זה לא חוק משו , פשוט שיפרידו את הפורום ויעשו
ספורט כללי
והאבקות .
-
מה שאתם עושים שם זה באמת ספאם.
אם היה חשוב לכם לקבל תגובות, אז לא הייתם מציפים ככה את הפורום.
אני כשאני עושה משהו, אני לפחות מחכה 3-4 ימים עד שאני מתחיל לחשוב על פרסום קטע חדש.
הסברתי לשניכם שככה לא יראו אתכם בתור משקיעים ואתם עדיין בשלכם.
רק נקווה שהרושם הראשוני שעשיתם שם, לא יחזור כמו בומרנג. פשוט תנו לפורום לנשום.
-
תקשיבו זה לא נושא לדיון פה.
הנושא מיועד לפקחים ומעלה ולא לקהילה עצמה.
לקהילה אין פה מה לדון ובייחוד היא לא יכולה לטפל במקרה זה בכוחות עצמה וגם זה לא התפקיד שלהם לטפל בכך.
כל מי שדן בנושא זה,גורר אחריו ספאם.
-
[quote][i]Originally posted by Dr. Cooper[/i]@Sep 26 2009, 09:29 AM
[b] אז אתה לא רק מפרסם על האבקות.
אבל עדיין- סתכל הפורום הזה בין יומיים והוא מוצף בנושאים (אם היו תגובות בנושאים אז לא הייתי אומר מילה).
מהל עשות. אם אתם רוצים שישאר רק האבקות.
ולגבי החוק, אני לא מגיב תגובות ספאם.
אני מביא צד בדיון שלך לגבי הפורום הזה שהתפתח מתלונה על Suicide.
אם תשים לב אני לא מגיב תגובות ספאם ("יאלללללללה.. עוף מפה אתה טועה"). לא .
בכל מקרה עזוב- רותם לא ישנה יותר. זה סתם ישאר פורום האבקות בלי ספורט...
אבל אם צריך אני מצביע לג'וני(כשהיו בחירות או סתם אני מסכים יותר איתך מאשר Suicide).
לדעתי יש עוד סיכוי שאתה תעשה משהו בפורום הזה ... [/b][/quote]
למה רק פורום אהבקות?אני רוצה לדוגמא לדבר על כדורגל כדורסל והכל בגלל זה הצעתי לעשות נושא אחד לכדורגל נושא אחד לכדורסל נושא אחד לספורט כללי ונושא אחד לאהבקות זה מספיק ולא אמרתי שאתה מספים אבל תסתכל על תלונה שהתלוננתי על מישהו תיראה כמה תגובות נגררו לפה בגלל שהספימו פה והתערבו במשהו שלא קשור לתלונה לכן הצעתי את החוק הזה.
-
אני לא מפרסם נושאים סתם ואני לא מפרסם בשביל להיות מנהל,אני רוצה לנהל אותו אבל אני לא מחליט על זה,אני מפרסם הרבה על האבקות ופחות על ספורט אחר,אבל כן פרסמתי כמה נושאים על כדורגל,כדורסל ולא סתם נושאים,אלא דברים חשובים ומעניינים,כתבות וכו'..אני לא מתכוון לריב עם ג'וני על ניהול,ולא נראה לי בכלל שיחליפו מנהל,כי EEVEE מנהל את כל פורום תרבות ובידור,צריך רק לעשות סדר ותתי פורומים בפורום הזה ואז הכל יהיה מסודר ומאורגן ואין ספר שיותר ברור,ויהיה יותר קל להגיב.
והנושאים שם הם לא ספאם,הם השקעה.
עריכה:אני אמשיך להשקיע ולא רק על האבקות.
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Sep 26 2009, 09:31 AM
[b] מה שאתם עושים שם זה באמת ספאם.
אם היה חשוב לכם לקבל תגובות, אז לא הייתם מציפים ככה את הפורום.
אני כשאני עושה משהו, אני לפחות מחכה 3-4 ימים עד שאני מתחיל לחשוב על פרסום קטע חדש.
הסברתי לשניכם שככה לא יראו אתכם בתור משקיעים ואתם עדיין בשלכם.
רק נקווה שהרושם הראשוני שעשיתם שם, לא יחזור כמו בומרנג. פשוט תנו לפורום לנשום. [/b][/quote]
אתה רגיל לדברים אחרים אני רוצה להעיר את הפורום הזה ולהשקיע הרבה ביום אחד לא לחכות ל3 או 4 ימים ושוב אם רותם יפנה אליי לקבל ניהול אני יחשוב על זה אבל בקצב הזה אני בספק אם התת פורום הזה ישאר בכל מקרה אני כבר לא יודע מה להגיד לכם הכל התחיל מתלונה על משתמש ותיראו לאן הנושא נגרר.
-
אתם משקיעים נכון , אבל כרגע הגזמתם ,ומאוד ! .
זה פשוט פפורום התאבקות , חוץ מכמה נושאים על כדורגל .
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Sep 26 2009, 11:38 AM
[b] אתם משקיעים נכון , אבל כרגע הגזמתם ,ומאוד ! .
זה פשוט פפורום התאבקות , חוץ מכמה נושאים על כדורגל . [/b][/quote]
זה לא נכון,יש הרבה נושאים על כדורגל וכדורסל,ועם יסדרו את זה בתתי פורומים הכל יהיה ברור יותר ומסודר יותר.