טוב יצא לי אדאמנט עכשיו .. איך כדאי לי לאמן אותו... לקחת אותו לליגה, לת לו exp share ופוט לעבור אותה או שהוא צריך להרוג לבד?
Printable View
טוב יצא לי אדאמנט עכשיו .. איך כדאי לי לאמן אותו... לקחת אותו לליגה, לת לו exp share ופוט לעבור אותה או שהוא צריך להרוג לבד?
[quote][i]Originally posted by קיציס:-)[/i]@Sep 30 2009, 04:51 PM
[b] טוב יצא לי אדאמנט עכשיו .. איך כדאי לי לאמן אותו... לקחת אותו לליגה, לת לו exp share ופוט לעבור אותה או שהוא צריך להרוג לבד? [/b][/quote]
שים עליו EXP.SHARE ותלך לליגה
תדאג להפסיד בקרב האחרון.
ככה גם תרוויח טונה כסף וגם זה יהיה אימון מצוין בשבילו
רגע! אבל אז הוא לא יתחזק לא?
[quote][i]Originally posted by קיציס:-)[/i]@Sep 30 2009, 05:01 PM
[b] רגע! אבל אז הוא לא יתחזק לא? [/b][/quote]
תנצח את ארבעת המאמנים הראשונים, תפסיד בחמישי ואז תצטרך לנצח את ארבעתם מחדש, ואז תפסיד בחמישי שוב.
אם תדאג שכל הזמן הוא יחזיק את מחלק הEXP אז הוא ירוויח חצי מהEXP שמרוויח הפוקימון שניצח בקרב.
לאא אני מתכוון לזה שכל פעם שפוקימון מנצח פוקימון אז הפוקימון שניצח מקבל נקודה (כל פוקימון מביא סטאט אחר) שיש 4 נקודות מאותו סטאט אז זה מביא לך 1 בסטאט...
אז השאלה שלי היא אם גם שצימצאר שלי לא יהרוג פוקימון אז הוא יקבל את הנקודות האלה?
למה להפסיד בחמישי?
אתה יכול להלחם נגדם אין סוף פעמים.
והוא לא יקבל את ה ev אז תאמן אותו לבד (שהוא ילחם).
האיוי הזה חשוב כל כך?! זה יקח המוווןןןןןן זמן עד שהוא יעלה לרמה שאני צריך...
[quote][i]Originally posted by קיציס:-)[/i]@Sep 30 2009, 04:11 PM
[b] האיוי הזה חשוב כל כך?! זה יקח המוווןןןןןן זמן עד שהוא יעלה לרמה שאני צריך... [/b][/quote]
פשוט שאם תאמן אותו ככה אז הוא יהיה יותר חזק.
יש לי טיירניטר בלי אימון ev ויש לו adamant ובמקום base 135 התקפה יש לו 174(ברמה 50).
ונלחמתי פעם ביחד עם מישהו שהיה לו אספיון ובמקום base 130 התקפה מיוחדת היה לו 210.
יפה.. בסדר לגביי האוויי הבנתי..
מה הסט של הטרניטר שלך (בבקשהה אם אתה יכול להגיד)?
לא אמרתי לך כבר?
stone edge
crunch
earthquake
aerial ace
האא נכון שכחתי.. סליחה
סטג rush זה סוג טוב לטריניטר?
[quote][i]Originally posted by קיציס:-)[/i]@Sep 30 2009, 04:21 PM
[b] סטג rush זה סוג טוב לטריניטר? [/b][/quote]
מה טוב לטיירניטר?(ואל תגיב פעמיים ברצף, אסור)
ואין לך מה לבקש סליחה :D
לגבי הדאבל מצטער לא שמתי לב...
ולגבי הטבע אתה שואל או עונה? (בבקשה אל תגיד adament) למה יש לי פיופיטר רמה 54 ולא באלי לעשות עכשיו טריניטר חדש....
שואל.לא הבנתי מה אמרת.