-
[quote][i]Originally posted by TaL~[/i]@Nov 7 2009, 05:43 PM
[b] [u][b][SIZE=3][color=blue]ההתחלה:[/color][/SIZE][/b][/u]
אתם מתעוררים לבוקר חדש,שוב אחרי לילה חסר שינה.כך זה כל השבוע האחרון כל הלילה חשבתם על הגיוס שלכם ושום דבר אחר לא עובר לכם בראש,אתה שוכב קצת במיטה ואז קם ויושב על הכורסא בחדר ומתבונן בחלון,אתה רואה את פתיתי השלג נופלים על החלון ומתנפצים לאלפי חלקיקים קטנים בחוץ הלובן משתרע למרחקים,ואתם מרגישים עצובים שאתם צריכים לעזוב.
אתם הולכים לצחצח שיניים כג'ינקס ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/124.png[/img])של אמכם מביאה לכם בגדים:גופיה,חולצת טי-שירט,סוודר ומעיל חורף,מכנסיי טרינינג עבים,גרבי צמר,כפפות עבות וכובע נעים למגע אתם מתלבשים ויורדים למטה.
אמכם יושבת על הספה הגדולה ליד אביכם והם ניראים מחובקים ומאושרים.
"אני גאה בך כל כך!"אימכם פתאום אומרת לכם "כן בן,אני יודע שחיכית לזה הרבה זמן ולמרות שאנחנו עצובים שאתה מוכרח לעזוב..אנחנו שמחים שאתה עושה את מה שאתה רוצה."הוא אומר לכם והם קמים להיפרד,אימכם סידרה לכם תיק ובו ה[b]ציוד[/b] שלכם ואביכם נותן לכם מעטפה עם [b]כסף[/b] הם מחבקים אתכם ארוכות ומנופפים לכם לשלום ביחד עם ג'ינקס בזמן שאתם מתקדמים על עבר המעבדה.אתם הולכים דקות אחדות בשלג הכבד והקור העז ואתם מגיעים למעבדה של פרופסור דונה על השער רשום:[color=orange][i] 'דונה סמית',פרופסורית ומגדל פוקימונים'[/i][/color] בצבע זהב,אתם פותחים את השער וניכנסים לגן,שמכוסה כולו בשלג ונעמדים מול דלת העץ הגדולה,והולכים לדפוק עליה שלוש דפיקות חזקות.לפתע הדלת מתחילה לחרוק ונפתח,ומולך נעמדת הפרופסורית ([img]http://i36.tinypic.com/919w85.png[/img]) "אז היום היום הגדול?"היא ומרת בחיוך,אתם ניכנסים אליה הבייתה,היא יושבת ומדברת איתכם בסלון על המצב באירופה,ועל חשיבות המשימות שלכם,וכאשר אתם מתכונניפ לצאת היא אומרת לכם "בהצלחה!" וזורקת לעבריכם פוקדור,מה תעשו עכשיו? [/b][/quote]
"טנקס" אני אומר בקצרה ויוצא משם במהירות "אז בוא ניראה מה קיבלתי" אני אומר מעט מסוקרן וזורק את הפוקדור לאוויר.
~~~~~~~~~~~
תחבר למסן ם:
-
אתם מתעוררים לבוקר חדש,שוב אחרי לילה חסר שינה.כך זה כל השבוע האחרון כל הלילה חשבתם על הגיוס שלכם ושום דבר אחר לא עובר לכם בראש,אתה שוכב קצת במיטה ואז קם ויושב על הכורסא בחדר ומתבונן בחלון,אתה רואה את פתיתי השלג נופלים על החלון ומתנפצים לאלפי חלקיקים קטנים בחוץ הלובן משתרע למרחקים,ואתם מרגישים עצובים שאתם צריכים לעזוב.
אתם הולכים לצחצח שיניים כג'ינקס ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/124.png[/img])של אמכם מביאה לכם בגדים:גופיה,חולצת טי-שירט,סוודר ומעיל חורף,מכנסיי טרינינג עבים,גרבי צמר,כפפות עבות וכובע נעים למגע אתם מתלבשים ויורדים למטה.
"אני גאה בך כל כך!"אימכם פתאום אומרת לכם "כן בן,אני יודע שחיכית לזה הרבה זמן ולמרות שאנחנו עצובים שאתה מוכרח לעזוב..אנחנו שמחים שאתה עושה את מה שאתה רוצה."הוא אומר לכם והם קמים להיפרד,אימכם סידרה לכם תיק ובו ה[b]ציוד[/b] שלכם ואביכם נותן לכם מעטפה עם [b]כסף[/b] הם מחבקים אתכם ארוכות ומנופפים לכם לשלום ביחד עם ג'ינקס בזמן שאתם מתקדמים על עבר המעבדה.אתם הולכים דקות אחדות בשלג הכבד והקור העז ואתם מגיעים למעבדה של פרופסור דונה על השער רשום:[color=orange][i] 'דונה סמית',פרופסורית ומגדל פוקימונים'[/i][/color] בצבע זהב,אתם פותחים את השער וניכנסים לגן,שמכוסה כולו בשלג ונעמדים מול דלת העץ הגדולה,והולכים לדפוק עליה שלוש דפיקות חזקות.לפתע הדלת מתחילה לחרוק ונפתח,ומולך נעמדת הפרופסורית ([img]http://i36.tinypic.com/919w85.png[/img]) "אז היום היום הגדול?"היא ומרת בחיוך,אתם ניכנסים אליה הבייתה,היא יושבת ומדברת איתכם בסלון על המצב באירופה,ועל חשיבות המשימות שלכם,וכאשר אתם מתכונניפ לצאת היא אומרת לכם "בהצלחה!" וזורקת לעבריכם פוקדור,מה תעשו עכשיו? [/b][/quote]
ההתחלה הזאת די סותרת את הרקע שלי , אבל זה לא עקרוני.
--
'כמה מסקרן' אני אחשוב ואצא. לאחר שאני אצא אני אוציא את הפוכדור ואבדוק מה קיים בתוכו.
-
[quote][b]ההתחלה:
אתם הולכים לצחצח שיניים כג'ינקס ()של אמכם מביאה לכם בגדים:גופיה,חולצת טי-שירט,סוודר ומעיל חורף,מכנסיי טרינינג עבים,גרבי צמר,כפפות עבות וכובע נעים למגע אתם מתלבשים ויורדים למטה.
"אני גאה בך כל כך!"אימכם פתאום אומרת לכם "כן בן,אני יודע שחיכית לזה הרבה זמן ולמרות שאנחנו עצובים שאתה מוכרח לעזוב..אנחנו שמחים שאתה עושה את מה שאתה רוצה."הוא אומר לכם והם קמים להיפרד,אימכם סידרה לכם תיק ובו הציוד שלכם ואביכם נותן לכם מעטפה עם כסף הם מחבקים אתכם ארוכות ומנופפים לכם לשלום ביחד עם ג'ינקס בזמן שאתם מתקדמים על עבר המעבדה.אתם הולכים דקות אחדות בשלג הכבד והקור העז ואתם מגיעים למעבדה של פרופסור דונה על השער רשום: 'דונה סמית',פרופסורית ומגדל פוקימונים' בצבע זהב,אתם פותחים את השער וניכנסים לגן,שמכוסה כולו בשלג ונעמדים מול דלת העץ הגדולה,והולכים לדפוק עליה שלוש דפיקות חזקות.לפתע הדלת מתחילה לחרוק ונפתח,ומולך נעמדת הפרופסורית () "אז היום היום הגדול?"היא ומרת בחיוך,אתם ניכנסים אליה הבייתה,היא יושבת ומדברת איתכם בסלון על המצב באירופה,ועל חשיבות המשימות שלכם,וכאשר אתם מתכונניפ לצאת היא אומרת לכם "בהצלחה!" וזורקת לעבריכם פוקדור,מה תעשו עכשיו? [/b][/quote]וואו תודה! אני מניף את הפוקדור וצועק "צא!... מי שלא תהיה..." אני מחכה לראות מי יוצא.
-------------------------------------------------------------------
אתה מתכוות שאני ארזתי. סבא שלי ידע כשאני אודיע לו, וזה יקרה כשאהיה רחוק יותר כדי שלא ינסה לעצור אותי...
-------------------------------------------------------------------
הנה הספרייט: [url=http://img4.imageshack.us/i/dptr008g.png/][img]http://img4.imageshack.us/img4/4905/dptr008g.png[/img][/url]
-
[SIZE=1][color=green]
[b]עומר[/b]-הכדור הלבן למחצה מתחיל לזהור באדום בוהק שמסנוור אותך קמעה ואתה רואה קו ארוך נישלח אל הקרקע ומשרטט דמות של פוקימון,ומהר מאוד הזוהר יורד ומולך עומד טדיורסה ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/216.png[/img]) קטן וחמוד,שניראה מאוד פגיע,"טדי!טדיורסה!" הוא קורא ורץ לחבק אותך "טוב נו..ניסתדר גם עם זה..אתה אומר ושם את טדיורסה על הראש 'אוי לא הספינה כמט שחכתי!' אתה חושב ומתחיל לרוץ לנמל בעוד שטדיורסה לא מבין על מה כל הרעש ורק מנסה לישון על הראש שלך.
אתה מגיע לנמל הגדול והכרטיסנית מבקש את הכרטיס שלך,"ההפלגה שלך יוצאת בעוד חמש דקות!תזדרז לשער B-3 !יום נעים ובהצלחה!"אתה רץ אל השער ועולה על הסיפון אתה שומע את הצופר צופר ואת העשן עולה למעלה אתם מתחילים להפליג.כעבור כחצי שעה אתם מגיעים לנמל סקנדינביה-מנשיון מה תרצה לעשות?
-ללכת למרכז הפוקימונים
-ללכת לחנות הפוקימונים.
-ללכת לתחרות סרט.
-ללכת לחפש פוקימונים מחוץ לעיר.
-ללכת לאכול (תיזכור שלא אכלת)
-ללכת להירשם למלון ללילה.
[/color]
[color=orange][b]לורן[/b]-"צא מי שלא תהיה!" אתה קורא והפוכדור הזוהר שולח לאוויר אור אדום ובוהק שמסרטט צורה של כדור כלשהוא עם בליטות,אחרי שהזוהר ניפסק אתה רואה מדיטייט ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/307.png[/img]) עצבני במיוחד מול הפרצוף שלך והוא מתחיל לרחף באוויר לכל מקום "מדיטיי!" הוא אומר ומתחיל להעיף אותך באוויר עם על חושי "מדיטייט תפסיק בבקשה!" אתה אומר ומתחיל ללכת לכיוון הנמל.
אתה מגיע לנמל הגדול והכרטיסנית מבקש את הכרטיס שלך,"ההפלגה שלך יוצאת בעוד חמש דקות!תזדרז לשער B-3 !יום נעים ובהצלחה!"אתה רץ אל השער ועולה על הסיפון אתה שומע את הצופר צופר ואת העשן עולה למעלה אתם מתחילים להפליג.כעבור כחצי שעה אתם מגיעים לנמל סקנדינביה-מנשיון מה תרצה לעשות?
-ללכת למרכז הפוקימונים
-ללכת לחנות הפוקימונים.
-ללכת לתחרות סרט.
[/color]
[color=gray]
[b]דניאל[/b]-אתה זורק את הכדור החצי לבן חצי אדום באוויר והוא מתחיל לזהור באור שמעצבן מציפיה והוא מתחיל לסרטט על הרצפה צורה של קפיץ כשהפוקימון מפסיק לזהור אתה מבין שהפרופסורית נתנה לך ספוינק([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/325.png[/img]) קטן מהרגיל שלא ממש מתייחס אליך אלא פשוט נהנה מהחופש,הוא מסתכל עליך בחיוך פשוט ואתם ממשיכים אל עבר הנמל.
-ללכת למרכז הפוקימונים
-ללכת לחנות הפוקימונים.
-ללכת לתחרות סרט.
[/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by TaL~[/i]@Nov 8 2009, 08:17 PM
[b] [color=gray]
[b]דניאל[/b]-אתה זורק את הכדור החצי לבן חצי אדום באוויר והוא מתחיל לזהור באור שמעצבן מציפיה והוא מתחיל לסרטט על הרצפה צורה של קפיץ כשהפוקימון מפסיק לזהור אתה מבין שהפרופסורית נתנה לך ספוינק([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/325.png[/img]) קטן מהרגיל שלא ממש מתייחס אליך אלא פשוט נהנה מהחופש,הוא מסתכל עליך בחיוך פשוט ואתם ממשיכים אל עבר הנמל.
-ללכת למרכז הפוקימונים
-ללכת לחנות הפוקימונים.
-ללכת לתחרות סרט.
[/color][/color] [/b][/quote]
אני מניח שתחילה אני אלך לאכול, כלומר, אני אחפש מקום בו אני יכול לאכול. (כל הצבאות צועדות על קיבתן!)
-
[quote][i]Originally posted by TaL~[/i]@Nov 8 2009, 08:17 PM
[b] [SIZE=1][color=green]
[b]עומר[/b]-הכדור הלבן למחצה מתחיל לזהור באדום בוהק שמסנוור אותך קמעה ואתה רואה קו ארוך נישלח אל הקרקע ומשרטט דמות של פוקימון,ומהר מאוד הזוהר יורד ומולך עומד טדיורסה ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/216.png[/img]) קטן וחמוד,שניראה מאוד פגיע,"טדי!טדיורסה!" הוא קורא ורץ לחבק אותך "טוב נו..ניסתדר גם עם זה..אתה אומר ושם את טדיורסה על הראש 'אוי לא הספינה כמט שחכתי!' אתה חושב ומתחיל לרוץ לנמל בעוד שטדיורסה לא מבין על מה כל הרעש ורק מנסה לישון על הראש שלך.
-ללכת למרכז הפוקימונים
-ללכת לחנות הפוקימונים.
-ללכת לתחרות סרט.
[/SIZE]
[/b][/quote]
"טוב טדיורסה מעכשיו אני אקרא לך קול (cole)" אומר ברצינות ואביט בו. "עכשיו בוא נלך לחפש לך קרב" אוסיף ואתחיל ללכת איתו אל מחוץ לעיר לחפש פוקימונים.
-
"תודה! אני מאוד מתרגש!" אני אומר לה ופותח את הפוכדור
-
[quote][b]לורן-"צא מי שלא תהיה!" אתה קורא והפוכדור הזוהר שולח לאוויר אור אדום ובוהק שמסרטט צורה של כדור כלשהוא עם בליטות,אחרי שהזוהר ניפסק אתה רואה מדיטייט () עצבני במיוחד מול הפרצוף שלך והוא מתחיל לרחף באוויר לכל מקום "מדיטיי!" הוא אומר ומתחיל להעיף אותך באוויר עם על חושי "מדיטייט תפסיק בבקשה!" אתה אומר ומתחיל ללכת לכיוון הנמל.
-ללכת למרכז הפוקימונים
-ללכת לחנות הפוקימונים.
-ללכת לתחרות סרט.
[/b][/quote]אני אחפש פוקימונים מחוץ לעיר.
-
[b][color=red][SIZE=3]אני מבקש להקפיא את המשחק לזמן מה!אני לא אהיה בפורום קצת יותר משבועיים..[/color][/SIZE][/b]
-
כינוי:zombimonky
שם פרטי:רונלד
רקע:רונלד הינו ילד מבחנה,מכיוון שאימו היתה עקרה והוריו מאוד רצו ילד.מסיבה זו גם אין לו שם משפחה מיכוון שלא ידע מי הייתה תורמת הבייצית.אביו הרבה לשחק איתו שח ומשחקי אסטרטגיה רבים נוספים והופתע שרונלד ניצח אותו כל פעם מחדש(אביו היה אלוף השח של מחוז בלו-רוז שלוש שנים רצופות).לאחר שגילה שהוא ילד מבחנה החליט ללכת בדרך הפוכה מהוריו שתמכו בנסיכה.אך זו לט הסיבה העיקרית שבגללה החליט להתנגד לנסיכה.לרונלד הייתה חברה,שמה דינה,ובניהם הייתה אהבת אמת.יום אחד שישבו באחו צופים בנוף כהרגלם,הגיח חייל משורות הנסיכה וירה צרור בדינה שמתה במקום.מרוב כעס רונלד רץ אליו,לקח את האקדח ויירה לו צרור ברגל,שבר לו את הצלעות באגרופים וריסק את גולגלתו בעץ.משני סיבות אלו החליט רונלד להצרף לצבא המאוחד.רונלד בנה מצבה לדינה וקרא לאחו על שמה:"האחו הזיכרוני של דינה".לעומת זאת את גופת הייל הוא זרק מצוק לתוך הים לירק לכיוונה.לאחר מספר ימים קיבל רונלד מכתב עם איום מפורש על חייו,הוא התעלם ממנו.המכתבים המשיכו המכתבים להגיע במלי הפסק ורונלד המשיך להתעלם מהם.יום אחד חייל של הנסיכה נוסף הגיע לרצוח אותו.עכשיו רונלד הבין שהמכתבים היו בגלל שהוא רצח חייל של הנסיכה.רונלד רצח גם את החייל הזה והפליל אדם אחר במעשה.את האדם תלו לאת משפחתו שרפו,לרונלד זה לט הזיז.רונלד המשיך בחייו עד שהחליט להצטרף לצבא המאוחד ולבחור פוקימון.רונלד אוהב פוקימוני אש,קרח ונורמאל.
אני מצטרף ל:הצבא המאוחד
אופי:סדיסט,חסר מצפון,אסטרטג ונותר טינה.
מראה:[img]http://i36.tinypic.com/33lh17l.png[/img]
הערות:גם שהמשחק מוקפא תרשום אותי בסוף ההקפאה
-
כינוי: yossi
שם פרטי שלכם: ברנדון
רקע: ברנדון נולד למשפחה עשירה, הם גרו ברוסיה, אימו ואביו עבדו במשרדים גדולים לעסקאות ולפיתוחי דברים, אך כאשר הנסיכה הפנטה את רוסיה, הוריו התגייסו למלחמה מול הצבא המאוחד.
ברנדון היה רק בן חמש-עשרה, כאשר אביו ואימו היו במאבק ענק שגדל בין גדודי הנסיכה לבין הצבא המאוחד.
במאבק הזה, הוריו מצאו את מותם.
ברנדון נשבר מזה, הוא שנא כל כך את הצבא המאוחד עד כדי כך שרצה להשמידם באופן מוחלט.
הוא הגיע לגיל שבו אפשר להתגייס לצבא גדודי הנסיכה, והוא התגייס בהצלחה רבה.
והיום, כאשר הוא בן עשרים ושלוש, נשבע להתנקם בצבא המאוחד.
לאן אני מצטרף?:גדודי הנסיכה
אופי:קר רוח, שחצן, אמיץ, ונותר טינה.
מראה: [img]http://img44.imageshack.us/img44/2443/dptr194.png[/img]
הערות: אם המשחק מוקפא תרשום אותי כשהוא יוצא מההקפאה סבבה?
תגיד, אפשר להתחיל עם הנסיכה? חחחחחחחחחחחחחח
-