-
כינוי:SunShiNe
שם אמיתי: דודי
גיל במשחק: 14
שם במשחק: ג'ייסון מפייר
רקע: ג'ייסון נולד למשפחה שכולה מלאה במאמני פוקימונים חזקים במיוחד. ג'ייסון אהב נורא פוקימונים ורק רצה כבר לקבל את הפוקימון הראשון שלו. לג'ייסון היה חבר טוב בשם גרין. גרין היה מאמן חזק מאוד והוא תמיד חיכה שג'ייסון יהיה פוקימון כדי שהם יעשו קרב.
יום אחד כשדודי וגרין ישבו ביחד הם ראו מכונית שחורה ומוזרה, היה עלייה סימנים כחולים והיה מסומן על המכונית את האות B.
באותו יום של הקרב שהיה בין אש לפול ג'ייסון היה בקהל, הוא ראה הכל, איך לוקחים את פיקצ'ו ואת טרוטרה.
פיתאום באותו רגע שהוא ראה את המכונית הכל חזר לו, הוא ניזכר שבמסון היה סימן B, אבל הוא ידע שגם לגריין אין סיכוי לנצח אותם ולכן הוא ויתר.
אחרי זה ג'ייסון ממש כבר רצה פוקימון כדי להילחם בצוות שלקח לאש ולפול את הפוקימונים.
כשההודעה יצאה ג'ייסון ממש לא חשב הרבה, הוא ישר החליט שהוא מיצתרף לצוות של אש ופול.
כאן המסע הגדול שלו התחיל.
תמונה :[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/262.png[/img]
פוקימון התחלתי : שינקס
חפצים:5000$ ,פוקידע ,5 פוכדורים ,מפה ,אופניים.
הערות: אמבראון 3>
-
דודי -רשום.
התחלה לדודי ,יוסי ,אופיר
~כולם~
אתם יוצאים מביתכם בטווינליף וזה עוד יום יפה ,החלטתם לצאת למסע ולהצטרף לצוות של אש ופול .הם אמרו שהפרופסור מחכה לכם באגם וריאיטי ,אך לפני שאתם יוצאים בדקו שהכל אצלכם ,כי אתם לא עומדים לחזור הביתה בזמן הקרוב.
אתם מתקדמים בדרכחם כשלפתע יוצא מאמן צעיר
[img]http://i50.tinypic.com/2i1i2h5.png[/img]
הוא שואל אתכם :"האם אתה הולך לאגם וריאטי?"
אתם עונים לו בחיוב וממשיכים איתו ביחד לאגם
כשאתם מגיעים הפרופסור מחכה לכם שם ואומר :"שלום שלום".
-
[quote][i]Originally posted by MegaSceptile[/i]@Dec 10 2009, 04:44 PM
[b]
~כולם~
אתם יוצאים מביתכם בטווינליף וזה עוד יום יפה ,החלטתם לצאת למסע ולהצטרף לצוות של אש ופול .הם אמרו שהפרופסור מחכה לכם באגם וריאיטי ,אך לפני שאתם יוצאים בדקו שהכל אצלכם ,כי אתם לא עומדים לחזור הביתה בזמן הקרוב.
כשאתם מגיעים הפרופסור מחכה לכם שם ואומר :"שלום שלום". [/b][/quote]
"שלום פרופסור, אני אדם...באתי לעזור לצוות ההצלה ולשחרר את הפוקימונים שגנבנו על ידי צוות בלו! " אומר בסמכותיות לפרופסור כדי להישמע רציני ומשוכנע
-
אופיר -
שלום לך אדם. אומר הפרופסור
"תכיר את בארי " הוא אומר ומציג לך את הילד הבלונדיני שאיתו באת.
"הוא העוזר שלי במעבדה " אמר.
"אתה אחד מ6 חברי צוות הצלה!" אמר הפרופסור
"ועכשיו אתה תבחר את השותף שלך....." אמר הפרופסור .
"אז מי תרצה?" שאל.
-
[quote][i]Originally posted by MegaSceptile[/i]@Dec 10 2009, 04:44 PM
[b] ~כולם~
כשאתם מגיעים הפרופסור מחכה לכם שם ואומר :"שלום שלום". [/b][/quote]
" שלום פרופסור, אני רוצה שינקס בבקשה "
-
דודי-
"שינקס אחד לקחת " אמר הפרופסור וניסה להצחיק
"תכיר את בארי הוא העוזר שלי " אמר הפרופסור והציג בפנייך את הילד
-
[quote][i]Originally posted by MegaSceptile[/i]@Dec 10 2009, 04:57 PM
[b] דודי-
"שינקס אחד לקחת " אמר הפרופסור וניסה להצחיק
"תכיר את בארי הוא העוזר שלי " אמר הפרופסור והציג בפנייך את הילד [/b][/quote]
" שלום ברי אני ג'ייסון " אני אומר לו בחיוך
-
דודי -
בארי לא מחייך בחזרה ,הוא מצוברח
"נעים מאוד אני בארי" אומר בעצב קל
"והנה השינקס שלך!" אמר הפרופסור באותו הרגע שאתה מתבונן בבארי
והוא הושיט לך פוכדור
-
[quote][i]Originally posted by MegaSceptile[/i]@Dec 10 2009, 05:10 PM
[b] דודי -
בארי לא מחייך בחזרה ,הוא מצוברח
"נעים מאוד אני בארי" אומר בעצב קל
"והנה השינקס שלך!" אמר הפרופסור באותו הרגע שאתה מתבונן בבארי
והוא הושיט לך פוכדור [/b][/quote]
" תודה פרופסור !, להיתראות ! " אני אומר והולך.
-
דודי-
"חכה!" צועק הפרופסור ואתה חוזר בקולו
"כשתגיע לעיירה סנדג'ם ,כנס למעבדה שלי ,אני רוצה שתקבל משהו" אמר והוא ובארי הלכו
-
[quote][i]Originally posted by MegaSceptile[/i]@Dec 10 2009, 05:17 PM
[b] דודי-
"חכה!" צועק הפרופסור ואתה חוזר בקולו
"כשתגיע לעיירה סנדג'ם ,כנס למעבדה שלי ,אני רוצה שתקבל משהו" אמר והוא ובארי הלכו [/b][/quote]
" אוקי ! " אני אומר והולך למעבדה שלו
-
דודי -
אתה הולך עם שינקס שלך ,ופתאום הוא נעצר .
נראה כאילו קורה לו משהו
-
[quote][i]Originally posted by MegaSceptile[/i]@Dec 10 2009, 05:24 PM
[b] דודי -
אתה הולך עם שינקס שלך ,ופתאום הוא נעצר .
נראה כאילו קורה לו משהו [/b][/quote]
" מה קרה שינקס ?! " אני שואל אותו בחיוך
-
כינוי: Steve
שם אמיתי: רועי
גיל במשחק: 16
שם במשחק: סטיב פוקס
רקע: תמיד הייתי רוצה להיות ילד רגיל , נולדתי בתור אדם מייקינס, נולדתי למשפחה עשירה והייתי הילדה הכי מפונק בבית הספר שלי שתמיד התלבש יפה ותמיד היה בא לבית הספר עם הלימוזינה של אביו , מחשב הנייד שבתיקי תמיד עורר חשדות אצל אחרים , יום אחד ילד מהכיתה ניסה לגנוב את המחשב הנייד שלי , אך תפסתי אותו באמצע מעשה , הוא היכה אותי עם המחשב ונגחתי לו בראש , הוא נפל , לקחתי את המחשב שהיה כבר שבור וריסקתי אותו על ראשו , היכיתי אותו ללא הפסקה והוצאתי עליו את כל הזעם שצברתי במשך השנים שהייתי חווה שמות גנאי וניבלוי פה "אדם ההומו" , "אדם המפונק" , "אדם הילד של אמא" . לא יכולתי לסבול את זה , מרוב עצבים הרגתי את הילד והושלכתי לבית סוהר לקטינים , בגיל 16 הצלחתי להשתחרר מהכלא בצורה חוקית ודיי מיסטורית , התחלתי משם בזהות חדשה - סטיב פוקס . התלבשתי תמיד בלבוש שחור ומסתורי , ראשית הלכתי למשפחת הילד שהרגתי כדי לבקש סליחה , אך לצערי הם מתו לאחר מות בנם . הייתי כל כך עצוב וסוער , כל כך הצטערתי על מה שעשיתי . החלטתי להתחיל חיים חדשים , הפסקתי ללמוד למרות שהידע שלי היה שופע ועשיר . החלטתי להכיר את הפוקימונים החדשים ששמעתי עליהם רבות שישבתי בכלא , עוד לא ראיתי פוקימון אחד בחיי , חוץ מלארביטר קטן אחד , שבזכותו השתחררתי - יום אחד ראיתי ילד מכיתתי הישנה , שתמיד שנאתי , מכה לארביטאר , מכה אותו נוקשות עד שהלארביטר הקטן החל לבכות , סיפרתי לשומר והוא הלך לחפש אחר הילד , הילד הושלך למאסר ונבחר להיות בתא שליידי , הוא הגיע עם הלארביטר שלטענתו של הילד היה שלו , אך הוא לא באמת היה שלו . לאחר חודשיים גיליתי שהלארביטר לא של הילד ומסגרת השהייה שלו בכלא הוגדלה , משנה אחת ל-5 שנים . שובחתי על פיתרון התעלומה והורשתי להשתחרר מהכלא עקב חוסר הערות במשך השנים ששהיתי בכלא , התנהגותי ההולמת הצליחה לשכנע אנשים רבים שלא רצחתי בכוונה .
והכל בזכות לארביטר אחד קטן . שיצאתי מהכלא שמעתי פגשתי באש ופול מנסים לראות מקרוב את הציפור האגדית והמסתורית , עליה לא שמעתי בחיי , ראיתי אותם רודפים אחריה והצטרפתי אליהם . היא לא הצלחנו להתקרב אליה.. כך התחילה שיחתי עם אש ופול שסיפרו לי בריפרוף על פוקימוניהם שנגנבו ע"י צוות מוזר שסמלם הוא אות B בצבע כחול . ואז נזכרתי שהאיש שהתעלל בלארביטר שלי , היה שייך להם , הייתה לו חולצה עם הסמל הזה . הבטחתי להם שיום אחד עוד ייפגשו אותי ואני יעזור להם למצוא את הפוקימונים הגנובים שלהם . כמובן שהם שמחו לשמוע התעניינות , נפרדנו לשלום והלכתי להסתובב ביער , שם מצאתי בית עץ שבו גר זקן בשם דאסק , ביקשתי ממנו לעבור לגור איתו והוא לא סירב לי .
תמונה :[url]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/url]
פוקימון התחלתי :טריקו
חפצים:5000$ ,פוקידע ,5 פוכדורים ,מפה ,אופניים.
הערות: לא הצלחתי לשים תמונה אז שמתי קישור לתמונה .
-
דודי -
אל תצפה שהוא יענה לך XD
~~~~~~~~~~
שינקס נראה מאוד מוזר
פתאום אתה שומע את בטנו מקרקרת