-
[color=green][b]התחלה:[/b]
אתם יורדים מן האוטובוס, ומסתכלים סביב על העיירה הכפרית היפה ושלווה הזאת.
לאחר כמה רגעים של היתעניינות במראה העיר אתם נזכרים שאתם צריכים להגיע למעבדה של פרופסור ריץ'.
מה תעשו??[/color]
אליסה-רקע קצר מידי ולא משוקע.
תמיר-תשנה התחלתי ואתה בפנים=]
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 13 2009, 06:30 PM
[b] [color=green][b]התחלה:[/b]
לאחר כמה רגעים של היתעניינות במראה העיר אתם נזכרים שאתם צריכים להגיע למעבדה של פרופסור ריץ'.
מה תעשו??[/color]
[/b][/quote]
רתחיל לחפש בעיר את הבית של הפרופסור.
-
מה תעשו??[/color]
[/b][/quote]
אני הולך לכיוון המעבדה של הפרופסור
---------
נקווה שהמשחק יתעדכן במהירות.
-
[b]מתן[/b]
היום הוא יתעדכן בקצב בינוני כי אני מסדר תדף הראשי ומעצב אותו.
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לא יודע איפו היא תגיב שוב..
[b]עומר[/b]
אתה מסתובב בעיירה ומחפש את המעבדה, לאחר כשתי דקות אתה רואה בית גדול אשר נמצא במרכז העיר ולידו שלט "מעבדת פרופסור ריץ'" מה תעשה??
-
[b][color=#566D7E]
כינוי: yossi
שם במשחק: אדוארד ווטר
צורת פנייה: יוסי
תמונה\תיאור: שיער חום שטני עם גוונים של בלונד, עיניים חומות, חולצת טריקו שחורה, ג'ינס כחול רגיל, נעלי נייק, קעקוע ברגל ימין וקעקוע ענק של דרקון בגב שלו.
אופי: קר רוח, שקט, בעל פתיל קצר, אמיץ, פזיז.
רקע: אדוארד נולד למשפחה ממוצעת אך חמה במחוז סינו, אדוארד תמיד היה ונשאר שקט, כשכל חבריו שיחקו בשכונה כדורגל, הוא נח על הדשא והסתכל על השמיים.
אביו, ניהל חנות למצרכי פוקימונים/בני אדם, ואימו לעומת זאת, הייתה עקרת בית.
אדוארד לא אהב את זה שתמיד מנסים לעודד אותו, הוא תמיד בז לאנשים שהיו עושים לו את זה.
הוריו ניסו אלפיי פעמים, אך אדוארד פשוט לא איבד את תכונותיו.
בנוסף לכך, אדוארד מאוד אהב פוקימונים, הוא תמיד חשב שהפוקימונים הם החברים הכי טובים שלו, ותמיד התחבר אליהם.
אך יחד עם זאת, אהב את הוריו, בכל מובן ובכל מצב, ותמיד המשיך לאהוב אותם.
יום אחד, קרה אסון, סערה התחוללה במחוז סינו, אדוארד לא ניבהל ויצא החוצה, כמו תמיד, הוא הביט בעננים הקודרים והתעניין מה פשר הדבר.
הוריו בדיוק היו אצל חבריהם, לפתע אנשים ייצאו מבוהלים מהבתים ושני פוקימונים מוזרים עלו לשמיים והחלו להתעמת במאבק עצום.
הבית שבו היו הוריו נשרף ונהרס לגמריי, לא היו ניצולים.
אדוארד הבחין בבית שנשרף וצעק צעקה מקפיאת דם, הוא רץ לשם כאשר דמעות בעיניו אך עצרו אותו ומנעו ממנו להגיע לשם.
ציפור ענקית הופיעה בשמיים והקרב העז הופסק, אדוארד התמלא כעס וזעם, אך החליט להגשים את משאלתם של הוריו, הוא החליט להפוך למאמן פוקימונים, ויחד עם זאת.. לחקור על הפוקימונים המוזרים האלה.
אדוארד ייצא למסע הגדול שלו.
פוקימון התחלתי: בוויזל
פוקימונים:
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים,פוקידע,מפת המחוז וציוד בסיסי.
הערות\בקשות: להירשם למשחק (:
[/color][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 13 2009, 06:39 PM
[b]
[b]עומר[/b]
אתה מסתובב בעיירה ומחפש את המעבדה, לאחר כשתי דקות אתה רואה בית גדול אשר נמצא במרכז העיר ולידו שלט "מעבדת פרופסור ריץ'" מה תעשה?? [/b][/quote]
אני אלך לשם ואדפוק בדלת.
-
יוסי רשום תגיב להתחלה שבתחילת העמוד
דרך אגב רקע פשוט מעולה =]
[b]עומר[/b]
אתה מתקרב אל הדלת ונוקש מס' פעמים, אחרי מספר רגעים אתה שומע קול שצועק:"יבואא" .
מה תעשה?
-
תודה, הפעם לקחתי קצת יוזמה והשקעתי (:
---
[color=green][b]התחלה:[/b]
מה תעשו??[/color]
'נו טוב, צריך להגיע לפרופסור ריץ'.'
אומר וארוץ במהירות למעבדתו של פרופסור ריץ', כשאגיע אדפוק בדלת.
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 13 2009, 07:30 PM
מה תעשו??[/color]
תמיר-תשנה התחלתי ואתה בפנים=] [/b][/quote]
זה מש לא הוגן,לקחו לי את כל הפוקימונים הנורמאליים...
אני אקח בויזל,אבל נראה לי שאי אפשר אז טיילו...
--
'קדימה למעבדה!' אני אומר לעצמי ומעודד אותי לקראת הבאות.אני מסתכל סביב על כל הפוקימונים שמסביבי,וממשיך להתקדם לכיוון המקום
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 13 2009, 06:45 PM
[b] יוסי רשום תגיב להתחלה שבתחילת העמוד
דרך אגב רקע פשוט מעולה =]
[b]עומר[/b]
אתה מתקרב אל הדלת ונוקש מס' פעמים, אחרי מספר רגעים אתה שומע קול שצועק:"יבואא" .
מה תעשה? [/b][/quote]
אכנס דרך הדלת "פרופסור? באתי לקבל פוקימון" אומר
-
[SIZE=4]עיכדנתי את הפרסים והחנות ..[/SIZE]
תמיר-
אני יפצה אותך =]
תחכה כמה דקות ואני יערוך את דף הפוקימונים ויוסיף עוד כמה פוקימונים תגיד לי איזה אתה רוצה ושיהיה אחד מ4 הסוגים הבאים:רגיל,אש,מים,עשב.
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחפש את המקום מספר דקותולבסוף מוצא בית גדול במרכז העיר ולידו שלט "מעבדתו של הפרופסור" מה תעשה?
יוסי-
אתה מתחיל לרוץ בעודך מחפש אחר המעבדה, אחרי כ2 דקות אתה מגיעהלמרכז העיר ומולך עומד בית גדול יחסית לשאר הבתים ולידו שלט -"מעבדת הפרופסור" מה תעשה?
עומר-
אתה נכנס למעבדה ורואה את פרופסור ריץ' שמסמן לך לבוא אחריו, אתם נכנסים לחדר שבמרכזו עומד שולחן ועליו 8 פוכדורים, אתה מתקרב אל השולחן והפרוספור אומר לך:"יש כאן : צ'רמנדר,פוניטה,טיילו,טדיאורסה,שרומיש,טרטוויג,בויזל וטוטודייל. את מי תיקח" מה תענה לו??
-
מה תעשו??[/color]
[/b][/quote]
אני מסתובב בעיר ומחפש את המעבדה של הפרופסור..
-
מה תעשו??[/color]
[/b][/quote]
אתחיל ללכת ברחבי העיר, אחפש שילוט על המעבדה ואולי אשאל מישהו
-
[quote][i]Originally posted by Hitsugaya Toshirou[/i]@Dec 13 2009, 07:08 PM
[b]
עומר-
אתה נכנס למעבדה ורואה את פרופסור ריץ' שמסמן לך לבוא אחריו, אתם נכנסים לחדר שבמרכזו עומד שולחן ועליו 8 פוכדורים, אתה מתקרב אל השולחן והפרוספור אומר לך:"יש כאן : צ'רמנדר,פוניטה,טיילו,טדיאורסה,שרומיש,טרטוויג,בויזל וטוטודייל. את מי תיקח" מה תענה לו?? [/b][/quote]
"את טאדיורסה" אומר בשקט
-
[SIZE=4]נוספו פוקימונים לדף התחלתיים - היזדמנות אחרונה להחליף פוקימון התחלתי ..[/SIZE]
מתן-
אתה מסתובב בעיר במטרה למצוא את המעבדה ולאחר 2 דקות של חיפושים אתה מגיעה למרכז העיר ומולך נמצא בית גדול יחסית לשאר הבתים ולידו שלט - "מעבדת הפרופסור" מה תעשה??
אופיר-
כי לכולם יש אותה התחלה=\
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מטייל בעיירה במטרה למצא את המעבדה, ולאחר 2 דקות של חיפושים אתה מוצא אותה בית גדול ולידדו שלט -" מעבדת הפרופסור" מה תעשה?
עומר-
הפרופסור אומר:"בחירה מצויינת" בזמן שהוא לוקח את אחד הפוכדורים ומגיש אותו לך ביחד עם קופסא קטנה. הפרופסור מלווה אותך אחוצה ומנופף לך לשלום בזמן שאתה מתחיל ללכת .. לאן תלך עכשיו או מה תעשה??