אני לא יודע מה איתכם אבל אני מאוד שמח מזה שערוץ הילדים משדר שוב את העונה התשיעית,אני חושב שיהיה נחמד אם הן יחזרו לשדר את כול העונות מההתחלה.
Printable View
אני לא יודע מה איתכם אבל אני מאוד שמח מזה שערוץ הילדים משדר שוב את העונה התשיעית,אני חושב שיהיה נחמד אם הן יחזרו לשדר את כול העונות מההתחלה.
[quote][i]Originally posted by pokeda[/i]@Jan 1 2010, 06:21 AM
[b] אני לא יודע מה איתכם אבל אני מאוד שמח מזה שערוץ הילדים משדר שוב את העונה התשיעית,אני חושב שיהיה נחמד אם הן יחזרו לשדר את כול העונות מההתחלה. [/b][/quote]
נחמד שהם התחילו עונות אלה מהתחלה
אבל מהתחלה הכל לא יהיהי=
אני די מתבאס כי בארצות הברית יהיה בעוד כמה זמן Dp606 ואנחנו בכזה הפרש.ומה פתאם הם משדרים את עונה 9 באססהה חזית הקרב זה סתם דפוק!!זה מונע במשחקים לסיים את הליגה יותר מהר.והפרק האחרון שראיתי בערות הילדים זה היה סנורלאקס וגרובייל מול מדיצ'ם והרייימה..זה מאד מוזר חשבתי שגורבייל התפתח לסקפטייל בעונה ה-8 בכלל...??
[quote][i]Originally posted by Latias[/i]@Jan 3 2010, 03:37 AM
[b] אני די מתבאס כי בארצות הברית יהיה בעוד כמה זמן Dp606 ואנחנו בכזה הפרש.ומה פתאם הם משדרים את עונה 9 באססהה חזית הקרב זה סתם דפוק!!זה מונע במשחקים לסיים את הליגה יותר מהר.והפרק האחרון שראיתי בערות הילדים זה היה סנורלאקס וגרובייל מול מדיצ'ם והרייימה..זה מאד מוזר חשבתי שגורבייל התפתח לסקפטייל בעונה ה-8 בכלל...?? [/b][/quote]
הוא התפתח בעונה ה-9
כשהוא התאהב במגניום
יש מצב אולי שמישהו מקליט את הפרקים ומעלה אותם לכאן...
לי אין אפשרות לראות אותם ולא ראיתי אותם גם