-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 29 2009, 10:11 PM
[b] אופיר
-------------
אתה שומע אותו מגביר את קצב הנשימה שלו הקצב מתגבר מהר יותר,אתה מרגיש שהתחושה של הכאבים מתגברת הוא מתחיל ליצעוק ולאחר שניה הוא נעלם כאילו לא היה זכר רק האבק שעטף את הסביבה. [/b][/quote]
"לא, לא!! " אתחיל לצעוק, גם מהכאב בבטן שלי וגם מהעלמות אחי
"מה קורה פה?! מישהו עשה את זה?!!?! "
-
לן
--------
אתה נישכב על הספה שלך לאחר חמש דקות הכאב נפסק אתה לאט לאט מתחיל להירדם הגוף שלך שוקע ואתה מרגיש בגן עדן,אך לפתע אתה שומע דפיקה בדלת וקול רגוע וקטן אומר "סליחה יש מישהוא בבית".
אופיר
----------
אתה נופל על האדמה כולך עם דמעות בעניים אנשים שמביטים בך מתלחשים "הילד לא בסדר הוא הישתגע שמישאוה יתקשר לרופה",אתה מיועש ואין לך כוח לשום דבר אך אתה מרגיש כפות ידיים רקות ועדינות מרימות אותך הם מכניסים אותך לבית שלך והם משכיבות אותך על הספה ואתה נירגע.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 29 2009, 10:22 PM
[b] לן
--------
אתה נישכב על הספה שלך לאחר חמש דקות הכאב נפסק אתה לאט לאט מתחיל להירדם הגוף שלך שוקע ואתה מרגיש בגן עדן,אך לפתע אתה שומע דפיקה בדלת וקול רגוע וקטן אומר "סליחה יש מישהוא בבית". [/b][/quote]
אני מנסה לקום באיטיות והולך לכיוון הדלת, אני פותח אותה בזהירות ושואל בתוקפנות מי זה כאשר אני מסתכל עליו ובוחן אותו.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 29 2009, 10:22 PM
[b]
אופיר
----------
אתה נופל על האדמה כולך עם דמעות בעניים אנשים שמביטים בך מתלחשים "הילד לא בסדר הוא הישתגע שמישאוה יתקשר לרופה",אתה מיועש ואין לך כוח לשום דבר אך אתה מרגיש כפות ידיים רקות ועדינות מרימות אותך הם מכניסים אותך לבית שלך והם משכיבות אותך על הספה ואתה נירגע. [/b][/quote]
אקום למצב של חצי שכיבה חצי ישיבה, ואסתכל מסביב לראות היכן אני נמצא
-
לן
------
אתה מביט בדמות ואתה רואה ילדה כוסית יפיפיה יש לה עניים ירוקות ושער שטני חלק פנים עדינות וגוף מדהים היא בערך בגובה שלך אך קצת יותר נמוכה.
היא אומרת "מיצתערת על כך שהפרעתי לך אני חדשה פו רציתי אולי שתסביר לי קצת על השכונה אבל כניראה שאני מפריעה לך" היא אומרת בחשש והפנים שלה ניראות עצובות היא מוסיפה "אני ילך עכשיו" ומתקדמת לאט לעבר השער.
אופיר
-------
אתה משפשף את העניים שלך.
אתה מביט ורואה מולך ילדה בלונדינית עם עניים כחולות,חזה נאה,ופנים יפות,יש לה חולצה לבנה וסווטשרט של בילה בונג (שחור עם סמל באמצע).
היא מחיחת ואומרת לך "איך אתה מרגיש".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 29 2009, 10:39 PM
[b] לן
------
אתה מביט בדמות ואתה רואה ילדה כוסית יפיפיה יש לה עניים ירוקות ושער שטני חלק פנים עדינות וגוף מדהים היא בערך בגובה שלך אך קצת יותר נמוכה.
היא אומרת "מיצתערת על כך שהפרעתי לך אני חדשה פו רציתי אולי שתסביר לי קצת על השכונה אבל כניראה שאני מפריעה לך" היא אומרת בחשש והפנים שלה ניראות עצובות היא מוסיפה "אני ילך עכשיו" ומתקדמת לאט לעבר השער. [/b][/quote]
'שיט, לא ידעתי מי זה, אני חייב להגביל את עצמי.' אחשוב ואומר, ''חכי, אני מצטער, חשבתי שזה מישהו אחר, את רוצה להיכנס?'' אומר ואקווה לתשובה כן.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 29 2009, 10:39 PM
[b] אופיר
-------
אתה משפשף את העניים שלך.
אתה מביט ורואה מולך ילדה בלונדינית עם עניים כחולות,חזה נאה,ופנים יפות,יש לה חולצה לבנה וסווטשרט של בילה בונג (שחור עם סמל באמצע).
היא מחיחת ואומרת לך "איך אתה מרגיש". [/b][/quote]
"אני מרגיש יותר טוב...מה קורה פה? איפה אני? מי את? "
-
לן
-----
היא מביטה בחיוך וניכנסת לביתך היא מתיישבת ואומרת "שמי אלקס ואני גרה ממולך אני עברתי לכאן ממונטריאול שבקנדה אבא שלי נישאר שם ואני ואמא שלי בנו לפו,זה היום הראשון שלי פו ואין לי ממש חברים,חשבתי להכיר כמה חברים חדשים" כשהיא מסימת היא שואלת אותך "באיזה בית ספר אתה לומד אתה לומד בבית הספר הקרוב לפו או בבית ספר פרטי?".
אופיר
---------
"שמי אנה ואני ראיתי אותך על הריצפה ליד הבית הזה אז חשבתי להכניס אותך לפו,זה הבית שלך נכון?" היא אומרת לך בחיוך גדול.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 29 2009, 11:09 PM
[b] לן
-----
היא מביטה בחיוך וניכנסת לביתך היא מתיישבת ואומרת "שמי אלקס ואני גרה ממולך אני עברתי לכאן ממונטריאול שבקנדה אבא שלי נישאר שם ואני ואמא שלי בנו לפו,זה היום הראשון שלי פו ואין לי ממש חברים,חשבתי להכיר כמה חברים חדשים" כשהיא מסימת היא שואלת אותך "באיזה בית ספר אתה לומד אתה לומד בבית הספר הקרוב לפו או בבית ספר פרטי?". [/b][/quote]
''אני לא לומד בשום בית ספר, המטרה שלי בחיים היא להיות שאמן קינג.'' אומר ואסתכל אלייה, אנסה להתעלם מהיופי שלה ואחייך אליה מעט.
-
היא מביטה בך במבט חד החיוך הפך למבט רציני ואתה מרגיש קור באוויר.
היא שואלת "אולי ניצה לישאוף אוויר?".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 29 2009, 11:24 PM
[b] היא מביטה בך במבט חד החיוך הפך למבט רציני ואתה מרגיש קור באוויר.
היא שואלת "אולי ניצה לישאוף אוויר?". [/b][/quote]
אני מביט עליה במבט עמוק ואומר, ''לא לא, אני רוצה להישאר כאן, אולי תישארי איתי?'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 29 2009, 11:26 PM
[b]אני מביט עליה במבט עמוק ואומר, ''לא לא, אני רוצה להישאר כאן, אולי תישארי איתי?'' אומר.[/b][/quote]
היא מתיישבת לידך ואומרת "מה זה השאמן קינג?" היא אומרת את זה בסקרנות ובחשש ולאט לאט אתה מרגיש אותה ניצמדת אליך.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 29 2009, 11:35 PM
[b] היא מתיישבת לידך ואומרת "מה זה השאמן קינג?" היא אומרת את זה בסקרנות ובחשש ולאט לאט אתה מרגיש אותה ניצמדת אליך. [/b][/quote]
אני שם את היד שלי בעדינות על הכתפיים שלה, ואומר לה, ''השאמן קינג יחליט את גורל העולם..'' אומר לה בקול חושני מעט.
-
לן
------
היא אומרת "אוקי" אתה מרגיש רעידות אתה רואה את הצלחות במיטבח זזות מעט.
אלקס אומרת בקול מפוחד "אתה מרגיש את זה" והיא ניצמדד אליך.
לאט לאט הרעידות מיתגברות אתה מרגיש רוח חזקה אתה אוחז באלקס,אחרי כמה רגעים אתה מרגיש את האדמה זזה ואז הדלת שלך עפה ואתה רואה דמות גבוה שנימצאת בטוח כול האבק הוא אומר "אלקס".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 29 2009, 11:54 PM
[b] לן
------
היא אומרת "אוקי" אתה מרגיש רעידות אתה רואה את הצלחות במיטבח זזות מעט.
אלקס אומרת בקול מפוחד "אתה מרגיש את זה" והיא ניצמדד אליך.
לאט לאט הרעידות מיתגברות אתה מרגיש רוח חזקה אתה אוחז באלקס,אחרי כמה רגעים אתה מרגיש את האדמה זזה ואז הדלת שלך עפה ואתה רואה דמות גבוה שנימצאת בטוח כול האבק הוא אומר "אלקס". [/b][/quote]
אני מביט אליה ושואל האם היא מכירה אותו.
אחר-כך אקום ואסתכל מי זה בדלת.