ערכתי, מקווה שזה מספיק טובD:
אגב, תקראי לי רועי, רורו זה הראשי תיבות של השם הפרטי והשם משפחה שליXD
Printable View
ערכתי, מקווה שזה מספיק טובD:
אגב, תקראי לי רועי, רורו זה הראשי תיבות של השם הפרטי והשם משפחה שליXD
[b][SIZE=3][color=#FF1493]התחלה[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1][color=purple]יוסי-
אתה יורד מהמטוס בעיר קטנה במחוז סינו. אין ספק שהשינוי הגדול בין האי הקטן שלך, לבן המחוז החדש הזה מעט מפתיע ודורש זמן להיתרגל לקיצוניות הזאת. אבל אתה מיתעשט ושם לעצמך מטרה להשיג במסע הזה.
אתה מיסתכל סביב ורואה שלט גדול [i]ברוכים הבאים לעיר טווינליף[/i].
כאן מתחיל המסע שלך. אבל לאיפה ללכת?[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=orange]אופיר-
אין ספק שאחרי הפלגה של חמישה ימים, אתה שמח לראות אדמה. אתה יורד מהספינה ומגלה עיר ענקית השוכנת למרגלות הרים. העיר כל כך נקייה שזה מדהים. השמיים ניראים כחולים יותר והדשא ירוק. אתה מיסתכל סביב ורואה עשרות בתים, שדות ומרחוק אתה מבחין ביער גדול. כל המקומות ניראים מושכים למדי. אבל לאן תלך?[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=green]ניב
"התחנה האחרונה העיר לייטלרוט" קוראת הדיילת במטוס המיוחד. הטיסה הזאת הייתה ארוכה, ארוכה מידי לטעמך. אחרי שהמטוס נוחט אתה יורד ויוצא משדה התעופה הקטן.
אתה מגלה שאתה נימצא בעיר ענקית שכולה בנוייה במה שניראה יער גדול. המראה מרשים.. אבל לאן תלך?[/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1]רועי-
אחרי הפלגה של כמה ימים, אתה מגיע לעיר קטנה ושקטה. אתה מיסתכל ומגלה ששם העיר הוא ניו בארק.
העיר הזאת ניראת מרשימה במיוחד, יחסית לאי הקטן שגדלת בו.
המקום הזה, בשום ספק יפה, החוף הקטן,המרעה הגדול אפילו הבתים יפים.
אתה מיסתכל ורואה מרחוק שביל המוביל ליער.
לאן תלך?[/color][/SIZE]
[quote][b] [color=darkred][SIZE=1]רועי-
אחרי הפלגה של כמה ימים, אתה מגיע לעיר קטנה ושקטה. אתה מיסתכל ומגלה ששם העיר הוא ניו בארק.
העיר הזאת ניראת מרשימה במיוחד, יחסית לאי הקטן שגדלת בו.
המקום הזה, בשום ספק יפה, החוף הקטן,המרעה הגדול אפילו הבתים יפים.
אתה מיסתכל ורואה מרחוק שביל המוביל ליער.
לאן תלך?[/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני עוצר לכמה דקות כדי להסתכל על המקום, 'העיר הזאת מדהימה' אני חושב לעצמי.
אני מהרהר לעצמי, ואני הולך לכיוון שביל שמוביל ליער, מקווה שזו הדרך הנכונה.
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Jan 23 2010, 05:42 PM
[b]
אין ספק שאחרי הפלגה של חמישה ימים, אתה שמח לראות אדמה. אתה יורד מהספינה ומגלה עיר ענקית השוכנת למרגלות הרים. העיר כל כך נקייה שזה מדהים. השמיים ניראים כחולים יותר והדשא ירוק. אתה מיסתכל סביב ורואה עשרות בתים, שדות ומרחוק אתה מבחין ביער גדול. כל המקומות ניראים מושכים למדי. אבל לאן תלך?[/color][/SIZE]
[/b][/quote]
'אחרי הפלגה כזאת ארוכה אני רוצה קצת להרגיש את האדמה מתחת לרגליים'
אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת לכיוון השדות רק כדי לשאוף את האוויר הצח של פאלט ולספוג את האווירה של המקום החדש
[b] [b][SIZE=3][color=#FF1493]התחלה[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1][color=green]ניב
"התחנה האחרונה העיר לייטלרוט" קוראת הדיילת במטוס המיוחד. הטיסה הזאת הייתה ארוכה, ארוכה מידי לטעמך. אחרי שהמטוס נוחט אתה יורד ויוצא משדה התעופה הקטן.
אתה מגלה שאתה נימצא בעיר ענקית שכולה בנוייה במה שניראה יער גדול. המראה מרשים.. אבל לאן תלך?[/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני אסתובב בעיר בפחד בעודי חושב לעצמי 'לעזאזל, מקום חדש, והפעם אני לבד. אם אני רוצה להרגיש פה בנוח כדי שאכיר את העיר קצת יותר טוב, ואז אחפש את הפרופסור'
[b] [b][SIZE=3][color=#FF1493]התחלה[/color][/SIZE][/b]
אתה יורד מהמטוס בעיר קטנה במחוז סינו. אין ספק שהשינוי הגדול בין האי הקטן שלך, לבן המחוז החדש הזה מעט מפתיע ודורש זמן להיתרגל לקיצוניות הזאת. אבל אתה מיתעשט ושם לעצמך מטרה להשיג במסע הזה.
אתה מיסתכל סביב ורואה שלט גדול [i]ברוכים הבאים לעיר טווינליף[/i].
כאן מתחיל המסע שלך. אבל לאיפה ללכת?[/color][/SIZE] [/b][/quote]
'אממ..אני חושב שאני צריך לקבל פוקימון מהפרופסור.' אומר ואתחיל ללכת בעיר טווינלייף, כשאני אחפש את המעבדה של הפרופסור.
----
אני יודע איפה המעבדה שלו, פשוט השחקן לא יודע (:
[SIZE=1][color=darkred]רועי-
אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר ועובר דרך רחוב ראשי ועשרות אנשים,חביבים למראה מסתכלים עליך ומחייכים וחלקם מברכים אותך לעיר בחום.
כעבור כמה דקות הליכה אתה מגיע לפניה ופונה שם וניתקל בטעות בנערה,פחות או יותר בגילך שנופלת על הריצפה[img]http://img690.imageshack.us/img690/1932/18246291.png[/img]
"תזהר!" היא אומרת במעט קול זועף ונעמדת " מי אתה בכלל?" היא שואלת ומנקה את אחוריה ומיסתכלת עליך במעט כעס.[/color][/SIZE]
אתה מתחיל ללכת לכיוון השדות ונהנה מהיום היפה. אתה מגיע ורואה מספר פוקימונים הנימצאים שם וכמוך, נהנים מהיום.
לפתע אתה שומע "זהירות!!!" אתה מיסתכל ורואה כדור אבן גדול המיתגלגל במהירות לכיוונך, מאחוריו אתה מבחין בנער שרץ אחריו
[img]http://img690.imageshack.us/img690/4448/2dlsvpejpg.gif[/img]. כדור האבן כמעט פוגע בך, אבל אתה קופץ מהר לצד ומיתחמק.
"אתה בסדר?" שואל הנער ועוזר לך לקום "אני מנסה לעצור את הגרבלר הזה כבר כמה שעות" הוא מיתנשם ומיסתכל לעבר לכדור שנעצר ומיתגלה כגוש אבן ענקי ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5e/Spr_4h_075.png[/img]) המחייך חיוך מרושע ומנסה שוב להיתגלגל לכיוונכם במהירות אדירה.[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=green]ניב-
אתה בולע רוק ומתחיל ללכת בזהירות דרך היער עבות הענקי הזה, מפחד מכל רעש וצליל שאתה שומע. אתה במבחין לפתע, בבית ענקי,כולו בנוי מעץ, שעל דלת הכניסה רשום שלט קטן [i]"פרוסור בירץ'"[/i].
'זה כנראה המקום' אתה חושב לעצמך. אתה ניגש במחשש מעט ודופק בדלת, אבל אין שום תשובה.
"אהמ" אתה שומע מאחוריך, מה שגורם לך לקפוץ במקום ולהיסתובב. מאחוריך עומד בחור בלונדיני וגבוהה [img]http://img690.imageshack.us/img690/8311/69390625.png[/img]
"הפרופסור המשוגע הזה שוב לא בבית?" הוא שואל אותך ומרים גבה.[/color][/SIZE]
אתה מתחיל ללכת ברחוב העיר ומנסה לחפש את ביתו של הפרופסור, אבל שום מקום כזה לא ניראה.
אחרי שעה של חיפושים אתה מגיע למרכז העיר ומתיישב לנוח ומשלב את ידך ומנסה לחשוב איפה הוא יכול להיות.
"סליחה?" אתה שומע אתה מיסתכל ורואה נערה רצינית למדי [img]http://img508.imageshack.us/img508/2733/tanithspritebykonekokam.png[/img] "הלכת לאיבוד?" היא שואלת וניראת מודאגת.[/color][/SIZE]
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Jan 23 2010, 06:38 PM
[b] [SIZE=1][color=green]ניב-
אתה בולע רוק ומתחיל ללכת בזהירות דרך היער עבות הענקי הזה, מפחד מכל רעש וצליל שאתה שומע. אתה במבחין לפתע, בבית ענקי,כולו בנוי מעץ, שעל דלת הכניסה רשום שלט קטן [i]"פרוסור בירץ'"[/i].
'זה כנראה המקום' אתה חושב לעצמך. אתה ניגש במחשש מעט ודופק בדלת, אבל אין שום תשובה.
"אהמ" אתה שומע מאחוריך, מה שגורם לך לקפוץ במקום ולהיסתובב. מאחוריך עומד בחור בלונדיני וגבוהה [img]http://img690.imageshack.us/img690/8311/69390625.png[/img]
"הפרופסור המשוגע הזה שוב לא בבית?" הוא שואל אותך ומרים גבה.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מביט עליו מפוחד ומנסה להסדיר אתצ הנשימה, וכשאני נרגע קצת אני אומר "א..אין לי מושג. אני חדש כאן, רק הרגע הגעתי הנה. אני מניח שהפרופסור המשוגע שלך הוא פרופסור בירץ', נכון? טוב, אין לי מושג איפה הוא. אני רק יודע שני צריך לקבל פוקימון, ושכמו שזה נראה, הפרופסור הזה הוא מי שאמור לתת לי אותו. תגיד מי אתה?"
[b] [SIZE=1][color=purple]יוסי-
אתה מתחיל ללכת ברחוב העיר ומנסה לחפש את ביתו של הפרופסור, אבל שום מקום כזה לא ניראה.
אחרי שעה של חיפושים אתה מגיע למרכז העיר ומתיישב לנוח ומשלב את ידך ומנסה לחשוב איפה הוא יכול להיות.
"סליחה?" אתה שומע אתה מיסתכל ורואה נערה רצינית למדי [img]http://img508.imageshack.us/img508/2733/tanithspritebykonekokam.png[/img] "הלכת לאיבוד?" היא שואלת וניראת מודאגת.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
''אממ..נדמה לי שכן.'' אומר במבט מאוכזב ואז אוסיף, ''אולי את מכירה את המעבדה של הפרופסור שנותן פוקימונים התחלתיים? פשוט, הגעתי לכאן מאי, אני חדש ולא משתלב כאן טוב.'' אומר ואקווה שהיא יודעת משהו.
"מייקל" הוא אומר וניראה משועמם למדי "טוב, כנראה הוא הלך לאחד מהסיורים שלו" הוא אומר ומשלב את ידיו.
"אם תראה אותו, תגיד לו שמייקל,שוב מחפש אותו" הוא אומר ומתחיל ללכת לכיוון אחר מהמעבדה.[/color][/SIZE]
היא מתיישבת לידך "באמת מאי?" היא שואלת וניראת מולהבת "אני טינה" היא אומרת בחיוך.
"אם אני לא טועה, יש פרופסור, יחסית גנדרני שגר בעיר סנדג'ם, זה במרחק שעה שעתיים הליכה מפה" היא אומרת בנעימה עיניינית.
"אתה רוצה להיות מאמן?" היא שואלת בחיוך "אני ניראה לי אוכל לקחת אותך לשם, מה דעתך?" היא שואלת.[/color][/SIZE]
[b]
אתה מתחיל ללכת לכיוון השדות ונהנה מהיום היפה. אתה מגיע ורואה מספר פוקימונים הנימצאים שם וכמוך, נהנים מהיום.
לפתע אתה שומע "זהירות!!!" אתה מיסתכל ורואה כדור אבן גדול המיתגלגל במהירות לכיוונך, מאחוריו אתה מבחין בנער שרץ אחריו
[img]http://img690.imageshack.us/img690/4448/2dlsvpejpg.gif[/img]. כדור האבן כמעט פוגע בך, אבל אתה קופץ מהר לצד ומיתחמק.
"אתה בסדר?" שואל הנער ועוזר לך לקום "אני מנסה לעצור את הגרבלר הזה כבר כמה שעות" הוא מיתנשם ומיסתכל לעבר לכדור שנעצר ומיתגלה כגוש אבן ענקי ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5e/Spr_4h_075.png[/img]) המחייך חיוך מרושע ומנסה שוב להיתגלגל לכיוונכם במהירות אדירה.[/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"לא ידעתי שגרבלר יכול להיות כל כך תוקפני " אומר לנער
ואנסה להתחמק מגרבלר שנית
"איך אתה רוצה בדיוק לעצור אותו?? "
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Jan 23 2010, 06:52 PM
"מייקל" הוא אומר וניראה משועמם למדי "טוב, כנראה הוא הלך לאחד מהסיורים שלו" הוא אומר ומשלב את ידיו.
"אם תראה אותו, תגיד לו שמייקל,שוב מחפש אותו" הוא אומר ומתחיל ללכת לכיוון אחר מהמעבדה.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
צועק "היי חכה רגע" ומתחיל לרוץ אחריו. ממשיך לצעוק "אני אפילו לא יודע איך הוא נראה, ואיך אני אמור לקבל פוקימון עכשיו!"
"טוב לא חשבתי על זה עד הסוף" הוא אומר ודוחף אותך הצידה וקופץ לצד השני.
"אבל אני יודע מי יוכל לעזור!" הוא אומר בלחץ.
"בעיר יש בית,ממש בודד ליד ההר שם" הוא אומר ומצביע על הר,שניראה רחוק מעט.
"גר שם פרופסור שנותן פוקימונים למאמנים, רוץ אליו" הוא אומר ומתחיל לרוץ לצד השני ומנסה להסיח את דעתו של גרבלר.
"תביא גם לי אחד! לא משנה איזה" הוא אומר ומיתחמק בקושי מפגיעה של גרבלר.[/color][/SIZE]
"לא בעיה שלי" הוא אומר וממשיך ללכת "תחפש אותו, הוא עם שיער חום ומעט שמן" הוא קורא מרחוק ונעלם מאחוריי פנייה.[/color][/SIZE]
[b] [SIZE=1][color=darkred]רועי-
אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר ועובר דרך רחוב ראשי ועשרות אנשים,חביבים למראה מסתכלים עליך ומחייכים וחלקם מברכים אותך לעיר בחום.
כעבור כמה דקות הליכה אתה מגיע לפניה ופונה שם וניתקל בטעות בנערה,פחות או יותר בגילך שנופלת על הריצפה[img]http://img690.imageshack.us/img690/1932/18246291.png[/img]
"תזהר!" היא אומרת במעט קול זועף ונעמדת " מי אתה בכלל?" היא שואלת ומנקה את אחוריה ומיסתכלת עליך במעט כעס.[/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"מצטער" אני אומר לנערה בהשפלת מבט- "אני סטיבן מקסוול, אני הגעתי ממקום אחר" אמרתי לנערה, אני מקווה שהנערה לא תכעס עליי יותר מדי.
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Jan 23 2010, 07:05 PM
"לא בעיה שלי" הוא אומר וממשיך ללכת "תחפש אותו, הוא עם שיער חום ומעט שמן" הוא קורא מרחוק ונעלם מאחוריי פנייה.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
"לעזאזל אם זה, לא רק שהתחושה שלי לא השתפרה, אלה שעכשיו אני גם לא יודע איפה הפרופסור נמצא."
אני מתישב מתחת לעץ ומוציא את היומן שלי, פותח אותו, ומתחיל לכתוב:
"יומני היקר,
סוף כל סוף הגעתי למחוז הואן לעיר לייטלרוט, וההתחלה גרועה מאוד. המקור הוא יער אחד גדול ומפחיד, ואני פשוט לא מצליח להרגיש כאן כמו בבית. האדם שאמור לתת לי פוקימון, פרופסור בירץ', לא נמצא במעבדה שלו, ככה שאני מתעכב והמשימה שלי בסכנה. פגשתי אדם מוזר ומעצבן בשם מייקל שטוען שפרופסור בירץ' הוא פרופסור משוגע, והוא רוצה משהו מהפרופסור. הוא לא מוכן לעזור לי ונתן לי תיאור מינימלי שלו, אדם שמנמן עם שיער חום. אני צריך למצוא אותו ומהר, אבל אין לי מושג איפה להתחיל לחפש. אם נראה למייקל הזה שאני אמסור לפרופסור שהוא מחפש אותו, הוא טועה ובגדול. אני חושב שאני אשאר ליד המעבדה עד שהוא יחזור. אז עד הפעם הבאה שאני אכתוב לך, להתראות."