-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 10:31 PM
[b]
[color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
את דופקת בדלת, צעקה נשמעת מבפנים, ''רק רגע!'' את מחכה בחוץ והדלת נפתחת, בפתח המעבדה עומד בן אדם בגובה ממוצע, עם שיער אפור, וחלוק לבן.
''שלום לך, אני מניח שאת מאמנת חדשה שהגיעה לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלה, אני פרופסור אוק, כנסי.'' הוא אומר ונכנס פנימה, מחכה לך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תודה" אומר ואכנס פנימה ואעמוד ליד הכניסה.
-
ניב-
הרקע לא קשור בכלל לעלילה, מצטער... אין עוד הזדמנויות.
ג'ון-
איך ארקניין פתאום צץ בבית? /=
ועדיין יש שגיאות כתיב.
אין עוד הזדמנות, מצטער.
את עומדת בכניסה, הפרופסור מזמין אותך להיכנס, ואת רואה עוד שלושה אנשים עם חלוקים לבנים, אחד מהם פונה אליך, בן אדם גבוה יחסית, בעל שיער לבן, והוא מציג את עצמו, ''שלום, אני פרופסור רוואן, נעים מאוד.'' ואז שותק שוב בדאגה. בן אדם אחר מציג את עצמו, הוא גבוה יחסית, עם שיער חום בהיר ומפוזר, והוא מציג את עצמו, ''שלום, אני פרופסור בריץ', נעים מאוד.'' ואז גם הוא שותק בדאגה. האיש האחרון הוא בגובה נמוך יחסית, בעל שיער חום קצר, והוא מציג את עצמו, ''שלום, אני פרופסור האלם, נעים מאוד.'' וגם הוא שותק בדאגה.
''תביני אליס, הצוותים מדאיגים את כולנו, הם מאוד חזקים וחייבים לעצור אותם, יש כבר צוות קטן וחזק שיצא לעצור אותם, אבל הם חייבים עזרה, לכן את ועוד כמה מאמנים תעזרו להם.'' אומר פרופסור אוק, הוא מושיט לך את הפוקדע, חמישה פוקדורים, ואת הפוקדור של הופיפ, ''בהצלחה במסע, תודיעי לנו על ההתרחשיות דרך מרכז הפוקדורים, להתראות!'' הוא אומר ושולח אותך לדרכך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 10:31 PM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
''כן כן, בוודאי. אם שכחתי להציג את עצמי, אני פרופסור רוואן, בוא איתי.'' הוא אומר ולוקח אותך לחדר אחר, אתה רואה שם בן אדם בגובה ממוצע, בעל שיער אפור וחלוק לבן, הוא מציג את עצמו, ''שלום, אני פרופסור אוק, נעים מאוד.'' ואז שותק שוב בדאגה. בן אדם אחר מציג את עצמו, הוא גבוה יחסית, עם שיער חום בהיר ומפוזר, עם חלוק לבן, והוא מציג את עצמו, ''שלום, אני פרופסור בריץ', נעים מאוד.'' ואז גם הוא שותק בדאגה. האיש האחרון הוא בגובה נמוך יחסית, בעל שיער חום קצר, עם חלוק לבן גם הוא, והוא מציג את עצמו, ''שלום, אני פרופסור האלם, נעים מאוד.'' וגם הוא שותק בדאגה.
''תבין, ברנדון... הצוותים מדאיגים את כולנו, הם מאוד חזקים וחייבים לעצור אותם, יש כבר צוות קטן וחזק שיצא לעצור אותם, אבל הם חייבים עזרה, לכן אתה ועוד כמה מאמנים תעזרו להם.'' אומר פרופסור רוואן, הוא מושיט לך את הפוקדע, חמישה פוקדורים, ואת הפוקדור של טריקו, ''בהצלחה במסע, תודיע לנו על ההתרחשיות דרך מרכז הפוקדורים, להתראות!'' הוא אומר ושולח אותך לדרכך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר "תודה רבה" ורץ החוצה, ומשם מחפש את הדרך לעיר אורבורג
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 24 2010, 10:16 AM
[b]
את עומדת בכניסה, הפרופסור מזמין אותך להיכנס, ואת רואה עוד שלושה אנשים עם חלוקים לבנים, אחד מהם פונה אליך, בן אדם גבוה יחסית, בעל שיער לבן, והוא מציג את עצמו, ''שלום, אני פרופסור רוואן, נעים מאוד.'' ואז שותק שוב בדאגה. בן אדם אחר מציג את עצמו, הוא גבוה יחסית, עם שיער חום בהיר ומפוזר, והוא מציג את עצמו, ''שלום, אני פרופסור בריץ', נעים מאוד.'' ואז גם הוא שותק בדאגה. האיש האחרון הוא בגובה נמוך יחסית, בעל שיער חום קצר, והוא מציג את עצמו, ''שלום, אני פרופסור האלם, נעים מאוד.'' וגם הוא שותק בדאגה.
''תביני אליס, הצוותים מדאיגים את כולנו, הם מאוד חזקים וחייבים לעצור אותם, יש כבר צוות קטן וחזק שיצא לעצור אותם, אבל הם חייבים עזרה, לכן את ועוד כמה מאמנים תעזרו להם.'' אומר פרופסור אוק, הוא מושיט לך את הפוקדע, חמישה פוקדורים, ואת הפוקדור של הופיפ, ''בהצלחה במסע, תודיעי לנו על ההתרחשיות דרך מרכז הפוקדורים, להתראות!'' הוא אומר ושולח אותך לדרכך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"תודה!" אומר לפרופסורים ואתחיל לצעוד לכיוון היציאה מהעיר.
-
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מתחיל להתקדם מהעיר פאלט, אתה מתקדם במהירות ואחריי הרבה זמן כבר לא רואה את העיר פאלט, אתה מבין שאתה לבד עכשיו במסע שלך ובדרכך.
אתה הולך דרך שבילים ירוקים, ורואה לפתע סטארלי קטן וחמוד מולך~[/b][/color][/SIZE] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/img]
את הולכת מן המעבדה, את רואה שהפרופסור מנופף לך לשלום ואת מתחילה ללכת אל כיוון היציאה מהעיר, את מגיעה ליציאה ולוקחת נשימה עמוקה ויוצאת מהעיר, לאחר הליכה מרובה את לא רואה כבר את העיר פאלט, את מבינה שאת לבד במסע שלך ובדרך שלך. לפתע, את שומעת קולות מוזרים, את הולכת לכיוון הקולות ורואה מריבה קטלנית בין זאנגוס עצבני ביותר~[/b][/color][/SIZE]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/335.png[/img]
[color=blue][SIZE=1][b]לבין פיקאצ'ו שנראה חזק במיוחד~[/b][/color][/SIZE]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 24 2010, 08:06 PM
[b]
את הולכת מן המעבדה, את רואה שהפרופסור מנופף לך לשלום ואת מתחילה ללכת אל כיוון היציאה מהעיר, את מגיעה ליציאה ולוקחת נשימה עמוקה ויוצאת מהעיר, לאחר הליכה מרובה את לא רואה כבר את העיר פאלט, את מבינה שאת לבד במסע שלך ובדרך שלך. לפתע, את שומעת קולות מוזרים, את הולכת לכיוון הקולות ורואה מריבה קטלנית בין זאנגוס עצבני ביותר~[/b][/color][/SIZE]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/335.png[/img]
[color=blue][SIZE=1][b]לבין פיקאצ'ו שנראה חזק במיוחד~[/b][/color][/SIZE]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/img] [/b][/quote]
"וואו זאנגוס!" אקרא בהיתלהבות "קדימה זאנגוס תנצח את הפיקאצ'ו הזה!" אעודד אותו
-
שם בפורום: Colossous
גיל במציאות: 16
שם במשחק(עם שם משפחה) : אדם מייקלז
גיל במשחק: 16
רקע(לפחות שלושה שורות , אני מנסה לעשות משחק מושקע .) : אדם הוא אחד הילדים הכי מדהימים שתוכלו לפגוש, הוא עבר ילדות קשה אך למרות זאת תמיד יהיה לו חיוך כל הפנים. אדם נולד לבית ממוטט כלכלית, אביו עזב כשהיה תינוק ואמו החזיקה בשלוש עבודות שונות כדי לספק את הצרכים לה ולאדם. מובן מאילו שאמו לא הייתה רבות בבית ולכן היה ילד נורא בודד. אדם לא הכיר הרבה חברים והוא פחד לדבר עם ילדים אחרים או להזמין אותם לביתו כדי שלא יראו באיזה מצב הוא חי, וכמובן שהוא לא רצה ללכת לביתם של ילדים אחרים כדי לא לקנא בהם. אדם רצה בכל כוחו להיות שמח בחלקו, למרות כל הקושי שבזה בחברה תחרותית כמו שלנו. אדם מצא מקום מפלט בכל העולם הקשה הזה, פוקימונים! לפוקימונים לא אכפת מה יש לך ומה אין לך, או אם אתה גר בווילה או בפחון, אם תהיה נחמד ואדיב ותראה כבוד כלפי הפוקימונים הם ינהגו ככה גם כלפייך. כשהיה מספיק בוגר בשביל להתחיל לעבוד אדם החזיק בשתי משרות כדי לתמוך באמו, אך למרות כל הרצון הטוב זה היה מאוחר מדי. אמו של אדם הייתה במצב בריאותי רעוע ולא יכלה להרשות לעצמה טיפולים רפואיים. כשאמו של אדם נפטרה, אחרי העצב והאבל אדם הבין שלפחון הזה שהוא גר בו אין עוד משמעות בשבילו ושכעת הוא חופשי לעשות ככל העולה ברוחו, והוא גם ידע שזה מה שאמו רצתה בשבילו. לכן אדם ארז את חפציו המועטים ויצא למסע פוקימונים משלו!
ספרייט/תמונה:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/img]
הפוקימון שבחרתם: פיפלאפ
הערות/בקשות: להירשם! :)
-
אופיר-
רשום, כל הכבוד על הרקע (:
התחלה-
-----------
[SIZE=1][b][color=green]התחלה:
אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם ![/color][/b][/SIZE]
את מתחילה לעודד את זאנגוס, שני הפוקימונים שמים לב אליך אבל לא ממש מתייחסים אליך, זאנגוס משתמש בשריטה ופיקאצ'ו משתמש בזנב ברזל, זאנגוס עף אחורה ומתעצבן, את רואה שידו של זאנגוס זוהרת והוא משתמש בציפורן על על פיקאצ'ו. פיקאצ'ו, שכבר היה עייף שהגעת לשם, מתעלף על המקום.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 25 2010, 07:45 AM
[b] אופיר-
רשום, כל הכבוד על הרקע (:
התחלה-
-----------
[SIZE=1][b][color=green]התחלה:
אתם קמים לכם לבוקר צח ורענן , שאימך מעירה אותכם ומכריזה שאתם הולכים להיות מאמנים חדשים ברגע שהיא מפילה אותכם מהמיטה .
אתם קמים , מתרחצים ומצחצחים שיניים , אוכלים ארוחת בוקר ועוזבים את אימכם הבוכה מה יעלה בגורלו של הילד שלה , אתם מתייצבים מול דלת המעבדה של ארבעת הפרופסורים , בהתרגשות להתחיל את המסע שלכם ![/color][/b][/SIZE] [/b][/quote]
אדפוק בחוזקה על הדלת כדי שהפרופסור יצא כמה שיותר מהר
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 24 2010, 08:06 PM
אתה מתחיל להתקדם מהעיר פאלט, אתה מתקדם במהירות ואחריי הרבה זמן כבר לא רואה את העיר פאלט, אתה מבין שאתה לבד עכשיו במסע שלך ובדרכך.
אתה הולך דרך שבילים ירוקים, ורואה לפתע סטארלי קטן וחמוד מולך~[/b][/color][/SIZE] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/img] [/b][/quote]
חושב לעצמי "סטארי הא? פוקימון מעופף, הוא יהיה אימון חמוד לטריקו!" וזורק את הפוקדור לאוויר, בעודי צועק "צא טריקו! תשתמש בעלי טער לכיוונו מצד ימין, ואז תתקוף אותו מצד שמאל בחבטה!"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 25 2010, 07:45 AM
[b]
את מתחילה לעודד את זאנגוס, שני הפוקימונים שמים לב אליך אבל לא ממש מתייחסים אליך, זאנגוס משתמש בשריטה ופיקאצ'ו משתמש בזנב ברזל, זאנגוס עף אחורה ומתעצבן, את רואה שידו של זאנגוס זוהרת והוא משתמש בציפורן על על פיקאצ'ו. פיקאצ'ו, שכבר היה עייף שהגעת לשם, מתעלף על המקום.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"וואו זאנגוס! אתה ממש חזק!" אקרא בהיתלהבות "תרצה אולי לערוך גם איתי קרב?" אשאל ואוציא את הופיפ מהפוקדור.
-
[color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
אתה דופק בדלת, כולך בהתרגשות מהתחלת המסע שלך, אתה שומע קול הבוקע מן המעבדה, ''רק רגע!'' ואז הדלת נפתחת ואדם בעל שיער חום בהיר ומפוזר עם חלוק לבן ניצב מולך, ''שלום לך, אתה בטח מאמן חדש שבא לקבל את הפוקימון שלו? כנס, אני פרופסור בריץ', נעים מאוד.'' הוא אומר ונכנס פנימה למעבדה, מחכה לך.[/b][/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
סטארלי מתעופף בשמיים, שמח ונלהב, ואתה מוציא את טריקו.
טריקו מתנהג אליך באדישות, אבל מבצע את מה שאמרת, הוא תוקף בעלי תער את סטארלי, שמתחמק מזה, אך טריקו מופיע מאחוריו וקופץ לשמיים, הוא חובט בסטארלי וסטארלי נופל על האדמה פגוע.[/b][/color][/SIZE]
זאנגוס מחייך ומוכן לקרב.
את מוציאה את הופיפ מהפוקדור שלו, הוא מחייך וקופץ בהתלהבות, זאנגוס מביט אליו ואליך בחיוך וממש נלהב להתחיל כבר את הקרב.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 26 2010, 08:20 AM
[b] [color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
אתה דופק בדלת, כולך בהתרגשות מהתחלת המסע שלך, אתה שומע קול הבוקע מן המעבדה, ''רק רגע!'' ואז הדלת נפתחת ואדם בעל שיער חום בהיר ומפוזר עם חלוק לבן ניצב מולך, ''שלום לך, אתה בטח מאמן חדש שבא לקבל את הפוקימון שלו? כנס, אני פרופסור בריץ', נעים מאוד.'' הוא אומר ונכנס פנימה למעבדה, מחכה לך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"כן אני אדם " אומר בזמן שאלך אחריו אל תוך המעבדה
"אני נורא מתרגש לקבל את הפוקימון הראשון שלי "
-
[b]
זאנגוס מחייך ומוכן לקרב.
את מוציאה את הופיפ מהפוקדור שלו, הוא מחייך וקופץ בהתלהבות, זאנגוס מביט אליו ואליך בחיוך וממש נלהב להתחיל כבר את הקרב.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"הופיפ תתחיל עם מבט כדי שיתקע שנייה במקום ואז הישתמש בדחיפה על ראשו!" אקרא בהיתלהבות.
-
סטארלי מתעופף בשמיים, שמח ונלהב, ואתה מוציא את טריקו.
טריקו מתנהג אליך באדישות, אבל מבצע את מה שאמרת, הוא תוקף בעלי תער את סטארלי, שמתחמק מזה, אך טריקו מופיע מאחוריו וקופץ לשמיים, הוא חובט בסטארלי וסטארלי נופל על האדמה פגוע.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"תמשיך ככה טריקו!" צועק בהתרגשות. "תשתמש במבט ואז בחבטה, ותגמור את זה בעוד עלי טער!"