"איך הרשיתי לזה לקרות!" אני לא מאמין ונוזף בעצמי
Printable View
"איך הרשיתי לזה לקרות!" אני לא מאמין ונוזף בעצמי
קרב מגניב בהצלחה לשני המתמודדים
"עכשיו אני חייב לעשות משהו שלא יצפו לו! "
כולם
אני משחק בשם הדמויות של דודי ודרקון הצללים, מה שאומר שאני יכול לקחת שני פרסים שיעלמו ואף אחד לא יקבל אותם. אם מישהו שלא רשום לתחרות רוצה לקחת את המקום של אחד מהם הוא מוזמן
שיין נגד אופיר
צאריזרד בורח אחורה אחרי שהוא נפגע ואופיר מחזיר את נידוקינג.
אופיר שולח את מאק, שמשתמש במזעור ושריון חומצה, שלא עוזרים לו להתגונן נגד הלהביהור של צאריזרד.
צאריזרד מנסה להיכנס לתוך הלהביהור אבל זה לא עובד לו אז הוא פשוט יורה זעם דרקון, אבל מאק שמיזער את עצמו חומק בקלות רבה.
העשב מתחיל לבעור בגלל הלהביהור, בתוך כדקה כל הזירה תעלה בלהבות
ברנדון ומפייר נגד גריין
תגיב בנושא את התגובה שלך, בגלל שאני היריב אין טעם שתשלח ה"פ
שני המאמנים זורקים לאוויר את הפוקדורים שלהם. מהצד של ברדנון ומפייר יוצא גולם שמרעיד את הזירה הרותחת, בעוד מהצד השני יוצא הונדום זועם. הונדום לא מחכה לפקודה ושולח להביהור, אבל גולם מתגלגל הצידה בקלות, והקרב מתחיל לפני שהקריין מספיק לומר משהו
ביל נגד אש
זירת המים היא לא זירה קלה, היא קטנה מאוד ורק פוקימוני מים יתפקדו בה כמו שצריך. ביל הבין שגם לפוקימון מעופף יש יתרון בזירה זו והוציא את גולבט שלו לקרב, כאשר מנגד אש זרק לקרב את פוקימון המים שלו, גראסטודום.
"קדימה גולבאט!" אקרא כולי נחוש.
"גולב ט יש לי רעיון מצויין לנצל את הזירה לטובתנו, תשתמש בחיתוך אווירי על המים כדי שהמים יהפכול כגל נגד גאסטרדום ויפריעו לשדה ראייתו לאחר מכן תשתמש בקרן בילבול כדי לבלבל את גאסטרדום ולסיום המהלך השתמש בנשיכה עליו!" אקרא
~~~
אם אסור יותר מ-2 מתקפות בתור אז פשוט תוריד את הנשיכה
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Feb 5 2010, 04:54 PM
[b]
ברנדון ומפייר נגד גריין
שני המאמנים זורקים לאוויר את הפוקדורים שלהם. מהצד של ברדנון ומפייר יוצא גולם שמרעיד את הזירה הרותחת, בעוד מהצד השני יוצא הונדום זועם. הונדום לא מחכה לפקודה ושולח להביהור, אבל גולם מתגלגל הצידה בקלות, והקרב מתחיל לפני שהקריין מספיק לומר משהו
[/b][/quote]
לדעתי זה לא פייר /:
אתה יכול לעשות שאתה תנצח,אתה מנהל את המשחק..
ומה קצה אבן עושה?
~~~
"גולם תתחמק מהמתקפות שהוא יעשה בעזרת גלגול!" אומר לגולם.
"עכשיו תשתמש ברעידת אדמה!" אוסיף.
ברנדון ומפייר נגד גריין
אני אעשה את זה קרב פייר לחלוטין, וקצה אבן זה כמו קצה כפול רק מסוג אבן
גולם מתחיל להתגלגל ובורח מהלהביהור של הונדום, אבל אין לו לאן לברוח ובסוף הוא נעצר ונפגע. מתוך הלהביהור הוא מייצר רעידת אדמה שפוגעת קשות בהונדום והורסת את הזירה, וכמו שזה נראה גם פוגעת במערכות החימום, ומכניסה אותם לעומס יתר, מה שיוצר חימום מהיר מאוד. הונדום נלכד בין כמה אבנים ולא מצליח להשתחרר, מה שיוצר מאגר חום אדיר שפוגע גם בו קשה. אתה מרגיש שקשה לך לעמוד בחום ורואה שגריין כמעט ונופל, ומבין שזה קרב שצריך להיגמר מהר.
ביל נגד אש
יש הגבלה של זמן, לא של מתקפות. מיצידי תשתמש במאה מתקפות אם זה ממש מהיר. ותצטט
גולבאט יורה גל של אוויר, שלמרבה ההפתעה לא יוצר יותר מדי גלים ומפריע. גראסטודום שולח פעימת מים לכיוון גולבט שעסוק בלירות קרן בלבול, שלא מצליחה לעצור את פעימת המים. גולבט נפגע ועף לתקרה, ואז נופל למטה כשגראסטודום המבולבל מתנגש בקיר. שני הפוקימונים לא מפוקסים עכשיו, וזה הזמן לנסות להחזיר את גולבט לריכוז כדי לנצח ניצחון מהיר.
שיין נגד אופיר
הזירה עדיין לא בוערת, היא רק מתחילה לעלות בלהבות, ורק חלק קטן ממנה. בעוד כדקה הכל יבער
שיין לא מספיק לחשוב כשמאק יורה פצצת בוץ על הכנפיים של צאריזרד ומפיל אותו לקרקע, ואז שולח פצצת רפש שמביסה את צאריזרד. השופט צועק "צאריזרד לא יכול להילחם. המנצח הוא מאק! על שיין להוציא פוקימון חדש" והקריין מוסיף "איזה קרב! בקרוב הזירה תעלה בלהבות, מאק גבר על צאריזרד ועכשיו שיין צריך לנסות ולהתמודד עם המצב, כשאופיר יכול להחליף פוקימון ולקוות לטוב"
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Feb 6 2010, 04:36 PM
[b] ברנדון ומפייר נגד גריין
אני אעשה את זה קרב פייר לחלוטין, וקצה אבן זה כמו קצה כפול רק מסוג אבן
גולם מתחיל להתגלגל ובורח מהלהביהור של הונדום, אבל אין לו לאן לברוח ובסוף הוא נעצר ונפגע. מתוך הלהביהור הוא מייצר רעידת אדמה שפוגעת קשות בהונדום והורסת את הזירה, וכמו שזה נראה גם פוגעת במערכות החימום, ומכניסה אותם לעומס יתר, מה שיוצר חימום מהיר מאוד. הונדום נלכד בין כמה אבנים ולא מצליח להשתחרר, מה שיוצר מאגר חום אדיר שפוגע גם בו קשה. אתה מרגיש שקשה לך לעמוד בחום ורואה שגריין כמעט ונופל, ומבין שזה קרב שצריך להיגמר מהר.
[/b][/quote]
"מעולה גולם!" אומר לגולם בשמחה ואנסה לעמוד בחום הזה.
"עכשיו גולם קצה אבן ,קדימה!" אומר לגולם.
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Feb 6 2010, 04:36 PM
[b]
ביל נגד אש
יש הגבלה של זמן, לא של מתקפות. מיצידי תשתמש במאה מתקפות אם זה ממש מהיר. ותצטט
גולבאט יורה גל של אוויר, שלמרבה ההפתעה לא יוצר יותר מדי גלים ומפריע. גראסטודום שולח פעימת מים לכיוון גולבט שעסוק בלירות קרן בלבול, שלא מצליחה לעצור את פעימת המים. גולבט נפגע ועף לתקרה, ואז נופל למטה כשגראסטודום המבולבל מתנגש בקיר. שני הפוקימונים לא מפוקסים עכשיו, וזה הזמן לנסות להחזיר את גולבט לריכוז כדי לנצח ניצחון מהיר.
[/b][/quote]
"קדימה גולבאט תתאושש אנחנו כמעט מסיימים את זה!" אקרא ואעודדו.
"תשתמש בחיתוך אוויר על כמה מצופים כדי שיעופו אל עבר גאסטרדום ואז מיד תעבור לנגיסה!" אקרא כולי נחוש.
ביל נגד אש
גולבאט מתעושש אבל לא לפני שגראסטודום מתעושש גם כן, ויורה פצצת בוץ שכמעט ופוגעת בגולבט. ברגע האחרון גולבט עף למעלה ושולח עוד גל מהיר של רוח על המצופים, אבל גראסטודום צולל כדגי לחמוק ובכך מסיים את ניסיון התקיפה של שני הצדדים ויוצר מצב שבו לא ניתן לתקוף את היריב, רק להתכונן להמשך הקרב.
ברנדון וומפייר נגד גריין
גולם קופץ בקצה אבן מהיר ישר לכיוון המקום שבו הונדום לכוד, וגורם לכל המערה הקטנה להתמוטט על הונדום שמובס. גולם נפגעקצת מהמתקפה, אבל כמו שזה נראה זה שווה את המאמץ. גריין מוציא את הגנגר שלו במקום הונדום, והוא ממהר להעמד ולנסות להיתרגל לחום הנוראי ששורר בזירה, שגורם גם לך ליפול על הקרקע.
ברנדון גונסון נגד גסטין
אינפרניפ קופץ כדי להיעמד על ההרבמרכז המגרש, אבל בהפתעה גמורה ובתזמוןם מושלם פיגיוטו שולח חתך אוויר ומעיף אותו לקרקע. אינפרניפ נעמד ורואה את פיגיוטו מתקדם לכיוונו במהירות, ופשוט יורה להביהור שגורם לפיגיוטו לסטות ממסלולו ולפספס, בקושי רב לעצור את עצמו מאחורי אינפרניפ, במרחק של כחצי מטר.
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Feb 6 2010, 10:02 PM
[b] ביל נגד אש
גולבאט מתעושש אבל לא לפני שגראסטודום מתעושש גם כן, ויורה פצצת בוץ שכמעט ופוגעת בגולבט. ברגע האחרון גולבט עף למעלה ושולח עוד גל מהיר של רוח על המצופים, אבל גראסטודום צולל כדגי לחמוק ובכך מסיים את ניסיון התקיפה של שני הצדדים ויוצר מצב שבו לא ניתן לתקוף את היריב, רק להתכונן להמשך הקרב.
[/b][/quote]
"אוף!" אקרא כשכולי מבואס.
'זהו זה לגאסטרדום יש יתרון זה כמעט בלתי אפשרי להביס את גאסטרדום, בכל הנוגע למים הוא מומחה, רק רגע זהו זה!' אחשוב לצעמי עם ניצוץ של תקווה.
"גולבאט המהלך שנבצע עכשיו דורש תזמון מדוייק וכוח מלא אני מקווה שאתה מוכן!" אומר לגולבט.
"אני רוצה שתצלול אל תוך המים תוך כדי שאתה מסתחרר ומשתמש בחיתוך אווירי" אומר לו.
"תעשה זאת כמה פעמים ותנסה לרוקן כמה שיותר מים מן הזירה!" אצווה.
"צ'אריזארד לא!" אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור
'זה לא נגמר!' אני חושב
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Feb 6 2010, 10:02 PM
[b] ברנדון וומפייר נגד גריין
גולם קופץ בקצה אבן מהיר ישר לכיוון המקום שבו הונדום לכוד, וגורם לכל המערה הקטנה להתמוטט על הונדום שמובס. גולם נפגעקצת מהמתקפה, אבל כמו שזה נראה זה שווה את המאמץ. גריין מוציא את הגנגר שלו במקום הונדום, והוא ממהר להעמד ולנסות להיתרגל לחום הנוראי ששורר בזירה, שגורם גם לך ליפול על הקרקע.
[/b][/quote]
אנסה להתאושש ואקום.
"עבודה מעולה גולם,תנוח קצת בפוכדור" אומר לגולם ואחזיר אותו לפוכדור.
"צא פווליואר!" אומר ואוציא את פוליוואר.
"תשתמש בקרן בועות בעוצמה פחות חזקה מהרגיל על הפנים והידיים שלי" אומר לפוליוואר,אשתה את כמות המים שהוא התיז ליד שלי ואת השאר אשאיר ככה על הפנים שזה יעזור לי להחזיק את עצמי במהלך הקרב.
"עכשיו פוליוואר,אנחנו נלחמים מול גנגר אני רוצה שתשתמש במשאבת הידרו!" אומר ואצביע על גנגר.
~~~
פוליוואר יכול להתפתח לפוליטוד או לפוליראת'?
ברנדון וומפייר נגד גריין
לא
___
פוליוורל עוזר לך מאוד להחזיק מעמד, אבל זה לוקח לו יותר מדי זמן וגנגר כבר תוקף בפעימת אופל שפוגעית בפוליוורל ומפילה אותו לריצפה. הוא נעמד ומזיע כולו בגלל החום, כשגם גריין לא נראה משהו, ויורה משאבת הידרו, אבל גנגר מסתרר מאחורי כמה שברים של הקרקע ומהר מאוד פוליוורל לא מסוגל להשיך לתקוף במשאבת ההידו בגלל החום הנורא, שלא משפיע על גנגר יותר מדי.
ביל נגד אש
אי אפשר לרוקן מים מהזירה, הפוקימונים נמצאים במין אקווריום ענק
גולבט צולל במהירות ומסתחר אבל בשלב מסויים לא מסוגל להמשיך להסתחרר, כשהוא עוד לא מתקרב לגראסטודום. גראסטודום יודע איך לנצל את המצב כשהוא מעיף חזרה לאוויר את גולבט בחבטת גוף. גולבט מרחף באוויר בקושי רב כשגראסטודום עדיין מחכה בתוך המים, וכמו שזה נראה משתמש בהתרפאות
שיין נגד אופיר
שני המאמנים משנים את העמודות בפוקימונים חדשים. מהצד של שיין יוצאץ מאגמטור ענקית ומהצד של אופיר נידוקינג האימתני חוזר.
נידוקינג תוקף בכוח אדמה ומאגמטור בלהביהור, והמתקפות עוברות זו ליד זו, כל אחת פוגעת בפוקימון היריב ומעיפה אותו כחצי מטר אחורה. בתוך כחצי דקה כל הזירה תעלה בלהבות, ואז למאגמטור יהיה יתרון אדיר
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Feb 7 2010, 05:54 PM
[b] ברנדון וומפייר נגד גריין
לא
___
פוליוורל עוזר לך מאוד להחזיק מעמד, אבל זה לוקח לו יותר מדי זמן וגנגר כבר תוקף בפעימת אופל שפוגעית בפוליוורל ומפילה אותו לריצפה. הוא נעמד ומזיע כולו בגלל החום, כשגם גריין לא נראה משהו, ויורה משאבת הידרו, אבל גנגר מסתרר מאחורי כמה שברים של הקרקע ומהר מאוד פוליוורל לא מסוגל להשיך לתקוף במשאבת ההידו בגלל החום הנורא, שלא משפיע על גנגר יותר מדי.
[/b][/quote]
למה לא?הוא רק התפתחות שנייה /:
~~~
"פוליוואר תשתמש במשאבת הידרו על כל הרצפה!" אומר לפוליוואר.
"עכשיו תפגע בו עם קרן בועות ואז תשתמש ביריית בוץ!" אומר לפוליוואר.