סליחה פשוט אני רוצה לדעת מה זה "אובר"?
וסליחה אם זה ספאם פשוט זה מציק לי הרבה זמן...
Printable View
סליחה פשוט אני רוצה לדעת מה זה "אובר"?
וסליחה אם זה ספאם פשוט זה מציק לי הרבה זמן...
[quote][i]Originally posted by ColdEye[/i]@Feb 16 2010, 07:13 PM
[b] אתם לא מקשיבים, הא? אין דבר כזה כפל סוגים, לכו תנסו לבנות שישייה מוצלחת לאוברים עם רק דרקון אחד, זה בחתי אפשרי! [/b][/quote]
תראה שישייה שאין בה כפל סוגים היא יותר טובה ואני אסביר לך למה קודם כל אפשר להיות לה יותר סוגים כך יותר התקפות חזקות בשישייה אחת כלומר עד 12 סוגים בשישייה אחת ועשיתי כמה שישייות כאלה והם היו ממש טובות וחוץ מזה מה רע בקרובט? הוא פוקימון מהיר וטוב מאוד
טובות איפה? מה עברת איתן?
אני אקח קרובט.איזה פוקימון מים כדאי לי?
[quote][i]Originally posted by בניון[/i]@Feb 16 2010, 08:50 PM
[b] אני אקח קרובט.איזה פוקימון מים כדאי לי? [/b][/quote]
תלוי מה אתה רוצה כי יש מלא פוקימוני מים אתה רוצה שהוא יהיה עם עוד סוג או רק מים? ואתה יודע כמה שישיות טובות בלי כפל סוגים יש אם למשל יהיו לך 4 פוקימוני דרקון בשישיה מספיק פוקימון קרח מהיר אחד כמו ווביל ויקרע לך את השישייה
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Feb 16 2010, 09:38 PM
[b] תלוי מה אתה רוצה כי יש מלא פוקימוני מים אתה רוצה שהוא יהיה עם עוד סוג או רק מים? ואתה יודע כמה שישיות טובות בלי כפל סוגים יש אם למשל יהיו לך 4 פוקימוני דרקון בשישיה מספיק פוקימון קרח מהיר אחד כמו ווביל ויקרע לך את השישייה [/b][/quote]
כפל חולשות וכפל סוגים זה ממש לא אותו דבר; אם, נניח, אתה משחק באוברים ולא רוצה להיות חלש למתקפות חשמל (שנפוצות שם), האם אתה תתנגד לשלב את פאלקיה לשישייה שלך כי הוא סוג מים? לא, כי סוג הדרקון מבטל לו את חולשת החשמל; מה גם שפוקימוני מים אחרים מתחזקים מאוד בנכחותו של קיוגר...
[quote][i]Originally posted by ColdEye[/i]@Feb 16 2010, 11:04 PM
[b] כפל חולשות וכפל סוגים זה ממש לא אותו דבר; אם, נניח, אתה משחק באוברים ולא רוצה להיות חלש למתקפות חשמל (שנפוצות שם), האם אתה תתנגד לשלב את פאלקיה לשישייה שלך כי הוא סוג מים? לא, כי סוג הדרקון מבטל לו את חולשת החשמל; מה גם שפוקימוני מים אחרים מתחזקים מאוד בנכחותו של קיוגר... [/b][/quote]
טוב תעשה מה שבא לך רק מה שאני חושב ולדעתי כל מה שהפורום הזה חושב שלא כדאי כפל סוגים
אני מציע לך להחליף את לוקסארי באלקטוייר או אלקטרובאז כיוון שלוקסריי הוא לא חשמל טוב.
הצעה לפוקימון מעופף-פיג'יוט או סטראפטור
פוקימון מים-גארידוס או אימפאולון(ההתפתחות האחרונה של פיפלאפ)
אתה בטוח שכדאי לי להחליף את לוקסרי הוא די טוב(ואני לא יכול להחליף אז אי אפשר אלקטריור)???ואפשר עוד הצעות לגבי פוקימון חשמל כי אני לא כל כך בטוח לגבי הדעה שלך (pokemon) ואם אחליף למי?
מעופף אקח קרובט
ומים אני רוצה פוקימון מים שהוא עם עוד סוג(אם יש סוג שני קרח)זה טוב.
(אני לא יכול פיפלאפ התחלתי עם טרטויג ואני לא משתמש בקודים)
גלאד יותר שווה מלוקריו
[quote][i]Originally posted by בניון[/i]@Feb 17 2010, 04:02 PM
[b] אתה בטוח שכדאי לי להחליף את לוקסרי הוא די טוב(ואני לא יכול להחליף אז אי אפשר אלקטריור)???ואפשר עוד הצעות לגבי פוקימון חשמל כי אני לא כל כך בטוח לגבי הדעה שלך (pokemon) ואם אחליף למי?
מעופף אקח קרובט
(אני לא יכול פיפלאפ התחלתי עם טרטויג ואני לא משתמש בקודים) [/b][/quote]
פוקימיון מים וקרח ביחד קשה להשיג במשחק כי יש את וולרן אבל אתה צריך להרבות סלאו והוא אחרי הליגה רק
ובקשר לפוקימון החשמל יש םפוקימון שהוא גם פוקימון מים וגם פוקימון חשמל! אבל משיגים אותו בלי קודים בדרך 220 שאני חושב שזה גם אחרי הליגה אז יש לך את מגנזון אבל הוא חשמל ומתכת כך שאם אתה משאיר את לוקריו יהיה לך כפל סוגים
תעשה מה שאתה חושב
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Feb 18 2010, 03:09 PM
[b] פוקימיון מים וקרח ביחד קשה להשיג במשחק כי יש את וולרן אבל אתה צריך להרבות סלאו והוא אחרי הליגה רק
ובקשר לפוקימון החשמל יש םפוקימון שהוא גם פוקימון מים וגם פוקימון חשמל! אבל משיגים אותו בלי קודים בדרך 220 שאני חושב שזה גם אחרי הליגה אז יש לך את מגנזון אבל הוא חשמל ומתכת כך שאם אתה משאיר את לוקריו יהיה לך כפל סוגים
תעשה מה שאתה חושב [/b][/quote]
לפרס הוא גם פוקימון קרח מים. הוא נימצא במערה שליד הליגה הנה קישור : [url=http://www.serebii.net/pokearth/sinnoh/victoryroad.shtml#pt]http://www.serebii.net/pokearth/sinnoh/victoryroad.shtml#pt[/url]
[quote][i]Originally posted by יהונתן.ס[/i]@Feb 18 2010, 03:18 PM
[b] לפרס הוא גם פוקימון קרח מים. הוא נימצא במערה שליד הליגה הנה קישור : [url=http://www.serebii.net/pokearth/sinnoh/victoryroad.shtml#pt]http://www.serebii.net/pokearth/sinnoh/victoryroad.shtml#pt[/url] [/b][/quote]
זה בחלק שהוא צריך את הפוקידע המזודרגת כלומר לסיים את הפוקידע וגם צריך לגמור את הליגה אז אי אפשר בכל מקרה יש עוד סוגים עם מים וגם היא נדירה מאוד יש סיכוי של 10 אחוז רק
[quote][i]Originally posted by בניון[/i]@Feb 17 2010, 04:02 PM
[b] אתה בטוח שכדאי לי להחליף את לוקסרי הוא די טוב(ואני לא יכול להחליף אז אי אפשר אלקטריור)???ואפשר עוד הצעות לגבי פוקימון חשמל כי אני לא כל כך בטוח לגבי הדעה שלך (pokemon) ואם אחליף למי?
מעופף אקח קרובט
(אני לא יכול פיפלאפ התחלתי עם טרטויג ואני לא משתמש בקודים) [/b][/quote]
קודם כל-קוראים לי [b]Pokeman[/b].
דבר שני-אתה יכול לצאת מהליגה,זה נשמר לך כמרכז פוקימונים ב-FLY.
אתה יכול לקחת אלקטרובאז כמו שאמרתי(נמצא בדשא שליד עיר המכון האחרונה).
אמרתי לך לקחת אימפאולון כי חשבתי שאתה עם אימולאטור,וגארידוס הוא באמת בחירה טובה.
מעופף-כך סטראביה ותפתח לסטראפטור,הוא פוקימון ממש טוב(הבסתי איתו את צוות גלאקטיק ביהלום).
בקשר לפוקימון חשמל:אני ישאיר את לוקסרי אני חושב שהוא טוב
בקשר לפוקימון מעופף:יש לי קרובט אבל אתם אומרים שכדאי לי סרפטור אז אני מבובל מי כדאי לי מביניהים?
בקשר לפוקימון מים:אם אקח גרידוס יהיה לי כפל סוגים של דרקון.
אני לא כל כך מכיר פוקימוני מים במשחק הזה אז יש לכם הצעות לפוקימוני מים טובים(עדיף שיהיו עם שני סוגים ולא אחד)