-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Mar 29 2010, 02:22 AM
[b] [SIZE=1][color=red]ג'ו
"מה אתה אומר?!" הוא אומר בציניות "לא חשבת על איזו שעה נורמלית, כזו שאנשים ערים בה?" הוא ממש רוטן ופותח את דלתו. ומיסתכל עליך בוהה בו.
"נו למה אתה מחכה? היכנס הרוח ניכנסת פנימה וקר לי!" הוא רוטן.
אתה ניכנס לביתו ורואה חדר מפוזר לחלוטין מלא בספרים ורישומים של פוקימונים מוזרים שאף פעם לא ראית.
"אז פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל ומוביל אותך לחדר ארוך וגדול ובוא עשרות מדפים מלאים בפוקדורים.
"יש לי פה את מרבית הפוקימונים, משני המינים ואחד או שניים זוהרים" הוא אומר ומחווה בגאווה עם היד.
"אתה יכול לבחור אחד שאתה רוצה," אומר "אבל רק אחד!"[/color][/SIZE] [/b][/quote]
'זה הרגע הגדול, אני עומד לבחור את החבר הכי טוב ונאמן שיהיה לי בחיי, אני צריך לעשות זאת בחוכמה'אני חושב בלחץ,
"האמת פרופסור שאני לא מכיר הרבה סוגים של פוקימונים, אני רוצה אחד נחמד, עליז, עם רוח קרב. האמת?אני חשבתי על מגבי, יש לו אופי כזה?"אני שואל ברצינות.
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Mar 29 2010, 02:44 AM
[b] התחלה:
אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה [/b][/quote]
אומר בקול "באתי הנה כדי לקבלת פוקימון!"
-
[SIZE=1][color=red]ג'ו-
"אתה ספציפי נורא הא?" הוא שואל וצוחק צחוק גדול. "האמת אתמול העוזרת שלי הביאה לי מגבי," אומר "אבל לא יצא לי לבדוק אותו עדיין. אם אתה רוצה אותו אתה מוזמן" מוסיף ומתחיל ללכת לאחד מהמדפים ושולף פוקדור גדול ואדום "כולו שלך" הוא אומר בחיוך ומגיש לך את הפוקדור.
"עכשיו אם אתה צריך עוד משהו אתה מוזמן להיתקשר אליי!" הוא אומר ומחייך.
לאחר מכן הוא מלווה אותך לדלת "בהצלחה שתיהיה לך!" הוא אומר וטורק אחריך את הדלת.
והנה אתה עומד מחוץ לבית שלו, רוח החורף נושבת על פניך. אתה מסתכל על הפוקדור החדש שלך וחושב 'עכשיו אני מתחיל את מסעי שלי'
[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=blue]ניב-
"עוד אחד לאוסף, כבר מזמן לא שמעתי את זה!" הוא נוחר בבוז "טוב כנס כנס קר היום!" הוא אומר ומכניס אותך לביתו.
הבית שלו מבולגן לגמרי מלא בספרים ותרשימים של פוקימונים משונים למדי.
"אז פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל ומשלב את ידיו ומוליך אותך לחדר אחר מלא במדפים עמוסים בפוקדורים.
"תבחר מה שאתה רוצה, יש פה כמעט כל פוקימון שיש במחוז" הוא אומר ומחווה עם היד "איזה תרצה?" הוא שואל[/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Mar 29 2010, 11:11 AM
[b] [SIZE=1][color=red]ג'ו-
"אתה ספציפי נורא הא?" הוא שואל וצוחק צחוק גדול. "האמת אתמול העוזרת שלי הביאה לי מגבי," אומר "אבל לא יצא לי לבדוק אותו עדיין. אם אתה רוצה אותו אתה מוזמן" מוסיף ומתחיל ללכת לאחד מהמדפים ושולף פוקדור גדול ואדום "כולו שלך" הוא אומר בחיוך ומגיש לך את הפוקדור.
"עכשיו אם אתה צריך עוד משהו אתה מוזמן להיתקשר אליי!" הוא אומר ומחייך.
לאחר מכן הוא מלווה אותך לדלת "בהצלחה שתיהיה לך!" הוא אומר וטורק אחריך את הדלת.
והנה אתה עומד מחוץ לבית שלו, רוח החורף נושבת על פניך. אתה מסתכל על הפוקדור החדש שלך וחושב 'עכשיו אני מתחיל את מסעי שלי'
[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=blue]ניב-
"עוד אחד לאוסף, כבר מזמן לא שמעתי את זה!" הוא נוחר בבוז "טוב כנס כנס קר היום!" הוא אומר ומכניס אותך לביתו.
"אז פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל ומשלב את ידיו ומוליך אותך לחדר אחר מלא במדפים עמוסים בפוקדורים.
"תבחר מה שאתה רוצה, יש פה כמעט כל פוקימון שיש במחוז" הוא אומר ומחווה עם היד "איזה תרצה?" הוא שואל[/color][/SIZE] [/b][/quote]
'לא יאומן, זה נגמר...מהיום, אני עצמאי לגמרי...'אני חושב בספק עצב ספק שמחה,
"בכל מקרה, צא הנה מגבי!, הגיע הזמן שנכיר!"אני קורא ומשחרר את מגבי מהפוכדור.
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Mar 29 2010, 12:11 PM
[b] [SIZE=1][color=blue]ניב-
"תבחר מה שאתה רוצה, יש פה כמעט כל פוקימון שיש במחוז" הוא אומר ומחווה עם היד "איזה תרצה?" הוא שואל[/color][/SIZE] [/b][/quote]
"איזה פוקימון אני רוצה? אהה, לא באתי מוכן מראש. אהה, יש לך במקרה סידוט? סידוט היה הפוקימון האחרון שנשאר אצלנו בבית והפוקימון שהיה הקרוב ביותר לאחותי שלא יצא איתה למסע. יש לך אחד להביא לי?"
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Mar 29 2010, 01:44 AM
[b] התחלה:
אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה [/b][/quote]
"אני מצטער על ההפרעה פרופסור,אבל אני מבקש ממך להביא לי פוקימון כדי שאוכל לצאת למסע ולהחזיר את אחותי הביתה."אני אומר בנימוס ככל שאוכל.
-
[SIZE=1][color=red]ג'ו-
אתה זורק את הפוקדור לאוויר ומתוכו יוצא פוקימון בעל שני רגליים וחייכני למראה הלא זה מגבי ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/95/Spr_4h_240.png[/img]).
מגבי מחייך אליך ומיתקרב לקרסולייך ושולח גחלת קטנה על הנעליים שלך, מ ה שגורם לך לקפוץ באוויר.
מגבי מתחיל לצחוק עליך רץ בסיבובים ומנסה לכבות את האש.
לאחר כמה שניות הוא נוגע באש והיא נעלמת כלא הייתה. מגבי מחייך ורואה את כל זה כבדיחה.
לבסוף הוא נעמד ליידך ומחכה לראות מה תעשו.[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=blue]ניב-
"סידוט? זה לא פוקימון ששומעים כל יום!" הוא אומר בפליאה "אבל ניראה לי שיש לי פה אחד" הוא אומר ומתחיל ללכת ומתחיל לזרוק פוקדורים לאוויר בתקווה למצוא.
הוא מוציא לפחות חמישה פוקימונים שונים שמהם אתה מזהה רק צ'ארמנדר וסנורלקס, לבסוף הוא מוציא פוקדור מהמדף העליון ביותר "הנה הוא" אומר בחיוך ומנקה אותו מאבק.
"כולו שלך! עכשיו אם תצטרך ממני משהו אתה מוזמן להתקשר" הוא אומר בחיוך ומלווה אותך לדלת וטורק אותה אחרי שאתה יוצא.[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=purple]טל-
"ממש סיפור נוגע ללב" הוא אומר בבוז "אבל שמעת פעם על השמש? אתה יודע זאת שיוצאת עוד כמה שעות!" הוא נובח עליך ובדיוק שאתה רוצה להיסתובב "אני מניח שאם עד כדי כך אכפת לה אז בוא כנס" הוא אומר ומכניס אותך לחדר ארוך במיוחד ומבולגן נורא.
עשרות תרשימים,ספרים ומפות מופזרים בחדר, אבק וקורי עכביש בפינות. אתה הולך אחריו ומבחין דרך החלון כמה פוקימונים מנמנמים להם על כריות.
"Eדימה מפה" הוא אומר ומוביל אותך לחדר ענקי, מלא במדפים המפוצצים בפוקדורים. "יש לי כמעט כל פוקימון שאתה רוצה, מה אתה רוצה?" הוא שואל[/color][/SIZE]
-
טופס הרשמה:
שם בפורום: Steve
שם במשחק: סטיב פוקס
רקע :סטיב היה אחיה קטן של ג'ניפר , היא נולדה 5 שנים לפניו , הם לא היו דומים ביופיים , לכל אחד היה יופי אחר אבל באופיים היו מאוד מאוד דומים ובכך היו גם חברים מאוד טובים , את כל חייו עבר איתה ועם אימו , אביו לא היה נמצא הרבה בבית כי רוב הזמן היה בעבודה , הוא היה חוזר רק בלילות , ואימו פחות הסבה את תשומת ליבה אל בנה סטיב , היא הייתה מטפלת רק באחותו ג'ניפר , כשג'ניפר נחטפה סטיב היה שבור , לא היה לו עם מי לדבר על כך , הוריו כבר לא דאגו לו בכלל וכל הזמן היו מחפשים את ג'ניפר , יום אחד הוא החליט שהוא לא יכול לחיות במצב כזה , הוא יצא מהבית כאשר חפציו היו ארוזים וטייל לו במשך כמה ימים בעיר , לבסוף מצא בית עץ חם בלב היער , שם היה גר זקן שגידל פוקימונים , הזקן שמע את סיפורו של סטיב והסכים לארח אותו עד שייצא למסע הפוקימונים שהציע לו ללכת אליו , סטיב קיבל את ההצעה בשמחה והודה לזקן על שמסכים הוא לשתף את סטיב ולשלב אותו בחייו , עם הזמן סטיב היה לג'ק הזקן כמו בנו הקטן , שגם הוא הלך לאיבוד , לפי הסיפורים כניראה שבנו הקטן היה השותף של אחותו ג'ניפר ולכן מאוד התחברו זה לזה השניים , סטיב וג'ק .
בנוסף ג'ק תמיד היה מספר לסטיב סיפורים על שלושת הצדדים הקיצוניים ואף סיפר לו על סיפור חייו של אביו , שהיה בדת הנהורים , רצח כל מי שלא רצה להיות בדת זו , יום אחד סיפר אביו של ג'ק , לג'ק בנו על שלושת הדתות ואיים שאם לא יצטרף אליו , יהרגו .
ג'ק גם הוא ברח מהבית , למד לשרוד בטבע ובנה לעצמו בית עץ שם הוא מתגורר מחצית מחייו .
תמונה/ ספרייט: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/img]
פוקימון התחלתי: לרביטאר
סרטים:
תגים:
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות: שום דבר (:
-
שם בפורום: tototomer1
שם במשחק: תומר
רקע:
תומר נולד בעירייה קטנה למשפחה מצומצמת - היו בה רק אחותו הגדולה שירה, הוא והוריו. אחותו הגדולה יצאה למסע שלה עוד כשהיה קטן והוא היה נורא קשור אליה ואהב אותה. לאחר שנעלמה הוא אמר שהוא חייב למצוא אותה לא משנה מה והוא רוצה לנקום במי שהעלים אותה! הוא משתייך לתנועת הנהורים והוא רוצה לטהר אותה מהאנשים הרעים בשביל שתוכל להציל את העולם מכאוס ענק. הוא נחוש לעשות הכל על מנת להציל את אחותו ולאחר מכן להמשיך במסע להיות מאסטר פוקימונים במסע לבדו - כמו שאחותו עשתה כשהיה קטן.
תמונה/ ספרייט:
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr037.png[/img]
פוקימון התחלתי: מדקיפ
[img]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs007.gif[/img]
סרטים:
תגים:
הערות/הארות: סורי שלא השקעתי על הרקע אני פשוט לא כותב כל כך טוב :S
הפוקימונים שאני רוצה: אממ אני אחשוב על זה [= בטוח אני רוצה פוקימון או כמה אבל כרגע אני לא יודע
טנקס :)
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Mar 29 2010, 01:35 PM
"סידוט? זה לא פוקימון ששומעים כל יום!" הוא אומר בפליאה "אבל ניראה לי שיש לי פה אחד" הוא אומר ומתחיל ללכת ומתחיל לזרוק פוקדורים לאוויר בתקווה למצוא.
הוא מוציא לפחות חמישה פוקימונים שונים שמהם אתה מזהה רק צ'ארמנדר וסנורלקס, לבסוף הוא מוציא פוקדור מהמדף העליון ביותר "הנה הוא" אומר בחיוך ומנקה אותו מאבק.
"כולו שלך! עכשיו אם תצטרך ממני משהו אתה מוזמן להתקשר" הוא אומר בחיוך ומלווה אותך לדלת וטורק אותה אחרי שאתה יוצא.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
אחשוב לעצמי 'איזה גס רוח. למה הוא ממהר להיפטר ממני כל-כך ועוד טורק את הדלת? פשוט גסות רוח" ואלך אל קצה של העיר. כשאגיע לשם אוציא את סידוט, כדי להכיר אותו קצת לפני המסע.
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Mar 29 2010, 12:35 PM
[b]
[SIZE=1][color=purple]טל-
"ממש סיפור נוגע ללב" הוא אומר בבוז "אבל שמעת פעם על השמש? אתה יודע זאת שיוצאת עוד כמה שעות!" הוא נובח עליך ובדיוק שאתה רוצה להיסתובב "אני מניח שאם עד כדי כך אכפת לה אז בוא כנס" הוא אומר ומכניס אותך לחדר ארוך במיוחד ומבולגן נורא.
עשרות תרשימים,ספרים ומפות מופזרים בחדר, אבק וקורי עכביש בפינות. אתה הולך אחריו ומבחין דרך החלון כמה פוקימונים מנמנמים להם על כריות.
"Eדימה מפה" הוא אומר ומוביל אותך לחדר ענקי, מלא במדפים המפוצצים בפוקדורים. "יש לי כמעט כל פוקימון שאתה רוצה, מה אתה רוצה?" הוא שואל[/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אשמח אם תכל להביא לי פיצ'ו,או דרטיני.." אני אומר ומשתדל לחייך,בצורה שלא תעצבן אותו יותר מדיי.
-
[SIZE=1][color=blue]ניב-
אתה חושב לעצמך על כמה שהפרופסור חצוף וממשיך ללכת עד ממש השער של היציאה מהעיר.
שם יושב בחור המנמנם ליד השער. כשהוא שומע אותך מגיע הוא מיתעורר במהירות "בוקר טוב!" הוא קורא ופותח לך את השער החוצה.
אתה מודה לו ויוצא החוצה. שם אתה זורק את הפוקדור של סידוט לאוויר. מתוכו יוצא בלוט גדול עם שתי עיניים המיסתכל עליך במבט תוהה ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/2e/Spr_4d_273.png[/img]) לבסוף הוא מתחיל לבכות ורץ במהירות לכיוונך וקופץ אל ידייך וממשיך לבכות. כנראה הוא היה יותר מידי בפוקדור שהוא מתרגש לראות אותך.
אתה מיסתכל עליו ומציג את עצמך. סידוט ממשיך לבכות באושר ומתחכך בכתפך.[/color][/SIZE]
סטיב- רשום ;)
תומר- הרקע ממש ממש קצר Oם ואין לו אפילו הקשר לעלילת המשחק~
תערוך וניראה.. :)
[SIZE=1][color=purple]טל~
"אוו אני לא מחזיק פו דרקונים, הם צורכים המון מאמץ" הוא אומר ואז מוציא מהמדף הראשון שלו פוקדור.
"יש לי אבל פיצ'ו, ניראה לי שאתם תסתדרו" הוא אומר וזורק לך את הפוקודר.
"עכשיו אם לא אכפת לך, אני הולך למיטה!" הוא רוטן ומוביל אותך לדלת.
"אם תרצה איי פעם משהו אתה מוזמן להתקשר" אומר וסוגר אחריך את הדלת.[/color][/SIZE]
-
טופס הרשמה:
שם בפורום: TheDudi
שם במשחק:ג'נסון איימס
רקע: ג'נסון היה חיי במשפחה חמה ואוהבת. תמיד הוא היה אוהב לשחק עם אלקטרוויפר של אחותו כשהיא הייתה באה לביקור.
יום אחד, ג'נסון חזר מטיול קצרצר בחוץ אל ביתו, אמו נתנה לו את ארוחת הצוהרים. לפתע נשמעו דפיקות בדלת וג'נסון רץ לפתוח בתקווה שזאת אחותו, זאת לא הייית אחותו של ג'נסון, זה היה שוטר. הוא סיפר להם שאחותו של ג'נסון נעלמה ואין עקבות אחריה. ברגע שמילתיו של השוטר יצאו מפיו הכל השתנה, הבית היה עצוב ושקט, הוריו של ג'נסון כבר לא ישנים יחד ולא מדברים, ג'נסון כבר לא מוקף בחברים כמו שהיה פעם והידרדרות קשה בלימודים.
ככה עברו על המשפחתו של ג'נסון 4 שנים של כאב וסבל.
יום אחד, ג'נסון החליט שלא עוד, הוא יוצא למסע כדי למצוא ולהבין מה קרה לאחותו.
תמונה/ ספרייט: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
פוקימון התחלתי:אלקיד
סרטים:
תגים:
הערות/הארות: טדיאוסה ואמבריאון
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Mar 29 2010, 02:02 PM
אתה חושב לעצמך על כמה שהפרופסור חצוף וממשיך ללכת עד ממש השער של היציאה מהעיר.
שם יושב בחור המנמנם ליד השער. כשהוא שומע אותך מגיע הוא מיתעורר במהירות "בוקר טוב!" הוא קורא ופותח לך את השער החוצה.
אתה מודה לו ויוצא החוצה. שם אתה זורק את הפוקדור של סידוט לאוויר. מתוכו יוצא בלוט גדול עם שתי עיניים המיסתכל עליך במבט תוהה ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/2e/Spr_4d_273.png[/img]) לבסוף הוא מתחיל לבכות ורץ במהירות לכיוונך וקופץ אל ידייך וממשיך לבכות. כנראה הוא היה יותר מידי בפוקדור שהוא מתרגש לראות אותך.
אתה מיסתכל עליו ומציג את עצמך. סידוט ממשיך לבכות באושר ומתחכך בכתפך.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר לסידוט "די, תפסיק לבכות. זה מה שאתה רוצה לאני אחשוב עליך? תירגע, באנו כדי להתחיל במסע, לא כדי להשאיר אותך בפוקדור. אתה רוצה לטייל מחוץ לפוקדור קצת?"
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Mar 29 2010, 01:02 PM
[b]
[SIZE=1][color=purple]טל~
"אוו אני לא מחזיק פו דרקונים, הם צורכים המון מאמץ" הוא אומר ואז מוציא מהמדף הראשון שלו פוקדור.
"יש לי אבל פיצ'ו, ניראה לי שאתם תסתדרו" הוא אומר וזורק לך את הפוקודר.
"עכשיו אם לא אכפת לך, אני הולך למיטה!" הוא רוטן ומוביל אותך לדלת.
"אם תרצה איי פעם משהו אתה מוזמן להתקשר" אומר וסוגר אחריך את הדלת.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
"תודה!" אני אומר ומתרחק "אוקיי פיצ'ו זה הזמן!" אני קורא "צא פיצ'ו!" אני זורק את הפוקדור לשמיים ומחכה לראות מה יקרה