[quote=adidas;608464]מידרדרים מדור לדור[/quote]
+300
לדעתי מהדור השלישי זה ככה.
Printable View
[quote=adidas;608464]מידרדרים מדור לדור[/quote]
+300
לדעתי מהדור השלישי זה ככה.
[quote=הראשון מהסוף;608466]+300
לדעתי מהדור השלישי זה ככה.[/quote]
אני מסכים איתך הדור השלישי והרביעי לא משהו וגם הדור ה5 נראה גרוע
נראה...
אולי הם בכל זאת יהיו טובים...
מה עבר עליהם
אני חושב שהשמאלי אולי יהיה עשב כי הזנב שלו נראה כמו עלה,אבל אם הוא עלה אז אף אחד מהתלתיים לא רנאה כאילו הוא פוקימון אש,הימני מזכיר לי את פיפלאפ
השמאלי זה אש (הזנב שלו זה להבה, לא עלה)
האמצעי זה עשב (העלים על הראש)
והימני זה מים
לפי הצלליות אז אולי שוב יעשו שהאש הוא גם לחימה והעשב הוא גם אדמה ולמים לא נראה שיהיה איתו משהו מיוחד(אם זה ככה אז זה ממש מעפן, מה כבר ביקשנו? קצת יצירתיות)
(למרות שאם מסתכלים טוב אז אולי הזנב של השמאלי זה סנפיר ואז הוא פוקמון מים ואם החוד בצד זה הפה והאף שלו אז זה כמו ברווז, אבל אני לא רואה איך הימני הוא פוקמון אש)
נראה לי שהימני זה פוקימון מים
האמצעי זה עצב
והשמאלי זה אש
עריכה: חח לא ראיתי מה שזה שמעלי רשם
מאיפה לכם לדעת שהעליון הוא עשב, השמאלי הוא אש והימני הוא מים?
אני דווקא חושב שהשמאלי הוא עשב, העליון הוא מים, והימני הוא אש.
[quote=Imagine;608647]מאיפה לכם לדעת שהעליון הוא עשב, השמאלי הוא אש והימני הוא מים?
אני דווקא חושב שהשמאלי הוא עשב, העליון הוא מים, והימני הוא אש.[/quote]
אי אפשר לדעת אנחנו נדע רק בשבוע הבא
אני חושב שהאמצעי אש,הימני עשב והשמאלי מים...
אני לא יודע מה בקשר לאחרים אבל לא נראה לי שפוקימון העשב לא יהיה זה שדומה לטרטויג כי הם לא יעשו אותו הדבר לאותו סוג
[quote=adidas;608676]אני לא יודע מה בקשר לאחרים אבל לא נראה לי שפוקימון העשב לא יהיה זה שדומה לטרטויג כי הם לא יעשו אותו הדבר לאותו סוג[/quote]
מה שאתה אומר נשמע דווקא די הגיוני אבל עדין נראה לי שזה העשב
[QUOTE=adidas;608676]אני לא יודע מה בקשר לאחרים אבל לא נראה לי שפוקימון העשב לא יהיה זה שדומה לטרטויג כי הם לא יעשו אותו הדבר לאותו סוג[/QUOTE]
זה היה (כמעט תמיד) ככה עד עכשיו עם בלבאזור, צ'יקוריטה וטארטוויג, יש להם בערך אותו מבנה גוף גם כמו האמצעי. וכבר שני דורות הם עושים שפוקמון האש הוא גם לחימה אז זה לא כזה יפתיע אם הם יחזרו על עצמם (למרות שזה יהיה ממש מאכזב)
אני חושב שהולך להיות דור אחד הטובים שהם המציאו..
קודם כל תחכו לחשיפה של ההתחלתיים ואז תדברו
לפי דעתי,ואני כמעט בטוח כאן,פוקימון המים(ימני ) מבוסס על החיה בונה (Castoridae).
לפי מבנה הזנב שלו,הוא גם סוג של דובון כזה ובונה היא חיית מים.
נסיתי גם לצייר משהו ויצא לא רע,זה כמובן לא המקור ואולי אפילו לא דומה,אבל צורת הגף יכולה להכיל פוקימון הבוסס על בונה.
תמונה של בונה:
[IMG]http://www.dkimages.com/discover/previews/970/90065279.JPG[/IMG]