[QUOTE=INV;611395]יואו אין לי כוח לנסות חחח אבל אם זה פועל זה הפוקס הכי גדול שקרה לי כי אני עכשיו באימונים אז התקיעות הם בעייתיות[/QUOTE]
איך אתה משחק כרגע?
כי אם זה ב- desmume אז אתה יכול בשניה להעביר את השמירה שלך ל - NO$GBA
Printable View
[QUOTE=INV;611395]יואו אין לי כוח לנסות חחח אבל אם זה פועל זה הפוקס הכי גדול שקרה לי כי אני עכשיו באימונים אז התקיעות הם בעייתיות[/QUOTE]
איך אתה משחק כרגע?
כי אם זה ב- desmume אז אתה יכול בשניה להעביר את השמירה שלך ל - NO$GBA
עדיין נתקע לי
גם לי...
זה לא מתרסק אבל זה נתקע בקרבות או בכל מיני...
חבר'ה כותרת הנושא היא 'פתרון לבעית [b]קריסת[/b] המשחק'
תקיעות עדיין יש מידי פעם - אבל נדיר (לפחות אצלי)
תקיעות עדיין יש,קריסה לא הייתה לי כי תמיד אני שומר לפני ואם אני רואה שזה הולך לקרוס ויוצא ככה שזה נשאר
אני משחק בno$gba,אם אני מעביר את השמירה לdesume ושם בgba slot את ברקת ונכנס לpal park,איזה שמירה של המשחק זה יקח?זאת שבsave דרך המשחק?כי יש לי סוומפרט רמה 85 בברקת שאני מת להעביר :D
[QUOTE=kofski;612244]חבר'ה כותרת הנושא היא 'פתרון לבעית [b]קריסת[/b] המשחק'
תקיעות עדיין יש מידי פעם - אבל נדיר (לפחות אצלי)[/QUOTE]
אהל כל הקטע בפיתרון זה שיעזור ולא נצטרוך לשמור כל שניה מה עשינו בזה?
זה נתקע וזהו זה כמו התרסקות רק שאתה ואה תמונה וזהו לא יותר.
[QUOTE=adidas;612529]אהל כל הקטע בפיתרון זה שיעזור ולא נצטרוך לשמור כל שניה מה עשינו בזה?
זה נתקע וזהו זה כמו התרסקות רק שאתה ואה תמונה וזהו לא יותר.[/QUOTE]
לא יודע מה איתכם - לי זה בכלל לא נתקע... זה נתקע לי רק פעם אחת מאז ששמתי את הקובץ הזה וזהו אני משחק חלק בלי שום בעיות ואני עכשיו לקראת הקרב נגד RED.
והבעיה שלי היתה שאחרי המכון הרביעי המשחק פשוט לא מצליח לטעון את הקובץ בגלל יותר מידי אירועים כביכול ועכשיו אני משחק בפנאן שלי.
*אוליי שווה לכם להוריד את הפאץ' שפרסמתי פה באחת התגובות שמישהו מהפורום הזה הביא*