-
"שם יפה כיין ומראה ממש כורד את כל כך מושלמת ולא יזיק לך מנוחה לתפארת על כסא מלחכות אבל עדיף לרוץ כזוג משמיים להמשך דרכנו אם זאת בכלל מילה מתאימה ואם לא אז לא נורא!!"אני אומר לה ובעיני נראים זוג לבבות ורודים כאבני חן."ועל שאלתך מתוקתי התשובה היא רובין,רובין גטינו לשרותך רק שיופיך מקשה עלי בזאת!"אני ממשיך את דברי.
-
[COLOR=#33cccc][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=Black]הערת ההנהלה: כל השחקנים מתבקשים לקרוא את החוקים, נוסף חוק חדש למשחק![/COLOR][/FONT]
אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מיי אומרת לך: "מצטערת יש לי חבר אולי שמעת אליו הוא ניצח בליגת תפוז והתחרה בכל הליגות קוראים לו אש קצ'אם מהעיר פאלט תודה על המים"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הזיגזגון לא מניח לך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]Adidas[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הפוקדע אומר לך "רטטה פוקימון העכבר רטטה חי במחילות"[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;609991]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הזיגזגון לא מניח לך.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יגיד לו שיעזוב אותי וילך לחפש פוקימונים או מאמנים לאימונים
-
אני נופל על הרצפה ונשמע רעש כואב (זה רגיל אצלו אך זה עדיין כואב מאוד (יש לו אופי בערך כמו של ברוק אפשר לאומר))
-
[QUOTE=אדון פריון;609991][COLOR=#33cccc][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=Black]הערת ההנהלה: כל השחקנים מתבקשים לקרוא את החוקים, נוסף חוק חדש למשחק![/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]Adidas[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הפוקדע אומר לך "רטטה פוקימון העכבר רטטה חי במחילות"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
אני אתעלם ואמשיך בדרכי
-
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Chimcharboy[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=black]הזיגזגון מתחיל להתקיף בראשייה הראש שלו מתחיל לזהור והוא עומד לפגוע בך.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מאמנת ג'ינג'ית מתקרבת אליך ואומרת לך :"לא נורא המיי הזאת מעצבנת גם אותי"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=#4d528c][FONT='Guttman Yad-Brush']Adidas[/FONT][/COLOR][/I][COLOR=#666699][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מתעלם ממנו ואתה רואה ווידל זוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;609998][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Chimcharboy[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=black]הזיגזגון מתחיל להתקיף בראשייה הראש שלו מתחיל לזהור והוא עומד לפגוע בך.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יוציא במהירות את צרמנדר מהפוקדור ויגיד לו להשתמש בלהביור
איזה מתקפות יש לצרמנדר?
-
[[QUOTE=אדון פריון;609998][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Chimcharboy[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מאמנת ג'ינג'ית מתקרבת אליך ואומרת לך :"לא נורא המיי הזאת מעצבנת גם אותי"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][COLOR=#4d528c][FONT='Guttman Yad-Brush']Adidas[/FONT][/COLOR][/I][COLOR=#666699][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מתעלם ממנו ואתה רואה ווידל זוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אחפש עליו מידע בפוקידע ואלחם בו.
-
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Chimcharboy[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#ff0000][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']*מתקפות חבטה וצעקה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מוציא את הצ'רמנדר שלך זיגזגון מתקרב אליו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][I][COLOR=#4d528c][FONT='Guttman Yad-Brush']Adidas[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][COLOR=#000000]בפוקדע יש הודעה כזו "אין מידע" אתה מוציא את הפוקימון שלך.[/COLOR][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][COLOR=#000000]מה תעשה? [/COLOR][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610014][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Chimcharboy[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#ff0000][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]*מתקפות חבטה וצעקה.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=#ff0000]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מוציא את הצ'רמנדר שלך זיגזגון מתקרב אליו.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/COLOR][/FONT][/quote]
אני אומר לצרמנדר להשתמש מהר בחבטה בכל הכוח
-
[QUOTE=אדון פריון;610014][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Chimcharboy[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=#ff0000][COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']*מתקפות חבטה וצעקה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מוציא את הצ'רמנדר שלך זיגזגון מתקרב אליו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][I][COLOR=#4d528c][FONT='Guttman Yad-Brush']Adidas[/FONT][/COLOR][/I][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][COLOR=#000000]בפוקדע יש הודעה כזו "אין מידע" אתה מוציא את הפוקימון שלך.[/COLOR][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][COLOR=#000000]מה תעשה? [/COLOR][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
מה המתקפות שלו?
-
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#0000ff]ציטוט:
[/COLOR][/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush][COLOR=#0000ff]אלמוגסי
[/COLOR][COLOR=black]מאמנת ג'ינג'ית מתקרבת אליך ואומרת לך :"לא נורא המיי הזאת מעצבנת גם אותי"[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"זה לא שהיא מעצבנת רגשותי בעלי מזג רגשי ורב עוצמה ואני יכול לעשות הרצאה שלמה בנוא הנידון לבחורה כה יפה אך מילותי מקשות עלי בלאומר על מיי מילים רעות מה שגורם לי לבעה טכנית ודי מוזרה עם הרגשות רגשות אהבה כפולים מה שמקשה מאוד אבל לא נורא חיי יהיו טובים כאשר תהיה לי אהבה כי אז בגלל הפחד לא אוכל לשלוט ברגשותי אין לי מה לעשות אלה להמשיך להיות אני!"אני אומר ונדמה לי שאפשר לאומר מרצה לילדה הג'ינג'ית.
-
[quote=אדון פריון;609972][SIZE=3][COLOR=#ff9900]elbaz2008[/COLOR][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הילד אומר שלא אבל תודה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/quote]
אומר "בסדר" ואמשיך בדרכי...
-
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]כינוי:קיוגר[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]שם במשחק:ג'ון סטיבנס[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]תמונה\תיאור[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][URL="http://up203.siz.co.il/up1/mbydyzgn4myt.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/mbydyzgn4myt.png[/IMG][/URL]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]גיל: בין:15 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]פוקימוןהתחלתי: [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]צ'יקוריטה[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]פוקימונים: [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]פוקימונים שאצל [/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]פרופסור בירץ': [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]כסף: 3000$[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]ציוד: 5 פוכדורים פוקדע וחכה [/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]ישנה[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;609972][SIZE=3][COLOR=#339966][FONT=Verdana]shlomii4[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה בודק והפוקדע אומר:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]"פוצ'יאנה פוקימון הנשיכה חי ביערות ולא מפחד להילחם באויבים חזקים ממנו".[/FONT][/SIZE]
[/quote]
אני מתעלם מהם וממשיך בדרכי לחפש פוקימונים יותר טובים