[quote=the charmander;621455]בטרפריי במקור מת ככה שלא יהיה אפשרי להביא אותו...[/quote]
זה נכון שאם הולכים לפי הביסוס של באטרפרי-פרפר, אז הוא אמור למות.
אבל בשום שלב בסדרה לא הוזכר שבאטרפרי מתים מהר.
וקשה לי להאמין שיהרגו פוקימון של אש
Printable View
[quote=the charmander;621455]בטרפריי במקור מת ככה שלא יהיה אפשרי להביא אותו...[/quote]
זה נכון שאם הולכים לפי הביסוס של באטרפרי-פרפר, אז הוא אמור למות.
אבל בשום שלב בסדרה לא הוזכר שבאטרפרי מתים מהר.
וקשה לי להאמין שיהרגו פוקימון של אש
בסידרה אף פוקמון/בן אדם לא מת הם חסרי גיל ולא מתים
זה ממש שטויות שאתה אומר שבאטרפרי ימות,נכון שאם זה היה ע''פ המציאות הוא היה מת,אבל יש הוכחה שפרפרים לא מתים בסדרה-הביוטיפליי של מיי,שהופיע בהמון פרקים ועדיין חיי..
ספוילר: הסוויטקוויל של אש יתפתח לקווליבה
[quote=יוני;633781]ספוילר: הסוויטקוויל של אש יתפתח לקווליבה[/quote]
איך אתה יודע?
תכתוב ב- youtube dp 182 ותראה זה נכון
[QUOTE=יוני;633795]תכתוב ב- youtube dp 182 ותראה זה נכון[/QUOTE]
מה? לכתוב רק dp 182? ואיזה סרטון לבחור?
עריכה
אולי זה לא בטוח....
[quote=shlomii4;633811]מה? לכתוב רק dp 182? ואיזה סרטון לבחור?
עריכה
אולי זה לא בטוח....[/quote]
אתם טועים הוא לא יתפתח ראיתי את הסירטון ורק מראים את אש דון וברוק למטה ומעליהם יש
קווליבה וזהו אין מצב שזה נכון
האמת תאוריה מעניינית
היו מקרים בעבר שמגזינים שונים חשפו פרטים על פרקים שעוד לא שודרו.
וגם, תסתכלו טוב בפתיח היפני, בקטע שמראים את אש עם לא מעט מהפוקימונים הישנים שלו-
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/8/87/OPE13.png/800px-OPE13.png[/IMG]
סינקוויל נמצא דיי רחוק מהשאר ויש מולו עוד מקום.
אולי עשו את זה בכוונה ככה, שכאשר הוא יתפתח הם יעדכנו את הפתיח.
כי קווליבה ארוך יותר מסינדקוויל וזה דיי מתאים.
וגם יכול להיות שהם לא רצו לחזור על הטעות עם סקווירטל של אש ומיי.
הרי סקווירטל של מיי התפתח בעוד של אש לא.
עכשיו שלדון יש סינדקוויל, כנראה הם רוצים לשמור לעצמם את האפשרות לפתח אותו בלי לגרור ביקורת על כך.
אני מזכיר שבניגוד לטוטודייל ואפילו לבייליף, סינדקוויל נלחם מלא וביותר קרבות חשובים (5 מכונים, טוטודייל ב-1, בייליף ב-3).
בכל מקרה אני משער שרק בחמישי, ש-DP181 ישודר ואיתו הטריילר ל-DP182, נדע באמת מה יהיה בפרק.
לא מראים את צ'אריזארד..
זה אומר שהוא לא ישתתף?...
[quote=stm;633844]האמת תאוריה מעניינית
היו מקרים בעבר שמגזינים שונים חשפו פרטים על פרקים שעוד לא שודרו.
וגם, תסתכלו טוב בפתיח היפני, בקטע שמראים את אש עם לא מעט מהפוקימונים הישנים שלו-
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/8/87/OPE13.png/800px-OPE13.png[/IMG]
סינקוויל נמצא דיי רחוק מהשאר ויש מולו עוד מקום.
אולי עשו את זה בכוונה ככה, שכאשר הוא יתפתח הם יעדכנו את הפתיח.
כי קווליבה ארוך יותר מסינדקוויל וזה דיי מתאים.
וגם יכול להיות שהם לא רצו לחזור על הטעות עם סקווירטל של אש ומיי.
הרי סקווירטל של מיי התפתח בעוד של אש לא.
עכשיו שלדון יש סינדקוויל, כנראה הם רוצים לשמור לעצמם את האפשרות לפתח אותו בלי לגרור ביקורת על כך.
אני מזכיר שבניגוד לטוטודייל ואפילו לבייליף, סינדקוויל נלחם מלא וביותר קרבות חשובים (5 מכונים, טוטודייל ב-1, בייליף ב-3).
בכל מקרה אני משער שרק בחמישי, ש-DP181 ישודר ואיתו הטריילר ל-DP182, נדע באמת מה יהיה בפרק.[/quote]
שים לב גם לצלליות שם, אפשר ליראות בבירור את סטיליקס של, ביריבים יש את קונואוי ואפשר לראות צללית של סלווקינג, בצד אפשר לראות ג'ירפריג, אפשר לראות את הפוקימון כלב הוורוד, גם אוניקס רואים ומאצ'אמפ, יש שם גם מטאגרוס יכול להיות שגם מוריסון ישתתף ויש מצב שהסטיליקס ליד המטאגרוס זה הסטיליקס של מורסיון
יש לי גם תאוריה...
שימו לב שכל הגדולים נימצאים מאחורה וביחד איתם סינדקוויל, יכול להיות שסינדקוויל יתפתח עד לטיפלווז'ן? כי גם טיפלווז'ן פוקימון ענקי שהיה נכנס שם לא רע
ניראלי ש-2 התפתחויות זה מוגזם. הדרך היחידה שהתאוריה שלך נכונה זה כשאש יקרא לפוקימונים שלו הוא יראה שבזמן שסינדקוויל היה אצל פרופסור אוק הוא יתפתח לקווליבה. ובמהלך הליגה הוא יתפתח שוב לטיפלווז'ן.
אני חושב אולי שלפי מה ש-stm אמר שבקרוב תהיה התפתחות לא צפויה של פוקימון כלשהו,אז אולי הוא באמת סינדקוויל יתפתח כי stm ציין שסטארפטור הפסיד לרוזרייד של נאדו בליגה וסינדקוויל הוא מסוג אש אז זה הגיוני שאש יוציא אותו אחרי סטארפטור ואז הוא יתפתח.
לא אמרתי שסטרפטור יפסיד.
לפי התקציר הקרב מתחיל עם יתרון לרוזרייד.
ואז יש התפתחות לא צפויה בקרב.
אז אי אפשר לדעת עדין מה יהיה
אז בו ניקח את כל הפוקימונים של אש שיהיו בליגה לפי התמונה ונראה מי יכול להתפתח:
סנורלקס-לא
סטארפטור-לא
פיקאצ'ו-לא כי ממציאי הסדרה לא יעשו את זה
מק-לא
דונפן-לא
אינפרנפ-לא
טורטרה-לא
נוקטוול-לא
אוקי,אלה לא יכולים עכשיו ניקח את אלה שהם יכולים להפתח:
בייליף-רוב הסיכויים שאש לא יילחם איתו בקרב מול נאדו מיפני שנאדו משתמש בפוקימוני חרק ועשיו(ישם גם את אלטרה שהוא גם מעופף ויש את לאפיני שהיא רגיל)אז הוא לפי דעתי לא יתפתח.
קורפיש-אממ לפי דעתי אפילו שיש לנאדו פוקימוני עשיו,אז יש סיכוי שהוא יכול להתפתח.
בויזל-כנ''ל
טוטודייל-כנ''ל
גיבל-אממ האמת אני חושב שב-85% הוא יתפתח.
וסינדקוויל-הוא יילחם נגד פוקימוני עשיו וחרק(רובם עשיו וחרק)אז עשו חשבון.
אבל זאת סתם תאוריה ויש סיכוי שבכלל הסוגים של הפוקימונים לא חשובים ואולי בכלל אחד הפוקימונים של נאדו יתפתח. הכל פתוח אבל אני חושב שאו סינדקוויל או גיבל יתפתחו.