-
[B][COLOR=#ff8c00][QUOTE][B][COLOR=#ff8c00]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/COLOR][/B][/QUOTE][/COLOR][/B]
'היום הזה יהיה מלא הפתעות לפי תחילתו...' אני חושב לעצמי.
אני ניגש בזהירות אל האור המבצבץ.
'זה לא שיש לי משהו יותר טוב לעשות...' אני מהרהר.
-
[quote=adidas;620175]
[B][COLOR=DarkOrange]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/COLOR][/B]
[/quote]
'מה קורה שם?'אני חושב ומתקרב למגלשה.
-
[quote=adidas;620175]Tony Tony Chopper-רשום
[B][COLOR=DarkOrange]
אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/COLOR][/B]
[/quote]
הולך לכיוון האור במגלשה
-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR]
[COLOR="darkgreen"]אתה מתקרב לאט לאט ואתה רואה שהאור מתחזק יותר ויותר,לפתע שהאור נחלש אתה רואה ביצה גדולה יחסית לביצה רגילה שעומדת לבקוע,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ארוין[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לפתע האור מפסיק,אתה קולט ביצה מרחפת מרחפת לעברך ומפילה אותך,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"]קאי[/COLOR]
[COLOR="purple"]אתה רואה ביצה גדולה לפניך ולפני שאתה מספיק לגשת אליה,היא זזה מצד לצד ללא שליטה,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SlateGray"]סמיט[/COLOR]
[COLOR="slategray"]האור הגדול כמעט ומסנוור אותך,אתה רואה ביצה ורודה מונחת מולך,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"] ריוגה[/COLOR]
[COLOR="blue"]אתה מתקרב לאור ושהוא מפסיק את רואה מולך ביצה,אך לפני שאתה מספיק לעשות משהו אתה מחליק משלולית מים,פוגע בביצה ומעיף אותה לכביש שליד הפארק,מה תעשה?[/COLOR][/B]
למתמודדים שעדיין לא הגיבו-
[COLOR="DarkOrange"][B]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;620216]
[B][COLOR=Blue]הידאקי ריוגה[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתקרב לאור ושהוא מפסיק את רואה מולך ביצה,אך לפני שאתה מספיק לעשות משהו אתה מחליק משלולית מים,פוגע בביצה ומעיף אותה לכביש שליד הפארק,מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
*אפשר לקרוא לי ריוגה*
"שיט!" אני אפלוט, אקום וארוץ אחרי הביצה, למרות שזה ממש טיפשי.
-
[quote=adidas;620216][B][COLOR=slategray]סמיט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=slategray]האור הגדול כמעט ומסנוור אותך,אתה רואה ביצה ורודה מונחת מולך,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
'איזה אור,ממש כאילו שתי פנסי רחוב במלוא החשמל עומדים מולי!'אני חושב לעצמי.'ביצה כל כך יפה וחמודה,מעניין עם ההורים שלי חשבו שנולדי כמעט אותו דבר.'אני מהרהר ומחליט ללכת לחפש בעל חיים שיודע לדגור.
-
[quote=adidas;620216][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מתקרב לאט לאט ואתה רואה שהאור מתחזק יותר ויותר,לפתע שהאור נחלש אתה רואה ביצה גדולה יחסית לביצה רגילה שעומדת לבקוע,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"זה.. לא נראת ביצה מוכרת.." אני ממלמל.
"כדאי שאני ארוץ להראות לאבא.." אני מדבר בקול חלוש, אוחז בביצה ורץ אל החנות.
-
כינוי בפורום: Darktiger
שם הדמות: אייס
שם השותף: בוקאמון
מספר תמונת הדמות: 8
הערות/בקשות: אני לא מבין בדיג'ימון אז תעזור לי בבקשה...
-
[QUOTE=DarkTiger;620228]כינוי בפורום: Darktiger
שם הדמות: אייס
שם השותף: בוקאמון
מספר תמונת הדמות: 8
הערות/בקשות: אני לא מבין בדיג'ימון אז תעזור לי בבקשה...[/QUOTE]
אני עכשיו מוסיף אותך,אל תדאג מושגים שקשורים לדיג'ימון יוסברו בתוך המשחק עצמו ואם ישנה בעיה תשלח לי הודעה פרטית.
תגיב על ההתחלה(מה שבכתום בתגובה שהגבתי למעלה)
-
[quote=adidas;620216][COLOR=darkorange][B]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/COLOR][/B][/quote]
"מעניין מה זה" אסנן לעצמי בחשש ואתקדם לכיוונו 'מה הדבר הזה?!'
-
-
[QUOTE=ranrevah;620250]אוקיי אני יקח את פרומון[/QUOTE]
בלית ברירה כי הוא מי שנשאר.
כדי זאת לא תיהיה הודעת ספאם תערוך את ההודעהו תגיב את ההתחלה בכתום
דברים כאלה בפרטי.
-
[quote=adidas;620216][B][COLOR=Purple]קאי[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה ביצה גדולה לפניך ולפני שאתה מספיק לגשת אליה,היא זזה מצד לצד ללא שליטה,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"בוא הנה."אני אומר ומנסה לתפוס את הביצה.
-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="darkgreen"][B] אתה רץ לחנות של אביך אך מאוחר מידי,הביצה זוהרת לגמריי ונראה שעומדת לבקוע,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][COLOR="DarkOrange"]לפתע האור מפסיק,אתה קולט ביצה מרחפת מרחפת לעברך ומפילה אותך,מה תעשה?[/COLOR][/B[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]הביצה ממשיכה לנוע במהירות ומתחמקת ממך כל פעם,לפתע הביצה הופכת לזוהרת ונראית שעומדת לבקוע,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]נראה שהמחשבה שלך שגואה לגמריי,הביצה נהפכת לזוהרת ונופלת מידך,אתה מועד אחורה בזמן שאתה צופה בביצה שעומדת לבקוע,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה תופס את הביצה שנעשית זוהרת ועומדת לבקוע,בזמן תהליך זה מכונית מתקרבת לעברך בעודך בכביש,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]אתה מתקדם לעבר האור המוזר שנעשה חלקש יותר ויותר בכל צעד שלך,לפתע את רואה ביצה מסתובבת במקום,מה תעשה?[/B][/COLOR]
למי שלא הגיב עדיין להתחלה-
[COLOR="DarkOrange"][B]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;620282][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]אתה רץ לחנות של אביך אך מאוחר מידי,הביצה זוהרת לגמריי ונראה שעומדת לבקוע,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
אני מניח אותך על הרצפה, מחכה שהיא תבקע.