לא, 15, זכר.
Printable View
לא, 15, זכר.
1. כן
2. כן
3. לא
4. כן
5. לא
6. 16
7. זכר
[list=1][*]האם יש לך חשבון בפייסבוק או ברשת חברתית דומה (מייספייס, טוויטר..)?:[b]כן[/b]\לא[*]האם אתה מבלה ברשת החברתית אליה אתה רשום יותר משעתיים ביום?:[b]כן[/b]\לא[*]האם הכרת אנשים חדשים דרך הרשת החברתית אליה אתה רשום?: [b]כן[/b]\לא[*]האם קיבלת הצעות חברות מאנשים שאתה לא מכיר?:[b]כן[/b]\לא[*]האם יש לך בחשבון חברים שהכרת דרך הרשת החברתית?:[b]כן[/b]\לא[*]מה הגיל שלך: [b]14[/b][*]מה המין: [b]זכר[/b], אפילו שאני לא בטוח.[/list]
יופי, יופי, תמשיכו, עוד תגובות!
[LIST=1][*]האם יש לך חשבון בפייסבוק או ברשת חברתית דומה (מייספייס, טוויטר..)?:[B][I][COLOR=red]כן[/COLOR][/I][/B]\לא[*]האם אתה מבלה ברשת החברתית אליה אתה רשום יותר משעתיים ביום?:כן\[B][I][COLOR=red]לא [/COLOR][/I][/B][*]האם הכרת אנשים חדשים דרך הרשת החברתית אליה אתה רשום?: כן\[B][I][COLOR=red]לא[/COLOR][/I][/B][*]האם קיבלת הצעות חברות מאנשים שאתה לא מכיר?:[B][I][COLOR=red]כן[/COLOR][/I][/B]\לא[*]האם יש לך בחשבון חברים שהכרת דרך הרשת החברתית?:כן\[B][I][COLOR=red]לא [/COLOR][/I][/B][*]מה הגיל שלך: 16[*]מה המין: זכר[/LIST]
[list=1][*]האם יש לך חשבון בפייסבוק או ברשת חברתית דומה (מייספייס, טוויטר..)?:כן[*]האם אתה מבלה ברשת החברתית אליה אתה רשום יותר משעתיים ביום?:לא[*]האם הכרת אנשים חדשים דרך הרשת החברתית אליה אתה רשום?: לא[*]האם קיבלת הצעות חברות מאנשים שאתה לא מכיר?:כן[*]האם יש לך בחשבון חברים שהכרת דרך הרשת החברתית?:לא[*]מה הגיל שלך:15.8[*]מה המין:זכר[/list]
[list=1][*]האם יש לך חשבון בפייסבוק או ברשת חברתית דומה (מייספייס, טוויטר..)?:כן, אם הפורום נחשב.[*]האם אתה מבלה ברשת החברתית אליה אתה רשום יותר משעתיים ביום?:אממ... בזמן האחרון לא[*]האם הכרת אנשים חדשים דרך הרשת החברתית אליה אתה רשום?: כן[*]האם קיבלת הצעות חברות מאנשים שאתה לא מכיר?: לא[*]האם יש לך בחשבון חברים שהכרת דרך הרשת החברתית?: כן[*]מה הגיל שלך: 15 בספטמבר[*]מה המין: דו-מיני.....זכר.[/list]
[list=1][*]האם יש לך חשבון בפייסבוק או ברשת חברתית דומה (מייספייס, טוויטר..)?:לא[*]האם אתה מבלה ברשת החברתית אליה אתה רשום יותר משעתיים ביום?:איני חבר ברשת חברתית.[*]האם הכרת אנשים חדשים דרך הרשת החברתית אליה אתה רשום?: איני חבר ברשת חברתית.[*]האם קיבלת הצעות חברות מאנשים שאתה לא מכיר?:איני חבר ברשת חברתית[*]האם יש לך בחשבון חברים שהכרת דרך הרשת החברתית?:איני חבר ברשת חברתית[*]מה הגיל שלך:14[*]מה המין:זכר[/list]כדאי לך לעשות שאלות שלא נוגעות באנשים [b]שכן[/b] רשומים כמו "האם אנשים מטרטרים אותך להירשם לרשת חברתית למרות שאתה לא רוצה?"וכ'ו כי יש אנשים שלא רוצים ולא יעשו חשבון בפייסבוק/טוויטר/מייספייס וכ'ו..
האם יש לך חשבון בפייסבוק או ברשת חברתית דומה (מייספייס, טוויטר..)?:כן
האם אתה מבלה ברשת החברתית אליה אתה רשום יותר משעתיים ביום?:פעם כן אבל עכשיו פחות אבל מבחינה סטטיסטית כן
האם הכרת אנשים חדשים דרך הרשת החברתית אליה אתה רשום?: כן
האם קיבלת הצעות חברות מאנשים שאתה לא מכיר?:כן
האם יש לך בחשבון חברים שהכרת דרך הרשת החברתית?:כן
מה הגיל שלך: 13 וקצת
מה המין: זכר
בהצלחה בפרוייקט xp
תודה על התגובות, מאסתר גוקו- האמת שאין לי כל כך זמן לעשות משהו ממש מושקע... תמשיכו להגיב
[quote=הראשון מהסוף;621107]תודה על התגובות, מאסתר גוקו- האמת שאין לי כל כך זמן לעשות משהו ממש מושקע... תמשיכו להגיב[/quote]
טוב,תודה ואתה יכול לקרוא לי עמית...
אוקי יש לי מספיק אני מקווה... תודה לכל מי שלקח חלק בסקר על העזרה