-
red dd- רקע קצר מאוד, אבל נחמד וטיפה מחפה על זה שהוא קצר, הוא גם לא מפורט מספיק וגם זו פעם ראשונה שמישהו בוחר ב"אחר" ועוד בוחר משהו טוב. תערוך את ההודעה שלך, שפר את הרקע ואתה יכול להיות בטוח שתתקבל D:
[B]ג'ייק-[/B] (כשאתה חושב שתמש ב: ' ' קרא חוקים..). בבילבול אתה חושב לעצמך מה דבר אחר אתה יכול לעשות והולך לשם עם הורטון. "הבנתי ממלך הגנבים ששמך הוא ג'ייק" הוא אומר ואתה משיב, מהנהן בראש לחיוב. אתם הולכים אל הפח ומוציאים בתוכו דף רעוע שעליו כתוב: "הורטון מומחה לשודים שזה אומר גם מומחה להסוואה והסחות דעת קלות. תתחפשו כדי להראות קצת יותר נורמלי וכנסו לחנות. בזמן שהורטון יסיח את דעתו של המוכר כשיבקש כל מיני דברים ג'ייק יחפש בקומה למעלה או איפה שתהיו דברים בעלי ערך וגם יגנוב אותם". אחרי שסיימתם לקרוא ולהבין את הכל הורטון אומר לך: "אני צריך רק שנייה לארגן לנו בגדים וקצת ציוד מסתיר". הוא מתחיל לעבוד על הדברים בשבילכם ואחרי 5 דקות פחות או יותר אתם שמים את החפצים עליכם ונכנסים לחנות. אתם רואים שאין שם איש ואז פתאום יורד מלמעלה מישהו שנראה מעוצבן על זה שנכנסו לקוחות, כאילו עשה משהו. "מה אתם רוצים?" הוא שואל בעצבנות יתרה ומחכה בקוצר סבלנות שתענו לו ותצאו כבר. "חפש דברים פה ואם צריך למעלה" הורטון מסביר לך ומתחיל לדבר עם המוכר על חומרי בניין, אתה שם לב שהמוכר לא רואה את מה שאתה עושה.
[B]קווין-[/B] אתה מחליט לקחת יוזמה וניגש אל אחת הנערות בלי חשש וביישנות כלל. אתה הולך אל אחת שנראית לך מבינה עניין ומוצא איזו נערה שנראית יותר פיקחית מכולם בקולנוע הנטוש ומתבודדת מאוד. אתה שם לב שהיא בעלת שיחר שחור ממש כמו הלילה, עיניים כחולות די בהירות, שפתיים אדומות מזמינות וגוף חטוב למדי. אתה שואל אותה כמה שאלות על המקום והיא עונה לך: "שלום קווין, שמי הוא מרינה, קודם כל בעיקרון אין לנו מנהיג אנחנו דואגים לעצמנו רוב הזמן וגונבים כדי להמשיך לחיות כמו שצריך. מלך הגנבים עוזר לנו להשיג את צרכינו, הוא חוקר מקומות שונים בעיר ומודיע לנו אם אפשר לבצע פריצה או חבלה קטנה שם. דבר שני, אנחנו חיים כאן, בקולנוע הזה, אין חדרים פה אבל בקומה העליונה הצבנו מיטות ומזרונים בודדים גם, אני בטוחה שלא תהיה לך בעיה עם השינה". אחרי שהיא מסבירה לך הכל אתה מנסה להבין הכל מהר ככל האפשר אפילו שכל-כך הרבה מידע די גורם לכאב ראש.
[B]לאונרדו-[/B] אתה הולך לכיוון הבניין עם טיפה חששות, הרי זה הוא השוד הראשון שלך, זה טבעי לחלוטין אתה חושב לעצמך. אתה הולך ומגביר את המהירות, הולך אל מאחורי הבניין ורואה על הקיר פתק קטן וכמעט לא מובחן עליו כתוב: "כל מה שאתה צריך לעשות זה להכנס לבניין ולהתחיל לדבר עם המוכר, תבקש ממנו תכשיט מיוחד שנקרא "הפנדה הירוקה" אני בטוח שאין לו את התכשיט הזה והוא יצטרך לצאת החוצה וללכת אל הסוחר שנמצא בערך 57 ק"מ מכאן, לפי מה שאני ראיתי אצלו, הוא ישאיר אותך לבד אבל מחששות הוא יחזור מהר ככל האפשר מה שאומר שתצטרך להיות זריז, לדחוף כמה שיותר דברים לכיסים ואפילו תעלה אל הקומה השנייה כדי למצוא עוד חפצים שווי ערך. השארתי בשבילך סכין מתקפלת, היא אולי קטנה אבל יכולה לגרום להמון נזק. תשתמש בא אם הוא יחזור וינסה לתפוס אותך, או אפילו אם אשתו או ילדיו יפריעו, אם צריך אל תרחם על אף אחד". אתה מסיים לקרוא את הפתק ומתחיל לחפש את הסכין, אחרי כמה דקות אתה מוצא את הסכין, היא הייתה קבורה באדמה מתחת לפח זבל קטן.
[B]רוברטו-[/B] אתה אומר לו בסדר והולך אחרי שני הנערים האחרים אל כיוון הבניין של החברה ושומע את שני הנערים מתלחששים ביניהם שהמשימה בטח תהיה קלה מאוד, כאילו שהם מנוסים ביותר בפשע. שלושתכם עולים על הסולם אל הגג ומיד מוצאים תיבה מוזרה, הם מנדבים אותך להיות "שפן הניסוי" שלהם ואתה פותח את התיבה שבתוכה אתה מוצא פתק קטן הנועד לך ובו כתוב: "שני הנערים שאיתך הם מומחי שוד, הם יעזרו לך להכנס בחשאיות לבניין ולגנוב משם דברים יקרי ערך. אם תסתכל לידך, יש שם תיבת כוח המפעילה חלק ממערכת האזהקות וקרני הלייזר שבתוך הבניין עצמו, חלק ממערכות ההגנה האלה נמצאות בתוך הבניין ככה שתצטרף לפרוץ פה וגם בפנים מערכות שונות של הגנה. התיבה שלידך היא כרטיס הכניסה שלכם, פרוץ אוצה ואז תוכלו להכנס לבניין דרך החלון שבצד הבניין". אתה מסיים לקרוא ונעמד על רגליך, מספר לשניים האחרים מה היה כתוב בפתק ומה התפקיד שלך ושלהם בפעולה המתוכננת בקפידה שניתנה לכם על ידי מלך הגנבים.
-
[quote=Kratos;623892]
[B]לאונרדו-[/B] אתה הולך לכיוון הבניין עם טיפה חששות, הרי זה הוא השוד הראשון שלך, זה טבעי לחלוטין אתה חושב לעצמך. אתה הולך ומגביר את המהירות, הולך אל מאחורי הבניין ורואה על הקיר פתק קטן וכמעט לא מובחן עליו כתוב: "כל מה שאתה צריך לעשות זה להכנס לבניין ולהתחיל לדבר עם המוכר, תבקש ממנו תכשיט מיוחד שנקרא "הפנדה הירוקה" אני בטוח שאין לו את התכשיט הזה והוא יצטרך לצאת החוצה וללכת אל הסוחר שנמצא בערך 57 ק"מ מכאן, לפי מה שאני ראיתי אצלו, הוא ישאיר אותך לבד אבל מחששות הוא יחזור מהר ככל האפשר מה שאומר שתצטרך להיות זריז, לדחוף כמה שיותר דברים לכיסים ואפילו תעלה אל הקומה השנייה כדי למצוא עוד חפצים שווי ערך. השארתי בשבילך סכין מתקפלת, היא אולי קטנה אבל יכולה לגרום להמון נזק. תשתמש בא אם הוא יחזור וינסה לתפוס אותך, או אפילו אם אשתו או ילדיו יפריעו, אם צריך אל תרחם על אף אחד". אתה מסיים לקרוא את הפתק ומתחיל לחפש את הסכין, אחרי כמה דקות אתה מוצא את הסכין, היא הייתה קבורה באדמה מתחת לפח זבל קטן.
.[/quote]
"פיו.... איזה ריח מסריח" "אוקיי כדי שאני יכנס לפני שיחשיך" , אני נכנס וניגש לסוחר : " שלום , הייתי רוצה לרכוש את התכשיט המיוחד "הפנדה הירוקה" ".
-
[quote][b]קווין-[/b] אתה מחליט לקחת יוזמה וניגש אל אחת הנערות בלי חשש וביישנות כלל. אתה הולך אל אחת שנראית לך מבינה עניין ומוצא איזו נערה שנראית יותר פיקחית מכולם בקולנוע הנטוש ומתבודדת מאוד. אתה שם לב שהיא בעלת שיחר שחור ממש כמו הלילה, עיניים כחולות די בהירות, שפתיים אדומות מזמינות וגוף חטוב למדי. אתה שואל אותה כמה שאלות על המקום והיא עונה לך: "שלום קווין, שמי הוא מרינה, קודם כל בעיקרון אין לנו מנהיג אנחנו דואגים לעצמנו רוב הזמן וגונבים כדי להמשיך לחיות כמו שצריך. מלך הגנבים עוזר לנו להשיג את צרכינו, הוא חוקר מקומות שונים בעיר ומודיע לנו אם אפשר לבצע פריצה או חבלה קטנה שם. דבר שני, אנחנו חיים כאן, בקולנוע הזה, אין חדרים פה אבל בקומה העליונה הצבנו מיטות ומזרונים בודדים גם, אני בטוחה שלא תהיה לך בעיה עם השינה". אחרי שהיא מסבירה לך הכל אתה מנסה להבין הכל מהר ככל האפשר אפילו שכל-כך הרבה מידע די גורם לכאב ראש.
[/quote]"ברברברברברררר.....""אני עייף וכל המידע בילבל אותי..תודה!במה את מתמחת???"אוסיף ואומר
-
[quote=Kratos;623892]-
[B]ג'ייק-[/B] (כשאתה חושב שתמש ב: ' ' קרא חוקים..). בבילבול אתה חושב לעצמך מה דבר אחר אתה יכול לעשות והולך לשם עם הורטון. "הבנתי ממלך הגנבים ששמך הוא ג'ייק" הוא אומר ואתה משיב, מהנהן בראש לחיוב. אתם הולכים אל הפח ומוציאים בתוכו דף רעוע שעליו כתוב: "הורטון מומחה לשודים שזה אומר גם מומחה להסוואה והסחות דעת קלות. תתחפשו כדי להראות קצת יותר נורמלי וכנסו לחנות. בזמן שהורטון יסיח את דעתו של המוכר כשיבקש כל מיני דברים ג'ייק יחפש בקומה למעלה או איפה שתהיו דברים בעלי ערך וגם יגנוב אותם". אחרי שסיימתם לקרוא ולהבין את הכל הורטון אומר לך: "אני צריך רק שנייה לארגן לנו בגדים וקצת ציוד מסתיר". הוא מתחיל לעבוד על הדברים בשבילכם ואחרי 5 דקות פחות או יותר אתם שמים את החפצים עליכם ונכנסים לחנות. אתם רואים שאין שם איש ואז פתאום יורד מלמעלה מישהו שנראה מעוצבן על זה שנכנסו לקוחות, כאילו עשה משהו. "מה אתם רוצים?" הוא שואל בעצבנות יתרה ומחכה בקוצר סבלנות שתענו לו ותצאו כבר. "חפש דברים פה ואם צריך למעלה" הורטון מסביר לך ומתחיל לדבר עם המוכר על חומרי בניין, אתה שם לב שהמוכר לא רואה את מה שאתה עושה.
[/quote]"איך אני עומד להסתבך" אני אומר לעצמי ובלי לחשוב אני בודק אם יש משהו בעל ערך רב בחנות
-
[quote=Kratos;623892]
[B]רוברטו-[/B] אתה אומר לו בסדר והולך אחרי שני הנערים האחרים אל כיוון הבניין של החברה ושומע את שני הנערים מתלחששים ביניהם שהמשימה בטח תהיה קלה מאוד, כאילו שהם מנוסים ביותר בפשע. שלושתכם עולים על הסולם אל הגג ומיד מוצאים תיבה מוזרה, הם מנדבים אותך להיות "שפן הניסוי" שלהם ואתה פותח את התיבה שבתוכה אתה מוצא פתק קטן הנועד לך ובו כתוב: "שני הנערים שאיתך הם מומחי שוד, הם יעזרו לך להכנס בחשאיות לבניין ולגנוב משם דברים יקרי ערך. אם תסתכל לידך, יש שם תיבת כוח המפעילה חלק ממערכת האזהקות וקרני הלייזר שבתוך הבניין עצמו, חלק ממערכות ההגנה האלה נמצאות בתוך הבניין ככה שתצטרף לפרוץ פה וגם בפנים מערכות שונות של הגנה. התיבה שלידך היא כרטיס הכניסה שלכם, פרוץ אוצה ואז תוכלו להכנס לבניין דרך החלון שבצד הבניין". אתה מסיים לקרוא ונעמד על רגליך, מספר לשניים האחרים מה היה כתוב בפתק ומה התפקיד שלך ושלהם בפעולה המתוכננת בקפידה שניתנה לכם על ידי מלך הגנבים.[/quote]
"בסדר, תראו, כדאי שאתם תכנסו ראשונים דרך החלון אחרי שאני אפרוץ" אני מתחיל לדבר.
"כאשר שתראו שהשטח 'נקי', תקראו לי ואנסה לפרוץ עוד מערכות שיש בביניין" אני אומר להם את דעתי.
"בגלל שאתם מומחים, כדאי שתובילו".
-
[b]לאונרדו-[/b] אתה נגעל מהסירחון של פח הזבל וממהר לקחת את הסכין מתחתיו, אתה הולך לפתח החנות ונכנס בשקט, בודק אם באמת יש שם מישהו. אתה רואה שמישהו די מבוגר יורד במדרגות לכיוון הדלפק ונראה די עצבני, כאילו שמישהו או משהו חשוב מחכה לו והוא ממהר אליו. "כן, מה אתה רוצה?" הוא שואל אותך בעוקצנות ומפהק חלש, נראה שהוא ישן או נח לפני שבאת. אתה עונה לו שאתה רוצה את "הפנדה הירוקה" ואז אתה שם לב שהוא פתאום פותח את עיניו במהירות ומתפהל מבקשתך, נראה כאילו קשה לו להקל שילד ביקש ממנו תכשיט יקר השווה כמה מאות אלפים. "תשאר פה ואני אלך להביא לך את התכשיט מהסוחר שלי, אני סומך עליך!" הוא קורא אבל קצת בחולשה ויוצר בזריזות מהדלת, בחשדנות רבה כלפיך ונראה ממהר לחזור לחנות שלו, כנראה הוא מאוד דואג לה או לדבר אחר הנמצא שם. בשניות הראשונות אחרי שהוא יוצא אתה מולך ישר רואה תכשיט קטן ולידו פתק שעליו כתוב שהוא עולה 10,000 יורו אתה רואה גם ארנק קטן בצבע חום בהיר, הארנק פתוח ואתה מתפתה לפתוח אותו, אתה רואה תמונה של בעל החנות ואישתו, אתה מסתכל בעיקר על אישתו היא נראית לך מאוד סקסית. פתאום אתה שומע קול נשי מלמעלה: "אתה בא לואיס? אני מחכה לך".
[b]קווין-[/b] אתה מתחיל למלמל לעצמך, המון מידע בזמן קצר ועוד כשאתה עייף קצת גורם לבילבול ואז אתה מחליט לשאול עוד שאלה, אתה שואל את הנערה מהי המיומנות שלה. אחרי שנייה, בזריזות מיוחדת, היא עונה לך שהיא מתמחה בקומבינה. "אני עניתי לשאלות שלך עכשיו תענה אתה שלי, מה המיומנות שלך?" היא שואלת אותך ומחייכת טיפה במבט של תיחמון קטן. אתה בדיוק בא לענות לה ואז אתם שניכם שומעים קול חזק של משהו כבד שנפל על הרצפה וניגשים לראות מה קרה שם. אתם רואים אסיפה קטנה של קבוצת נערים ליד הבמה שעליה נמצא נער הנראה בערך בגילך, זהוב שיער ויחסית לאחרים גבוה. "אני, לואיס אנטוניו, שברתי שיא בגניבת חפצים יקרי ערך מבית של מישהו עשיר, תראו כמה אוצרות הבאתי אליכם ואל מלך הגנבים, הא בטוח יתרשם ממני עכשיו" הוא אומר לכולם בהתלהבות עצמית ושווצריות שאין כמותה. "היי אתה, מכעור דפוק" הוא פונה אליך בהתנשאות ומרגיש את עצמו כשליט בבית הקולנוע. "כמה אתה גנבת אידיוט?!" הוא צועק וממשיך להתנשאות ולקלל אותך.
[b]ג'ייק-[/b] אתה חושב לעצמך מה יקרה אחרי המשימה הזאת שלך ועל זה שאתה בטח תסתבך בצרות צרורות על הדבר שאתה עושה. בשנייה אחת חולפים בעינייך כמה דברים: את חפירה עם ידיקת מעוטרת במהדורה מיוחדת, בטון מיוחד שמתקשה בשנייה וגם ארגז מלא לבנים שחורות. אתה חושב שאין משהו יקר ערך שאתה גם יכול לסחוב בחנות העלובה הזאת ואז נזכר שיש גם קומה שנייה בבניין, אתה עולה לשם בשקט ובזריזות ובמסדרון רואה שלוש דלתות כאשר אחת מהן פתוחה אז אתה נכנס לחדר, אתה רואה בפנים ארון גדול שידה שעליה כמה תכשיטים ומיטה שעליה ישן מישהו. הדבר הראשון שעולה בראשך הוא לקחת את התכשיטים ולברוח אז אתה מתקרב, לוקח אותם ואז פתאום אתה רואה שמי שהיה במיטה מתוך אינסטינקט מוזר תופס את רגלך, אתה נבהל ואז מבחין שזו ילדתו הקטנה של המוכר.
[b]רוברטו-[/b] אתה מתחיל להסביר להם מה הם צריכים לעשות אחרי שתפרוץ את המערכת הראשונה. "אין בעיה, אנחנו ניכנס ונוביל, נשאיר לך חבל בחלון כדי שתוכל להכנס ונדריך אותך טיפה למקומות בהם בדרך כלל מחביאים מערכות הגנה ואתה תנטרל אותן" אחד מהם אומר לך ומחייך טיפה, נראה שהוא בהחלט סומך על כך שתצליח לפרוץ את הכל. אתה הולך אל התיבה ומתחיל לנסות לפרוץ את מערכת ההגנה, במשך זמן רב יחסית אתה מתלבט איך לנטרל אותה ואז מחליט איך, אתה מוצא על הרצפה חתיכת ברזל קטנה ומחיל ל"שחק" טיפה עם התיבה. אחרי כמה דקות אתה מצליח לנטרל את המערכת והאחרים מסמנים לך שהם מורידים חבל ונכנסים, אחרי כמה שניות הם יורדים ואתה אחריהם. "פריצת המערכת שלך אמורה הייתה לנטרל את כל האיזור של ה-10 מטרים הקרובים אלינו. הם מתחילים ללכת לכיוון ימין ואתה אחריהם, אחרי כמה שניות אתם מגיעים לחדר די קטן והם מדליקים פנס, אחד מהם לוקח קצת קמח וזורק קדימה. אתה רואה פתאום שמופיעות קרני לייזר לידכם והנער לידך מאיר על תיבת בקרה נוספת ואומר לך: "רואה את זה? פרוץ את התיבה הזאת, לפי מה שאנחנו רגילים תיבות כאלה אמורות לנטרל את כל הקומה, אז גם נוכל להדליק את האורות".
-
[quote=Kratos;623958]
[B]ג'ייק-[/B] אתה חושב לעצמך מה יקרה אחרי המשימה הזאת שלך ועל זה שאתה בטח תסתבך בצרות צרורות על הדבר שאתה עושה. בשנייה אחת חולפים בעינייך כמה דברים: את חפירה עם ידיקת מעוטרת במהדורה מיוחדת, בטון מיוחד שמתקשה בשנייה וגם ארגז מלא לבנים שחורות. אתה חושב שאין משהו יקר ערך שאתה גם יכול לסחוב בחנות העלובה הזאת ואז נזכר שיש גם קומה שנייה בבניין, אתה עולה לשם בשקט ובזריזות ובמסדרון רואה שלוש דלתות כאשר אחת מהן פתוחה אז אתה נכנס לחדר, אתה רואה בפנים ארון גדול שידה שעליה כמה תכשיטים ומיטה שעליה ישן מישהו. הדבר הראשון שעולה בראשך הוא לקחת את התכשיטים ולברוח אז אתה מתקרב, לוקח אותם ואז פתאום אתה רואה שמי שהיה במיטה מתוך אינסטינקט מוזר תופס את רגלך, אתה נבהל ואז מבחין שזו ילדתו הקטנה של המוכר.
[/quote]
אני ישר מתחיל להכנס ללחץ ואני לא יודע מה לעשות אבל אני לא מוותר ואני מנסה לשחחר את האחיזה של הילדה בכמה שיותר עדינות
-
[quote=Kratos;623958]
[B]רוברטו-[/B] אתה מתחיל להסביר להם מה הם צריכים לעשות אחרי שתפרוץ את המערכת הראשונה. "אין בעיה, אנחנו ניכנס ונוביל, נשאיר לך חבל בחלון כדי שתוכל להכנס ונדריך אותך טיפה למקומות בהם בדרך כלל מחביאים מערכות הגנה ואתה תנטרל אותן" אחד מהם אומר לך ומחייך טיפה, נראה שהוא בהחלט סומך על כך שתצליח לפרוץ את הכל. אתה הולך אל התיבה ומתחיל לנסות לפרוץ את מערכת ההגנה, במשך זמן רב יחסית אתה מתלבט איך לנטרל אותה ואז מחליט איך, אתה מוצא על הרצפה חתיכת ברזל קטנה ומחיל ל"שחק" טיפה עם התיבה. אחרי כמה דקות אתה מצליח לנטרל את המערכת והאחרים מסמנים לך שהם מורידים חבל ונכנסים, אחרי כמה שניות הם יורדים ואתה אחריהם. "פריצת המערכת שלך אמורה הייתה לנטרל את כל האיזור של ה-10 מטרים הקרובים אלינו. הם מתחילים ללכת לכיוון ימין ואתה אחריהם, אחרי כמה שניות אתם מגיעים לחדר די קטן והם מדליקים פנס, אחד מהם לוקח קצת קמח וזורק קדימה. אתה רואה פתאום שמופיעות קרני לייזר לידכם והנער לידך מאיר על תיבת בקרה נוספת ואומר לך: "רואה את זה? פרוץ את התיבה הזאת, לפי מה שאנחנו רגילים תיבות כאלה אמורות לנטרל את כל הקומה, אז גם נוכל להדליק את האורות".[/quote]
"אין בעיה" אני משיב ומתחיל במלאכה.
"רק תגידו.. לא שאני וותיק פה אבל.. זה לא חשוד שאין פה אף שומר?" אני שואל אותם בזמן נטרול המערכת.
-
שם:ברנדון
רקע:ברנדון נמצא על סף בית היתומים, הדבר היחידי שנשאר לו מהוריו זה חרב ובנדנה שהייתה איתו מתי שמצאו אותו על סף בית היתומים עם מכתב שבו כתוב:"בבקשה תטפלו בו יפה ותתנו לו את החרב מתי שיגיע לגיל עשר".
ברנדון נחמד וטוב לב למי שהוא מחשיב חבר, הוא נהוג לישון על גג של בית היתומים, ברנדון הוא פחדן ולפעמים שנא לעשות דבר שאסור, ברנדון הוא טיפוס חברותי מאוד כבר מהפעם הראשונה שהתחיל לדבר הוא התבר עם כל הילדים שם, והוא נהג להיות בחבורה של יתומים שהרגיש שהם כמו מרגישים שחסר להם משהו.
ברנדון עד גיל עשר התאמן עם אחד מהבוגרים שמה באמוניות לחימה, ומאז הוא התחיל להתאמן בחרב, ברנדון בגיל שמונה קיבל מחשב לחדר שלו ממישהו לא ידוע, ברנדון התחיל להתעסק עם המחשב החדש שלו, והתחיל לפרוץ לכל מיני מחשבים שהייו בבית היתומים ושינה את הדברים שלא הייו מקובלים עליהם, אחרי זה ברנדון אהב לעשות דברים שאסורים עליו והתחיל לפרוץ לכל מיני מחשבים מהמעמדות הגבוהות בעולם ושינה אותם כירצונו.
מומחיות:האקינג
הערות/הארות/בקשות/המלצות:להירשם, תגרום לי מידי פעם להשתמש בחרב ובאומנויות לחימה ותעשה לי עלילה טובה
-
red dd- רשום אני כבר ישים ברשומים..
[B]התחלה בשבילך-[/B] אתה מתחיל לברוח בריצה יחד עם שאר הנערים ועדיין חושב על בית היתומים ועל חברך הנכה שעזר לך המון, אתה מקווה לפגוש אותו שוב, אולי בתור שותף לפשע. כל המחשבות המרעישות שעוברות בראשך גורמות לך לכאב ראש וזה גם גורם לרוץ פחות מהר. אחרי כמה דקות הנער המוביל, בעל המסיכה שנקרא גם מלך הגנבים קורא לך אליו ואתה הולך קדימה לידו בקושי. "אני רואה שמשהו גורם לך להרגיש רע, קח את זה" הוא אומר לך בנחמדות יתר הנראית חשודה ונותן לך כדור קטן. אתה בולע את הכדור במהירות ומרגיש מסוחרר עוד יותר מקודם, אתה מרגיש שאתה עומד להתעלף בכל רגע ואז אתה שומע חלש את מלך הגנבים מדבר: "אל תדאג, אחרי זה אתה תרגיש ממש טוב ואנחנו נדאג לקחת אותך איתנו". כשאתה מתעורר אתה רואה מולך כמה נערים שאולי קצת קטנים ממך, אחד מהם אומר לך: "אל תדאג, אתה בטוח איתנו, אתה בבית הקולנוע".
[B]ג'ייק-[/B] אתה פתאום מתחיל להכנס ללחץ שמשפיע על החשיבה שלך, אתה לא יודע מה לעשות במקרה הזה אבל בכל זאת מחליט לנסות ולהשתחרר מאחיזתה של הילדה. אתה מושך, מתחיל חלש ולאט לאט מגביר את העוצמה ואז פתאום הילדה מתעוררת בצרחות. "אבא! אבא!" היא צורחת חזק ואתה בטוח שהורטון וגם בעל החנות שמעו את הצעקה של הילדה. הילדה רואה אותך טיפה כי מהר אתה מתחבא מתחת לארון, מנסה נואשות להתחמק מאביה ואז אתה רואה שאיפה שאתה מתחבא נמצאת סכין קטנה מתקפלת, אתה מתחיל לחשוב שלהגנה עצמית הסכין הזו יכולה להיות שימושית במקרה הזה. אחרי דקה בערך אתה שומע מישהו עולה ואז אחרי שניות אחדות בעל החנות נכנס לחדר, "מה קרה?!" הוא שואל נבהל את בתו הקטנה והיא מצביעה לכיוון הארון, כנראה שהיא ראתה אותך שם. בעל החנות מתקרב אליך ומתכופף לראות אם יש משהו למטה, הוא רואה אותך ומושך אותך בחולצה שלך החוצה.
[B]רוברטו-[/B] אתה משיב בחיוב למה שהם אמרו לך ומתחיל לנטרל את המערכת, הפעם זוהי מערכת עם קוד מתוחכם אז אתה מתחיל לנסות לפצח אותו. אחרי כמה זמן שאתה לא מצליח בזה אתה מנסה לשבור את השלד החיצוני של לוח הבקרה ולפרוץ אותו משם, אתה מתחיל לשחק שוב במגעים עם חתיכת הברזל שמצאת קודם ובאמצע הפריצה אתה שואל את האלה שאיתך אם זה לא מוזר שאין שומרים. "לא, חקרנו את הדבר הזה, בהרבה מפעלים או בניינים חשובים אחרים משאירים מערכת אבטחה חכמה בקומה האחורנה כי הרבה פורצים באים מהגג ובקומות היותר נמוכות מציבים שומרים, ובשביל זה אנחנו נצטרך אותך שוב, בגלל שזה מפעל חשוב יש שומרים חמושים בנשק חם ונצטרך שאתה תסיח את דעתם ודבר שיעזור לנו מאוד הוא אם תעלף אותם" מסביר לך אחד הנערים ואתה ממשיך לפרוץ את המכשיר. אחרי שתי דקות אתה מצליח לנטרל את מערכת האבטחה ואז הם מדליקים את האורות בקומה שבה אתם נמצאים ואתם הולכים אל גרם המדרגות שמוביל לקומה מתחת. "רואה את שני השומרים עם המכשיר המחשל ששם? אנחנו צריכים שתסיח את דעתם ואפילו תעלף אותם, יש בקומה הזאת משהו על בטוח" אומר לך אחד מהם ומצביע על השומרים.
יובל- אתה רשום אבל אני אעשה שמוש בחרב במקרים שבהם תהיה בקרב הדורש אותה, בדברים אחרים אני אשמיט ממך את החרב. אומנויות לחימה יהיו כמעט בכל דבר, בין אם זה לעלף מישהו ואם זה להרוג אותו. אני אוסיף אותך עוד שנייה.
[B]התחלה בשבילך-[/B] אתה מתחיל לרוץ עם כל שאר הילדים עדיין במוחך רצים המחשבות על כל החברים שהיו לך בבית היתומים ומה שיקרה להם בלעדייך, אולי ה"מכשפה" שמנהלת את בית היתומים תתעלל בהם בלי שתהיה שם איתם. אתם ממשיכים בדרכם אל מקום לא ידוע בשבילך כשבמשך כל הזמן שאתה רצים אתם גם מנסים לשמור על סודיות רבה והתחמקות מאנשים. אחרי כמה דקות בהמשך הדרך אתם רואים קבוצה גדולה של אנשים שבאו למכירה חדשה של בגדים, חנות חדשה נפתחה וכולם רוצים לקנות משם. "בואו מהגג, יש שם סולם" אומר ההולך בראש, מלך הגנבים ועולה ראשון אל הגג במהירות כדי שלא יראו אותו ואחריו אחד אחד עולה במהירות המרבית שלו. אחרי שכולם עלו על הגג אתם מתחילים לרוץ ולקפוץ מגגות ואחרי כמה דקות אתם רואים באופק בית קולנוע ישן ונטוש. "זה המקום, מהר אחרי" אומר מלך הגנבים בשקט ורץ מהר מאוד, קופץ למטה בחוזקה ומתגלגל על הקרקע. כולם מחקים אותו אך מעטים קופצים ושוברים את רגלם, אתה קופץ ומצליח לבצע את התרגיל. אתם נכנסים פנימה לקולנוע ואתה רואה בפנים די הרבה נערים ונערות בערך כפול ממספר היתומים בבית היתומים שהיית בו.
-
[quote=Kratos;624042]יובל- אתה רשום אבל אני אעשה שמוש בחרב במקרים שבהם תהיה בקרב הדורש אותה, בדברים אחרים אני אשמיט ממך את החרב. אומנויות לחימה יהיו כמעט בכל דבר, בין אם זה לעלף מישהו ואם זה להרוג אותו. אני אוסיף אותך עוד שנייה.
[B]התחלה בשבילך-[/B] אתה מתחיל לרוץ עם כל שאר הילדים עדיין במוחך רצים המחשבות על כל החברים שהיו לך בבית היתומים ומה שיקרה להם בלעדייך, אולי ה"מכשפה" שמנהלת את בית היתומים תתעלל בהם בלי שתהיה שם איתם. אתם ממשיכים בדרכם אל מקום לא ידוע בשבילך כשבמשך כל הזמן שאתה רצים אתם גם מנסים לשמור על סודיות רבה והתחמקות מאנשים. אחרי כמה דקות בהמשך הדרך אתם רואים קבוצה גדולה של אנשים שבאו למכירה חדשה של בגדים, חנות חדשה נפתחה וכולם רוצים לקנות משם. "בואו מהגג, יש שם סולם" אומר ההולך בראש, מלך הגנבים ועולה ראשון אל הגג במהירות כדי שלא יראו אותו ואחריו אחד אחד עולה במהירות המרבית שלו. אחרי שכולם עלו על הגג אתם מתחילים לרוץ ולקפוץ מגגות ואחרי כמה דקות אתם רואים באופק בית קולנוע ישן ונטוש. "זה המקום, מהר אחרי" אומר מלך הגנבים בשקט ורץ מהר מאוד, קופץ למטה בחוזקה ומתגלגל על הקרקע. כולם מחקים אותו אך מעטים קופצים ושוברים את רגלם, אתה קופץ ומצליח לבצע את התרגיל. אתם נכנסים פנימה לקולנוע ואתה רואה בפנים די הרבה נערים ונערות בערך כפול ממספר היתומים בבית היתומים שהיית בו.[/quote]
'יהייה נחמד פה.'אני חושב בחיוך קצת מרושע ומתיישב במקום כל שהוא.
-
[quote=Kratos;624042]red dd-
[B]ג'ייק-[/B] אתה פתאום מתחיל להכנס ללחץ שמשפיע על החשיבה שלך, אתה לא יודע מה לעשות במקרה הזה אבל בכל זאת מחליט לנסות ולהשתחרר מאחיזתה של הילדה. אתה מושך, מתחיל חלש ולאט לאט מגביר את העוצמה ואז פתאום הילדה מתעוררת בצרחות. "אבא! אבא!" היא צורחת חזק ואתה בטוח שהורטון וגם בעל החנות שמעו את הצעקה של הילדה. הילדה רואה אותך טיפה כי מהר אתה מתחבא מתחת לארון, מנסה נואשות להתחמק מאביה ואז אתה רואה שאיפה שאתה מתחבא נמצאת סכין קטנה מתקפלת, אתה מתחיל לחשוב שלהגנה עצמית הסכין הזו יכולה להיות שימושית במקרה הזה. אחרי דקה בערך אתה שומע מישהו עולה ואז אחרי שניות אחדות בעל החנות נכנס לחדר, "מה קרה?!" הוא שואל נבהל את בתו הקטנה והיא מצביעה לכיוון הארון, כנראה שהיא ראתה אותך שם. בעל החנות מתקרב אליך ומתכופף לראות אם יש משהו למטה, הוא רואה אותך ומושך אותך בחולצה שלך החוצה.
quote]
אני כולי לחוץ ומפוחד ואני לוקח את הסכין לפני שכולי יוצא החוצה ומחביא את הסכין בחולצה שלי
-
[QUOTE][QUOTE=Kratos;624042]red dd- רשום אני כבר ישים ברשומים..
[B]התחלה בשבילך-[/B] אתה מתחיל לברוח בריצה יחד עם שאר הנערים ועדיין חושב על בית היתומים ועל חברך הנכה שעזר לך המון, אתה מקווה לפגוש אותו שוב, אולי בתור שותף לפשע. כל המחשבות המרעישות שעוברות בראשך גורמות לך לכאב ראש וזה גם גורם לרוץ פחות מהר. אחרי כמה דקות הנער המוביל, בעל המסיכה שנקרא גם מלך הגנבים קורא לך אליו ואתה הולך קדימה לידו בקושי. "אני רואה שמשהו גורם לך להרגיש רע, קח את זה" הוא אומר לך בנחמדות יתר הנראית חשודה ונותן לך כדור קטן. אתה בולע את הכדור במהירות ומרגיש מסוחרר עוד יותר מקודם, אתה מרגיש שאתה עומד להתעלף בכל רגע ואז אתה שומע חלש את מלך הגנבים מדבר: "אל תדאג, אחרי זה אתה תרגיש ממש טוב ואנחנו נדאג לקחת אותך איתנו". כשאתה מתעורר אתה רואה מולך כמה נערים שאולי קצת קטנים ממך, אחד מהם אומר לך: "אל תדאג, אתה בטוח איתנו, אתה בבית הקולנוע".
[/QUOTE]
אשפשף את עניי אביט בילד ואומר "אפו אני מה אני עושה כאן?".
בעודי חושב על הלילה האחרון ועל בית היתומים.
לאחר כמה רגעים אוסיף "אפו בן האדם אם המסכה המוזרה?".
-
[quote=Kratos;624042]red dd
[B]רוברטו-[/B] אתה משיב בחיוב למה שהם אמרו לך ומתחיל לנטרל את המערכת, הפעם זוהי מערכת עם קוד מתוחכם אז אתה מתחיל לנסות לפצח אותו. אחרי כמה זמן שאתה לא מצליח בזה אתה מנסה לשבור את השלד החיצוני של לוח הבקרה ולפרוץ אותו משם, אתה מתחיל לשחק שוב במגעים עם חתיכת הברזל שמצאת קודם ובאמצע הפריצה אתה שואל את האלה שאיתך אם זה לא מוזר שאין שומרים. "לא, חקרנו את הדבר הזה, בהרבה מפעלים או בניינים חשובים אחרים משאירים מערכת אבטחה חכמה בקומה האחורנה כי הרבה פורצים באים מהגג ובקומות היותר נמוכות מציבים שומרים, ובשביל זה אנחנו נצטרך אותך שוב, בגלל שזה מפעל חשוב יש שומרים חמושים בנשק חם ונצטרך שאתה תסיח את דעתם ודבר שיעזור לנו מאוד הוא אם תעלף אותם" מסביר לך אחד הנערים ואתה ממשיך לפרוץ את המכשיר. אחרי שתי דקות אתה מצליח לנטרל את מערכת האבטחה ואז הם מדליקים את האורות בקומה שבה אתם נמצאים ואתם הולכים אל גרם המדרגות שמוביל לקומה מתחת. "רואה את שני השומרים עם המכשיר המחשל ששם? אנחנו צריכים שתסיח את דעתם ואפילו תעלף אותם, יש בקומה הזאת משהו על בטוח" אומר לך אחד מהם ומצביע על השומרים.
[/quote]
אני חייב לתת לך ח"ח על התגובות
---
"אני.. אני לא חושב שאני יוכל לעשות את זה..." אני ממלמל ומשפיל את מבטי.
"אבל.. אם זה שאני צריך לעשות, אני העשה זאת! אני לא הולך לאכזב את 'מלך הגנבים'!" אני מתרגש, קצת מובך שאמרתי זאת בקול רם.
"אז.. פשוט לעלף אותם?.. אמ.. בסדר גמור".
אני רץ, רץ במהירות. כאשר אני מול השומרים, אני 'מתגלש' על הרצפה, בעזרת התנופה, ומנסה להפיל אותם על הרצפה, בעמדה שהם חסרת אונים.
-
[quote=Kratos;623958][B]לאונרדו-[/B] אתה נגעל מהסירחון של פח הזבל וממהר לקחת את הסכין מתחתיו, אתה הולך לפתח החנות ונכנס בשקט, בודק אם באמת יש שם מישהו. אתה רואה שמישהו די מבוגר יורד במדרגות לכיוון הדלפק ונראה די עצבני, כאילו שמישהו או משהו חשוב מחכה לו והוא ממהר אליו. "כן, מה אתה רוצה?" הוא שואל אותך בעוקצנות ומפהק חלש, נראה שהוא ישן או נח לפני שבאת. אתה עונה לו שאתה רוצה את "הפנדה הירוקה" ואז אתה שם לב שהוא פתאום פותח את עיניו במהירות ומתפהל מבקשתך, נראה כאילו קשה לו להקל שילד ביקש ממנו תכשיט יקר השווה כמה מאות אלפים. "תשאר פה ואני אלך להביא לך את התכשיט מהסוחר שלי, אני סומך עליך!" הוא קורא אבל קצת בחולשה ויוצר בזריזות מהדלת, בחשדנות רבה כלפיך ונראה ממהר לחזור לחנות שלו, כנראה הוא מאוד דואג לה או לדבר אחר הנמצא שם. בשניות הראשונות אחרי שהוא יוצא אתה מולך ישר רואה תכשיט קטן ולידו פתק שעליו כתוב שהוא עולה 10,000 יורו אתה רואה גם ארנק קטן בצבע חום בהיר, הארנק פתוח ואתה מתפתה לפתוח אותו, אתה רואה תמונה של בעל החנות ואישתו, אתה מסתכל בעיקר על אישתו היא נראית לך מאוד סקסית. פתאום אתה שומע קול נשי מלמעלה: "אתה בא לואיס? אני מחכה לך".
[/quote]
'שיט מה אני עושה עכשיו , אני יודע!' , " כן כן אני בא , אהם אהם.."