-
[quote=roi857;624549]
[CENTER][COLOR=Red]קווין:[/COLOR]
[COLOR=Red]אתה נפרדת מאחיך הגדול שטיפל בך, יצאת למעבדה של פרופסור אלן, אתה נקשת בדלת וחיכית שמישהו יפתח, לפתע אתה רואה שליד המשקוף יש קלף שרשום עליו: "האפלה תחזור מהטהרה", כתב שמאט צימרר אותך, הפרופסור פתח לך ונכנסת למעבדה שלו[/COLOR]
[COLOR=Green]
[/COLOR] [/CENTER]
[/quote]
"שלום פרופסור, מה שלומך? הייתי מעוניין לקבל את הפוקימון הראשון שלי אם אפשר" אני אומר לו.
-
[quote=roi857;624549]
[CENTER]
[COLOR=Green]ברנדון:
אתה מגיע וראית ילד נכנס למעבדה, הדלת נסגרה, אתה דופק בדלת ורואה שליד המשקוף יש קלף שרשום עליו: "האפלה תחזור מהטהרה", לפתע עוד ילד מגיע ומחכה שיפתחו את הדלת וגם מביט על הקלף
[/COLOR] [/CENTER]
[/quote]
אני דיי מתמהמה וממשיך להביט קצת בקלף, אחרי כדקה אני שוב, דופק בדלת ומחכה לתשובה.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
אתה ממשיך ללכת בתעלה ולפתע אתה רואה שלט עם שתי אפשרויות כיוון, "גן עדן" ובשלט השני "גיהנום"
[COLOR=Red]קווין:
פרופסור אלן מחייך ואומר: "כמובן שאתה יכול לקבל", הוא המשיך: "יש את הגיליון של הפוקימונים לבחירה, חשבת איזה פוקימון אתה רוצה?"
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
הדלת נפתחה, אתה רואה מישהו יוצא שהוא מחזיק פוקדור, אתה ניגש והוא אומר לך: "איזה פוקימון היית רוצה לפי הגיליון?"[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;624612][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Red]קווין:
פרופסור אלן מחייך ואומר: "כמובן שאתה יכול לקבל", הוא המשיך: "יש את הגיליון של הפוקימונים לבחירה, חשבת איזה פוקימון אתה רוצה?"
[COLOR=DarkGreen][/COLOR]
[/quote]
כבר קראתי עליהם בבית.. והייתי מעוניין לקחת את טרטוויג איתי.
-
[quote=roi857;624612]
[CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Red] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
הדלת נפתחה, אתה רואה מישהו יוצא שהוא מחזיק פוקדור, אתה ניגש והוא אומר לך: "איזה פוקימון היית רוצה לפי הגיליון?"[/COLOR]
[/quote]
קודם אציג את עצמי מאי הנעימות.. "שמי הוא ברנדון נעים להכיר" והייתי רוצה את צ'ארמנדר מהגיליון
-
[quote=roi857;624612][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתה ממשיך ללכת בתעלה ולפתע אתה רואה שלט עם שתי אפשרויות כיוון, "גן עדן" ובשלט השני "גיהנום"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
*סורי שערוך מקווה שזה בסדר:)
"אמממ...זאת בטח חידה רוצים שאני אבחון את עצמי!"אני אומר וחושב.'בוא נראה מה המטרה האמתית שלי כסף!איך אני מתנהג?יפה לאנשים אך אני חמדן ואגוסיט!מה היעד שלי?לשמור על איזון עולמי ואני מתכוון לזה!מי החברים שלי?אנשים טובים שהתחברנו מבחינה קבוצתית!אז מה יצא ממני?אדם רשע אבל עם יעד טוב!מה זה אומר?שאני רוצה להיות טוב אבל הייתי רע בחיי מבחינה טאורטית!אני מוכן לסלוח לעצמי!'אני רוצה על כל הנושא הנידון ומתקדם לגן עדן.
-
[CENTER][COLOR=Red]קווין:
הפרופסור שם את ידו על הסנטר ואמר: "טרטוויג... בחירה מעניינת, אבל לפני כן אני אני חייב להזהיר אותך, תתאמן איתו על כוח והגנה ולא על מהירות, כשהוא מתפתח הוא נעשה כבד מאוד", הוא נתן לך את הפוקדור ויצאת מהמעבדה בנימוס
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
הפרופסור חייך ואמר: "אני מבין, אני מבטיח לך שאתה מאוד תהנה מהצ'רמנדר שלך", הפרופסור נתן לך את הפוקדור של צ'רמנדר ויצאת מהמעבדה מאושר
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה הולך לדרך של גן עדן ממשיך, אתה שם לב שהחום מתגבר, לפתע אתה רואה בריכת לבה ומבין למה אזור 3 די חם, לפתע אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/257.png[/IMG] שיוצא ותוקף אותך
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;624668]
[COLOR=red][CENTER][COLOR=red][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=red][/CENTER]
[CENTER][COLOR=red]אתה הולך לדרך של גן עדן ממשיך, אתה שם לב שהחום מתגבר, לפתע אתה רואה בריכת לבה ומבין למה אזור 3 די חם, לפתע אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/257.png[/IMG] שיוצא ותוקף אותך[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
'אסור לאדם לרחם על עצמו?טוב מצאתי לעצמי כלל ראשון אבל מה אני יעשה עכשיו?בקבוק מהמים שלי?'אני חושב לעצמי ועומד במקום כדי להוכיח את הכלל הראשון שלמדתי."טוב תהרוג אותי!ריחמתי על עכשיו במקום להיות עם עצמי שוטר שחושב הכל בתיכנון מוקדם!"אני אומר ומנסה להיות עם עצמי קשוח.
-
[quote=roi857;624668]
[CENTER][COLOR=Red] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
הפרופסור חייך ואמר: "אני מבין, אני מבטיח לך שאתה מאוד תהנה מהצ'רמנדר שלך", הפרופסור נתן לך את הפוקדור של צ'רמנדר ויצאת מהמעבדה מאושר[COLOR=Blue]
[/quote]
אוציא מהפוקדור את צ'ארמנדר, ולראות את תגובתו אליי, ואתחיל ללכת לכיוון דרך 1.
-
[quote=roi857;624668][CENTER][COLOR=Red]קווין:
הפרופסור שם את ידו על הסנטר ואמר: "טרטוויג... בחירה מעניינת, אבל לפני כן אני אני חייב להזהיר אותך, תתאמן איתו על כוח והגנה ולא על מהירות, כשהוא מתפתח הוא נעשה כבד מאוד", הוא נתן לך את הפוקדור ויצאת מהמעבדה בנימוס
[COLOR=DarkGreen][COLOR=Blue]
[/quote]
אני מוציא את טרטוויג מהפוכדר ואומר "טוב טרטוויג הגיע הזמן להתחיל בהרפתקה, בינתיים זה רק אני ואתה.. אז בוא נצא לדרך" אני אומר לו ואנחנו מתחילים ללכת.
-
[B][COLOR=#2e8b57]אפשר עוד להרשם נכון?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]שם:עומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]שם במשחק:נייט שדו [/COLOR][/B]
[COLOR=navy][B][COLOR=seagreen]תיאור הדמות/תמונה של הדמות:[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/zzizhznq4jjw.png[/IMG][/URL][/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=navy][B][COLOR=seagreen]מידע על הדמות:נייט שדו נולד להורים עשירים ותמיד סבל בבית הספר הוא אוהב פוקימונים וחולה על ניצחון לא מוכן לקבל הפסד.[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2e8b57]לנייט אין חברים אנושיים החברים שלו הם הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]הוא אוהב להתבודד ולשחק מול עצמו.[/COLOR][/B]
[COLOR=navy][B][COLOR=seagreen]תפקיד: מאמן[/COLOR][/B][/COLOR]
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
בלייזיקן קופץ לעברך, אתה מתחיל להבין שזה הסוף, לפתע אור אדום מקיף אותו, האור מכניס אותו אליו אתה מסתובב ורואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex011.png[/IMG]מחזיר אותו, אתה מתחיל להתנשף מהפחד ומודה לו, הזקן אומר בקול מאומץ: "בני, אתה לא מבין את המעוט של מה שקרה כאן?", אתה לא מבין מה לעזאזל אפשר ללמוד מזה והוא אומר לך, "אתה בחרת ללכת לגן עדן בגלל שהכוונת שלך היו טובות ועשית מעשים רעים, כל המיטולוגיה שלנו מספרת על הקרב הגדול בהיסטוריה.
שומרי העולם נלחמו זה בזה עם צבאותיהם, העולם והימים החלו להרס, ודאסקנויר אחד עצר את זה, הוא הלך לרע עם מעשים טובים, לא חשב על הכוונות ושאולי זה לא מגיע לו, בני תבין, אתה רוצה להיות שומר פוקימונים והגיע הזמן שתבין שאנחנו צריכים לתת מעצמנו כדי לעזור להם, אני בשתי ידי הרמתי את האירגון הזה, כל זה היה מבחן"
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אתה הולך בדרך אחת, אחרי שעות של הליכה אתה וצ'רמנדר מגיעים לטירה ענקית ורשום עליה "ליגת הפוקימונים", אתה עומד להיכנס אבל שומר עוצר אותך ואומר: "ווואו יש לך הספק מעולה, תראה לי את עשרת התגים"
[COLOR=Red]קווין:
אתה וטרוויג הולכים, טרטוויג מאוד נהנה, אתם רואים שלט שכתוב עליו: "דרך 2", אתם ממשיכים ללכת ופתאום אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/10.png[/IMG] מסתכל עליך
-
[quote=roi857;624713][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אתה הולך בדרך אחת, אחרי שעות של הליכה אתה וצ'רמנדר מגיעים לטירה ענקית ורשום עליה "ליגת הפוקימונים", אתה עומד להיכנס אבל שומר עוצר אותך ואומר: "ווואו יש לך הספק מעולה, תראה לי את עשרת התגים[COLOR=Red]
[/quote]
אגמגם בהתחלה ולא אדע מה לאמר, אבל בסוף אחליט לאמר את האמת:"אין לי עשרה תגים, רק עכשיו התחלתי את המסע שלי...."
-
[quote=roi857;624713][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=DarkGreen]
[COLOR=Red]קווין:
אתה וטרוויג הולכים, טרטוויג מאוד נהנה, אתם רואים שלט שכתוב עליו: "דרך 2", אתם ממשיכים ללכת ופתאום אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/10.png[/IMG] מסתכל עליך
[/quote]
"אני לא אוהב את הדרך שבה הזחל הזה מיסתכל עלינו טרטוויג.." אני אומר
"צא טרטוויג מתקפת דחיפה"
[COLOR=Red]
[דרך אגב תוסיף את טרטוויג ואת המתקפות שלו בעמוד הראשי בבקשה.. בדקתי בסרבי והמתקפה הראשונה שלו זה Tackle אז הרשתי לעצמי להשתמש בזה][/COLOR]
-
[quote=roi857;624713][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]בלייזיקן קופץ לעברך, אתה מתחיל להבין שזה הסוף, לפתע אור אדום מקיף אותו, האור מכניס אותו אליו אתה מסתובב ורואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex011.png[/IMG]מחזיר אותו, אתה מתחיל להתנשף מהפחד ומודה לו, הזקן אומר בקול מאומץ: "בני, אתה לא מבין את המעוט של מה שקרה כאן?", אתה לא מבין מה לעזאזל אפשר ללמוד מזה והוא אומר לך, "אתה בחרת ללכת לגן עדן בגלל שהכוונת שלך היו טובות ועשית מעשים רעים, כל המיטולוגיה שלנו מספרת על הקרב הגדול בהיסטוריה.[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שומרי העולם נלחמו זה בזה עם צבאותיהם, העולם והימים החלו להרס, ודאסקנויר אחד עצר את זה, הוא הלך לרע עם מעשים טובים, לא חשב על הכוונות ושאולי זה לא מגיע לו, בני תבין, אתה רוצה להיות שומר פוקימונים והגיע הזמן שתבין שאנחנו צריכים לתת מעצמנו כדי לעזור להם, אני בשתי ידי הרמתי את האירגון הזה, כל זה היה מבחן"[/COLOR]
[COLOR=blue][COLOR=blue][CENTER][COLOR=blue][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"כן הבנתי שטעיתי בבחירה שבחרתי ללכת לפי הכוונות ולא לפי המעשים!אירגון טוב הארגון הזה לשמור על הפוקימונים ולכן רציתי לעזור אבל אני מבין שגיתי ואני לא מתקבל אז כדי שאני אמשיך מכאן או שבכל זאת התקבלתי?"אני אומר לאותו אדם.'מבחן מעניין לפי הבחירות של האדם,דווקא יכול לעזור הבדיקה הזאת,אני אישית בעד המבחן ומקווה שאו יצליח!'אני חושב ומחליט לפרגן למבחן הקבלה.[/CENTER]