ברוק נחמד :(
ודון סתם אפסית מכוערת Xd.
רציתי כבר מזמן שיחליפו תלוזרית הזאת.
Printable View
ברוק נחמד :(
ודון סתם אפסית מכוערת Xd.
רציתי כבר מזמן שיחליפו תלוזרית הזאת.
אוףף ברוקיי!!!באמת כוסיות אלה שהתאהב בהם..לא יהיה משפטי אהבה מצחיקים כאלה יותר!!
צריך שיעשו את העונה הזאת כאילו עברו כמה שנים
כמו בנארוטו שיפודן
צריך להדגיש שהאתר הורד זמן קצר אחרי שהדברים הללו נכתבו.
בנוסף-צולמו רק שלושת הפרקים הראשונים לפי מה שהוא רשם.
אני מזכיר שבהואן ברוק חזר בפרק הרביעי.
כך שיכול להיות שהוא עוד יחזור.
גם הכותב הזה הדגיש שזה לא בטוח לגמריי שברוק יעזוב, אלא ממה שהוא ראה ברוק לא מופיע בשלושת הפרקים הראשונים.
והוא לא ראה הכל.
איזה באסה בלי ברוק אחרי 11 עונות איתו , חבל מעניין איזה תירוץ בשביל שהוא יעזוב :d
גם נפטרו ממנו בעונה 2 מעניין מי יהיה המחליף שלו
גדול סוף סוף דון עפה!!!:d:d:d:d:d
השאלה היחידה שנותרה לא פתורה:
[size=3]מתי לעזאזל יעיפו כבר את אש?![/size]
הסדרה הזאת צריכה רענון רציני. המשחקים הילדותיים והמחסור הקשה בעלילה יצאו מכל החורים. נמאס שכל פרק מתחיל ונגמר אותו הדבר. היוצרים חייבים להבין שהם צריכים לעבור לגישה בוגרת יותר כדי שהסדרה תפנה גם לקהל בוגר יותר. הם לא מבינים שהם [i]מפסידים[/i] קהל צופים. אני בחיים לא יצפה בסדרה אם היא תמשיך להיות כפי שהיא הייתה עד עכשיו. זה משעמם אותי כי זו סדרה לתינוקות.
אם ביוגי-הו עשו בשכל והפכו את הסדרה [i]לטיפה[/i] יותר מקצועית ובוגרת, גם בפוקימון אפשר.
[QUOTE=Lanvin;634475]השאלה היחידה שנותרה לא פתורה:
[size=3]מתי לעזאזל יעיפו כבר את אש?![/size]
הסדרה הזאת צריכה רענון רציני. המשחקים הילדותיים והמחסור הקשה בעלילה יצאו מכל החורים. נמאס שכל פרק מתחיל ונגמר אותו הדבר. היוצרים חייבים להבין שהם צריכים לעבור לגישה בוגרת יותר כדי שהסדרה תפנה גם לקהל בוגר יותר. הם לא מבינים שהם [i]מפסידים[/i] קהל צופים. אני בחיים לא יצפה בסדרה אם היא תמשיך להיות כפי שהיא הייתה עד עכשיו. זה משעמם אותי כי זו סדרה לתינוקות.
אם ביוגי-הו עשו בשכל והפכו את הסדרה [i]לטיפה[/i] יותר מקצועית ובוגרת, גם בפוקימון אפשר.[/QUOTE]
כנראה אש בחיים לא יעוף...
אלא אם הוא ימות מסיבה כל שהיא .
למרות שזה לא יקרה בחיים .
[quote=בר.;634476]כנראה אש בחיים לא יעוף...
אלא אם הוא ימות מסיבה כל שהיא .
למרות שזה לא יקרה בחיים .
ותרגעו קצת עם דון . מה אם הילדים שמרואים סתם ככה את מה שאתם כותבים?XD
לא אוהבים אותה?תגידו ייש היא עפה .אבל לא להתחיל לקלל XDD[/quote]
נראה לך שמישהו יהרוג דמות כלשהי בסדרה הזאת?
אש לא צריך למות, אבל היוצרים צריכים לפתוח עונה חדשה, עם עלילה שונה לגמרי (עם עלילה [B]כלשהי[/B], למען השם), עם דמויות שונות לגמרי, עם גרפיקה שונה לגמרי. זו הדרך היחידה שלהם להחזיר את הצופים הישנים שצפו בסדרה כשהם היו ילדים קטנים, והיום הם בני 18 ויותר.
אין מה לעשות, כמעט אין מישהו בן 18 שיהנה מלצפות בצוות רוקט עף לשמיים שוב ושוב ושוב. זה דבילי מידי. רק ילדים קטנים יכולים להפיק מזה הנאה.
אתה צודק....
ואני לא אמרתי שמישהו יהרג .
אבל אש צריך לסיים את מסע הפוקימונים שלו .
אבל פותחים שוב ושוב עוד מחוזות ,
ככה שאני לא חושבת שיקרה משהו כזה.
ולא נראה לי שהם יתחילו מחדש .
כי אם הם המשיכו עד עכשיו ,
כנראה הם חושבים שאם הם יתחילו מחדש הילדים ישתעממו.
מתי יעיפו את פיקאצ'ו?
ברציות כמה זמן אפשר לסבול את אותו פוקימון,אותן מתקפות
חוץ מזה אם יעיפו את פיקאצ'ו צוות רוקט סוף סוף יעלם!!!
עכשיו ברצינות,אני צודק או לא????
איזו הקפצה~
נעול!