[COLOR=Lime]ליאור
אתה מחפש כניסה אחרת ואתה מוצא אחת אבל שצוות רנג'ר חוסם את הכניסה מה תעשה?
[COLOR=Red]מקס
אומרים לך הבעיה היא שנפל לנו אבן גדולה שצריך להעביר למקום סודי אבל בגלל שזה סודי לא תוכל לעזור לנו מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR]
Printable View
[COLOR=Lime]ליאור
[COLOR=Red]מקס
אומרים לך הבעיה היא שנפל לנו אבן גדולה שצריך להעביר למקום סודי אבל בגלל שזה סודי לא תוכל לעזור לנו מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR]
[COLOR=Red]מקס
[/COLOR][/QUOTE]
אשאל אם בטוח לא צריך עזרה, אומר תודה ואמשיך בדרכי
[COLOR=Red]מקס
כן אנחנו בטוחים תמשיך לדרכך ילד אתה מסתובב והולך אבל לפני זה את מסתובב ורואה שרשום לאיש על החלוק צוות גלקטיק מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=shayrahamim;647253][COLOR=Red]מקס
כן אנחנו בטוחים תמשיך לדרכך ילד אתה מסתובב והולך אבל לפני זה את מסתובב ורואה שרשום לאיש על החלוק צוות גלקטיק מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אוציא את טרטוויג ואני יעקוב אחריהם
[COLOR=Red]מקס
אתה מוציא את טרטרוויג ועוקב אחריהם אתה רואה שהם מוציאים את האבן ואתה רואה שהיא גדולה מאוד ואתה רואה באופק שבשמיים פוקימון גדול כחול ועליו רוכב מישהו מה תעשה ?[/COLOR]
[QUOTE=shayrahamim;647267][COLOR=Red]מקס
אתה מוציא את טרטרוויג ועוקב אחריהם אתה רואה שהם מוציאים את האבן ואתה רואה שהיא גדולה מאוד ואתה רואה באופק שבשמיים פוקימון גדול כחול ועליו רוכב מישהו מה תעשה ?[/COLOR][/QUOTE]
אחשוב לעצמי זה נראה כמו סלמאנס אבל מי היה בא עם סאלמנס????
אני יתחבא בין השיחים ויחכה לראות מי מגיע???
[COLOR=Red]מקס
* יש לך פוקדע לבדוק
אתה רואה שמתקרב אליך הפוקימון ומעליו יורדת אישה עם מין כפפה עם חור בתוכו והאיש שדיברתה איתו אומר לה 'אנחנו רוצים שתביאי לנו שלגון אנחנו נביא לך 100 אלף שקל ' והאישה אומרת לו 'אין בעיות ניפגש במקום הקבועה ' והאיש אומר 'אין בעיה להתראות ' ומיד אחר כך אתה רואה שהיא כבר עפה משם מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=shayrahamim;647284][COLOR=Red]מקס
* יש לך פוקדע לבדוק
אתה רואה שמתקרב אליך הפוקימון ומעליו יורדת אישה עם מין כפפה עם חור בתוכו והאיש שדיברתה איתו אומר לה 'אנחנו רוצים שתביאי לנו שלגון אנחנו נביא לך 100 אלף שקל ' והאישה אומרת לו 'אין בעיות ניפגש במקום הקבועה ' והאיש אומר 'אין בעיה להתראות ' ומיד אחר כך אתה רואה שהיא כבר עפה משם מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"טרטוויג השתמש בדחיפה על האיש" אני אומר לטרטוויג בנחישות.
מי זאת האישה הזאת אה? ציידת פוקימונים אני שואל את האיש ? כשהוא שוכב על הרצפה אחרי המכה של טרטוויג
[COLOR=Red]מקס
*אחי אני צריך להגיד לך מה לעשות
האיש זורק פוקדור לאוויר אתה רואה פוקימון גדול ושחור ואומר לו 'תבלום אותו ' מה תעשה?[/COLOR]
[QUOTE=shayrahamim;647313]אחי אני צריך להגיד לך מה לעשות[/QUOTE]
אני אומר לטרטוויג "חזור לפוקדור מהר"
"אני עוד אחזור" אני אומר לאיש והולך משם
[QUOTE=shayrahamim;647239][COLOR=Lime]ליאור
[/COLOR][/QUOTE]
אני אמר לצוות רנג'ר" הי אתם תיתנו לי להיכנס אני גם רינג'ר אבל מתחיל"
[COLOR=Lime]ליאור
'אוקיי אז כנראה יש לך תג אתה מוכן להראות לי אותו??' שואל אותך האיש מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Red]מקס
אתה הולך והולך ואתה רואה פתאום מאמן אם צ'רמנדר מה תעשה?[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=DarkOrange]*חברה אם לא ירשמו עוד אנשים אז אני לא ממשיך סליחה[/COLOR][/SIZE]
כמובן שאני חלש על צרמנדר אבל בכל זאת אוציא את טרטוויג מהפוקדור ואומר לו"טרטוויג התכונן לקרב בראשון שלנו
ואשאל את המאמן אם הוא רוצה קרב
[QUOTE=shayrahamim;647899][COLOR=Lime]ליאור
'אוקיי אז כנראה יש לך תג אתה מוכן להראות לי אותו??' שואל אותך האיש מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לאיש" איך נראה התג שלי"
[COLOR=Red]מקס
* אחי אתה צריך לרשום נגיד שאתה שואל אותו אם הוא רוצה קרב ולא ישר להילחם נגדו
תרשום חדש[/COLOR]
[COLOR=Lime]
ליאור
'התג אמור להיות דומע לכנפיים קטנות בצבע צהוב כהה ורשום עליו R בצהוב אתה אמור לדעת את זה לא ' אומר לך האיש מה תעשה?[/COLOR]