אני לא יודע למה אתם לא אוהבים את הפוקימון הורוד. לפי דעתי הוא פוקימון ממש מגניב
Printable View
אני לא יודע למה אתם לא אוהבים את הפוקימון הורוד. לפי דעתי הוא פוקימון ממש מגניב
הוא נראה כזה נחנח חחח חלש כזה
רציתי לומר 2 דברים:
1. תודה לכל מי שענה לי והבנתי את הסיבה.
2. (מופנה לDarK LuGiA) הפרסום שלך מצויין ולפי דעתי אין מה לשפר.
[quote=מיכאל 357;642691]רציתי לומר 2 דברים:
1. תודה לכל מי שענה לי והבנתי את הסיבה.
2. (מופנה לDarK LuGiA) הפרסום שלך מצויין ולפי דעתי אין מה לשפר.[/quote]
תודה אחי חחח
אבל אני רוצה שאחד המנהלים יענה לי
אני מעלה לאתר :-)
[quote=Master GoKu;643370]אני מעלה לאתר :-)[/quote]
מה אתה מעלה לאתר?
את העידכון.
הורדתי כמה תמונות שיש כבר...
את כל החלקים החשובים השארתי-את הפוקימונים החדשים,את הפרופסור ואת המבנה של הפוקידקס.הסתבכתי פשוט עם כל ההעלאות...
חחח
סבבה אחי
תודה רבה.
תסתכל ותראה :-)
אגב עידכון ממש יפה,אהבתי את הקטע עם הפוכדור.
נ"ב-בהעלאה לאתר הורדתי את הקטעים שלא כ"כ חשובים,את התמונות הנוספות(התמונות של החדשים,הפוקידע החדש והמבנה של המחוז) וכמה מהתמונות שמופיעות פעמיים/שהופיעו בעידכונים אחרים(האגדיים ועוד..)
שתי שאלות, על מה אתם לעזאזל מדברים כשאתר אומרים שיפור מערכת הקרב?
ושתיים, חבר שלי אמר לי שמעכשיו הרגישות לסוגים תשתנה, ותהיה רגישות נמוכה וגבוהה, הוא טען שאדמה נדמה לי יהיה רגיש למים פי 4 כשלסוג אחר יהיה רגיש פי 2 ולאחד נדמה לי פי3. האם זה נכון? האם המטומטמים האלה באמת הרסו סופית את המשחק והפכו אותו לגוש חרא שכל מה שמשנה בו זה אם יש לך סוג שחזק על מי שאתה נלחם נגדו? האם הדבר הזה באמת נכון, מה שאומר שאנשים יחליפו פוקימונים בקברות ללא הרף עד שיהיה להם פוקימון שחזק אצל היריב בסוג? מביא ברונזונג, היריב מחליף לאינפרנייפ, מחליף לסוואמפרט, היריב מחליף לספטייל, מביא בידריל, היריב מביא גולם וכו'......
[quote=White Magical Hat;645577]שתי שאלות, על מה אתם לעזאזל מדברים כשאתר אומרים שיפור מערכת הקרב?
ושתיים, חבר שלי אמר לי שמעכשיו הרגישות לסוגים תשתנה, ותהיה רגישות נמוכה וגבוהה, הוא טען שאדמה נדמה לי יהיה רגיש למים פי 4 כשלסוג אחר יהיה רגיש פי 2 ולאחד נדמה לי פי3. האם זה נכון? האם המטומטמים האלה באמת הרסו סופית את המשחק והפכו אותו לגוש חרא שכל מה שמשנה בו זה אם יש לך סוג שחזק על מי שאתה נלחם נגדו? האם הדבר הזה באמת נכון, מה שאומר שאנשים יחליפו פוקימונים בקברות ללא הרף עד שיהיה להם פוקימון שחזק אצל היריב בסוג? מביא ברונזונג, היריב מחליף לאינפרנייפ, מחליף לסוואמפרט, היריב מחליף לספטייל, מביא בידריל, היריב מביא גולם וכו'......[/quote]
בשביל זה יש stealth rock.
ולא שמעתי על מה שחבר שלך אמר,אני גם מקווה שלא יגעו בסוגים...