אני כל כך רוצה שבייליף תתפתח! היא כזאת חמודה ושהיא תהיה מגניום היא תהיה סופר חזקה ויותר יפה! וגם אני רוצה שטוטודייל יתפתח
Printable View
אני כל כך רוצה שבייליף תתפתח! היא כזאת חמודה ושהיא תהיה מגניום היא תהיה סופר חזקה ויותר יפה! וגם אני רוצה שטוטודייל יתפתח
אני רוצה שסקוירטל יתפתח גם הוא נמצא הרבה זמן אצל אש ולא עושה כלום
סקוירטל לא עוזר לשוטרות ג'ני אומשהו כזה?
בא לי את טוטודייל... חוץ ממנו לא נראה לי שיש סיכוי להתפתחות.
כל כך הרבה שטויות אנשים רושמים זה פשוט מוזר למה שטוטודייל יתפתח מה כמה הוא כבר נלחם כמה הוא כבר נטו תרם לאש .. לידע הכללי שלכם סינדקוויל זה הפוקימון שהכי תרם לאש בג'וטו אז הגיוני שהוא יתפתח בקשר לבייליף לא זכור לא כמה אש ישתמש בה .. הוא ישתשמש בא נגד מכון הלחימה של ג'וטו עם אני לא טועה וזהו ופעמיים בליגה שהפסידה לגרי וניצחה את אחד הפיקמון של האריסון עם אני לא טועה זה היה אונדוואר קיצר לא יודע איך לרשום את זה ההתפתחות של האונדום בסדר קשה לי להאמין שהיא תתפתח פוקימון שכן צריך להתפתח לפי קרובות ונצחונות זה קורפיש!!!! קורפיש נלחם המון בליגת אוהן המון במגדל עקרב וניצח המון קרבות ותרם רבות לאש והוא לא יתפתח שזה מוזר אני חושב שעם מישהו יתפתי זה קורפיש אני חושב שזה הכי הגיוני מבחינת סטטיסטיקה כל השאר עם הם יתפתחו או לא יתפתחו זה כבר עניין של אותם כותבים אבל עם הולכים על פי סטטיסטיקה נצחונות וכו' רק לקורפיש מתאים להתפתח ועובדה שהם נתנו גם לסינדקוויל להתפתח שהוא מאוד תרם לאש בליגת ג'וטו תסתכלו לפי נצחונות וכו' ותראו שזה הגיוני ..
[quote=בלייזיקן;648052]אני רוצה שסקוירטל יתפתח גם הוא נמצא הרבה זמן אצל אש ולא עושה כלום[/quote]
הוא לא אצל אש הוא אצל שוטרת ג'ני ושאר הסקווירטלים שלה
לפי דעתי קורפיש יתפתח!
שיפתח את גרוטל לטורטרה וצ'ימצ'ר למונפרנו ואת בוייזל לפלוטזל ואת ג'יבל ג'אבייט
במקום להשקיע בפוקימונים שהוא תפס ליפני שנים.. מקסימום בלבזור ושיצרף אותו במקום גלייסקור
[quote=nivX10;648766]שיפתח את גרוטל לטורטרה וצ'ימצ'ר למונפרנו ואת בוייזל לפלוטזל ואת ג'יבל ג'אבייט
במקום להשקיע בפוקימונים שהוא תפס ליפני שנים.. מקסימום בלבזור ושיצרף אותו במקום גלייסקור[/quote]
גרוטל ומונפרנו לא התפתחו כבר?
ולפי העונות הראשונות בלבאזור וסקווירטל לא רוצים להתפתח...
[center]בלבזור לא רוצה להפתח, וסקווירטל הוא מנהיג יחידת סקווירטלים ככה שאין סיכוי שהוא יתפתח
[/center]
באלבזור לא יתפתח אף פעם, כי אש קבע איתו שהוא לא יתפתח, כי הוא לא רוצה.
לקורפיש גם אין סיכוי להתפתח. היחידים שיש להם עוד סיכוי הם טוטודייל וגיבל.
מה קרה לבוויזל ?
לאש יש פיקאצו שלב 100 ולא מפתח מזה הדבר הזה לפי עתי צריך לעשות עונה שלמה (ומשעממת והכרחית) בבו הוא מפתח את כל הפוקמונים שלו עד הסוף איזה מאמן גרוע הוא בכלל לא מתחיל להביס פוקמוני בר
הוא גם צריך לבקש יפה מצוות רוקט שיפסיקו לרדוף אחריו שהפיקצו שלו מעפן ויתפסו פיקצו משלהם
(באמת מה יש להם מילא פעם אחת 2 3 4 5 6 אבל 600 פעמים אולי די?)
שלא יתלונן כאשר הוא מפסיד יש לו פוקמונים לא מפותחים
אני עברתי משחק שלם Soul Silver וכמעט שלא הפסדתי ואם כן אז עשית אימון רציני (לפני הelite Four אני מתכוון) ופיתחתי אותם עד שלב מסוים מה שעוד אני לא מבין זה למה הוא משחרר את הפוקמונים הכי חזקים שלו אם הוא לא היה משחרר את לארביטר היה לו את אחד הכי חזקים (אחרי התפתחות)
זה למה כל מאמן ממוצע במשחקים טוב יותר מה"גיבור הזה" אני יכול להביס את כל מי שהוא מביס ב מכה וחצי בדרגות שלו
אגב התגובה הראשונה שלי
[quote=Guille;656537]לאש יש פיקאצו שלב 100 ולא מפתח מזה הדבר הזה לפי עתי צריך לעשות עונה שלמה (ומשעממת והכרחית) בבו הוא מפתח את כל הפוקמונים שלו עד הסוף איזה מאמן גרוע הוא בכלל לא מתחיל להביס פוקמוני בר
הוא גם צריך לבקש יפה מצוות רוקט שיפסיקו לרדוף אחריו שהפיקצו שלו מעפן ויתפסו פיקצו משלהם
(באמת מה יש להם מילא פעם אחת 2 3 4 5 6 אבל 600 פעמים אולי די?)
שלא יתלונן כאשר הוא מפסיד יש לו פוקמונים לא מפותחים
אני עברתי משחק שלם Soul Silver וכמעט שלא הפסדתי ואם כן אז עשית אימון רציני (לפני הelite Four אני מתכוון) ופיתחתי אותם עד שלב מסוים מה שעוד אני לא מבין זה למה הוא משחרר את הפוקמונים הכי חזקים שלו אם הוא לא היה משחרר את לארביטר היה לו את אחד הכי חזקים (אחרי התפתחות)
זה למה כל מאמן ממוצע במשחקים טוב יותר מה"גיבור הזה" אני יכול להביס את כל מי שהוא מביס ב מכה וחצי בדרגות שלו
אגב התגובה הראשונה שלי[/quote]
איך אתה משווה את הסדרה למשחקים? מאיפה לך שפיקאצ'ו רמה 100 חח
דרך אגב, ברוך הבא..
בתכלס הוא צודק
עם גישה כמו של אש של "אוי לא,תעזבו אותו מיד" אז אין סיכי שהם יתפתחו עד הסוף
נו באמת,חרטא ברתה
ולפי דעתי קורפיש צריך להתפתח כי זה יותר מדי מטומטם שהוא לא התפתח,הוא נלחם וניצח כל כך הרבההה
ושגיבל יתפתח לפחות לשני שלו שכחתי מהו
איזה יוצרים מעפניםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
גם הגרוטל התפתח מזמן לטרוטרה ציצאר ממזמן לאיינפרייפ ופיקאצו אפילו אם הוא יהיה רמ מאה הוא לא יתפתח הוא צריך אבן רעם עכשיו הבנתם?