latias לא של הדור ה-3?
Printable View
latias לא של הדור ה-3?
[quote=matanry1;652739]latias לא של הדור ה-3?[/quote]
הוא כן.
תכלס הכי טוב הולך להיות הדור הראשון שלי..
אבל אם הבחירה היא בין לבין- אז דור 1 :)
[quote=matanry1;652739]latias לא של הדור ה-3?[/quote]
הם כן של הדור השלישי , Latias וLatios
נו זה מה שאמרתי מישהו אמר שהם דור-2
הואן כי יש בו כל מיני פוקימונים מגניבים...
[center]לדעתי הכי טוב דור 1, זה פשוט מה שמגדיר פוקימון, לגבי דור 5 אי אפשר לדעת, יכול להיות שזה דור עם 200-300 פוקימונים ועד עכשיו פירסמו את ה"גרועים מביניהם", סיכוי קטן אבל אפשרי
[/center]
בחרתי דור שני... כנראה כי אלה המשחקים הראשונים ששיחקתי בהם (גולד וסילבר.. קלאסיקה)
הדור הראשון היה מעולה כמובן. מה שאהבתי בדור השני שהוא (יחסית) בא כתוספת לדור הראשון ולא במקומו. לדוגמא, לא היה בו פוקימון ציפור שמקביל לפידיג'יוט, ועדיין כמעט כולם שיחקו עם פידג'יוט בשישיה. לעומת זאת, בהואן וסינו עשו פוקימון ציפור של נורמל/פלייניג, אפילו שהם די דומים אחד לשני (אם כי סטרפטור יותר חזק נראה לי). עוד דוגמא - לא היה בו עוד פוקימון זחל-גולם-פרפר (שחודש בהואן..)
הדור השלישי בדיעבד גם כן היה טוב (או שזה כי סיימתי את המשחקים איזה 10 פעמים). יש די "מהפך" בדור הזה, מבחינת הגרפיקה ומבחינת הסגנון של עיצוב הפוקימונים, ולכן רוב הפוקימונים ברובי וספיר היו מהדור ה-3, והפוקמונים מהדורות הקודמים היו בעיקר במערות (ג'יאודודים וגולבאטים).
הדור ה-4: בהתחלה לא אהבתי אותו, אבל .. הוא בסדר. וורמדם ועוד כמה פוקימון קצת מעפנים אבל לא נורא.
בקיצור כנראה זה ככה בכל דור וגם את הדור החמישי אנחנו נשנא בהתחלה ואחרי משחק או שתיים נתרגל אליו.
[אני רק מקווה שההתחלתיים יהיו יפים. זה הכי מעצבן אותי >d)
[QUOTE=matanry1;652739]latias לא של הדור ה-3?[/QUOTE]
סליחה אני לא מעודכן XD
דור שלישי בלי שאלה..
כל השלמות בדור אחד, גם הDive הייתה תוספת ממש יפה!
הדור הראשון הטוב ביותר .
[QUOTE=RockStar:D;652729]שני הכי טוב ועם שתי הפוקימונים האהובים עלי-latias ו Totodile[/QUOTE]
לטיאס הוא בשלישי אבל אני הכי אוהב את הדור השני! אחר כך את הראשון ואז את ההרביעי ואז את השלישי! בקיצור אני אוהב מאוד את ארבעת המחוזות חוץ מהאחרון ואני חו\ב שזה פשוט בושה שהם קוראים לדברים שהולכים להיות שם "פוקימונים" אבל הדור השני מגניב! אני מת על ההתחלתיים ועל מגניום!
הדור הראשון כי הרעיונות לא לוקוחים מידורות כודמים
דור 2 הוא הטוב ביותר לדעתי כי יש שם את אנטיי, ראיקו, לוגיה וטוטודייל והתפתחותיו
נראים לי הכי שווים
[QUOTE=עומר_פוקימון;652626]הכי טוב ברור דור 1,עם כל הפוקימונים הנוסטלגיים,אחר כך דור רביעי שזו אחלה גרפיקה ואחלה פוקימונים. אחר כך דור 5 שגם להם יש פוקימונים חדשים יפים. אחר כך השני שהוא גם נוסטלגי ואחלה פוקימונים. והכי מעפן זה הדור השלישי,דחסו מלא פוקימונים לא קשורים ובקושי יש פוקימונים מדורות קודמים,גם תשימו לב שלמשל יש פוריגון בדור הראשון,פוריגון 2 בדור השני ופוריגון-z בדור הרביעי ודילגו על הדור השלישי.[/QUOTE]
גם איווי אין שם ובכלל אין שם תמיכה באיווי המשחקים בעלי התמיכה הכי גבוה באיווי הם PDPT
הדור השני הכי טוב זה המשחק הראשון ששיחקתי בו קודם כל אחר כך הוא המשחק עם החלק אחרי הליגה הגדול ביותר (חוזרים ל קנטו) יש שם כאלה עם קומינציות קטלניות
אש/ אופל HUNDOOM
אדמה /קרח PILESWINE
יש שם גם פוקמונים שאין להם היתפתחות אבל חייבים אחת לפחות כמו זה:
[url]http://www.serebii.net/pokedex-dp/206.shtml[/url]
אגב מישהו זוכר אותו בכלל הוא חייב התפתחות הוא נראה לא גמור
הדור שהצליח לחדש אבל לשמור על מקוריות (בלי חזרות)
בשלישי כבר התחילו לחזור על אלה שכבר היו TURKUL למשל זה צב גם SQUIRTALE זה צב
ורוב הסדרות כאילו בהפסקה בעיקר באיווי ופוריגוןושם ממש קצתפוקמונים של 3 התפתחויות רובם בעלי התפתחות אחת בלבד
וההתפתחויות של הדור השני בדור הרביעי הם ממש מצוינות באמת היה צריך מזמן לשים התפתחות מהלכים והתפתחות מקום והתפתחות חפץ בלי החלפה