-
הרשמה
שם: רנמה
שם בפורום: blackhole
רקע: [i]*סיפור אמיתי*[/i]
רנמה התאמן יום וליל ביחד עם חברו הטוב ביותר, דודיקי, או יותר נכון הוא חשב שהוא החבר הכי טוב שלו. דודיקי תמיד היה חזק ממנו. לרנמה הייתה חברה יפה מאוד בשם אשילי שדודיקי היה מאוהב בה. דודיקי הפריד בין רנמה לאשילי והם יותר לא יהיו חברים בחיים (לצערי הרב). לרנמה נמאס מעניין הזה והוא החליט להיות היריב של דודיקי, ותמיד חלם שיום אחד הוא **רע לו את הצורה.
מראה: שיער בלונדיני שחרחר, גבוה מאוד, שרירי, עם שיער ארוך מאוד
מה הסיבה שנפלתי לאגם: התאמנתי לי בשביל להשתפר ולנצח את היריב שלי דודיקי ונפלתי לאגם שהופך אותי לבחורה
למה אני הופך: בחורה (אני פשוט אוהב יותר להפוך לזה, לא סובל לחיות בבקשה תשימי אותי בבחורה)
חפצים: אין
טכניקות: מתקפת הערמונים באש :D
סתם אין
[b][i]אפשר בבקשה שהרקע יהיה קשור למשחק עצמו? כאילו מה שהיה ברקע ישתלב במשחק[/i][/b]
-
יובל תרשום אותו אליך!
-
[quote][i]Originally posted by blackhole[/i]@Jan 4 2008, 12:20 PM
[b] הרשמה
שם: רנמה
שם בפורום: blackhole
רקע: [i]*סיפור אמיתי*[/i]
רנמה התאמן יום וליל ביחד עם חברו הטוב ביותר, דודיקי, או יותר נכון הוא חשב שהוא החבר הכי טוב שלו. דודיקי תמיד היה חזק ממנו. לרנמה הייתה חברה יפה מאוד בשם אשילי שדודיקי היה מאוהב בה. דודיקי הפריד בין רנמה לאשילי והם יותר לא יהיו חברים בחיים (לצערי הרב). לרנמה נמאס מעניין הזה והוא החליט להיות היריב של דודיקי, ותמיד חלם שיום אחד הוא **רע לו את הצורה.
מראה: שיער בלונדיני שחרחר, גבוה מאוד, שרירי, עם שיער ארוך מאוד
מה הסיבה שנפלתי לאגם: התאמנתי לי בשביל להשתפר ולנצח את היריב שלי דודיקי ונפלתי לאגם שהופך אותי לבחורה
למה אני הופך: בחורה (אני פשוט אוהב יותר להפוך לזה, לא סובל לחיות בבקשה תשימי אותי בבחורה)
חפצים: אין
טכניקות: מתקפת הערמונים באש :D
סתם אין
[b][i]אפשר בבקשה שהרקע יהיה קשור למשחק עצמו? כאילו מה שהיה ברקע ישתלב במשחק[/i][/b] [/b][/quote]
רשום להתחיל
ובנוגע לבקשה נראה מניצן אומרת
-
[quote][i]Originally posted by rilman[/i]@Jan 4 2008, 10:25 AM
[b] רשום להתחיל
ובנוגע לבקשה נראה מניצן אומרת [/b][/quote]
אמממ... כן שיהיה קשור לרקע כל הקטע שהמשחק גם יהיה קשור לרקע
אבל שיגיב לתגובת ההתחלה
-
[quote][b][b]התחלה[/b]
אתם מסתכלים בלוח השנה שלכם
"כן היום זה היום" אתם חושבים
אתם יורדים למטה ואוכלים את ארוחת הבוקר שלכם
אתם מחפשים את אמא ואבא שלכם אבל הם לא בבית (אין לכם היום בית ספר אתם בתחילת בחופש הגדול עכשיו)[/b][/quote]
"מעניין אם כדאי לי להתחיל במסע" אני אומר לעצמי.
'המסע שלי להפוך שוב לגבר, יכול לחכות, בינתיים אני יענה את דודיקי' אני חושב ויוצא מהבית בשמחה.
*שכחתי לאמר, דודיקי אוהב בנות*
-
[quote][i]Originally posted by blackhole[/i]@Jan 4 2008, 12:28 PM
[b] "מעניין אם כדאי לי להתחיל במסע" אני אומר לעצמי.
'המסע שלי להפוך שוב לגבר, יכול לחכות, בינתיים אני יענה את דודיקי' אני חושב ויוצא מהבית בשמחה.
*שכחתי לאמר, דודיקי אוהב בנות* [/b][/quote]
אתה בנייתם עובר ליד חברים שלך
מה תאומר להם
-
[quote][i]Originally posted by rilman[/i]@Jan 4 2008, 12:30 PM
[b] אתה בנייתם עובר ליד חברים שלך
מה תאומר להם [/b][/quote]
"היי אחים שלי מה קורה" אני אומר להם ומכניס ידיים לכיסים.
-
[quote][i]Originally posted by blackhole[/i]@Jan 4 2008, 12:32 PM
[b] "היי אחים שלי מה קורה" אני אומר להם ומכניס ידיים לכיסים. [/b][/quote]
"מה קורה לא תאמינו את מי ראינו את דודיקי עם אשילי הולכים לכיון חנות המשחקים"אומר אחד מהם
-
[quote][i]Originally posted by rilman[/i]@Jan 4 2008, 12:39 PM
[b] "מה קורה לא תאמינו את מי ראינו את דודיקי עם אשילי הולכים לכיון חנות המשחקים"אומר אחד מהם [/b][/quote]
'שונא אותו, אבל זה משהו טוב דווקא' אני חושב בחיוך.
אני רץ לבית שלי (אני הכי מהיר וגם במציאות) שופך על עצמי מים קרים והולך לחנות המשחקים.
-
[quote][i]Originally posted by blackhole[/i]@Jan 4 2008, 12:40 PM
[b] 'שונא אותו, אבל זה משהו טוב דווקא' אני חושב בחיוך.
אני רץ לבית שלי (אני הכי מהיר וגם במציאות) שופך על עצמי מים קרים והולך לחנות המשחקים. [/b][/quote]
לפתע באים כמה אנשים ונמסים להתחיל איתך
מה תעשה
-
[quote][i]Originally posted by rilman[/i]@Jan 4 2008, 12:44 PM
[b] לפתע באים כמה אנשים ונמסים להתחיל איתך
מה תעשה [/b][/quote]
"אני רוצה את דודיקי, הרי אני והוא מאוהבים ממזמן" אני צועק אליהם ומקווה שאשילי תשמע.
-
[quote][i]Originally posted by blackhole[/i]@Jan 4 2008, 12:45 PM
[b] "אני רוצה את דודיקי, הרי אני והוא מאוהבים ממזמן" אני צועק אליהם ומקווה שאשילי תשמע. [/b][/quote]
פתאום אתה שומע צרחה וראוה את אשילי יוצאת בכעס ופונה אילך ונותנת לך סטירה
מה תעשה
-
[quote][i]Originally posted by rilman[/i]@Jan 4 2008, 12:47 PM
[b] פתאום אתה שומע צרחה וראוה את אשילי יוצאת בכעס ופונה אילך ונותנת לך סטירה
מה תעשה [/b][/quote]
אני מחייך.
"מה קרה, את לא יודעת את זה, זה כבר חודשיים ככה" אני אומר לה, מקווה שהיא תאמין.
-
[quote][i]Originally posted by blackhole[/i]@Jan 4 2008, 12:48 PM
[b] אני מחייך.
"מה קרה, את לא יודעת את זה, זה כבר חודשיים ככה" אני אומר לה, מקווה שהיא תאמין. [/b][/quote]
"תאומרי לחבר שלי לשעבר שאנחנו גמרנו"היא צועקת אליך והולכת בכעס אתה ראוה את דודיקי יוצא משם ומחפש את אשילי
מה תעשה
-
[quote][i]Originally posted by rilman[/i]@Jan 4 2008, 12:52 PM
[b] "תאומרי לחבר שלי לשעבר שאנחנו גמרנו"היא צועקת אליך והולכת בכעס אתה ראוה את דודיקי יוצא משם ומחפש את אשילי
מה תעשה [/b][/quote]
"היא אמרה לי לאמר לך שאתה והיא גמרתם" אני אומר לו בחיוך והולך מהמקום בחיוך ערמומי.