[quote=Flupy;666195]פחחחחחחחחחחחח כמה שטויות במקום אחד :p
המטרה הראשית של נארוטו זה להראות שהוא הכי חזק ובלה בלה בלה .
להפוך להוקאגה זה רק הדרך...[/quote]
זה מה שאמרתי, להפוך להוקאגה היה רק כדי שכולם ידעו שהוא חזק ויכבדו אותו..
Printable View
[quote=Flupy;666195]פחחחחחחחחחחחח כמה שטויות במקום אחד :p
המטרה הראשית של נארוטו זה להראות שהוא הכי חזק ובלה בלה בלה .
להפוך להוקאגה זה רק הדרך...[/quote]
זה מה שאמרתי, להפוך להוקאגה היה רק כדי שכולם ידעו שהוא חזק ויכבדו אותו..
ברגע שהוא יוכל לשלוט על הקיובי הוא יהיה הוקאגה...
לדוגמא הראפר הזה שמחזיק באיצ'יבי החיה עם ה8 זנבות [מי שרואה ישפודן יודע על מה אני מדבר] סתכלו איזה חזק הוא אפילו הוא כמעט הרג את סאסקה והחברים שלו בגלל שהוא יודע לשלוט באיצ'יבי
והקיובי יותר חזק מהאיצ'יבי אז תחשבו איזה חזק יהיה נארוטו אם הוא ידע לשלוט בו...
מותר לפרסם ספוילרים מהפרקים האחרונים במנגה? :s
השאלה אם נארוטו יוכל לשלב את הצ'אקרה של הקיובי עם הצ'אקרה הטבעית,זה אמור להפוך אותו לממש חזק...
[quote=Just Haim~;666236]ברגע שהוא יוכל לשלוט על הקיובי הוא יהיה הוקאגה...
לדוגמא הראפר הזה שמחזיק באיצ'יבי החיה עם ה8 זנבות [מי שרואה ישפודן יודע על מה אני מדבר] סתכלו איזה חזק הוא אפילו הוא כמעט הרג את סאסקה והחברים שלו בגלל שהוא יודע לשלוט באיצ'יבי
והקיובי יותר חזק מהאיצ'יבי אז תחשבו איזה חזק יהיה נארוטו אם הוא ידע לשלוט בו...[/quote]
קילר בי אומנם שולט אבל הוא לא השליט (שכחתי איך קואים לזה שם) אני לא זוכר למה אבל אמרו את זה במנגה, אני צריך לדפדף לראות.
ועומר, אפשר להביא פה ספויילרים, גם מהמנגה. זה מה שהוא עושה עכשיו בבפרקים האחרונים, וזה נכון הוא יהיה מאוד חזק בגלל שהוא יוכל לשלוט בכוח החזק של הקיובי, בדיוק כמו קילר בי רק יותר חזק.
מעניין איך הוא יראה אם הוא יצליח לשלוט בקיובי לגמרי...
אולי כמו המפלצת קיובי האמיתית והמשוחררת רק בשליטת נארוטו?
נארוטו יהיה בסוף ההוקאגה על זה מבוססת הסדרה
נארוטו יראה קיובי בצורה המלאה שלו
[QUOTE=darkon10000;666540]מעניין איך הוא יראה אם הוא יצליח לשלוט בקיובי לגמרי...
אולי כמו המפלצת קיובי האמיתית והמשוחררת רק בשליטת נארוטו?[/QUOTE]
נראה לי הוא יהיה כמו הקיובי אבל בגודל סביר יותר....
קיובי זה השועל?
[QUOTE=DarK LuGiA;666556]קיובי זה השועל?[/QUOTE]
כן
עכשיו שחשבתי על זה נארוטו בטוח יהיה הוקאגה אבל הוא לא יהיה באמצע בהסידרה נגיד יהיה פרק שיגידו לו שהוא נבחר להוקאגה 6 ובפרק האחרון יהפכו אותו להוקאגה...
עם הוא יהפוך לקיובי שלם הוא לא יבחר להוקאגה הוא יהיה מסובן למרות שהוא לומד לשלוט בו
למה הוא יכול להפוך להוגאקה עם קיובי יכוללהיות שתושבי הכםר יאבו את נארוט את קיובי
יכול להיות אבל יכול להיות שהם יפחדו
אבל הם נארוטו יהפוך להוקאגה הם צריכם לעשות שיערייכו יאבואת נארוטו