גליסקור..?
רק שתי חולשות, מהיר+הגנתי.. והתקפה חמודה
Printable View
גליסקור..?
רק שתי חולשות, מהיר+הגנתי.. והתקפה חמודה
גלייסקור דיי נחמד, אבל גם הוא נמצא בטייר Ou, חוץ מזה שאפשר להשיג אותו בשלב מאוחר יחסית במשחק שלא לדבר על זה שהחפץ שעוזר לפתוח אותו דיי נדיר.
אויל קמרופט? רק חולשה אחת.. וגם פוקימון אש לא רע
כבר יש לי את נינטיילס בתור פוקימון אש Xp
אלקזם הוא לא חרוש היה לי פעם קדברה רמה 100 אני לא זוכר למה אבל הוא היה רמה 100 חשבתי שהוא מתפתח ברמה זה אומר שהיה קל לי לאמן אותו ולהישתמש בו לא יודע למה אבל הוא כנראה אחד הכי טובים והוא לא חרוש (זה היה לפני איזה 5 שנים או 7 אחרי יציאת קריסטל אבל לפני רובי וספיר)
טוב לדעת שאמפרוס שלי לא חרוש אחד הטובים ממליץ עליו
גיגליפף לא חרוש
ו Haim למה לזלזל בראטאטא יש לו מהלכים די טובים Hyper Fang ,super Fang ויחודיים לו הוא לא כל כך חלש אל תזלזל בו
האמת? גם לי הייתה את אותה הטעות Xd
כששיחקתי בקריסטל לפני כמה שנים אימנתי מאצ'וק עד רמה 100 ולא הבנתי למה הוא לא התפתח..
עד שחבר שלי שהיה לו גיימבוי אמר לי שאפשר רק דרך החלפה S:
בכל מקרה, זה נכון שאלקאזאם לא חרוש ושהוא ממש סוס, אבל אני אישית חרשתי עליו ברוב המשחקים Xd
השתמשתי בו בקריסטל, רובי, ספיר, אמראלד, אדום אש, ירוק עלה, פנינה ופלאטינום.
ורק בגלל זה אני מעדיף לקחת מישהו אחר, כדי לגוון קצת את השימוש שלי בפוקימונים.
אבל על חושי באמת יכול לעזור לי, לצוות רוקט ולקוגה מהאליט פור יש פוקימונים מסוג רעל ולברונו יש פוקימונים מסוג לוחם, אז סוג על חושי באמת יכול להיות שימושי לצוות שלי.
יש פוקימון על חושי אחר שאתה יכול להמליץ לי עליו?
בקשר לאמפרוס, גם אני חשבתי לקחת אותו בהתחלה אבל בסוף הלכתי על מגנטון P:
ג'יגליפאף באמת לא חרוש, אבל אין לי מושג איזה סט לתת לו אם אני אאמן 1, רצוי שיהיו לו מתקפות מסוגי הפוקימונים שאין לי אותם בשישייה אחרת לא עשיתי כלום עם הצירוף שלו לצוות, למרות שאני חושב שקלפארי יכול להיות יותר טוב בגלל היכולת שלו שגורמת לכך שהוא יפגע רק ממתקפות ולא ממזג אוויר/סטאטים רעים וכו'.
על חושי אולי גיראפיק לא יודע אם הוא טוב אבל הוא לא חרוש
על נידוקינג/ נידוקווין חשבת הם סוג אדמה/רעל תמיד השתמשתי בהם ב Red/blue כי ידעתי שאני עוד מעט מקבל Moon Stone
גם חסינים לרעל (סטט) וגם חזקים על רעל אבל אף פעם לא בדקתי את הסטטים שלהם
ולמעופף פיגוט? נוקטאול?
עריכה : בדקתי את המהלכים של הנידויים (NIDO) לשניהם מהלכים די דומים רק לזכור לפתח ברמה 43 בשביל EARTH POWER
ברמה58 הם לומדים
נידוקינג- MEGA HORN
נידוקווין- SUPERPOWER
ג'יראפרינג? רעיון לא רע בכלל,מבחינת סטאטים הוא דיי סביר, אבל זה יספיק בשביל המשחק, וחוץ מזה שיש לו רק חולשה 1 לסוג שלא ממש נפוץ במשחק,נראה לי שאני אקח אותו בתור על חושי/נורמל.
נידוקווין ונידוקינג נחמדים והכל, אבל אם אני לוקח אותם תיהיה לי בשישייה חולשה משמעותית לאדמה, יש לי כבר 2 פוקימונים שחלשים לסוג הזה, לכן אני חושב שאני אקח מישהו אחר.
בקשר למעופף, אני לא רואה את נוקטאול כממש מועיל, יש לו הגנה מיוחדת טובה וגם Hp לא רע, אבל מבחינת תקיפה הוא דיי חלש, פיג'יאוט...טוב אני אישית לא ממש אוהב את הפוקימון הזה..
חשבתי ללכת על פירו, גם אפשר להשיג אותו בתחילת המשחק והוא גם לא רע, חזק ומהיר.
הם סוג אדמה יש להם גם חולשה לאדמה? דווקא חשבתי שהוא יותר חסין
פירו זאת בחירה טובה לא נורא שזה יעשה כפל סוגים רגיל עם גיראפיג כי רגיל זה לא ממש סוג זה יותר פילר מאשר סוג
אז איזה סוג אדמה תיקח?
קח הונצ'קרוו פוקימון מעופף לא חרוש וגם מגניב וגם ממש שימושי נגד על חושי
כן אני יודע, זה האומנם כפל סוגים של נורמל אבל אין להם בכלל חולשה ללחימה שזה הסוג שאפקטיבי על נורמל.
בגלל זה אין לי בעיה עם כפל סוגים כזה.
בקשר לפוקימון אדמה, אני לא בטוח, שהוא שהם משתייכים לטייר Ou או שיש להם הרבה חולשות או שהם איטיים...
אולי כדאי לי לקחת פוקימון לוחם במקום?
חיים-
האנצ'קרוו סבבה והכל, אבל אפשר להשיג אותו רק בשלבים מאוד מאוחרים של המשחק, בגלל זה חשבתי להשתמש בפירו.
לפי דעתי תשים nidoking או nidoqueen הם ממש לא חרושים והם אחלה פוקימון לפי דעתי .
אמרת Ou, או שהצוות מיועד למשחק עצמו?
hamos-
כבר הציעו לי לקחת את נידוקינג/נידוקווין, וכמו שכבר אמרתי, אני לא לוקח אותם מהסיבה שכבר יש לי 2 פוקימונים שחלשים מפני סוג אדמה, אם אני אקח את 1 מהם תיהיה לחצי מהשישייה שלי חולשה לאדמה שזה לא טוב.
coldeye-
המטרה שלי היא להשתמש בפוקימונים לא חרושים, כלומר פוקימונים מהטיירס- NU,UU או BL.
בשישייה הזאת אני מתכוון להשתמש רק בשביל המשחק עצמו ולא בשביל קרבות ווי-פי או משהו,וכרגע חסר לי רק פוקימון 1 בצוות P: